14.12.2012

Hyvää mieltä ja höpötihöpötivideota


   

Mutta jottei nyt ihan menisi video valitukseksi ja myöskin niille jotain kivaa vastattavaa, jotka ei videota jaksa/pysty katsomaan, niin kerro minulle jokin sinua ilahduttanut asia tästä päivästä. Se voi olla vaikka suloinen koira, tuntemattoman ihmisen hymy, epäitsekäs teko, mitä vain - kunhan se toi hyvän mielen.  Jaa siis hyvän mielen tapahtuma kaikille ja levitä näin hyvää mieltä (näin joulun kunniaksi ja muutenkin, sillä iloinen mieli tarttuu!)                               

Edelleen kaipaillaan PALAGAA!! Pian pittäisi kyllä vastailla et saataisi paketti jouluaatoksi perille. Toivotaan ettei tartte vetää uutta voittajaa, toivotaan että Palaga pian kurkkaisi sähköpostinsa. Eipä oo kyllä tuollaistakaan koskaan nähty, ettei voittaja oo ilmottautunut mutta mites tämmösessä pitäs tehdä? Kellään kokemusta tällaisesta. Uus arvonta vaiko vedetäänkö uus numerovedäntä et kehen sitten osuu?

50 kommenttia:

 1. Olet monesti julistanut, ettei ylipaino aiheuta sinulle mitään ongelmia. Et silti pysty solmimaan kenkiin nauhoja? Kyllä on taas todellisuudentaju hukkunut syvälle laardiin.

  VastaaPoista
 2. Joo ihan hyviä pointteja sinulta tuohon kommentointiin, mutta itseäni ärsyttää suunnattomasti se ettet sinä käsitä että nämä "positiiviset"anot aiheuttavat myös häslinkiä, kuten jokainen voi päätellä tuosta viimeisimmästä sotapostauksesta..

  VastaaPoista
 3. Tänne Kokkolan suunnille ei oo vielä korttia kuulunut.. :) Mun mielestä tuon pakettiarvonnan suhteen kannattaa ottaa reilusti uus arvonta jos palagasta ei rupea kuulumaan mitään vaikka lauantai iltaan mennessä..

  Terkuin, Vakilukija

  VastaaPoista
 4. Tuskinpa vielä voi mitään uusinta-arvontaa järjestää, kun voittajakin ilmoitettiin vasta toissapäivänä. Ei kaikilla ole mahdollisuutta tai tarvetta katsoa sähköposteja joka päivä, eli odota nyt ainakin ensi viikkoon... :)

  Tänään ilahduttaa se, että KOHTA ALKAA VIIKONLOPPU!

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida minua ilahduttanut asia tänään.. 3v poika puki ihan itse kaikki vaatteet päälleen siksi että ruoaksi oli kalapuikkoja, ja söikin ihan itse. Kumpaakaan ei siis yleensä VIITSi tehdä itse. Näin meillä :)

  VastaaPoista
 6. huh huh,melkosta vääntöä käyty taasen! sun blogis ei taatusti jätä ketään kylmäksi! :D
  ei vais,ihailla oikeasti täytyy sun kärsivällisyyttäsi,ei musta olisi olemaan noin asiallinen. mutta mä oonkin tälläi hihojen polttelija! :D
  no joo, vai ei ole voittajasta mitään kuulunut,no oisko se sitten paree arpoo uudestaan,jos ei lähipäivinä kuulu mitään?
  teillä onkin jännät ja työteliäät ajat tiedossa! tsemii vaan kauheesti! kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 7. Onpa ikävää, jos nauhat on vaikea laittaa itse :( Entä jos kengät pitää jossain riisua kesken päivän ja laittaa takaisin? Olisi varmaan helpompaa, jos nauhat kiinnittäisi kenkiin jotenkin kiinni.

  VastaaPoista
 8. Ilahduttanut on että kaikki lapset söi kerrankin mukisematta ruuan :)

  Arvonnasta: kyllä sitä vois ainaskin viikon odotella , jos ei mitään kuulu niin uusi arvonta.

