12.12.2012

Auraamattomat tiet on loistava syy talvisaapikkaiden käyttöön (+ arvonnan voittaja julki)


Nyt mä tiedän kirjailijoiden pahimman painajaisen, siis sen kun tekstiä ei synny. Tai ehkä syntyisi mutta kaikki muu näyttää mielenkiintoisemmalta. Mulla on samanlainen ongelma nyt - kirjeen kirjoittaminen ei vain etene. Teen kaikkea muuta kuin yritän kirjottaa! Tällainen tapahtuu aina, kun kirjoittamisessa on ollut muutaman päivän tauko - tällä kertaa syy taukoiluun on ollut nuo kaikenlaiset asuntoon liittyvät asiat sekä joulukorttien kirjoittelu. No ehkä saan jossain vaiheessa taas kiinni ajatuksistani ja saan ne purettua paperille.

Mulla oli eilen rankka päivä, kun ensin tein pitkän työpäivän (no ei niin pitkä ku erillä mut pitkä kuiteski mun mittakaavassa) jonka jälkeen piti mennä jelppimään siskoa sen muuttotavaroiden laitossa, kunnei se itse saa aikaiseksi ja äiti ei jaksa autella - joten kaikki kääntyy jälleen kerran pikkusiskon puoleen. Kyllä Piia tekee! Joten tästä syystä johtuen eilen ei tullut yhtäkään postausta, koska en yksinkertaisesti vain jaksanut.

Käytiin eilen tutkimassa sänkyvalikoimaa liikkeissä ja yksi erittäin hyvä sitten löydettiinkin. Vielä emme siis sitä ostaneet, mutta aiotaan käydä loppuviikosta sitten myymälässä ostamassa se. Ja se, että uuden sängyntulossa kestää 2vko, sopii vain loistavasti meille. Nyt tulee muuten tyylikkäänvärinen (musta) sänky. Ja meidän vanhaa sänkyä kaupittelen eteenpäin, sitä tarvitsevalle - Juhlamokan hinnalla. Nii ja kirjahyllyn me myytiinkin jo - sekin siis juhlamokan hinnalla. Kivaa, kun ne saa uudet kodit ja voi silleen ilahduttaa kunnei ota mitään törkysummia moisista. Uutta keittiöpöytää me ei hommatakkaan - ainakaan vielä. Aiotaan katsoo jos tuosta nykysestä sais hiomalla ja lakkaamalla (+ varmaan aika monella muullakin) ni tehtyä sellaisen tosi hienon. Ku löydettiin netistä samanlainen pöytä ja siihe ne kunnostusohjeet, oli vähän hiton siisti.

Se satoi viime yönä sitten luntakin. Kun asiasta eilen totesin ensin äidille ja sitten miehelle, niin molemmat totesi että niinhän se uutisissa lupasi lumisadetta ja minä olin vaan että jaa, no on sitten multa mennyt kyl tyystin ohitte. Mut mikäs siinä, nyt sain taas hyvän tekosyyn käyttää talvisaapikkaitani - niissä kun on tuo korkea varsi niin ei haittaa. Eccotennareilla se ois ollu vähän ilkeä, kun ne on lyhyet. Ja minä taulapää kun tykkäisin niin mennä vaikka koko talven Eccoilla. Nyt mie sentään sain nauttia lumesta, kun ei ollut kamala pakkanen. Voi sitä riemua kun sai pöllyytellä lumen kans ihan sen hetken aikaa kun mies harjasi auton lumesta. Whiiii!!

Nyt ois se arvonnan voittajakin selvillä. Sellaiselle nimimerkille kuin PALAGA lähteepi siis tämä ihana joulupaketti ilahduttamaan. Kurkkaahan sähköpostisi, Palaga. Muistutan vain, että paketin saa avata sitten vasta 24.12. ^_^ ONNEA ONNEA!!!

31 kommenttia:

 1. Ei ollut kylmä, eikä ainoita jegginssejä tarvi enää säästellä. Miksi siis vieläkin nuo lörttöhousut, vaikka lupasit jegginsejä? :) näkyisi ne nätit saappaatkin paremmin.

