17.12.2012

Nyt se sitten starttasi... MUUTTO!


Meillä starttasi eilen MUUTTO.

Emme siis vielä muuta mitenkään kunnolla, eli kaikki huonekalut pysyy paikoillaan - niiltä osin jotka aiomme pitää. Mutta siis ollaan lajiteltu tavarat kahteen pinoon: Kierrätyskeskukseen menevät ja Roskiin menevät. Tuon tuollaista siis ollaan alettu muuttaa tästä asunnosta pikkuhiljaa pihalle, sen kun voi tehdä.

Yllättävän paljon on noita jotka viedään kierrätykseen, kun meiltä löytyy tuota "kuollutta" elektroniikkaa niin valtavasti, jotka mies on aikoinaan ajatellut että korjaisi kuntoon mutta tuollapa ne on olleet ja nyt saavat luvan lentää pois.

Sitten tehtiin yllätyslöytö, nimittäin iso määrä Lidlin kivennäisvesipulloja monessa jätesäkissä. Laskettiin että saadaan niistä n. 40EUR. Ohjeistinkin miehen ostamaan ruokaa ja sellaista jota voi ängetä vaikka pakkaseen (kyllä ne nyt ennen isompaa muuttoa on kuitenkin syöty)

Joskus oikein ihmetyttää, et mitä ihmeen hamstereita me ollaan - helpolla olisi päässyt kun olisi nuo jo aikapäiviä vienyt roskiin ja kauppaan sekä tiesminne muualle.

Itse oon tehnyt kans selkoa, että onko vaatteissa jotain mitä voisi myydä/lahjottaa pois. Sitten isännän vaatteista muutamat viedään UFF:lle, ku sille on muutamat vaatteet jäänyt pieniksi ja niiden kauppaaminen jossain kirppiksellä ei tuu kuuloonkaan. Eli siis UFF:lle. Saakoon joku muu niistä lämpimät olot. :)

59 kommenttia:

 1. Miten voi unohtaa että kaapissa on tuommonen määrä tyhjiä pulloja ?

  VastaaPoista
 2. Siis sehän on sata tyhjää pulloa,miten sellaisen määrän voi unohtaa kaappiin ?

  VastaaPoista
 3. Sata tyhjää pulloa kaapissa?

  VastaaPoista
 4. Kolme naurettavaa kommenttia aiheesta?

  VastaaPoista
 5. ihmettelen samaa kuin edelliset.. voi luoja.. itse en "unohtaisi" tommosta määrää mihkään .. etkö siivoa koskaan kaappejasi? paitsi nyt pakon edessä.. käytkö koskaan kirpputoreilla? oletko löytänyt vaatteita kirpputoreilta? :)

  VastaaPoista
 6. hei vastaisitha siihe mu kommenttii tos edellises postaukses? se paino kysymys

  VastaaPoista
 7. Mäkään en kyllä tajua miten voi "unohtaa" tuollaisen määrän pulloja kaappiin, muutenkin vaikuttaa että tämä bloginpitäjä ei ole niin täysillä mukana, mitään muuta tämä blogi ei oikeasti lukijoille tarjoa kuin vain sosiaalipornoa!

  VastaaPoista
 8. "Ohjeistit ostamaan ruokaa.." siis tarkoitatko että niillä pullorahoilla TÄYTYY ostaa jotain. Eikö ne rahat saa ihan tosta vaan, ei niillä mitään ostaa tarvitse?

  Aika määrä pulloja kyllä ollut jemmassa.

  VastaaPoista
 9. Ei nyt niinkään naurettavia kommentteja, 100 pulloa on kuitenkin melko paljon. Jos itselläni on kaapissa vajaa 10 pulloa niin nekin vie jo hitosti tilaa. Miten voi oikeesti "unohtaa"???? Mitähän muuta vielä löytyykään :)

  VastaaPoista
 10. Heheheheh, jopas on taas yhdet pullot aiheuttaneet pienen älämölön. Mut ei ne kyl missää kaapeissa oo olleet. ;)

  "etkö siivoa koskaan kaappejasi? paitsi nyt pakon edessä.. käytkö koskaan kirpputoreilla? oletko löytänyt vaatteita kirpputoreilta?"
  - Siivoan kyllä, pullot ei olleet kaapeissa. Käyn kirpputoreilla ja löydän vaatteita niistä.

