15.12.2012

Nautitaan elämästä (love) Olette parhautta

                                                                         (klikkaa kuva suuremmaksi)

35 kommenttia:

 1. olet ihanan positiivinen <3

  VastaaPoista
 2. Oletko lopettamassa blogia, kun kirjoitat tällaisen postauksen?

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti olet!

  VastaaPoista
 4. Nautitaan <3

  -Tiina

  VastaaPoista
 5. Oikeasti onnelliset ei tunne koko ajan tarvetta todistella sitä maailmalle :-)

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä kuin 20.14. kirjoittanut ano. Todistelun makua.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä 20.14. anon kanssa. Rempseä ei jatkuvasti hoe olevansa rempseä, onnellinen ei kuuluta olevansa onnellinen. Ihmisestä nämä huokuvat jos ne ovat totta. Ei niitä sanoin tarvitse todistella. Jos todistelu saa sut onnellisemmaksi, niin kiva juttu silti.

  VastaaPoista
 8. tietosanakirjasarja15.12.2012 21.01

  Ette voi olla tosissanne että tälläsestäkin pitää nostaa paskamyrsky aikaan :D Ihan turha siitä on itkeä että Pipsa selittelee kaikkea, ei hänen tarvitsisi tehdä sellaista jos täällä ei olisi joka päivä anonyymiparvi tulkitsemassa tahallaan asioita väärin ja huomauttamassa jokaikisestä epäkohdasta.

  VastaaPoista
 9. Ai että onnellisen ihmisen pitäisi pitää onnensa omana tietona? Minusta tällainen teksti oli ihana ja minä ainakin koin lämmön tunteen kun luin tuon tekstin. Mua kyllä niin ärsyttää nämä Anoliinit jotka heti on panettelemassa Pipsan tekstejä, käsitteli ne mitä tahansa mutta tämä oli kyllä pohjanoteeraus Anoliineilta. Huomaa kyllä ketkä on jostain syystä kateellisia Pipsalle. Niin kateellisia, että toivotaan oikein blogin lopettamista. Hei pieni vinkki teille Anoliineille! Lopettakaa blogin lukeminen jos niin paljon ottaa kupoliin!

  VastaaPoista
 10. Minustaa tuntuu, että tämän blogin takana on yksinäinen ihminen, joka kaipaa vaan huomiota. Antakaa armoa!

  VastaaPoista
 11. No Pipsa nyt on helppo kohde tälläselle 'paskamyrskylle'. Taisiis oikeesti kun aattelee kuinka epäloogisia jotkut Pipsan jutut on + tämä aikuisen ihmisen ylipositiivisuus, niin tottakai se saa kaikki provot innostumaan.
  Tämä on kuitenkin internetti, haters gonna hate. :P

  VastaaPoista
 12. Kiitos kauniista viestistä ja ihanaa joulua sinulle Pipsa ja onnellista uutta vuotta. Positiiviset postauksesi saavat suurimman osan lukijoistasi hyvälle mielelle ja sitten on tuo pieni osa huonosti voivia ja sielultaan rumia ihmisiä, joiden ainoa tyydytyksen lähde on ilkeily anonyyminä blogissasi.
  Ajatella, olet oikeastaan heidän terapeuttinsa kun tarjoat heille mahdollisuuden purkaa ahdistunutta sisintään näissä kommenteissa. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää - nämä ilkeilijät tulevat vielä saamaan kirjoittelemansa kurat naamoilleen jonakin päivänä.

  Ollaan me muut onnellisia ja kiitollisia kaikesta siitä mitä meillä on, esimerkiksi sinun blogistasi Pipsa.
  Iso hali! T: eräs lukijattaresi

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia kaikille, ootte ihania <3

  "Oletko lopettamassa blogia, kun kirjoitat tällaisen postauksen? "
  - En ole.

  "Toivottavasti olet!"
  - Sori, pakko tuottaa pettymys. En ole lopettamassa. Mutta helpottaakseni siun elämään, ni annan kultasen neuvon. Pysy täältä poissa, niin on silleen korjattu. :)

  "Oikeasti onnelliset ei tunne koko ajan tarvetta todistella sitä maailmalle :-) "
  - Ai? No tää sääntö on kyllä menny multa ohi. Mut musta on vaan ihanaa saada huutaa se ihanuus maailmalle ja toivoa teille samanlaista! <3

  Möllikkä,
  Sie ihanuus <3  Mie oikeesti toivon, et te kaikki ihmiset löydätte sen rakastavan tunnelman. Ja kohtaatte elämässänne paljon hyviä hetkiä. Paljon ilon aiheita. <3

  VastaaPoista
 14. Mie oon kans Porista ja toivon siulle Pipsa oikein hyvää Jouluva! Äläkä sie välitä näistä immeisistä, jotka yrittävät siuta panetella turhaan. :)

  hönö porist

  VastaaPoista
 15. "Ihmisestä nämä huokuvat jos ne ovat totta."