  VastaaPoista
 2. ai palaga mokoma tuon voitti!!
  no ei vais onnea hälle! :)
  just tulin muutes lumia kolaamasta. raskasta hommaa,vaikkei tota lunta edes paljoo ollu,mutta hyvän hien tuolla sai päällensä. mainiota arki liikuntaa! *yrittää ajatella positiivisesti* :)

  VastaaPoista
 3. Miksi tarvitset TEKOSYYN käyttää talvisaapikkaita? Eikös niitä nyt talvella saa ihan luvan kanssa käyttää?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi klo 14.31,
  No ne jegginssit mitä Yoursilta tuli ni niitä en kyllä voi pakkasella käyttää. Liian ohutta! Mutta tuo kuva nyt on sunnuntailta ja sillon alla oli jegginssit lämmittämässä ja lökähousut sitten päällä. :) Ja saappaat nyt ei voi tuosta kuvasta edes näkyä. :)

  Hippis,
  Joo, hää men voittamaan. :) Joo, oon kuullu et toi lumenkolaamine on tosi hyvää arkiliikuntaa. :) Niitä odotellessa. :)

  Anonyymi klo 16.14,
  No en mä talvisaappaita käytä näin lähellä nollakeliä - ellei just oo joku luminen tekosyy. :)

  VastaaPoista
 5. Ihan ei kyllä ole verrattavissa kirjailijan työhön tuo kirjeiden kirjoittaminen.

  VastaaPoista
 6. Oliko nuo ne saappaat, missä on ne narut? Ajattelin vaan, että minkä väriset narut ostit niihin...

  VastaaPoista
 7. Kai ostatte sänkyyn sitten kunnon päädynkin? =)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi klo 17.47,
  No eihän se nyt ihan ole, mutta pääpiirteittäin kuiteskin. :)

  Sanna,
  Ei ollut samat saappaat, en oo viel saanu aikaseks hakee niitä nauhoja. Jospa vaikka huomenna kävis. :)

  Anonyymi klo 20.58,
  JOo, todellakin!

  VastaaPoista
 9. Niitä jegginssejä voi käyttää vaikka kolmia päällekkäin. Ettei ihan vilukaan käy syyksi.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 21.27,
  Voi, kyllä se vilu nyt käy syyksi. Testasin nimittäin tuon päällekkäisyyden niin ei siitä tullut mitään muuta ku kauhea kiukku. Sitten se onnistuisi kun alla on kireemmät housut ja päällä kahta kokoa isommat jegginssit. Mut ei kyllä noin - ei ainakaan ilman tappelua. :)

  Et kertokaa toki te jegginssien käyttäjät, MITEN saatte edes kahdet jegginssit päälle ilman tappelua (kun/jos kyseessä samankokoiset housut) - voiteletteko kenties jalkanne ensin jollain öljyllä niin luistaa paremmin? :)

  VastaaPoista
 11. Tauko kirjottamisesta, mutta oot silti kirjotellu joulukortteja? :O Nyt en ihan ymmärtäny..

  VastaaPoista
 12. miks niitä jegginsejä pitäs laittaa monet päällekkäin? eikö kävis ihan pitkikset/legginsit/sukkahousut..?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 21.50,
  Nii, kirjeiden kirjottelusta oli taukoa koska ajan vei joulukorttien kirjottelu sekä nää asuntoasiat. :)

  Anonyymi klo 21.51,
  No sitä mää en tiedä, mut haluaisin kyl oikeasti tietää miten kahdet tiukat jegginssit saisi päälle. Mut kiitti, täytyy kokeilla meniskö legginssien kanssa.

