20.12.2012

Pientä kuvaa uudelta asunnolta (lovelovelovelove)

Pientä sneakpeakia uudelta asunnolta
Itse seison siis olohuoneessa, en ihan nurkassa kuitenkaan...
Vasemmalla näkyy keittiötä (juu ja hormista puuttuu se suojus, on varmaan jo tänään sinne asennettu)
Suoraan edessäpäin on meidän hauska kompopakettimme eli suihku/kodinhoitohuone/sauna
Oikealla taas on toinen makkari jota me kutsumme työhuoneeksi
Ja tuohon seinämään joka tuossa näkyy, niin siihen tulee takka

Nyt on asunnon katselmus tehty mutta avaimet saadaan vasta perjantaina. Pitää taas töiden jälkeen mennä uudelle asunnolle, hakemaan ne avaimet. Ja tietenkin yhdessä! Joten näillä näkymin me muutetaan kuten suunniteltiinkin eli uudeksi vuodeksi uuteen kotiin. JIPPII!

Meidän joulu menee siis siten miten epäilimmekin, eli pakkaamista pakkaamista ja vielä kerran pakkaamista.

Mie itte meen kyllä välipäivinä töihin mutta pojat voisivat kyllä tehdä sitä muuttoa sillon perjantaina, koska miun ei tarvitse mennä nostelemaan mitään painavia. Me siis raahataan kahdestaan kaikki muut noina pyhinä sinne uudelle paitsi ei mitään painavia huonekaluja.

Ja sit yks asia mistä oon äärimmäisen iloinen, niin se ettei meidän tarvitse noita listoja pitkin enää tehdä omaa johtoviritelmää, että saadaan netti toimimaan myöskin toisessa koneessa. JOS siis olemme eri huoneissa - se on vielä epävarmaa sillä makuuhuone 1 näyttääkin aika pieneltä nyt kalustettuna, että luultavasti makuuhuone 2 eli työhuoneesta tulee meidän molempien mekka. Mut tosiaan meillä on suoraan seinässä nettijohdolle oma pistokkeensa ja se laitetaan eteisen kaapissa olevasta kohdasta toimimaan.

Mut ei mun päiväni kommelluksitta mennyt. Menin nimittäin kellahtamaan kumoon kun bussista astuin ulos, eikä muuta vaihtoehtoa ollut kuin astua sellaiseen puolimetriseen lumikinokseen (ei ollu vielä aurattu ja mä muuten inhoon tota tilannetta) No mutta täähän emäntä pomppas ku antilooppi konsanaan sieltä lumesta ylös, puhdisti takkinsa ja jatkoi matkaansa ku mitään ei olisi tapahtunut. Vaan jotain kuitenkin tapahtui, jonka huomasin siinä kun kävelin asunnolle päin. Aluksi kiinnitin huomiota oudosti takovaan sydämeeni, jonka jälkeen huomio kiinnitty hengitykseeni joka oli todella omituinen, en osaa edes sanoin kuvata. Hetken aikaa kesti, ennenkuin tajusin että mulla oli jonkinlainen hyperventilaatiokohtaus. Onneks se meni ohitse nopeasti, kun siinä muutamia kertoja hengittelin rauhallisesti syvään.

93 kommenttia:

 1. Kivannäkistä näin pienestäkin näkkulmasta, mukavan korkeat huoneet!
  Onnea uuden kodin johdosta :)

  VastaaPoista
 2. kivan näköinen asunto :) toivottavasti sisustattekin sen yhtä kivaksi :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvänvärinen lattia! Ihana muuttaa varmasti ihan tuoreeseen asuntoon :)

  Mietin, että eikö takan sijoittaminen kylmälaitteen toiselle puolelle rasita tuota jääkaappi-pakastinta ihan huimasti ja lisää sähkönkulutusta? Eihän hellan tai tiskikoneenkaan asentamista suositella jääkaapin viereen :o Tuo väliseinä ei varmaan kamalan paljon lämpöä kuitenkaan eristä. Vai onko tuleva takka ns. koristetakka, silloinhan sillä ei ole mittään väliä :)

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen asunto! Nätti lattia. Meinaatteko maalailla /tapetoida mitään?

  VastaaPoista
 5. ihanan näkönen ja näyttää ainaki aika tilavalta :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ja varmasti ihana muuttaa ihan uusiin ja puhtaisiin nurkkiin! Paljon onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lattia, mutta onpa ahtaan näköinen kämppä? Tää tais olla just se, missä oli tosi pieni olohuone.

  Miksi sie et kanna huonekaluja?

  VastaaPoista
 8. Kylläpä on kaunista! Ja korkeat huoneet.

  Älkää pilatko upeaa kokonaisuutta millään riemunkirjavilla ja melamiinipinnotteisilla Sotka-kalusteilla, pliis.

