9.12.2012

Joulumarkkinoille, Mars!


Yhyyy, se on huomenna taas paluu työhön - menipä siis nopeasti nämä muutamat vapaat. Ja kunnei ole mitään tietoa milloin saisin pitää oman talvilomaviikkoni. Noo, ajatellaan positiivisesti että parin viikon kuluttua on joulu ja sillon on luvassa vähän vapaata taas.

Perjantaina käytiin sitten allekirjottamassa kauppakirjat ja saatiin iso nivaska kaikenlaista lukemista. Nyt se ois sitten velkavankeutta muutaman vuoden mut on se sen arvosta. :) Rakennuttaja meille kertoi, että avaimet pitäisi saada käteen 21.12 mutta me emme luultavasti vielä silloin yritä kiireellä muuttaa ennen joulua vaan ollaan mietitty että muutettaisiin sitten niiden joulunpyhien jälkeen - ne pyhät menisi sitten meillä pakatessa ja viedessä sellaisia sinne asunnolle, mitkä saadaan kahdestaan vietyä (nii, mää kun en osallistu painavien tavaroiden kantoon - kerta riitti!) pikkuautollamme, jossa luojan kiitos on takapenkit sellaisia et ne voi taittaa kasaan ni saadaan isompi kuljetustila.

Mun muuttokuume näkyy muuten silleen hassulla tavalla, etten näe mitään muuta unia kuin pakkaamista ja tavaroiden vientiä tänne uuteen asuntoon. On toi alitajunta vaan hauska juttu. Nii no siis, tulihan sitä nähtyä hauska mustasukkasuusunikin mikä on siis todella omituista koska en ainakaan valveilla koe mitään mustasukkaisuutta.

Nyt on muuten sitten kaikki 60 joulukorttia kirjoitettu ja valmiina lähtemään. Määrä vähän nousi kunnen voinut sanoa kellekkään ei, joten kaikki mattimyöhäisetkin on saamassa korttinsa. Kuulutelkaahan täällä kun kortti saapui! Huomenna siis heitän ne postiin.

Myö lähdetään joulumarkkinoille käymään, jos vaikka löytyisi jotain kivaa. Osallistukaahan te sinä aikana Jouluarvontaan (umpeutuu tänään klo 22.) ja tsekataa samalla Yours paketin ensimmäinen vaate-esittely (nyt pitäs näkyä ihan Full HD:lla kun eilen vähän fiksailin, muistakaa vaa vaihtaa tuolta Youtuben soittimesta se kuvantarkkuus 1080p)

9 kommenttia:

 1. Saatko sinä keltään blogin lukijalta korttia?

  Eikö olisi kiva, kun kaikki 20000 lukijaa lähettäisi kortin :)

  VastaaPoista
 2. Onnea suunnattomasti uudesta asunnosta! Tuntuu varmasti upealta päästä upouuteen kotiin.

  VastaaPoista
 3. Lukijoita 20000, arvontaan osallistuu n. 90. Joko ensimmäinen luku on törkeästi liioiteltu tai ne loput 19 910 lukee vain nauraakseen valtavalla bloggarille.

  VastaaPoista
 4. Voi jestas kun siellä taas joku anonyymi pätee yrittämällä heilutella sanan säilää mahdollisimman ilkeään sävyyn. Täytyy kyllä ihmetellä kuinka paha olo sulla ano onkaan itsesi kanssa...hyi olkoon!

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Ei oo kaikki kohillaan tommosella ihmisellä, jonka pitää ilkeillä. Hänellä ei ole helppoa totisesti elämä...Jos jotakin toisten ilo ja onni rassaa, ei pitäis tulla lukemaan hyvän tuulen blogeja. Luulis niitä ruikutus/ahdistus -blogeja olevan tarjolla pilvin pimein, minne vois mennä purkaan pahaa oloa.

  vinkiksi vaan

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 13.53,
  Ehkä saisin, jos julkistaisin osoitteeni mutta koska en näin tee niin tuskin saan. Sähköpostiin voi kyllä laittaa tulemaan toivotuksia ja nettijoulukortteja, ja blogiinkin voi laittaa, jos haluaa blogistia ilahduttaa. :) Moni on jo. :)

  Darling,
  Kiitoksia. Tuntuu kyllä upealta. Määhä oisin valmis jo nyt tekemään sitä muuttoa. :)

  Anonyymi klo 15.08,
  No eiköhän tuohon arvontaan osallistumisessa vaikuta moni asia. Mutta jos aletaan oikein tutkimaan, niin eihän noissa suositummissakaan ole ollut kovinkaan paljoa osallistujia (arvonnoissa) vaikka lukijamäärät on yli 100.000... Eli ei voi laskea sen varaan kylläkään. :)

  Leepu,
  Noo noo, jos toisella on paha olo niin kiva jos tällä tavoin pystyn helpottamaan sitä olotilaa. :)

  Anonyymi klo 20.30,
  Muru, tällä tavoin et osallistu kyllä arvontaan vaan sun pitää painaa tuota vasemmalla olevaa jouluarvonta nappulaa niin pääset siihen postaukseen jossa se arvonta on. Sinne kun jätät osallistumisesi ja sähköpostin, niin osallistut arvontaan ja sehän on nyt vielä 55min käynnissä. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi nätti se teidän uusi talo! Oon kyllä vähän kade. Ja kaunis osoite, jos osoitteesta voi niin sanoa...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 20.37,
  Kiitoksia, vaikka vähän mää kyl ihmettelen et miten oot sen saanu selville. :)

  VastaaPoista