  Hyvää joulun odotusta sulle ja miehellesi :)

  VastaaPoista
 9. en saa videota pyörimään , mur ! :/

  VastaaPoista
 10. Edelliseen postaukseen viitaten, mä tuunaan kaupan laatikoita lisäämällä niihin kuohukermaa ja siirappia. Tosin just mietin, että siirapin vois ehkä korvata laittamalla vähän hunajaa... Mutsi muisteli, että mummi olisi joskus tehnyt porkkanalaatikkoa, jossa oli mantelia. Täytyykin kysäistä, jos mummi muistaisi. Voisi siis sitäkin lisätä, jos se sopii.

  Mua ilahduttaa tänään se, että kirjahylly tulee siivotuksi! ;o)

  VastaaPoista
 11. mä oon tuunannu noita kaupan laatikoita laittamalla ihan vaan voita ja kermaa.ah niin terveellistä! :D

  VastaaPoista
 12. Kyllä sitä ylipainoinen jo istuessaankin hengästyy. Sydän ja keuhkot tekee melko moninkertaisen työn normaalipainoiseen verrattuna. Meni selittelyn puolelle taas sulla.

  VastaaPoista
 13. siis anteeks mitä? sä et saa kengännauhoja kiinni ilman apua? :o mä oon tyrmistyny. eikö tuossa vaiheessa joku jo sano siellä päässä, että pitäis ehkä tehdä jotain. ja aina olet sanonut, että ylipainosta ei sinulle ole haittaa? kyllä, siitä on haittaa, jos ei normi arkipäivän toimet onnistu. onko miehesi henkilökohtainen avustajasi?

  VastaaPoista
 14. Moi Pipsa, Simpsons-mukiko se sulla siellä pöydällä, hieno! :)

  -Liinu

  VastaaPoista
 15. Mikset vastaile kysymyksiin samantien kun hyväksyt kommentit?

  VastaaPoista
 16. Onko teillä kinkkua jouluna?

  VastaaPoista
 17. Ettei vain Pipsa olisi tarkoittanut, että niiden nauhojen tuunaamisessa kenkiin tarvitaan apua eikä suinkaan että kenkien nauhoittamiseen niiden jo jaloissa ollessa tarvittaisiin joka kerralla apua... argh!

  Päivän kiva juttu: lempiteetä, hyvä leffa, hetki aikaa hengähtää joulukiirusten keskellä = arjen luksusta.

  VastaaPoista
 18. Juurihoito ei sattunut lainkaan. Mietein siinä samalla kun juurta tuunattiin, että mitähän se Ppisa on videoonsa tänään laittanut .)

  VastaaPoista
 19. Tänään on ilahduttanut pari ystävää, ja uimassa käynti, se ilahduttaa aina :D Samoin se, että olen saanut kaikki joululahjat paketoitua, kortit matkaan ja nyt voi vain rentoutua ja odotella joulun tuloa. Mikäs sen ihanampaa :)

  Tuolla uimahallissa ilahdutti muuten sekin, että ihan tuikituntematon mummeli tuli juttelemaan niitä näitä saunassa. Se oli oikein mukavaa.

  VastaaPoista
 20. En jaksanut kattoo videota kuin alle 5min ja oli pakko pistää pois. Olet ihan sairaan ärsyttävä! (:

  VastaaPoista
 21. Tänään ilahdutti se, että ihan hirveän työviikon jälkeen on perjantai. Soffa, lasi punaviiniä ja takassa tuli!
  -hss

  VastaaPoista
 22. Heli, katso/kuuntele tarkemmin ;)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 13.41,
  Voi voi, kyllä mä pystyn kengännauhat solmimaan iha hyvin, ylipainostakin huolimatta. Kiitoksia vaan huolenpidosta. :) Ymmärtäisit ehkä sen sidontaasian jos kurkkaisit kengänkuvaa (löytyy tuolta kategorian kengäosasta ihan ekana)

  Anonyymi klo 14.01,
  Siis häslinkiä aiheuttaa kyllä moni, mutta suurimmaksiosaksi kuitenkin tätä häsää auttaa ilkeämmät anot. Päätarkoituksenaan juuri se ilkeily.

  Anonyymi klo 14.19,
  PEACE AND LOVE! :)

  Vakilukija,
  No niissähän voi toki kestää, mutta tiistaina ne muistaakseni postitin. Enkä mä varmaan uutta arvontaa tee vaan arvon uuden voittajan. Mutta odotellaan nyt, luulisi viikossa kuitenkin kuuluvan.