  VastaaPoista
 14. Kirjailijan työtä ja bloggaajan harrastusta ei kyllä todellakaan voi verrata toisiinsa...
  Itse olen selvinnyt näistä talvikeleistä vielä nilkkasukilla/polvisukilla ja farkuilla.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 22.04,
  Siis hetkinen, enhän minä ole mun kirjeenvaihtoa ja kirjailijan duunia verrannut keskenään - toinen on harrastus ja toinen työ. Määhän siis totesin vain ymmärtäväni sitä tilaa mikä voi melko montaakin kirjailijaa vaivata, eli siis se kun tekstiä ei synny ja kiinnostus on jossain muualla kuin tekstinsynnyttämisessä. Että ei siinä kyllä verrattu mitään vaan ymmärrettiin tilanteita.

  VastaaPoista
 16. No, et kyllä kirjeiden kirjoittamisen perusteella pysty ymmärtämään yhtään mitään kirjailijan ammatista. Kyse on niin eri asioista.

  VastaaPoista
 17. Miksi pitää talvella olla tekosyy pitää talvisaappaita??

  VastaaPoista
 18. oot outo...etkä mitenkään hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 19. "No, et kyllä kirjeiden kirjoittamisen perusteella pysty ymmärtämään yhtään mitään kirjailijan ammatista. Kyse on niin eri asioista."

  Oletkohan ihan ääliö?? Haluat nyt vaan väkisin vängätä vastaan ja riidellä, onko sun paha olla elämässäs? Kyllä tän Pipsan kertoman asian ihan ymmärtää, mutta sulle ei taida millään mennä jakeluun... ARGH. Ärsyttäviä tommoset mokomat huutelijat!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi klo 7.23 se vasta outo on kun nimettömänä haukkuu, vaikka mitäpä muuta tuollaiset ressukat osaisikaan. Joten tässä samalla mitalla takaisin!
  Olet aika säälittävä.
  Pai pai :)

  Terveisin lukija X

  VastaaPoista
 21. Siis ihan oikeasti, miksi ihmisten pitää laittaa tänne näitä kommenttejaan, joiden tarkoitus on vaan todellakin vängätä vastaan? Ketä se haittaa, jos Pipsa käyttää tai ei käytä saappaita tai jegginssejä tai kalsareita tai sukkahousuja tai mitä vaan. Suuresti vaan ihmetyttää tämä ihmisten tarve tulla tänne inttämään ja aivan tarkoituksella riitaa haastamaan. Olisitte hiljaa, jos ei ole mitään oikeaa sanottavaa. Ja aivan varmasti jokainen on tasan tarkkaan ymmärtänyt sen, että ei se Pipsa tarkoittanutkaan, että kirjeiden kirjoittaminen on tismalleen samanlaista kuin kirjailijan työ. Tai jos niin joku ymmärsi, niin onnea vaan.

  Pipsalle iso tsemppi tämän blogin pitämiseen. Tämä on yksi blogi muiden joukossa, joita luen. On piristävää, että täällä ei ole pelkkiä Nelly-katalogeja päivästä toiseen vaan ihan arkisia asioita. Jatka vaan samaan mallin. Paitsi, antaisit vaan noiden tiettyjen kommenttien olla, äläkä puutu niihin. Sinun ei tarvitse kommentoida niitä mitenkään, kun niistä selvästi huomaa, että vain yrittävät ärsyttää.

  Hyvää Joulun odotusta Pipsalle ja blogisi lukijoille!!!

  - Jaana

  VastaaPoista
 22. Minkälaiseen ja hintaiseen sänkyyn päädyitte? Itsellä olisi myös sängyn osto ajankohtainen. :) Hintaa saisi parisängylle olla alle 4000€.

  VastaaPoista
 23. Mä käytän läpi talven legginssejä. Silloinkin kun oli -15. Jos menen hiihtämään/pulkkamäkeen/patikoimaan käytän toppahousuja.

  Mulla on alla thermolegginssit (makso hurjat 8e ja kokoja xxxl asti) jotka lämmittää jo -3 pakkasella ihan pelkästään. Ja tuohon laitan päälle farkkuleggarit sitten kun on vielä kovempi pakkanen :)

  VastaaPoista
 24. Piti kommentoida saappaista vielä...Eihän nyt oo ollut nollakeliä kun jo monta viikkoa on ollut -3 - -15? Mä olen käyttänyt talvikenkiä siitä lähtien kun lumi tuli maahan. Pikkukenkiin tai tennareihin menee lumet sisälle ja ne on liukkaat.

