17.12.2012

Lumingeriessa Enellit tämän päivän joulualessa!


Kun näistä on ollut joskus puhetta, niin nyt on mun ilo ilmottaa et Enellit on alennuksessa ja kokoja on tullut lisää!

Itse pistin hetinmiten tilaukseen mustat. Nuo violetit mullahan jo on.

Kokoja löytyy laidasta laitaan!

Eli nyt kipinkapin Lumingerieen Enellejä ostamaan, jos tällaiset on olleet tilauslistalla (tai tästä vaikkapa pukinkonttiin vielä, pitäisi ehtiä jouluksi)

Enellit siis vain tänään 50EUR!!

24 kommenttia:

 1. tahtoisin, en vain tajua noita kokoja :/

  VastaaPoista
 2. SINÄ! Ostit ne mustat seiskat, jotka minä halusin! Pahis! :P

  VastaaPoista
 3. Anonyymi klo 9.46,
  Tuolla on se kokotaulukko mut sitä ennen mittanauha käteen ja selvittämään mittasi rintojen päältä ja alta. Myös Lumingerien Mervi neuvoo jos on epävarmuutta. :)

  Linnea,
  No enhän! Aamulla niitä oli viel hyvä määrä.

  VastaaPoista
 4. Aika järkyn näköisiä rintsikoita...

  VastaaPoista
 5. Ostit, ostit. Luen sen ajatuksistasi. Siellä se pikku-Pipsa kihertää ja odottaa uusia Enellejä kotiin ;)

  VastaaPoista
 6. Linnealta taasen melko outo viesti. Yksi ja sama siellä taas, luen sen ajatuksistasi. ;)

  Kerropas Pipsa, mihin ihminen tarvii Enellejä ellei harrasta juoksemista tms?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 14.41,
  Täh? Nättejähän nuo on. Eikä niiden kyllä missään liikunnassa mitään pitsisiä tartte ollakkaan. :)

  Linnea,
  No ostin ostin mutten niitä! :) Mut niitä seiskoja oli aamusti pari kappaletta kun ite ostin omani ja mää laitoin sulle viestii FB:ssä et käy pian kattoos.

  Anonyymi klo 16.10,
  Joo, tää on niin insidea ettei tuota muut oikein ymmärräkkää. ;)

  No kerroppa mulle et mikä siinä on sinun (teidän?) vaikea ymmärtää et lihavakin ihminen harrastaa liikuntaa ja mun rinnoilla nuo Enellit helpottaa jo paljon kaikenlaisissa liikunnoissa, ettei vain juoksemisessa. Ja ilmeisesti on jäänyt lukematta sulta se kohta, missä sanon harrastavani pienimuotoista hölkkää? Ja kyllä, mä pystyn tekemään sen mutta menen kyllä niin omalla tahdillani ja siittä ei kyl kenenkään tartte nurista, sillä en mäkään oo teijän takananne huutelemassa et meeppä kovempaa vaa... :)

  VastaaPoista
 8. Sun on tehtävä nuille ihmettelijöille video missä hölkkäät kun ei ne muuten usko :) !

  VastaaPoista

 9. No niin, arvasin että jotain shoppailit :) Kiitos paljon vinkistä, saatoin minäkin vähän shoppailla joululahjaa itselleni, pitää myöntää... Mutta Pipsaseni, lähtisitkö mukaan tällaiseen shoppailuton tammikuu -projektiin?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 17.28,
  Voi voi, kun ei ne epäilijät uskos sitäkään - alkavat vain huutelemaan et muokattu video. En siis ole juurikaan lähtenyt todistelemaan mitään, ite kuiteski tiiän miten se on ja se on hyvä. Kunhan itelleen pysyy rehellisenä. :)

  Linnea,
  Mitäs sää shoppailit? Kerro kerro, jos ei täsä ni.... tiiät kyllä. :) Ja kyllä mää voisin lähtee mukkaa tohon, tekis kyl hyvvää ja säästyis rahat. :)

  VastaaPoista
 11. Mä en kyllä usko, että noin ylipainoinen ihminen harrastaa hölkkää. Et ainankaan pitkää matkaa jaksa hölkätä koska hengästyt jo puhuessasikin.
  Ja tuskin hölkkä on hyväksi nivelillesi ja polvillesi kun painoa on tuon verran.