  "hei vastaisitha siihe mu kommenttii tos edellises postaukses? se paino kysymys "
  - Kysymykseesi löytyy vastaus UKK -osiosta. Enempää mun ei tarvitse asiaan vastata kun aihe on käyty miljoona kertaa jo läpi joten tutkaiseppa tuolta. :)

  VastaaPoista
 11. "Heheheheh, jopas on taas yhdet pullot aiheuttaneet pienen älämölön. Mut ei ne kyl missää kaapeissa oo olleet. ;) "

  Tekstissä lukkee että "yks kaapillinen täynnä".

  VastaaPoista
 12. Anonyymi klo 16.50,
  No hyvä kun mulla on teidät tarkkasilmäiset. Pitää muokata tekstiä sitten vähän, sillä ne ei todellakaan olleet kaapissa. Pieniosa toki oli, mutta ei kaikki.

  VastaaPoista
 13. no missä ne jätesäkit on sitten olleet ? jos on noin unohtunut...?

  VastaaPoista
 14. No mistä ne löyty? 100 pulloa yllätyslöytönä jos ne ei ollutkaan kaapissa? Hmmm...jää vaivaamaan.

  VastaaPoista
 15. Pipsa, pitäisikö meidän lukijoiden itse osata oikaista kaikki kirjoittamasi? Itse ainakin luen blogeja, en kirjoittajien ajatuksia.

  VastaaPoista
 16. no oli nyt missä oli jemmattuna niin paljon niitä oli silti :D mutta siis joo mukava löyty :D

  VastaaPoista
 17. voisit tehdä postauksen jostain kirppari löydöistäsi :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 17.15,
  Taitava salapoliisi sen selvittää kyllä kädenkäänteessä. :) Kun miettii, ettei meillä täällä asunnossa ole kuin yksi paikka jossa niitä voi säilyttää. :) Siis muukin kuin kaappi. :)

  Anonyymi klo 17.32,
  Siis ettehän te tietenkään lue kirjoittajien ajatuksia, mutta on hyvä että oiotte kuitenkin että "tekstissä luki noin ja näin". Ni että oma moka tuo oli ja sanoinkin että on se hyvä kun toisilla on tarkat silmät. :)

  VastaaPoista
 19. En tajunnu tota, että miksi miehen pitää ostaa pakasteita? Miksi ylipäätään ne pullorahat pitää heti käyttää? Ja miksi ensin kirjotat, että kaapista löyty ja loppuenlopuks ei löytynykään. Näissä ei oo päätä eikä häntää. Niinkuin siinä videossa, kun kerroit, että kenkien laitto hankalaa, kun on etureppu ja sit se ei ollukaan yhtään hankalaa eikä johtunutkaan lihavuudesta..

  VastaaPoista
 20. Ootko huomannu, että joudut aika usein oikomaan noita sanomisia/kirjotuksia? Alatkin pyörtämään joka asiaa, että "ei se niin menny!" ja sit tyhmät anot saa taas haukut silmilleen. Anotkin osaa lukea ja, kun tekstissä jotai sanotaan, niin oletetaan sen myös olevan, niin kuin siinä lukee ;)

  VastaaPoista
 21. J,
  On se hyvä että löytyi tai siis ei ne nyt kadoksissa ollu mutta unohduksissa kuiteski. :) Mut oon mie noita kirpparilöytöjä täällä esitellytkin, esim. sunnuntaillisessa kuvapostauksessa on yhdet esiteltynäkin. :)

  Anonyymi klo 17.45,
  Ei ole pakko ostaa pakasteta, mutta ehdotin vain. Ja voihan ne pullorahat säästääkin, mutta kun isäntä nyt meni kauppaan samalla niin käyttäkööt samalla. :)

  Siis tuo kaappi juttu oli mun oma mokani. Ettekö te koskaan mokaa? Mä mokaan useinkin kun kirjotan tekstiä innolla ja vaikka tarkistankin, niin en aina hoksaa virhettä. Mut tuo on nyt korjattu. Te itse nyt vain taas teette kärpäsestä härkäsen, niin tämän kuin sen kenkä/etureppu asiankin kanssa. Ja vaikka mä selventäisin (huom! selventää on eri kuin selittää) asian oikeanlaidan niin ette suostu kuuntelemaan. Turhaahan tää on mun teille just kirjottaa, mutta mä aattelen asiaa siltä kannalta, et miten itse haluaisin jos oisin teidän sijassanne. Mutta joo...