  No mitenkäs muuten tämä voisi meille lukijoille huokua, kuin tekstin kautta? Kun ei Pipsa ole meidän kenenkään luona livenä huokumassa :D
  Ei hitto että joidenkin pitää alkaa vääntämään aiheesta kuin aiheesta! Ei tänne ole pakko tulla!

  Mutta Pipsalle haluan sanoa, että kiitos että pidät tätä blogia ja olet yleensäkin olemassa =)Aina innolla odotan uutta postausta ja videoita. Niistä tulee niiin hyvä mieli =) Hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 16. Joo, kyllä pipsan kannattaa kirjoittaa onnestaan, koska ei hänestä kyllä voi huokua kuin hiki ja ihra.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 14:27

  Minulla on voodoo-taidot hyppysissä.
  Tänään illalla klo 21 tunnet aivan helvetillistä kipua
  rinnassasi. Sääliksi käy sinua, kun tuska huokuu jokaisesta huokosestasi.
  *pistää vielä muutaman neulan*

  VastaaPoista
 18. Mitä olet puuhaillut nyt sunnuntaina? Itse teen joulusiivouksia eli siivoan työhuonettani. Illalla ajattelin pakata joululahjoja.

  VastaaPoista
 19. Tykkään napakoista mielipiteistä ja väittelystäkin. Mutta nyt meni kyllä muutaman pisteliään kommentoijan osalta riman yli. Toi on jo kiusaamista - ei, se on henkistä väkivaltaa!

  VastaaPoista
 20. Tuo voodoo-kommentti meni vähän yli. Sen kirjoittajan olisi korkea aika puida niitä omia (kiusaamisaiheisia?) traumojaan terapiassa.

  Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä itselleen hyvä ja rauhallinen olo sisälle. Pipsahan on osannut niin tehdä ja sen vuoksi ei olekaan ihme, että pilkkaat juuri häntä.

  Kannattaa toki miettiä, kenelle nuo voodoo-taiat tahtoisit oikeasti kohdentaa. Isäsi, äitisi, opettaja, koulukiusaaja, petollinen kaveri, heistäkö jollekulle?

  Pipsa tuskin ainakaan tuota taikaa ansaitsee. Tarkoituksesi kai olikin tehdä lähinnä sellainen "henkinen raiskaus", että hän miettii Sinua klo: 21?

  Säälin sinua voodoo-ano, mutta toivon hyvää joulua sinullekin raukkaparalle tuossa inhottavassa tuskassasi. Toivon tulevaan vuoteesi raikkautta, terveyttä ja hyvyyttä. Ehkä yhden ystävän!

  tiuhti

  VastaaPoista
 21. Täällä taas esiintyy tämä perisuomalainen "ken onni on sen onnen kätkeköön" hyssyttely ja kateus >_> Ja trollit senkun lisääntyy. Olen lukenut säännöllisesti blogiasi nyt pari kuukautta Pipsa ja kiitos tästä positiivisesta postauksesta, luen edelleen :D

  -Jojo

  VastaaPoista
 22. Se voodoo -kommentti, niin asiaton kuin olikin, oli toiselle anolle eikä Pipsaan kohdistettu. Sisälukutaitoa kiitos (ja asiallisempia kommentteja..).

  -AI

  VastaaPoista
 23. Tais tuo voodoo-kommentti mennä pikkusen ohi tuolta toiselta anolta joka ei tajunnut ettei se ollut kohdistettu Pipsaan.

  T. Pirkko

  VastaaPoista
 24. Hyvää Joulua ihana Pipsa! Kiitos kun olet meille blogaillut uskollisesti koko vuoden.

  VastaaPoista
 25. tiuhti, ei tuota voodoo-viestiä ollut kohdistettu Pipsaan vaan tuohon "Anonyymi klo 14:27".

  VastaaPoista
 26. Kai sä tiuhti ymmärrät että toi voodoo komentti oli ano 14:27:lle, ei Pipsalle?

  VastaaPoista
 27. Hyvä ano 14.54

  Onko pakko pistellä just ysiltä, kun tulee hyvä leffa just silloin. Miten ois vaikka 20.30? Ilmoittele, jos ei passaa, niin tiiän pistää leffan boxille.

  Yst. terv ano 14.27

  VastaaPoista
 28. Oli sitten tarkoitettu kenelle tahansa, niin oli täysin mautonta ja todellakin henkistä väkivaltaa, joka on moraalitonta ja rangaistavaa. Hyi olkoon!

  VastaaPoista
 29. Hei ano 14.54

  Olen pahoillani, voima ei ehkä ollutkaan kanssasi tänään. Toivottavasti et sohaissut vahingossa naapurin Tuulaa, hän on kuitenkin vanha ja raihnainen jo valmiiksi. Onnea kuitenkin voodoo-harrastuksiisi jatkossa. Harjoitus tekee mestarin.

  Terveisin,
  Ano 14.27

  VastaaPoista
 30. "Ette voi olla tosissanne että tälläsestäkin pitää nostaa paskamyrsky aikaan :D"

  Joo, kyllä kieltämättä muutaman kommentoijan kohdalla hävetti heidän puolestaan.

  VastaaPoista