  Linnea,
  Siis ei missään nimessä nyt vielä, mutta kyllä nyt viikon sisällä pitäs alkaa kuulumaan ja jos ei kuulu, ni sit arvon uuden. Monia varmaan ilahduttaa juuri tuo asia. :)

  Anonyymi klo 14.37,
  Oijoi, hienoa että teillä on ollut siellä reipas poika. :)

  Hippis,
  Joo, blogi varmaan jakaa aika paljon mielipiteitä. :) Ja saakin. Mä oon pitkäpinnainen ihminen. ;)

  Anonyymi klo 15.06,
  Lueppa eka vastaukseni tästä. Minulla ei ole siis mitään ongelmaa kengännauhojeni kanssa, mutta teillä tuntuu olevan. :)

  Anonyymi klo 15.30,
  Hyvää joulunodotusta myös teille sinne suunnille! :)

  Anonmyymi klo 15.32,
  Jos koetat pyörittää videota Firefoxilla, niin se tökkii mullakin välillä. :( Chromella taas on toiminut ihan hyvin.

  Anna Vee,
  Meilläkin on edessä kirjahyllyn siivous!! :) Kiva tietää toi tuunausjuttu, täyty miettii kokeilisko itekki. :) Tai ehkei mun ihan kannata, ku tiiä kuiteskaa mitä oon tekees. :)

  Hippis,
  No eiks sitä nyt jouluna voi elää vähän epäterveellisemmin? :) Joku mun mielestä sanoi, ettei se jos joskus syö tolleen epäterveellisesti, mutta jos on päivittäistä, ni ei hyvä.

  Anonyymi klo 17.03,
  No selvähän se sitten on. :) :)

  Anonyymi klo 17.20,
  Jooo, ei ne nyt kyllä ihan mene noin niinku te sen näette. Lukaiseppa aiemmat vastaukseni ylempää tähän samaan aiheeseen.

  Liinu,
  Ööö... jos tarkoitat tuota valkosta mukia jossa keltasta, ni ei se oo Simpsons. Se on joku ihmeotus ja marimekko lukee kyljessä.

  Anonyymi klo 17.43,
  En yleensä vastaile kommentteihin kännykällä, julkaisen ne nopeasti kyllä kännykän kanssa mutta vastailen myöhemmin koneelta ja ajan kanssa. Oishan se nyt epäreilua teitä kohtaan, et kauheella kiireellä vaa sutaisisin jotain vastauksia. :)

  Anonyymi klo 18.13,
  No en tiedä voiko Piknikrullaa sanoa kinkuksi, mutta tuollainen meille tulee.

  Heli,
  Siis ne nauhat ei oo semmoset tavalliset kengännauhat vaan sileät. Eikä ole mitään reikiä taikka semmosia nuppeja mihin ne laitetaan vaan niin monimutkaisesti etten osaa sitä edes tähän nyt sanoa. Kantsii kurkata tuon kengän kuva niin ymmärrätte millaista nauhoittamista mä meinaan. Ja kyseessä siis leveä ja sileä nauha. Mut näin aattelin että laitan kengän jalkaan, mies pitää varsia pystyssä (ovat lötköt joten ilman pitelemistä eivät pysty pystyssä) ja minä sidon nauhan + mies katsoo että se tulee takaa nätisti. Ja sitten teen umpisolmurusetin sille tiukkuudelle kuin oma pohkeenikin on. Jotenkin noin, katsotaan nyt mitä toteutus loppupeleissä on. :) Toivottavasti tuo selvennys nyt riitti ihmettelijöille. :)

  Anonyymi klo 19.49,
  No kiva jos mun videon ajattelu sai kestämään juurihoidon. ;)

  Möllikkä,
  Ystävät voi kyllä ilahduttaa niin suuresti. :) <3 Ja myöskin tuollaiset, että tuikituntemattomat alkaa höpöttelemään. :) Mullekki aika usein mummot alkaa juttelee. Tosin tietynlaisista kysymyksistä en tykkää.