  VastaaPoista
 22. Anonyymi klo 17.48,
  Kyllä mä sen huomaan mutta mieluummin mä sitten oion ne asiat oikeiksi kuin jätän väärän kuvitelman. Vai pitäskö jättää oikomatta? Mä en nyt oikein ymmärrä teitä. Mä itse olen täällä niin rehellinen ja kun näen virheen, niin oion ne ja siltikin te valitatte. Joten siis WTF?? Te ootte ihan pohjattomia noiden vaatimustenne kanssa.

  VastaaPoista
 23. Mä en tajuu miten alas ihmiset vajoaa. Täällä haukutaan porukalla mielesterveyspotilasta :( Koita jaksaa Pipsa!

  VastaaPoista
 24. Pikku vinkki: Mieti kaks kertaa ennen kuin kirjoitat ja tarkista pari kertaa kirjoittamisen jälkeen, niin vältyt näiltäkin väännöiltä. Vai onko nämä "virheet" taas temppu saada sitä haluamaasi huomiota?

  VastaaPoista
 25. samaa mieltä kuin ano 18:01 että jos kertaalleen lukisi vielä tekstin ennenkuin postaa niin välttyisi näiltä.. :)

  VastaaPoista
 26. Mutta kyllä sata pulloa pienessä asunnossa jemmattuna on PALJON ja sekai tässä herättääkin ajatuksia. Tulee vaan mieleen kirjoittajan oma provoamienn..

  VastaaPoista
 27. mielestäni nämä kommentit pulloista eivät edes ole pahoja tai edes pahalla tarkoitettuja (ainakaan minun osaltani) :) ei kaikkea aina pahalla tarkoiteta!! Pipsa vain ensin kirjoitti asian niin, että se aiheutti ihmetystä... on se nyt aika ihmeellistä yhtäkkiä löytää 100 pulloa, että kappas vaan..

  VastaaPoista
 28. Onko sulla Pipsa ystäviä? Et ainakaan juuri koskaan puhu niistä? Vietätkö koskaan ystävien kanssa aikaa?

  VastaaPoista
 29. Hei! Haluaisin huomauttaa, että jos viet vaatteita johonkin, niin älä vie UFFille ainakaan. Se on todella epäeettinen lafka. Lahjoita mieluummin esim. seurakunnan diakoniatyöhön tai Pelastusarmeijalle. Pelastusarmeijalla on vielä 22.12. asti Joulupatakeräyskin Porissa käynnissä, sinne voi lahjoittaa vaatteita. Joulupataan viedyistä vaatteista suurin osa lahjoitetaan suoraan tarvitseville. Miesten vaatteista on kaikissa keräyksissä pulaa. Huonoja käyttökelvottomia vaatteita, pyyhkeitä ja lakanoita voi lahjoittaa myös löytöeläinkoteihin. Siellä niistä tehdään leluja, pedin alusia yms. UFFista voi lukea lisää mm. täältä: http://www.vihrealanka.fi/uutiset/uff-palasi-otsikoihin ja tästä dokumentista http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/uff__ryysyilla_rikkauksiin_91772.html#media=91829

  VastaaPoista
 30. ^ Näin on. Olen huomannut, että nykyään ihmiset päästävät käsistään huonoa tekstiä: kirjoitusvirheitä ja älyttömyyksiä. Kannattaa todellakin tarkistaa omat tekstinsä ja sen verran kunnioittaa lukijaa, että viitsii korjata. Koskee niin blogeja,niiden kommentteja, tekstiviestejä kuin facebookiakin. Kyllä Pipsankin tekstiä on välillä ärsyttävä lukea senkin tähden, että teksti ei ole sujuvaa. Puhekieli on erikseen, sen sulatan kyllä.