  VastaaPoista
 12. Joo samaa mieltä, en usko tohon hölkkäjuttuun. Olen ylipainoinen huomattavasti tosin en noin järkyttävän paljon kuin sinä. En todellakaan voisi ikinä sanoa harrastavani hölkkäämistä. Kävelyä ja reipastakin kävelyä joo, mutta en hölkkäämistä todellakaan.

  VastaaPoista
 13. Ehkä se hölkkävideo olisi hyvä julkaista!

  VastaaPoista
 14. Älä ihmeessä hölkkää nainen. Ei noilla(kaan) kiloilla se ole se sopiva liikuntamuoto. Nivelet joutuvat aivan liian koville. Pyöräilyä, uintia, kävelyä, lihastreeniä, ja ihan omaksi parhaaksesi sanon, ei ole sitten vanhempana kiva, kun paikat lonksuu.. Ja eikös sulla ole ollut noiden polvien ja nilkkojen kanssa jotain ongelmaa? Yliojentuvat nivelet tai jotain?

  Ihan uteiliaisuuttani on pakko kysyä: MIKSI hölkkäät? Ts. miksei kävely riitä? Pidentääkö holkkäily lenkkiä vai lyhentääkö se?

  Olisimpa tiennyt enellien olemassa olosta kun olin itse vielä todella lihava.. olis ollut silloin tarpeen liikkumiseen..

  VastaaPoista
 15. Voi teitä ihmisiä, mää oon tuosta mun hölkästä puhunut jo useaan otteeseen, mut kerrataan nyt vielä. Mä en hölkkää koko matkaa vaan teen niin, että hölkkään - tasaan - hölkkään - tasaan... Ja hyvin on mun jalat kestäneet tuon ni miksei jonkun vähän kevyemmänkin. Tuo on UPEA tapa saada itselle kunnon HIKI. Ja hemputin reipas olo! Reippaassa kävelyssäkin se tulee, mutta se ei ole silti yhtä mahtavaa kuin hölkkä. Videota ei tule, koska johan se on todettu et määhän saisin täällä olla videoimassa teille vaikka mitä, ja joskus oonkin, ettekä te tosiaan usko. :) Mut se on oikeasti mulle ihan sama uskotteko vai ettekö, en mä tätä blogia kirjota sen takia, et mun pitää jokainen askel tai suupalanen kuvata että ihmiset uskoo. Uskoo ken uskoo. Mä nyt itte tiedän miten asia on ja mun kannaltani se on tärkein. :)

  Suosittelen jokaiselle ylipainoiselle tuota tasotushölkkää. Jos se just sulla käy jalkoihin, ni ei siten kannata mut ei sitä tiedä ennenku kokeilee. Sen huomaa kyl nopsaan et onko vai eikö. :) Kokeilkaa! :)

  VastaaPoista
 16. Kysyin sinulta, että mihin ihminen tarvii urheilurintsikoita ellei hölkkää. En tarkoittanut sinua kohtaan pahalla.

  Kysyin tuota ihan siksi, että en oikeasti tajua mitä esim kaltaiseni juoksua harrastamaton noilla tekee ja olisin ollut kiinnostunut kuulemaan niiden käyttötarkoituksista.

  Tosi ikävää, että sinua on haukuttu täällä kai niin paljon, että tulkitset kaikki kysymyset pään aukomiseksi. Itse en harrasta sitä.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 20.32,
  Joo, sitä alkaa itekki taantumaan siihen et jokaine kommentti on tarkoitettu nälvimiseen. Pahoitteluni siis omasta asenteestani.