  Anonyymi klo 20.04,
  Kiitoksia mielipiteestäsi, jos asia on näin niin ei varmaan sitten kannata blogissa käydä. :)

  HSS,
  Oijoi, toi kuulostaa ihanalta. Ihanaa muuten ku määki saan noin tehdä sitten uudessa asunnossa - nyt pitää tyytyä vaan soffaan ja punaviiniin. :) Muksaa perjantai-iltaa siulle sinne!

  VastaaPoista
 24. Siis sähän sanoit, että sun "etureppu" aiheuttaa ongelmia sitomisessa?

  VastaaPoista
 25. Anonyymi klo 22.12,
  Äh, siis ei se sellaista ongelmaa aiheuta. Puhun kyllä kieltämättä vähän sekavasti tuossa, mutta ei se etureppu siis aiheuta mitään ongelmaa. :) Mä saan laitettua tavalliset kengännauhat ihan normaalisti, mutta tommosten irtonauhojen ja lötkövarsien kanssa tarvitsen apua.

  VastaaPoista
 26. Mitä sä taas selittelet? Sä sanoit niin ja sillä selvä.

  VastaaPoista
 27. "On toi etureppu tossa, niin on pienet vaikeudet laittaa niitä nauhoja.."

  VastaaPoista
 28. En sano tätä pahalla tai "joulurauhaa" rikkoen, mutta pidät blogia julkisesti, niin parempi olisi sietää kaikenlaista kommentointia :)

  VastaaPoista
 29. Itse olisin kyllä käyttänyt luovaa ongelmanratkaisutaitoa: töppöset pöydälle ja vaikka sanomalehtikäärö niitten sisälle. Ei olisi ollut mikään ongelma saada nauhoja paikoilleen. En missään tapauksessa olisi kehdannut pyytää miestäni tuollaisessa hommassa auttamaan. Johan se olis nauranut mulle - avuttomalle! Jotenkin ajattelen, että lapsikin tuon olisi älynnyt...

  VastaaPoista
 30. Sä tunnut olevan aika riippuvainen miehestäsi. Miksi hän joutuu esim. heräämään myös aikasemmin, kun sulla alkaa työt aikaisemmin?

  VastaaPoista
 31. Anonyymi klo 22.25,
  Öö... Mä selvensin vain kun tuli oltua hyvin epäselvä taas puheissa. :)

  Anonyymi klo 22.33,
  Ai, mä oon kyl jo melko hyvin kuvitellut sietäväni tätä. :) Usko pois, hymyilen vaan täällä toisella puolella kun lueskelen kommentteja. :)

  Anonyymi klo 22.45,
  No penteles, tuohan on kiva idea. Pitääkin kokeilla tuota. Ja mun mies ei naura mulle, olinpa kuinka avuton tahansa. :) Olisi törkeää jos puoliso nauraisi.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi klo 22.56,
  No se on kiva, kun sie tiedät mun riippuvuuteni ja kaikki muutkin pikkuasiat. :) Kerro toki, tiedätkö tulevaisuutenikin? :) Pahoittelen tätä jo etukäteen, mutta nyt mun on oltava tyly ja sanoa, että vaikka mä asian selventäisin sinulle, niin et tulisi sitä koskaan ymmärtämään. Joten en selvennä. :)

  VastaaPoista
 33. oikeesti,normi-ihmiset kyllä tajus ton nauha jutun noihin kenkiin ekalla selvityksellä,kuhan taas jotkut anot haluu hörkkii..

  VastaaPoista
 34. Mua ahdistaa toi (yksi ja sama?) ilkeilijä, olisi parempi, että et julkaisisi hänen kommenttejaan? On törkeää, että joku kehtaa solvata koko ajan. En ole muissa blogeissa tällaiseen törmännyt. Voisi sanoa häirinnäksi.

  VastaaPoista
 35. Sulle sopii hiukset tosi hyvin noin sivujakaukselle ja kiinni! :)
  Eipä mulla muuta :D

  VastaaPoista
 36. Vaikea kuvitella etteikö etureppusi häiritsisi kenkien sitomista normaalisti, itse normaalipainoisena ja raskaana niin jo ihan pieni raskausmaha teki hommasta niin epämukavaa että pakko oli lähes alustalähtien solmia kengät istuvilteen (jalka nostettuna toisen päälle) ja samaten muuten sukkien kanssa :D

  VastaaPoista
 37. Maailma on nykyään täynnä kiusaamista. Hyvänä esimerkkinä on Kate-pilapuhelu. Työssä tehty virhe päätyi maanlaajuisesti uutisiin ja ihmettelyn kohteeksi kuinka tyhmä hoitaja oli. Tämä "viaton" pila maksoi ihmisen hengen. Ja oliko pila sen arvoinen?