  VastaaPoista
 31. Ainut kuka täällä hakee huomiota on vyörymä ihmisiä jotka ottavat asiakseen valittaa jokaikisestä pienestäkin epäkohdasta. Itse en edes kiinnittänyt huomiota siihen olivatko pullot kenties kaapissa vai vaikka autotallissa, ja ylipäänsä ketä edes kiinnostaa jos toinen on unohtanut palautuspulloja johonkin varastoon? Täällä yritetään oikein tahallaan tehdä kärpäsestä härkästä, yrittäkää nyt saatana aikuiset ihmiset ryhdistäytyä

  VastaaPoista
 32. Pipsan teksti tosiaan on täynnä virheitä ja on hyvin epäloogistakin, mutta se on osa Pipsan viehätystä. Pipsa on jo persoonanakin sellainen, jota ei pienet virheet tunnu haittaavan vaan on osa Pipsaa itseään. Onkin ilahduttavaa nähdä tässä siloitetussa maailmassa jotain noin epätäydellistä joka on sinut kaiken kanssa. Meillä olisi paljon opittavaa Pipsalta. Itseäni ei ole missään vaiheessa ärsyttänyt nämä virheet ja itse ainakin annan arvon sille, että Pipsa myönsi virheensä ja korjasi sen.

  VastaaPoista
 33. Minä en tee tahallani kärpäsestä härkästä. Luin tekstin jossa selvästi ensin luki, että kaapillinen pulloja. Sitten kommenteissa Pipsa naureskelee lukijoille kaksi kertaa, että ei ne pullot missään kaapissa olleet...

  VastaaPoista
 34. Tätä kommenttipalstaa on kaikista hauskin lukea. Kylläpä osaavat ihmiset ihme asioista marista!:)

  Ehkä tiettyjen lukijoiden kannattaisi vaihtaa blogia, jos tällä tavalla saavat verenpaineensa nousemaan. Eikös se idea kuitenkin ole, että Pipsa kirjoittaa OMAAN blogiinsa mitä haluaa, eikä hän ole tilivelvollinen näistä kirjoituksista teille ollenkaan.
  Mutta viihdyttäviä te hyvät marisijat olette ja itse tykkään teidän hulluja kommenttejanne lukea :).

  VastaaPoista
 35. Mikset vain voi kertoa mistä ne pullot löytyi? Pääsisit paljon vähemmällä. Vai keräätkö vain kommentteja tälläkin?

  VastaaPoista
 36. Itse kanssa teen muuttoa varten kaappien siivousta jo vaikka muutto tulossa ensi vuoden puolella. :D kaapista karsin paljon vaatteita pois ja nyt tekee koko ajan mieli lisää :D sult vois vaatteit pompata mun kaappiin ;)

  VastaaPoista
 37. Tottakai Pipsa saa kirjoittaa ihan mitä haluaa. Mä luulen että useimmiten ne asiat on ollut just niinku Pipsa on alunperin kertonutkin, mutta sit kun niistä nousee haloo niin kattookin parhaimmaks muuttaa "tekstiä" hieman. Miks ei voi antaa asioitten olla kuten sanoo.

  VastaaPoista
 38. Tottakai Pipsa saa kirjoittaa ihan mitä haluaa. Mä luulen että useimmiten ne asiat on ollut just niinku Pipsa on alunperin kertonutkin, mutta sit kun niistä nousee haloo niin kattookin parhaimmaks muuttaa "tekstiä" hieman. Miks ei voi antaa asioitten olla kuten sanoo.

  VastaaPoista
 39. Onpas täällä nyt pulloista saatu taas "asiaa" aikaiseksi XD

  Muuttaminen on ihanaa! Harva ihminen siitä tykkää, mutta minusta se on ihanaa kun saa kaivettua kaikki kaapit puhtaaksi tarpeettomasta kamasta. Uudessa kodissa on sitten ihanaa laitella tavarat paikoilleen.

