31.12.2012

Kauheasti kuvia eräältä päivältä


Löysin teille täältä koneeni uumenista muutamia kuvia joita en ole -tietääkseni ainakaan- julkaissut blogin puolella. Tässä siis näette muutamia kuvia eräältä lennättelyretkikerralta. Taisipa tuo olla se eka kerta, kun lumi satoi maahan.

Kovinkaan montaa kuvaa ei tarvitse koskaan ottaa, kun ollaan jo tyytyväisiä. Itse siis ainakin murran sen myytin että pitää ottaa monta sataa kuvaa joista yksi on julkaisukelpoinen.

Ps. Kantsii illalla olla kuulolla blogin puolella, sillä saatte vähän maistiaisia täältä uudelta asunnolta. Tulossa on nimittäin videopostaus!

9 kommenttia:

 1. Jee! Kiva nähdä välähdyksiä uudesta asunnostanne illalla!

  VastaaPoista
 2. kuka se just sanoikaan ettei pipsa ole enää xl-kokoinen, vaan normaalikokoinen? avaa silmäs

  VastaaPoista
 3. Hrrr miten oot pienis pukeis vaikka lumi on maassa! Itellä on talvisin toppatakki, pipo, kaulahuivi, lapaset ja kunnon talvikengät.

  Mut kivoja ite nää kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia, joitakin olet näistä mielestäni julkaissutkin ja onhan tuossa yläbannerissa yksi näistä kuvista.

  VastaaPoista
 5. ihana iloisuus Pipsa kuten aina! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi klo 14.05,
  No kiva, mutta muistutan että tämä on edelleen keskeneräinen ja voi mennä hetken aikaakin ennenkuin on ihan täysin kunnossa kun pitää sieltä täältä tilailla tavaraa. :) Mut näette nyt kokonaisuutta jo hieman.

  Anonyymi klo 14.35,
  Siis nuo kuvat on otettu joskus loka-marraskuulla, sillon kun se ensilumi satoi. Ei tuossa ollu varmaan ku pari astetta miinusta. :)

  Anonyymi klo 15.30,
  Juu, pari näistä on ollut blogissa mutta ei suinkaan kaikki. Mut laitoin nyt kaikki kuvat jotka tuolloin otettiin. :) Yhden reissun kuvat. :)

  Anselmi,
  Hihihihih. Hyvää uutta vuotta!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi 14.09: avaisitko silmäsi ja lukisit, mitä Pipsa kirjoittaa? Kuvat on otettu ensilumen aikaan, loka-marraskuussa! Sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon! 5-6 kg/kk on ihan normaalilaihtumismäärä eli varmasti on lähtenyt Pipsasta ainakin 20 kg pois!!!

  VastaaPoista
 8. Ootko ostanut takin mikä ei mahdu kiinni? :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 20.36,
  Voi, kyllä se kiinni mahtuu. :)

  VastaaPoista