  VastaaPoista
 9. Huoh, kuinka joku jaksaa olla kateellinen. Mitä sitten vaikka olisikin pieni olohuone, niin on meilläkin, eikä isompaa tarvita.

  Onnea uuteen kotiin Pipsa!

  VastaaPoista
 10. tai olisitko ihan vaan hengästynyt.... Kehossa kun tuppaa tapahtumaan kaikenlaista kun ihminen äkkinäisesti kaatuu (kaikki lihakset jännittyvät, pelästys yms) ja näin ollen sydän käy hetken voimakkaammin ja mikäli nouset antiloopin tavoin ylös ja jatkat matkaasi niin kehosi ei kerkeä rauhoittumaan tästä äkkinäisestä tapahtumasta.

  VastaaPoista
 11. Hei, tässä huomaa sen, että turha joka kämppää rempata vimpan päälle. Te asuitte hiukan vaatimattomammassa (?) muutaman vuoden, ja nyt ostitte uuden huippukuntoisen ja todella upean tuon kuvan perusteella. Tulee vaan mieleen ne muutamat ilkeät kommentit, joissa ihmeteltiin miksi ette tätä nykyistä, kohta entistä, asuntoa rempannut. Suomessa remontti ei nosta asunnon arvoa yleensä niin paljoa, että remonttia kannattaisi tehdä vain myyntihintaa nostaakseen.
  Pitkämielisyys ja kärsivällisyys ja säästeliäisyys palkitaan :-) Todella hienolta näyttää kuvassa keittiö ja kiva tuo korotettu katto! Mielelläni näkisin lisääkin kuvia, mutta ymmärrän jos niitä ei huvita täällä blogissa jakaa.

  VastaaPoista
 12. Tekö muutittekin väinölään? Luulin koko ajan, että menette keskustaan.

  VastaaPoista
 13. Vau, muutatte jo! Rakastan nopeaa toimintaa. Saitteko vanhankin näin nopeasti myytyä? Onko kaikki seinät uudessa asunnossa valkoisia?

  VastaaPoista
 14. Onko katto normaalisti noin korkealla? Eikö keittiönurkkauksessa ole mitään ikkunaa, näyttää pimeältä.

  VastaaPoista
 15. Tuossa kuvassa pipsan selän taakse, keittiötä vastapäätä on terassi, ja ikkuna toki. Muuten keittiössä ei ikkunaa ole. Tuohan se korkeus valoisuutta, mutta...

  VastaaPoista
 16. Ihanan näköinen koti, kyllä kahdelle on ruhtinaallisesti tilaa.
  Kivaa kun teillä on työhuone erikseen, niin makkarin saa rauhoitettua vain tarkoitukseensa, mua ainakin ärsyttää omassa makkarissa tietokone ja vaikka mitkä tavarat suunnattomasti. Onko vaatekaappeja tarpeeksi ; ) ?

  Mukavaa joulua pahvilaatikoiden keskellä. Ei varmaan haittaa yhtään joulu pakkauspuuhissa kun uuden vuoden saa aloittaa tulitetässä kodissa.

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 17. Minkä verran (suunnilleen) tuossa on neliöitä?

  VastaaPoista
 18. Ai teillä siis on kuitenkin se kodari tuossa uudessa kodissa?!

  VastaaPoista
 19. Miksi vedätte nettipiuhoja ympäri kämppää? Meillä on ainakin langaton modeemi niin ei tarvi vetää johtoja...

  VastaaPoista
 20. Heh, eiköhän Pipsa nyt saa oman kotinsa sisustaa juuri niinkuin tykkää, oli maku riemunkirjava tai ei. Itsehän hän kodissaan asuu, ette te.

  Ihme menoa taas.

  Onnea uuteen kotiin, Pipsa! :)

  VastaaPoista
 21. Meillä on kanssa langaton , ja se on ihan parasta kun ei tarvitse johtoja viritellä huoneesta toiseen.
  Oletteko te jo makuuhuoneen muuttaneet ? vai ymmärränkö väärin tämän : on vielä epävarmaa sillä makuuhuone 1 näyttääkin aika pieneltä nyt kalustettuna

  t-Lena

  VastaaPoista
 22. Onnea uuteen kotiin. Tosi kivalta näyttää! Ihanan puhtaan valkoiselta, uudelta ja sellaisen uutuuden tuoksun oikein aistii kuvasta. Tosi nätit lattiat. Kyllä tuolla nyt kelpaa asustella :)

  VastaaPoista
 23. KIvan korkeat huoneet. Mulla on tässä nykyisessä kämpässä huonekorkeus +3 metriä ja puolen vuoden kuluttua kun tästä pitäisi muuttaa niin kylläpä tulee ikävä tätä korkeutta... Miten tässä tavalliseen huonekorkeuteen enää tottuu.