  VastaaPoista
 40. Möllikkä, minäkin pidän muuttamisesta, kun saa oikein kunnolla järjeställä ja karsia ja miettiä mitä nyt oikein jatkossa tarvitsee. Jotenkin vapauttavaa hankkiutua turhaksi jääneestä tavarasta eroon ja tavallaan aloittaa alusta.

  VastaaPoista
 41. Jännä miten eri tavoin ihmiset lukee näitä postauksia. Siis mitä helkkarin väliä sillä on mistä ne pullot löytyi? Itse ainakin ymmärrän Pipsan pointin olleen se, että kiva yllätys kun löytyi "ilmaista" rahaa kämpän kätköistä muuttoa aloitellessa. Ja 40€ on iso raha (ainakin minulle) - sillä saa yhdelle yli viikon ruuat.

  -AI

  Ps. "ilmainen" on lainausmerkeissä sen takia kun kohta kuitenkin joku nillittää siitä, että "se mitään ilmaista rahaa ole kun joskus ne pantit on kuitenkin maksettu".. huoh.. =D

  VastaaPoista
 42. onks pipsalla mt-ongelmia? :o no ei siinä, tätä olen myös epäillyt pitkän aikaa näitä tekstejä lukiessani.

  VastaaPoista
 43. Anonyymi klo 17.54,
  Hhehehe, tää olikin hyvä. JOo, en nyt kuitenkaan ole mielenterveyspotilas.

  Anonyymi klo 18.16,
  On mulla ystäviä, pidän heidät vain poissa blogista. Eivät ansaitse tällaista menoa, mit täällä on. Ehkä jos meno ois rennompaa, ni kaikki ois toisin. Mene ja tiedä.

  Anonyymi klo 18.18,
  Kiitos kun kerroit tästä. Pitää käydä viemässä tuonne Pelastusarmeejan padalle nuo pieneksi menneet vaatteet. Näin sen tänään, kun ohitse kävelin. :)

  Anonyymi klo 19.12,
  No mitä väliä sillä edes on mistä mä ne pullot taioin. :)

  Lumikirsikka,
  Tuo on just niin ihanaa. Mekin siis viedään sellaista pois mitä ei itte tarvita ja kun avain saadaan käteen ni alkaa sit jätesäkkien täyttö. :) Oijoi, pittääkin olla tarkkana vaatteiden kans ettei ne maagisesti pomppaa portaalin kautta siun vaatepussukkaan. ;)

  Anonyymi klo 19.37,
  Voi reppana pieni, sie et nyt kyllä yhtään oo ymmärtänyt. Mä muutan tekstiä, jos huomaan virheen. Yrittäkää nyt pistää sinne nättiin päähän tuo asia. Jos asiat ois niinku oon ne alunperin kertonu, ni en mä sillon niitä muuttaisi. Ihan höpsöä aattelua taas! :) :) Et mikä ihmeen päähänpinttymä teillä on, et ei voida sit yhtään uskoa niitä asioita mitä mä kerron. Tai no, ei se oo mun ongelmani - uskokaa tai älkää tekstejäni. :)

  Möllikkä,
  Jep. Ja sitten kun vielä aletaan ärhentelemään siitä, että menin muuttamaan tekstiä. Kaipa mä nyt sen teen jos tekstissä oli virhe. FACEPALM!

  Mut muuttaminen on kyl ihanaa. Mä kyl ootan innolla. Sillo aikoinaan se ei ollu kivaa, ku oli tavaraa ihan hitosti. Ja sillo viel vähemmän rakastin sitä muuttoa ku piti viedä tavarat seittemänteen. Mut positiivisesti ajateltuna laihduinkin sitten sen viikon aikan ihan mukavasti. :)

  AI,
  Kyl kuules tonne paikkaan mistä mää pullotki taioin, ni on helppo unohtaa tavaroita. :) Ku siellä ei useinkaan käydä vaikka joka päivä sen paikan näkeekin. :)

  VastaaPoista
 44. Kas kummaa, kun ne sun ystävät ei kuitenkaan tänne kirjottele ;)

  VastaaPoista
 45. Anonyymi klo 21.34,
  Ohoh, nyt on kyllä siun salapoliisivainusi ihan hakoteillä. Ovat kyllä kommentoineet. :)

  VastaaPoista
 46. onhan sillä yksi ystävä, anselmi. ja senkään kirjoitusten perusteella en ole enää varma onko se ystävä vai mikä.

