23.11.2012

Vihdoinkin! (Ja vähän arvontojakin)


Jaha, se ois perjantai ja mulla tiedossa tämän + videoinnin jälkeen kylppärin nuohoominen. Sinne on nimittäin alkanu lattialle (siellä suihkun puolella vain) ilmaantumaan punertavaa töhnää (oi, tiedän kyllä ketä syyttää tuosta!) mutta onneks ei oo iso homma. Joten ei muutaku musiikki soimaan ja luuti käteen sekä hankaamaan puhtaaks...

Nyt sain vihdoin ja viimein painettua sitä confirm order nappulaa eli ensi viikolla tähän aikaan (toivon mukaan) saapuneepi mun uudet Yoursin vaatteet. Enpäs paljasta teille kaikkea kerralla, mitä sieltä onkaan tulossa. Mutta en todellakaan voinut vastustaa tuota sinistä tunikaa, mulla kun on siitä jo punainen versio niin ajattelin sinisen olevan vain hyvin luonnollinen valinta. Nii juu ja Valtsu tuossa ilmoitti, että mun Ellokselta tilaamat neulepuserot ois saapuneet sinne haettavaksi - huomenna meen siis hakemaan, katsotaan millon videokuvaan ne sitten tänne blogin puolelle.

Oon kuunnellut nyt repeatilla tätä Pinkin Try kappaletta. Sopivat sanoitukset kyllä! (nyt muuten tähän väliin isot kiitokset sille, joka toivoi linkkejä aukeamaan uuteen ikkunaan sekä sinulle, joka neuvoit miten se onnistuu! KIIIIITOOOOS!!! ^_^ ) Ja nytkin annan mennä sydämen pohjasta Anna Abreun Stereo kappaletta, erityisesti kertosäkeistöä "My stereo don`t play lovesongs at all, it`s ever since you came and broke my heart".

Sunnuntaina sitten starttaa meikäläisen jouluarvonta, johon ihana Anselmi tuunasi mulle kuvan (näette sitten sunnuntaina, se ilmaantuu tuohon sivubanneriin) ja kun nyt Anselmista puhutaan, niin tuo yllä oleva taulu on hänen tekemänsä ja kantsii muuten vilkasta Anselmin blogia, siellä on nimittäin ihana jouluarvonta myöskin menossa, jossa palkintoja ihania joulukortteja!!

Käykäähän myöskin tsekkaamassa Legoläskikummituksen arvonta sekä vielä viikon verran käynnissä oleva Lumingerien lahjakorttiarvonta.

14 kommenttia:

 1. Lumingerien arvontalinkki ei toimi.

  VastaaPoista
 2. Osallistuttu on jo Anselmin arvontaan ja odotellaan sinun sunnuntaista arvontaa sekä huomista videota innolla.
  Punahomekos se on teitin kylppäriin iskenyt? Noh, kloriittia päälle vaan niin kyllä lähtee :) Vai onko sulla jotain kikkakolmosia?

  Muutenkin olisi hienoa saada siivousvinkkejä kun varmasti osaat sen homman paremmin kuin meistä moni muu.

  Hyvät viikonloput ja joulun odotusta teille!

  -Liinu

  VastaaPoista
 3. Anonyymi klo 16.52,
  Kiitos huomautuksesta, nyt pitäs toimia. :)

  Liinu,
  Ai sä oot jo osallistunut, kiva kiva. Ja videon pläjäytän blogiin jo tänään mutta puolen yön jälkeen eli virallisesti huomenna. :)

  Ei mikkää punahome oo iskeny vaa ilmeisesti tuosta colormaskin väristä on tullut semmosta punertavaa kalkkijutskaa. Siis tuleehan sinne muutenkin, mutta yleensä se on vaan tummaa, ei punasta. ;) Sen sai helposti pois kun juuriharjan ja kalkkipoistoaineen kans hankas. :)

  No en mä kyllä kovin hyvin siivoushommia osaa, ihan maalaisjärjen kanssa mennyt. :) Ku puuttuu vielä se koulutus alalta. :) Mutta voin mie jotain siivousvinkkiä kertoa, kysykää jotain! :)

  Samoin myös sinulle (teille?)!!