  -Anna

  VastaaPoista
 24. Riiksu,
  Kiitoksia, korkeat huoneet on kyl ihana asia! :)

  Anonyymi klo 11.59,
  Kiitoksia ja katsotaan nyt. :) Sisustetaan se just ittemme näköseks. :)

  Depla,
  Joo, toi lattia on kyl niin ihana! Siis se takan paikka on nimenomaan tuossa, eikä se jääkaappi oo siinä heti seinän puolella vaan siinä on joku kaapisto välissä. Luulisi rakennuttajan miettineen tuon valmiiksi. Ja takka on ihan kunnon varaava Tulikiven takka. Muuten, meidän nykyisessä on tiskikoneen paikka n. metrin päässä jääkaapista - siinä ei siis oo konetta mut saisi.

  Anonyymi klo 12.02,
  Kiitoksia. Ei me tapetoida mitään ku nimenomaan pyysin ettei laiteta tapettia vaan maalaavat pinnat valkoisiksi. Ne ois siis maalanneet toki muuksikin väriksi mut mä en osannu sanoa mitään väriä mitä oisin halunnu ja toisaalta hyvä, ku ei sitä siinä pystynyt hahmottamaankaan. Maaltaan sit ite jos maalataan. :)

  Jenni N,
  Kiitoksia ja on se ihan sopivan kompakti. :) Ei mikään avara, mutta kuitenkin. :)

  Mirkkuli,
  Kiitoksia. On se kyllä ihanaa. Jaksaisi vaan odotella vielä viikon verran.

  Anonyymi klo 12.42,
  Ai mikä se, missä pieni olohuone? Mut ei tuo kyllä ahdas ole, vaikkei avara ookkaan. Sopiva mielestäni. Ja miks mää kantasin painavia huonekaluja ku mulla on raavaat miehet sitä varten. ;)

  Anonyymi klo 12.42,
  Kiitoksia. :) Ja onkos meillä nykyisessä sitten ollut riemukirjavaa? :) Mut hei, kerro millaiset on melamiinipinnotteiset kalusteet? Jotenkin huonoja?

  Kira,
  Kiitoksia. :)

  Anonyymi klo 13.48,
  No jaa'a, vaikea lähteä spekuloimaan mutta väittäisin erottavani normaalin hengästymisen ja hyperventilaation.

  Anonyymi klo 14.05,
  Joo, siis tänä päivänä kuulemma ostajat haluavat itse rempata eli vanhan asukkaan ei kannata laittaa 10.000eur remppaan rahaa jos siitä on maksimissaan 2.000e hyöyty. Eli kantsii myydä tuollaisena kuin se on ja antaa ostajien sitten rempata. Ja siksi me ei rempattukkaan ku tiedettiin et uutta etsitään, ni säästettiin mieluummin rahat siihen uuteen kun oltas rempattu tämä. Eri asia, jos oltas ajateltu et ollaan tässä sit loppuikä (tai ny ainakin vaikka parikytä vuotta) Lisää kuvia/videota on tulossa aikanaan. :) Ettei se nyt tähän jää, mutta tuo kuva on vain ottamistani parhain ja selkeyttää jo monta asiaa. :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi klo 14.16,
  Jaa, no ilmeisesti sitten muutettiin Väinölään. :)

  Anonyymi klo 14.40,
  Siis ei me nyt vielä muuteta, virallinen muuttopäivä on siinä 28.12. (tai jo 27.12.) Tai no ainakin sillä viikolla. :) Ja pikkutavaraa me aletaan pakkaamaan huomenna/lauantaina ja aletaan myöskin viemään niitä uudelle asunnolle. Onneks sitä ei oo paljoo. Vanha on edelleen myymättä, kun ei oo ees myynnissä. Muutetaan nyt kaikessa rauhassa tavarat pois, siivotaan asunto lattiasta kattoon ja sitten vasta pistetään myyntiin. :) Ja uudet seinät on uudella valkoiset kunnen osannu valita värejä ja mihin seinälle edes. Laitetaan sitten myöhemmin JOS siltä vielä tuntuu.

  Anonyymi klo 15.10,
  On se noin korkealla ja ei siellä ole ikkunaa, mutta se on vain kuvaharha tuo pimeys - ei siis oikeasti oo pimeä. Mä vaan satun massiivisella olemuksellani peittämään ikkunan.

  Anonyymi klo 15.28,
  On siellä meille kahdelle tilaa. :) Mut ei meillä oo ongelma jos toisen tietokone on makkarissa. Ei se oo tähänkään asti haitannut. Katsotaan nyt vaan et mahtuuko sinne. Jos ei, ni sit änhegetään samaan työhuoneeseen. Saas nähä kauanko rauha kestää. ;) Vaatekaappeja on tarpeeksi, jopa enemmän kuin nykyisessä. :) Joo, on se mukava joulu laatikkojen keskellä mut kyl se on sen arvostakin! :)

  Anonyymi klo 15.30,
  Riittävästi meille.