  VastaaPoista
 47. Eiköhän noi oo ihan vaan jotai nettituttuja eikä ystäviä..

  VastaaPoista
 48. Mutta miehes ansaitsee tällaista menoa, kun hänestä täällä kertoilet? :D Aika typerä vastaus taas :D

  VastaaPoista
 49. Jos joku on reppana niin sinä. Neiti näsäviisas kun sille päälle sattuu, kiva kun joku on aina oikeassa. Kuitenkaan et niitä virheitä huomaa juuri koskaan ennen muita. Joo nyt voit taas pistää vaikka pelin poikki :) Sä oot ainakin hauska.

  VastaaPoista
 50. Parveke on hyvä paikka pullokokoelmalle. Olipa vaikea arvata.

  VastaaPoista
 51. Olen seurannu tätä blogia jo pidemmän aikaa ja ei voi muuta todeta, kuin että Pipsa olet ihana! Älä koskaan muutu!

  Mutta samalla mietin, että miten jaksat näiden muiden anonyymien negatiivisiä kommentteja koko ajan? Ja todennäköisesti vielä aikuisilta ihmisiltä.. Ja keskustelupalstat..

  Mutta iiiiiiisssso kiiiitos ihanasta ja pirteästä blogista! Ja kuvapostaukset on kivoja, toivottavasti niitä saadaan lisää?

  VastaaPoista
 52. Te anot, joiden on pakko saada kettuilla täällä, ette löydä ylläolevasta postauksesta minkäänlaista huomautettavaa, mutta te etsimällä etsitte jonkin asian. Lopettakaa jo, tiedetään että ruudun takana mt-ongelmaisia aikuisia ihmisiä. Tsemppiä sulle Pipsa äläkä välitä tuollaisista kommenteista, kuka muukaan tekee niin kuin kateellinen ja nolifen omaava ihminen! Rauhallista joulua :)

  VastaaPoista
 53. Kiitos sähköpostista, jonka löysin vasta äsken. Vastaus on tulossa.

  VastaaPoista
 54. Onko teillä nyt vähemmän tavaraa kuin edellisellä muuttokerralla?

  VastaaPoista
 55. Olen jo jonkin aikaa seurannut Pipsa sun blogia ja tätä on tosi kiva lukea, kun kerrot niin aidosti tavallisesta elämästä :) Minua ei ainakaan jotkut kirjoitusvirheet haittaa, tuskin edes huomaan niitä. Joskus joidenkin kettuilu ärsyttää mutta onneksi osaat ottaa ne kommentit huumorilla ja oikeastaan niistä saa aika usein päivän naurut :D Ei voi kun ihmetellä miten joittenkin pullojen olinpaikka sai tuollaisen kommenttivyöryn aikaiseksi. Onneksi sä et kuitenkaan tunnu lannistuvan mistään! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 56. Tuohon päivä kuvina postaukseen ihan pakko kommentoida: hyi kamala sun jalkaa! Se on ihan broilerin näköinen! Sulla on muuten merkillinen tapa, olet kauhean ehdoton mielipiteissäsi, mutta yleensä muutat mieltäsi heti ensimmäisen kommentin jälkeen. Samoin mua ihmetyttää tuo sun kuntosalin karttaminen. Jos olet yhden kerran käynyt, niin on aika turhaa ja typerää olla ehdottoman varma ettet koskaan sinne enää mene. Mun mielestä tuommoiset lausumat on todella lapsellisia.

  VastaaPoista
 57. Tänään tuli joulukortti perille! kiitokset! <3

  VastaaPoista
 58. Anonyymi klo 23.39,
  No ei oikeastaan jos edelliseen kertaa vertaan mut jos vertaa aiempiin ni on vähemmän. :)

  Möllikkä,
  Oi kiva!! :)

  VastaaPoista
 59. Onnistunutta muuttoa teille ja onnea uuteenkin kotiin <3
  t. AaP

  VastaaPoista