  En nyt meinaa että kaikista tarvis tykätä tai muuta jeesustelua, mutta miettikää minkälaista maailmaa rakennatte paskapuheilla. Ei se ehkä tällä hetkellä liikuta, mutta entä jos kohteeksi joutuu tulevaisuudessa lapsesi? Tai ihan kuka tahansa ihminen, joka ei jaksa sietää kiusaamista.

  Tää maailma on jo tarpeeksi rankka paikka ilman näitä toisten lyttäämisiä, joten miettikää tekojanne.

  T. Reppujakkara

  VastaaPoista
 38. En tiedä onko liian henk. koht. kysymys, jos on niin jätä vastaamatta mutta eikö sua ollenkaan huoleta sun terveys / tulevaisuus tuon ylipainon takia? :/

  VastaaPoista
 39. Mulla ylipainoa about +30kg ja kyllä itellä on välillä vaikea mahan vuoks sitoa nauhoja/vetoketjuja kengistä...

  VastaaPoista

 40. Voi elämä tuota joidenkin kommentointia taas... eivät vissiin tajua tekevänsä vaan ittensä tyhmiksi haukkumalla nimettömänä netissä. No ehkä he saavat sisältöä elämään noin.

  Ai ei ollutkaan sellainen kuppi videolla, ihan näytti tuo kuvio kuin olisi n ja s kuten Simpsons-logossa :D
  Täällä vanha Simpsons-fani on tarkkana ;)

  Mutta Marimekkokin on ihan jees!

  Viikonloppuja teille toivottelee Liinu

  VastaaPoista
 41. Päivän iloinen uutinen on se että vaaka näytti tänään 81,7kg ja heinäkuussa se oli vielä 97kg, 3 vuotta sitten 115kg:)

  Siitä tulikin mieleen vielä tuolle jollekin anolle joka sanoi että raskaanakin oli vaikea laittaa kengät jalkaan: silloin kun painoin 115kg (ja pituutta on 162cm, eli sairaalloinen ylipaino oli) ei minulla ollut mitään vaikeutta laittaa kengännauhoja kiinni. Kerkesin laihduttamaan 87kg itseni, kunnes jäin raskaaksi. Ja vaikka raskaana ollessani painoin reilusti vähemmän kuin "läskeimmilläni" oli kengännauhojen sitominen tuplaten haastavampaa kuin pelkästään läskinä;) Tiedä sitten mistä sekin johtuu, ehkä se tavallinen läski taipuu paremmin kuin raskausmaha:DD

  -Narppu

  VastaaPoista
 42. Onnittelut Narpulle! Yli 30 kilon laihdutus on erittäin kunnioitettavaa ja myös vaikeaa. Itsellä on kova taistelu kymmenen ylimääräisen kilon kanssa.

  VastaaPoista
 43. Läskimahahan on löllöä ja taipuisaa, kyllä sen kanssa vääntyy vaikka miten laittamaan kenkiä. Raskausmaha on sen sijaan kovaa ja pinkeää ja "täyttä" tavaraa, mikä ei anna periksi sillein kuten läski. Normaalipainoisten on siis aivan turha kuvitella millaista on toimia läskimahan kanssa kun heillä on kokemusta itsellään vain raskausmahasta - tilanne on täysin erilainen!

  VastaaPoista
 44. olisi joskus kivaa nähä sun lapsuus kuvia ? :)

  VastaaPoista
 45. Anonyymi klo 0.23,
  Voi älä anna sen ahdistaa sua. Ei se muakaan ahdista. Mua vaan surettaa nämä ilkeilijät. :( Mä vaan toivon, että he kokee jossain vaiheessa elämänsä paremmaksi että voivat unohtaa mut.