  VastaaPoista
 4. Minulla olisi tällainen pyyntö niksinurkkaukseen:

  Mikä on paras tapa puhdistaa teräspinnat? Itsellä tuppaavat aina jäämään jotenkin laikukkaiksi vaikka kuinka huolellisesti yrittää putsata.

  VastaaPoista
 5. Neutraalilla yleispesuaineella ensin rasvatahrat pois, sitten märällä mikrokuidulla perään ja heti perään kuivaat kuivalla mikrokuituliinalla.

  VastaaPoista
 6. Tuleehan tänäänkin oma video? =) PLIIS!

  VastaaPoista
 7. Hei

  Toi Yours kauppa, miten sieltä on toimituskulut Suomeen jos tilaa

  Kyselee Isoluinen :)

  VastaaPoista
 8. Mitäpä jos tekisit "Näin tehdään siivous Pipsan kodissa"
  -videon? Vaikka kertoilisit että miten teet yleensä minkäkin pinnan ja mitä aineita mihinkin tarkoitukseen ja kuinka usein, millaisilla välineillä jne.

  Ainakin teillä näyttää aina siistiltä videoilla :)

  Terv. sotkukodin omistaja

  VastaaPoista
 9. Nyt sulla on tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 17.23,
  Mahtaisko mun taidoilla nyt kannattaa tehdä tuollaista, kunnen ole ammattilaien. :)

  itse oon saanu ihan mikrokuituliinalla hyvin teräspinnat puhtaiksi. Kalkinpoistolla myöskin vetässyt ne aina välillä. :) Myöskin Anonyymi klo 19.24 ohje on hyvä. :)

  Anonyymi klo 21.30,
  Ei tullut eilen, video tulee aina näin lauantaisin. :)

  Isoluinen,
  No mulla tuohon 10 vaatteen tilaukseen tuli 7Eur toimituskulut. Ei siis paha.

  Sotkukodin omistaja,
  Voi apua, tuo ois kyllä kiva tehdä mutta sitten mie tarttisin kyllä isännän apua kuvauksessa enkä tiiä mahtaako se oikein innostua + mulla ei oo kotona mitään ihmeellisiä siivousvälineitä. Tarvitsisi kyllä hommata, ku oon huomannu työssä käytettävät oikein ihaniksi. :) Ja ei meillä mitään siistiä ole, jos katsoo yleisilmettä (isäntä sotkee!!) mut koetan pitää kuitekin siedettävässä määrässä. :)

  Anonyymi klo 14.06,
  Kiitoksia. Kuten huomaat, kyllä mä vinkkejäkin kuuntelen. :)

  VastaaPoista
 11. Siivoaako sun mies koskaan?, ihan vaan milenkiinnosta kysyn kun meillä menee kaikki kotihommat tasan 50/50 aina sanon miehelle etten ole mikään kotiosrja tai palvelija, vaan että kummankin pitää tehdä oma osansa viihtyvyyden eteen :)
  Lena

  VastaaPoista
 12. ilmeisesti et halua vastata, vaikka mielestäni esitin ihan asiallisen kysymyksen :(
  Lena

  VastaaPoista
 13. Lena,
  Sori, mä en ollut huomannut sun kysymystäsi. :) No vastaampas sitten. :) Kannattaa muuten laittaa uus viesti ku nää joskus katoaa vaikka koetan aina katsoa mihin en oo vastannu. :) Etten tahallani tee.

  Me siivotaan miehen kanssa yhdessä. Siis silleen yleisesti isompi siivous tehdään näin. Itse saatan välillä tehdä siivousta yksinkin, jos oikein tomeralla päällä olen + tykkään siivota yleensäkin kylppärin itse. Onhan se lempisiivous töissäkin. :) Mut ihan oikein, kun yhdessä asutaan nin yhdessä ne hommat tehdäänkin. Ei me naiset olla mitään palvelijoita. ;) Että kyllä täälläkin mennään tuolla 50/50 suhteella. :)

  VastaaPoista