  Itse käytän siis näitä Enellejä niin työliiveinä, arkiliiveinä kuin myöskin urheiluliiveinä. Nää on jotenkin paljon ihanammatkin kuin tavalliset rintaliivit, kun tukevat niin monella tavalla. Ja sit tykkään siitä asiasta, et ne vähän pienentää tota rintavarustusta. ;)

  Mutta siis ei näitä ole tarkoitettu VAIN juoksua harrastaville. Tiedän monia kavereita jotka tykkää käyttää urheiluliivejä arkisinkin. Sekä muissakin liikuntalajeissa. :)

  VastaaPoista
 18. Et tietenkään tee hölkkävideota koska et hölkkää. En ymmärrä miksi edes teeskentelet hölkkääväsi kun kaikki tiedämme ettei se ole totta. Et vaan yksinkertaisesti jaksa hölkätä. Tietenkin jos kaksi askelta lasketaan hölkäksi niin sitten...
  Ethän edes omista lenkkareita saatikka verkkareita? Vai hölkkäätkö villakangastakki päällä eccoissasi?

  VastaaPoista
 19. Mikäs anoa nyt noin kiukuttaa. On se aika erikoista et jotkut nimettömät miettii, että heillä on oikeus tulla huutelemaan totuuksia, että et hölkkää, syöt liikaa, nukut väärin, puhut väärin, hengität väärin...ja kaikki on tietysti totta koska sanot niin.

  Voi hupsu. Sehän tietysti voi olla totuus siellä sun omassa wonderlandissa, missä noin voi naamattomana päällepäsmäröidä (toivottavasti teet sitä vaan siellä, etkä kavereilles myös),että kaikki hölkkää kuin gasellit ja pudotta ayhden ainoan kristallisen hikipisaran ohimoltaan... mutta älä nyt ihmeessä tuu tänne tommosta teinikiukuttelua harrastamaan. Siinä vaiheessa kun sä tulet omalla naamalla kropalla ja elintavoilla tänne esittäytymään niin ehkä sun ajattelutavalla vois luulla että sitten voi sanoa noin, mutta ei ei silloinkaan. Tommosia höpö höpö juttuja ei kannattais sanota toiselle koskaan, jos ei halua ihan itteään nolata (siksi varmaan oletkin ano). Eiks tää opetettu jo tarhaikäsenä?

  Meitä on erilaisia ja sun kaltaisten louskuttavien anojen, jotka ei vaan pysty omassa pääkopassaan hyväksymään erilaisuutta takia ei Pipsan edes kannata laittaa tänne hölkkävideota, koska sehän syynättäis läpi oikeen hidastettuna ja analyysin kera. Onko kantapään iskukulma oikea ja onko hengitettävän ilman määrä suhteessa uloshengityksen määrään oikea, entäs sitten askeleen pituus, ojentuuko pohje oikein...moro, kuka sellasta jaksais lukea.

  Ja kaikkihan me tiedetään, että kommentillas koitat vaan saada piian tekemään sen videon, että pääset harjoittamaan tuota perverrsiä tarvetta tarkkailla noita yllämainittuja piirteitä :). Oikein hyvää joulua sinulle, muista hölkätä paljon ja oikein verkkareissas, ettei tuu joulukiloja.

  VastaaPoista
 20. Rakas Anselmi,

  tämä sinun kirjoitus anoa kohtaa ei ole yhtään parempi kun anonkaan kirjoitus Pipsalle. Nyt pääsit itse louskuttamaan antipatioitasi anoa kohtaan.

  Tällä osoitat ettet itsekään pysty hyväksymään erilaisuutta ja erilaisia mielipiteitä.

  VastaaPoista
 21. Vai että oikein rakas :)ihihi kiitos tästä.

  Ja parahin ano 2, tietysti minulla on antipatioita tuollaista huonoa käytöstä kohtaan ja haluan sen anolle ja kaikille muillekin kertoa, Pipsa kun on yksi rakkaimmista ystävistäni. Mietippä, jos joku latelisi kerrasta toiseen törkeyksiä sun ystävälle, etkö siitä tuohtuisi? Jos yhtään arvostat ystäviäsi niin varmasti tuohtuisit. Ja vaikka ei olisikaan kyse ystävästä niin en siltikään pystyisi karsomaan läpi sormien tällaista touhua.