  Miia,
  Kiitoksia, mäkin tykkään. :)

  Anonyymi klo 1.43,
  No eihän se häiritsekkään kun se on tommosta löllöö joka antaa periks. :) Mut ei se kyl tosta saa enempää kasvaa, sit vois ollakki ongelmaa. :)

  Reppujakkara,
  Niin, tuo on kyllä ihan totta mitä sanot. Kannattaa miettiä tekoja, vaikka kasvottomana ne tekeekin. Ne tulee puree joskus kyllä pepulle. :) Tai oikeastaan :( koska en mä toivoa mitään ikävää ilkeilijöille. Mut kiusaamisista on niin paljon ollut juttua, miten kiusattu ei enää jaksa. Määhän en tästä miksikään heivahda jostain kasvottomasta suunsoitosta, mut kaikki ei oo vahvoja. :( Eniten kyl surettaa, et tämmöstä kiusaamista pitää ihan vanhemmatkin ihmiset. Se jotenkin järkyttää mua, koska vanhempien pitäs jo tajuta.

  Anonmyymi klo 10.10,
  Totta kai se huolettaa ja siksipä tässä taistellaankin ylipainoa vastaan vaikka varmasti loppuelämän tuun olemaan ylipainoinen mutta kunha nyt edes PAAAALJON vähemmän sellainen. :)

  Liinu,
  No toi S minkä oot ehkä huomannu ni se tulee ton otuksen hännästä. Mä voin kuvata sen ihan sua varten joku kerta, ni näet. :) :)

  Narppu,
  Hienoa!Mahtavaa!Upeaa! Onneks olkoo miinuksesta!!!! :)

  Jenni N,
  Sellaisia kuvia löytyy täältä kyllä. Pitääki etsii sulle ne suoralinkit.

  http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/10/lukijan-toive-tarkeimmat-valokuvat.html

  http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/06/hyvaa-syntymapaivaa-minulle-vaan.html

  http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/07/no-mutta-kukas-se-siina-hymmyilee-ku.html

  VastaaPoista
 46. Tunnut syyttävän inhottavista kommenteista ja tappeluista vain anonyymeja, vaikka nimimerkeilläkin kommentoivista riidanhaastajia löytyy.

  VastaaPoista
 47. Moikka Pipsa! Eksyin blogiisi ja luin useammankin postauksesi ja katselin höpötysvideoitasi. :)

  Olet aivan ihana persoona ja todella rohkea, kun uskallat omana itsenäsi astua kaiken kansan eteen. <3 Vaikutat iloiselta, rehdiltä, mukavalta ja vilpittömältä ihmiseltä ja olen iloinen että löysin blogisi. Jaan kanssasi monta samanlaista mielipidettä ja tahdonkin kiittää sinua suorasukaisesta tyylistäsi, jonka aitous paistaa läpi tänne minun ruudun taakse asti. :) Kiitos Pipsa kivasta ja elämänmyönteisestä blogistasi, jään seuraamaan! <3 <3

  Mukavaa joulunodotusta ja onnea uuteen tulevaan kotiinne! <3

  - M-

  VastaaPoista
 48. On yhä tosi hauskaa, miten toi yksi ja sama ihminen kuvittelee aina, että sulla on YKSI ilkeilijä. Ei menen hänen tajuntaansa että tähän maailmaan mahtuu monia monia veemäisiä ihmisiä.

  VastaaPoista
 49. Samaa mieltä siinä, ettei monikaan näistä anonyymeistä uskaltaisi tulla kasvotusten sanomaan niitä asioita, mitä netissä sanoo ihan tosta noin vaan, onneksi en ite henkilökohtasesti ole (vielä!!) mitään sorsimista kokenut, mutta mitä näitä kommentteja lueskelin niin ihmiset aika surutta tulee sanomaan kaikenlaista typeryyttä.

  Oon nyt seuraillu blogias jonkunaikaa ja kivalta vaikuttaa, oot pirteen ja mukavan olonen, sekä kaikenlisäks asutaan samalla paikkakunnalla - vieläpä melko "lähellä toisiamme" ;)

  Älä anna noiden piipittäjien missään nimessä lannistaa sua, sä tiedät kuka sä oot ja mitä sä teet ja näin, ei muiden tarvitse alkaa neuvoja jakeleen. Ja varsinkaan kun harvemmin noilta anonyymeiltä tulee mitään järkeviä neuvoja. =)

  VastaaPoista