19.12.2012

Osoitteenmuutos -projekti


Mulla alkaa uusi touhuaminen, nimittäin osoitteenmuutos -korttien raapustaminen.

Onneksi mulla on noita osoitetarroja, niin saan edes vanhan osoitteen laitettua noinkin helposti.

Osoitteenmuutoskin pitäisi tehdä, onneksi sen saa niin kätevästi tehtyä netin kautta eli me tehdään se heti, kun tiedetään milloin ihan virallisesti asutaan tuolla uudessa asunnossa. 1.1.2013 alkaen nyt viimeistään.

Tajusin tässä nyt viimeistään, ettei me saada enää posteja sisälle. Pitää hakea ulkoa. Puhun tästä kyllä nyt niin tyhmään tyyliin, iha kuin se olisi ongelma. Se ei ole ongelma. Se on ihanakin asia. Sitä mietin vaan, että onhan laatikoissa lukot? (edit. selviskin ettei niissä ole lukkoja)

Huomaa myöskin aiempi postaus tältä päivältä. Joko on kortit tulleet ilahduttamaan? Jos et minulta korttia saa, niin onko muutoin postilaatikko räjähtänyt joulukorttitulvasta? ^_^

11 kommenttia:

 1. Vähän jännää, mullakin on nyt muutto menossa :) 1.1 alkaa kans vuokrasopimus :P kortti tuli perille! t.niina

  VastaaPoista
 2. siinä on sulla vähän raaousteltavaa. Nakkaahan tännekin yks ;). Ja toivottavasti mullakin on kohta mitä nakata sinne päin :)!!

  VastaaPoista
 3. Paljonko ajattelit kirjoittaa noita osoitteenmuutoskortteja? Jotenkin olen kuvitellut, ettei tuollaisia enää juurikaan lähetellä, kun on facebookit ja tekstiviestit ja sähköpostiosoitteet.

  VastaaPoista
 4. Mä ratkaisin "ongelman" viime muuton yhteydessä niin, että laitoin massaviestinä facebookissa uuden osoitteen niille ketkä sitä tarvitsevat. Vanhoille sukulaisille laitoin osoitteenmuutoskortin. Säästyi aikaa ja vaivaa :)

  Annika

  VastaaPoista
 5. Voi kun munki tuttavat olis lähettäneet vaikka facebookissa/sähköpostissa osoitteenmuutoksen, pysyis siellä MUN TAPAUKSESSA paljon paremmin tallessa kuin paperiversio...

  VastaaPoista
 6. ^tuo on niin totta, nuo kortit häviää aina, mutta sähköpostista tärkeitä juttuja ei poista yleensä
  t. Lena

  VastaaPoista
 7. Niina,
  Onpas hauska! Onnea siulle kans uuteen kotiin ja hyvää muuttoa! :)

  Anselmi,
  Joo, kyllä siullekki tulee kortti. Ei noissa kovin kauaa sit loppupeleissä mennykkää ku ekana lättäsin osoitetarrat ja sit aloin kirjottelee mantrana uutta osoitetta ja sit sen jälkeen osoitekirja auki ja osoitteet kortteihin. Meni aika kivasti ku samalla viel katto Leijonan luolaa. :)

  Anonyymi klo 17.33,
  No ihan liikaa. ;) No ei vaa, kaikille niille joiden kanssa kirjoittelet + perheenjäsenille et osaavat sit joskus perille. :) Nii kyllähän osa lähettelee facebookissa (en oo kyl koskaa sähkikseen saanu osotteenmuutosta) mut sepäs se, ku kaikki ei siellä oo ni pistän mieluummin tän osotteenmuutoksen.

  Annika,
  Voi ku oiski kaikki FB:ssa ni ois tosiaan säästäny aikaa. :(

  Anonyymi klo 19.12,
  Kantsii kirjottaa se uus osoite heti johonkin osoitekirjaseen. Mulla itellä on osoitekirja jossa säilytän osoitteet. Et eihän mullakaa se itte muutoskortti kauaa säily. :)

  Lena,
  No kyllähän ne sähköpostitkin voi itteasiassa mennä hukkaan. Muutamia kertoja oon lähettänyt sähköpostia joka ei sit kuitenkaan oo vastaanottajalle saakka menny. :( Et ei mikään tapa oo kyllä 100% luotettava, mut enköhän mää tuolla FB:lläkin laita menee vinkkailut et osoite on muuttunu, ettei vaa oo hukkunu koko muutoskortti. :)

  VastaaPoista
 8. Hei,
  kuinka pitkä matka teillä on uudelle postilaatikolle? Voiko siihen laittaa lukon?
  Meillä on postilaatikko pihatien liittymässä, noin 300 metrin päässä ja viikonloppuna pitää lehdet hakea yli kilometrin päästä kaupalta.

  Tapaatko kirjekavereita myös kasvotusten? Jos vuosia kirjoittelee, tulee varmaan melko tutuksi toisen kans ja ystävystyy myös.

  Onnea uuteen kotiin =)

  -minä meiltä-

  VastaaPoista
 9. onhan se nyt aivan eri saada tommonen osoitteen muutos postikortti, kun vaan facessa ilmoittaa :D minä ainakin laitoin noita kortteja.. huvitti vaan, ku mies niitä haki postista niin se toi ihan järjettömän läjän niitä niinku sullaki näkyy olevan :D mutta meillä käytettiin niistä vaan pieni osa..

  VastaaPoista
 10. Onko sulla kuinka pitkä jouluvapaa töistä?

  VastaaPoista
 11. -minä meiltä-,
  En osaa arvioida matkaa, mutta puhutaan joistain kymmeneistä metreistä eli ei siis ole ongelma. :) Tapaan kirjekavereitani myös kasvotusten, monen kirjekaverin kanssa olen kirjoitellut ihan vuodesta 2003 lähtien. Joten kyllähän siinä ehtii ystävystymään ja se tapaaminenkin astuu kuvioihin. :)

  Anonyymi klo 9.21,
  No en minäkään noita kaikkia käytä, että osa jää säästöön. Kyllä, aion säästää. :)

  Anonyymi klo 9.39,
  Se miten muillakin eli pyhät on vapaat. Talviloma kun siirtyi ensi vuodelle.

  VastaaPoista