30.12.2012

Neljä päivää on pitkä aika nettiaddiktille

Piti vähän leikkiä leikkikukkien kanssa
Asu on siis jouluaatolta ja kyseinen asu on aikaisemminkin blogissa ollut
Tunika/Mekko - Yours
Enellin urheiluliivit - Lumingerie

Laitan teille vähän vanhempia kuvia, mitä en -muistaakseni ainakaan- ole blogissa vielä julkaissut, kun täällä uudessa paikassa on kuvien ottaminen hieman haasteellista kunnei ole kunnollisia valaisimia. Niitä pitäisi mennä kyllä huomenna metsästämään.

Oon tässä nyt ollut sunnuntain yksikseni, kun isäntä läks kaverien kanssa pelaamaan. Ni mie saan rauhassa kirjoitella kirjeitä, kun tuon kanssa oli monen päivän tauko. No käväisin mää heittämässä kävelylenkin tässä uudella alueella ja oli hauska huomata, että täällä on paljon lapsiperheitä mutta onkos se nyt ihmekään.

Nettikin saatiin sitten pelittämään, kiitoksia vain kovasti vinkkaajille. Omassa koneessani ei ole WLANia ollenkaan joten isännän piti käväistä työpaikallaan hakemassa mulle sellaisen tikun jolla sitten saatiin yhdistettyä Lumin mobiilinetti koneeseen. Ni johan alkaa luonaamaan nämä postauksetkin taas!

Meillä on täällä koko talossa lattialämmitys eli mitään pattereita ei ole. Ollaankin mietitty et viittiikö sitä laittaa mitään mattoja lattioille, ku huomattiin tuossa muuton aikana miten asunto ei lämmennyt kun oli tavaraa lattialla. Seuraavana päivänä olikin sitten jo liian kuuma kn saatiin tavaroita siirreltyä pois. Ehkä joihinkin paikkoihin laitetaan mut pitää tarkasti tietää mihin kohtaan laittaa.

T'äällä on muuten hauskaa lauleskella kun kaikuu vielä, ei oo seinillä vielä mitään kunnei täällä oo mitkään tavalliset betoniseinät, ni pitää tuohon kiinnitykseen vielä perehtyä.

Huomasittehan ihanan arvonnan tuossa alempana? Käyhän ihmeessä osallistumassa, mikäli sulla ei vielä ole kalenteria ensi vuodelle. :)

15 kommenttia:

 1. Hei Pipsa!

  Lähetän sinulle emailia ja viestiä facebookissa -
  pystytkö lukaisemaan?
  t. Jaana

  VastaaPoista
 2. Jaana,
  Kannattaa laittaa FB:n kautta koska luukkua nähtävästi huolletaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ok, kiitos! Laitan ihan just.

  VastaaPoista
 4. Moi

  Mulle tuli mieleen et oisko asunnossa muuton aikana / jälkeen ollut viileämpää sen takia ku ulko-ovi on ollut auki tavaroita annettaessa? Ettei ne laatikot lattialla kuitenkaan sita lämmitystä vieneet?

  -Ri

  VastaaPoista
 5. -Ri,
  Niin, en nyt tiedä varmaksi mutta siltä se vain tuntui sillä hetkellä. Varsinkin kun nuo termostaatit oli vihreänä mut silti huoneessa oli tosi viileä. Siis silloin ekana yönä, mutta toisena sitten jo paljon lämpeempi kun tavarat oli saatu lattioilta pois. Ni järkeilisin sen niin, että lattia lämmitti muuttolaatikoita eikä itse ilmaa, koska eihän se niistä laatikoista se lämpö mihinkään lähde. Kun siis laatikot oli pohjasta ja lattia sen alta todella lämmin vaikka itse ilma oli viileä. Mut nyt kun lattioilta on kaikki pois, ni on ollut lämmintä olla, et tarvinnu jopa laskea lämpöä. Mut kuten sanoin, vaikea sanoa, spekulaatiota tää on omalta osalta kunnei oo aikaisempaa kokemusta lattialämmityksestä. :)

  VastaaPoista
 6. Muistathan, ettei kumipohjaisia mattoja saa käyttää silloin, kun lattialämmitys ja laminaatti/parketti :)?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 20.47,
  Kiitoksia kun kerroit, tätä en olisi tiennyt. Millaisia mattoja sitten saa käyttää?

  VastaaPoista
 8. Varmaan ihan näitä muita mattoja, missä kumipohjaa ei ole. Esimerkiksi kudottuja mattoja, tai korkeanukkaisia mattoja. Eli siis ei mitään käytävämatto-tyyppisiä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 20.57,
  Selvä. :) Kiitoksia!

  VastaaPoista
 10. Onpa kaunis mekko sinulla. Minkälaista se materiaali on?

  Onnea myös uuteen kotiin! Me saadaan avaimet uuteen kotiin huomenna, joten olen hyvin fiiliksissä mukana.

  t. melba

  VastaaPoista
 11. Meillä on lattialämmitys omakotitalossa ja lämmityskustannukset kyllä nousee jos paljasta lattiapintaa on vain vähän näkyvissä. Esim. paksut isot ryijymatot eristää hyvin lämmön tuloa huoneeseen ja termostaattia joutuu säätämään lämpimämmälle.

  VastaaPoista
 12. Joko Pipsa menit tänään töihin?

  VastaaPoista
 13. Näytät muuten tuossa kuvassa kukkakimppu kädessä ihan kainolta morsiamelta ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
 14. Itse olin netissä aikoinani jopa 9h päivässä. Pahimman addiktion jälkeen "enää" vain muutamia tunteja. Aina piti selata Face-statukset, blogit jne. Nyt olen netissä n. max 30min per päivä ja se on hyvä.

  Elämä on ulkona ja muualla kuin netissä!

  VastaaPoista
 15. melba,
  Kiitoksia, nyt en osaa tähän hätään sanoa mitä materiaalia se on mutta tuossa turkoosissa on ainakin jotain pitsiä. :)

  Anonyymi klo 21.56,
  Joo, näin olen kuullut joten taitaa matot jäädä lattiasta. Mut en mä nyt tiedä, haluanko edes piilottaa tuota ihanaa lattiaa. :)

  Anonyymi klo 9.27,
  Oon mää ollu heti 27.12. töissä. :) Ei ollu välipäivät vapaita tänä vuonna.

  Tellu,
  Aijaa, no voi kiitoksia. :)

  Anonyymi klo 14.20,
  Joo, siis nyt kun on netti ni eihän sitä siellä tule silti oltua. Mun nettikäyttö on varmaan vain muutama tunti, koneen äärellä oon kyllä useimmiten kun kirjoittelen tässä + katselen noita sarjoja.

  VastaaPoista