  Tai no kyllä mä otin talvikengät käyttöön jo sillon kun oli viileämpää ennen pakkasia. Varpukat meinas jäätyä.

  VastaaPoista
 25. Mä käytän legginssejä ympäri vuoden ja hyvin niillä tarkenee aina tosi tosi koviin pakkasiin asti. Mulla on myös vähän pidempi talvitakki (ylettyy polvien yläpuolelle) ja varrelliset lämpöiset talvikengät (pitkävartiset UGGit), joten kyllä tarkenee!
  Mutta makuasia, sanoi siili kun katuharjaa n***i :D

  VastaaPoista
 26. Pakko sanoa muutama sananen tämän blogin kommentoijista, joihin siis itsekin kuulun.

  Pipsa pitää tätä blogia täysin vapaaehtoisesti, ja pitää blogissaan kommenttiboksia täysin vapaaehtoisesti. Pipsa tietää itsekin, että nillittäjistä pääsee hyvin nopeasti eroon sulkemalla kommentointimahdollisuuden kokonaan. Jos jollakulla on oikeasti asiaa, hän osaa varmasti lähestyä sähköpostilla. Toisaalta Pipsa tietää, että blogin suosio romahtaa, jos hän sulkee kommentoinnin. Pipsa on kuitenkin sanonut kirjoittavansa itselleen, joten tämän ei luulisi haittaavan. Elämä on valintoja.

  Pipsan puolustajien käyttäytyminen on oikeasti todella noloa. Jeesustellaan sillä, miten jotkut kehtaavat haukkua Pipsaa ja toisaalta käyttävät itse paljon rumempia sanankäänteitä muista keskustelijoista. Synnitön heittäköön sen ensimmäisen kiven?

  Voin vannoa, että me kaikki haukumme jotakin. Oli se sitten seläntakana, päin naamaa, kierrellen tai vaikka netissä, ei se tee meistä toisiamme parempia. Jos joku teistä oikeasti väittää, ettei ikinä puhu pahaa kenestäkään, onneksi olkoon, olet käsittämättömän hyvä valehtelemaan myös itsellesi.

  Miksi vittuilla jollekin blogissa? Ei se aina johdu kateudesta tai elämättömyydestä, se on ihan vain piirre, joka meistä kaikista löytyy, ja jonka tuomme eri tavoin esille. Pipsa tekee itsestään helpon kohteen: hän on kirjoituksissaan erittäin epälooginen ja harhautuu selittelemään tekemisiään. Hän on myös erittäin helposti johdateltavissa, vaikka väittääkin ettei lukijoiden kirjoittelulla ole merkitystä. Tällaisesta on erinomainen esimerkki tämän syksyinen hiusvärirumba.

  Kuten jo aiemmin sanoin, Pipsa voi milloin tahansa sulkea kommenttiboksin, mutta ei sitä tee. Kaikki huomio tuntuu olevan vain plussaa. Tämä blogi, ja näiden epäloogisuuksien etsiminen on monelle suurta hupia, siinä missä tv, lehdet ja teatteri. Blogi on viihdemuotona moniulotteinen, tehden siitä entistä mielenkiintoisemman.

  Esimerkiksi edellisen postauksen puolustusriehuminen oli ihan käsittämätöntä. Puolustajat itse nostivat esille teeman, ettei laiha voisi rakastaa lihavaa, ja mellastivat ja haukkuivat anonyymejä, jotka eivät olleet puhuneet asiasta sanaakaan, eivät edes vihjaillen. Ja tällainen riehuminenko on sitten jotenkin hyväksyttävämpää kuin anonyymit utelut ja kommentoinnit Pipsasta? En vain voi ymmärtää näiden henkilöiden logiikkaa. Ettekö oikeasti näe metsää puilta, ja huomaa, että käyttäydytte juuri samoin kuin "ääliöt anonyyminillittäjät"?