  Ja olet oikeassa, en todellakaan hyväsky tuollaista "erilaisuutta". Sairas ja hemmetin kylmä ihminenhän mun täytyisi olla jos hyväksyisin.Tuolla sinun logiikallasi pahakin erilaisuus täytyisi hyväksyä, niin vedetäänpä tähän sinulle tosielämän esimerkki, hyväksyisitkö itse koulukiusaamisen? Että isompi poika vetää välitunnilla pienempää nyrkillä naamaan ihan sen takia, että sillä on pisamia naamassa tms? Tai hyväksyisitkö työpaikka-ahdistelun? Pomo huutelisi lihavalle alaiselleen, että juokseppa tuhti sinne printterille hakemaan ne mun kopiot, ainiin ethän sä pysty juoksemaan kun oot noin läski! Hyväksyisitkö tämän erilaisuuden? Tuskin, ellet ole täysin narsistinen luonne. Juuri tällaisen hyssyttelyn takia tässäkin maassa tapahtuu kouluissa ja työpaikoilla joka päivä aivan hirveitä asioita, jotka sitten kulminoituu viime vuosien veritekojen kaltaisiin ylilyönteihin.

  Mieti hetki rauhassa ja sano sitten oletko ihan oikeasti yhä tuota mieltä, että tuollainen anon suoranainen kiusaaminen Pipsaa kohtaan pitäisi hyväksyä? Toivon, että olet rehellinen ja sanot ronskisti jos tämä ajatus on saanut ajatuksesi kirkastumaan. Sillä mikä erottaa tuon anon kommentin ja sen pahan pomon kommentin? Se että toinen tekee sen rehellisesti kasvoilla oman itsensä edustamana ja toinen kasvottomana anonyyminä internetissä. Se on ainoa ero, että toisen voit haastaa oikeuteen. Kummankin sanat aiheuttaa ihmiselle mielipahaa, vaikka Pipsan tapauksessa varmaan tommoset hölönpölyt menee toisesta sisään toisesta ulos.

  Mutta minun korvista ei mene. Minulle tulee ihan saaketin paha mieli kun lukee täällä toistuvasti tollasta soopaa. kai mä olen jotenkin herkkä, mutta pakko sanoa että suupielet käänty niin alaspäin kun tota luin.

  Oon monesti miettinyt, että jos omassa blogissani olisi näin kamalia kommentteja olisin tosi surullinen. Että tämäkö se on kiitos, että minä ja Pipsa jaksetaan kirjottaa muiden ihmisten ILOKSI, Teidän iloksi, joka päivä jotakin hauskaa.

  Olemme varmaan ihan samaa mieltä siitä, että tämäkin blogi tuo ihmisille iloa ja se ei ansaitse tuollaista jatkuvaa haukkumista. Olenko oikeassa?

  Ja parahin ano2 tuo ano 1:n kommentti olisikin edes jotenkin siedettävä jos hän kirjoittaisikin mielipiteestään tyyliin "minun mielestä et kyllä pysty hölkkäämään..." mutta kun hän laittaa tuossa kommentissaan ihan oman mielivaltaisen höpöpäänsä voimin sanat kaikkien muidenkin lukijoiden suuhun näin: "kun kaikki tiedämme ettei se ole totta"...että siinä sitä anon ihanaa täysin hyväksyttävää omaa raikkaan erilaista mielipidettä teille parahin ano2. Yeah right!

  VastaaPoista
 22. Kiitos Anselmi hyvästä vastauksestasi! Jospa vähän useampi ihminen ajattelisi tavallasi ja puolustaisi ystäviään, olisi tämä Tellus vähän parempi kaikka elellä.
  Monilla on tänä päivänä niin paha olo, että täytyy nälviä ja tökkiä muita...ilmeisesti siitä saa väliaikaista ylivertaisuuden tunnetta. Sääli!

  VastaaPoista
 23. Kiitos Ano :) lämmitti kuulla, että olet samoilla linjoilla kanssani. Good jul ja silleen :)!

  VastaaPoista
 24. Kiitos Pipsa että olet esitellyt blogissasi Enellit. Olen tehnyt pikkuhiljaa elämänmuutosta ja nyt aloittamassa kuntosalilla käynnit, ja Enellit ovat ehdottomasti parhaat urheilurintaliivit jotka olen löytänyt ja muutenkin Lumingerien liivit istuvat paljon paremmin kuin kaupasta ostetut. Enellit ovat niin mukavat että huomaan useasti pukevani ne päälle "kotiliiveiksi", joten täytynee tilata useammat :)

  VastaaPoista