  Itse luen blogia vain ja ainoastaan tämän kommenttiboksin vuoksi. Sisältöhän tässä boksissa on huomattavasti itse blogia kiinnostavampaa. Huvittavaa on huomata, miten syvällä pää perseessä monellakin kommentoijalla on, niin puolesta kuin vastaan.

  VastaaPoista
 27. Pakko nyt sanoa, että ise en ainakaan käy toisten blogeilla ilkeilemässä ja esittämässä hölmöä niinkuin monet anot täällä tuntuvat tekevän. Enkä todellakaan keksi sille mitään muuta syytä kuin sen, että omassa elämässä menee niin huonosti, että pitää sitten jotain toista kiusata, vähän sama kuin koulukiusaamisessa. Ja sitähän tämä netti-ilkeily on, kiusaamista. Sitä voi yrittää puolustella sillä, että kaikki sitä tekee tai että se vain kuuluu ihmisen luonteeseen... Mutta ei vain kuulu. Kuitenkin suurin osa osaa olla kiusaamatta muita ihmisiä.

  Ja vaikkei mistään hirvittävän vakavasta olekaan kyse, niin silti mielestäni ilkeily vieraalle ihmiselle tämän blogilla ei ole kovin fiksua taikka suotavaa. Sanokaa nyt sitten vaikka minua hulluksi tms. kun olen tätä mieltä :D Mielummin tyhmä kuin ilkeä ;)

  VastaaPoista
 28. Mistäs tuollasia thermoleggareita löytyy....

  VastaaPoista
 29. Olkaahan ihmiset ihan rehellisiä nyt itsellenne ja vastatkaa tähän: lukisitteko tätä blogia, jos Pipsa olisin normaalipainoinen?

  VastaaPoista
 30. Pipsa voisi lopettaa tämän "kiusaamisen" heti, jos haluaisi. Jos tämä on kiusaamista, miksi Pipsa ei sulje kommentointia. Melko noloa verrata tätä koulukiusaamiseen, missä uhrilla ei ole mitään keinoja pysäyttää kiusaamista.
  Niin vaikeaa (ja pelottavaa?) kuin se onkin uskoa, ainakin minä pidän omasta elämästäni valtavasti. Olen unelmieni duunissa, ihana mies, mahtavat lemmikit, ystävät ja harrastukset. Silti saatan vittuilla ihmisille blogeissa. Onpa ihmeellistä? Ihmisiä motivoi muukin kuin kateus, vaikka ette sitä haluaisikaan uskoa. Henkilökohtaisesti en näe Pipsassa mitään kadehdittavaa, vaikka hän pirteä pakkaus onkin.

  VastaaPoista
 31. On se kivaa, kun ihmiset keskustelee asioista mutta tälläinen sota saa luvan loppua. Jos on pakko keskustella tämänkaltaisesti, niin menkää vapaasti jonnekin keskustelupalstalle tappelemaan.

  Ja ennenkuin kukaan nillittää mulle että suljen kommentoinnin, niin kaikella on rajansa. Jos et tätä hyväksy, niin ole hyvä ja mene sitten muualle.

  Kaikkien mielipide tuli selväksi. Kenenkään ei tartte vängätä että hänen mielipiteensä on se ainoa oikea. Mielipiteitä on miljoonia, tottukaa siihen.

  Ja nyt sitä saamarin jouluiloa kehiin ja loppuu tämmöset huutelut! Mää oon tykänny ku oon voinu vapaasti julkaista kommentteja, vaikken niiden kaikkien kans samaa mieltä ookkaa (ei tarttekkaa) mut jos tämmönen peli jatkuu ni mä alan oikeesti sit tekee sitä, et kommentointiin tulee stoppi sit josain vaihees. Mielipiteitään saa esittää mut turha tappelu ja riidanhaastaminen saa loppua!

  VastaaPoista