  Anonyymi klo 15.38,
  Joo, on kodinhoitohuone.

  Anonyymi klo 16.33,
  Siksi koska langaton ei oo toiminu meillä kunnolla, mut tuossa uudessa voikin toimia kun on uudempaa teknologiaa. Näin ainakin isäntä meinaa.

  Anonyymi klo 17.33,
  Kiitoksia. :)

  Lena,
  On se langaton hyvä, jos vain toimii. Siis makuuhuoneeseen ei olla vielä muutettu mut huomenna haetaan sinne uus sänky. JEEEIJJ! Mut tarkoitin siis kalustetulla sitä, et siellä oli kaapistot! Viimeksi kun näin, ni niitä ei ollu. No ehkä kalustettu ei ollu oikea sana tuolle.

  Anonyymi klo 18.02,
  Vai että uutuuden tuoksun voi aistia kuvasta. No sitten kiva! Kyllä se uudelta haisikin. :) Mut noi lattiat on kyl tosi upeet, mä tykästyin heti. Ovat mattapintaiset, et mitään lakkaa tai semmosta ei pinnalla ole. En tiedä siitä sitten, onko se hyvä vai huono asia. Vai et tuleeko siihen viel joku...

  Anna,
  Joo, mää itteasiassa tajusin sen korkeuden vasta kun noita kuvia katselin. Se luo kyllä avaraa kuvaa, vaikkei sillleen avara olekkaan. :)

  VastaaPoista
 26. En ymmärtänyt mita tarkoitit tuolla, että nyt langaton toimisi kun on uudempaa teknologiaa?
  Mikä teknologia on uudempaa?

  VastaaPoista
 27. Kivan näköistä! Varmaan sormet syyhyää päästä sisustamaan.

  Tässä linkki todella kivaan DYI blogiin:
  www.younghouselove.com

  Kaija

  VastaaPoista
 28. Anonyymi klo 19.44,
  No taitaa teknologia olla väärä sana taas tässä, mutta jotain uudempaa tekniikkaa siellä oli kuitenkin. En mä niistä ymmärtänyt mitä se rakennuttaja kertoi mut isäntä tuntui ymmärtävän. Kaipa se selittäisi jos kysyisin. :)

  Kaija,
  Kiitoksia ja kiitoksia myöskin linkistä, pitää perehtyä ajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 29. Kivan näköinen asunto, varmaan tosi ihanaa päästä sitä sisustamaan. Ja takka on kyllä ihan huippujuttu!
  -hss

  VastaaPoista
 30. Onnea uuteen kotiin! :D
  Kauniilta näyttää. Varmasti ihana päästä sisustamaan kokonaan uutta kotia :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 31. Oi, varmasti ihanaa muuttaa ihan uuteen asuntoon! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 32. Haha. Uudessa asunnossa on kuitu, tai ainakin datakaapelointi jos yhteys toteutetaan vanhalla tekniikalla. Wifihän nyt toimii oli sitten tikku läntättynä reitittimeen, adsl, kaapeli tai kuitu. Siitä reitittimestä/modeemistahan se on kiinni eikä siitä millainen INTERNETyhteys on =DD Tadaa!

  VastaaPoista

 33. Moi Pipsa,

  AIVAN IHANA tuo uusi asunto, upea! Varsinkin lattia on kaunis. Ja kiitos muuten joulukortista, tänään tuli ja oli kiva ylläri :)

  Oikein paljon onnea ja rakkautta teille uuteen kotiin!!


  VastaaPoista
 34. Näyttää ihanalta asunnolta jo tästä yhdestäkin kuvasta :) Oon kyllä oikeasti kade! Asun itse tosi pienessä ja ankeassa luukussa, ja tuskin tulevaisuudessakaan mihinkään ihanaan asuntoon pääsen. Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 35. Menee upea asunto pilalle, jos sinne lätkäistään esimerkiksi se Sotkan pyökkijäljitelmämelamiinihylly ja keittiöön vahakangas + pitsiliina -yhdistelmä.

  VastaaPoista
 36. Eihän laminaatin päälle tule lakkaa..

  VastaaPoista
 37. Muuten ihan kiva, mutta iso miinus siitä, ettei keittiössä tosiaan ole ikkunaa :O Ja lisäks siellä on aika vähän laskutilaa ja kaappeja.

  VastaaPoista
 38. HSS,
  Kiitti. Takka on upee juttu kyllä. :) Siinä saa sitten istuskella sen eessä ja nauttii punaviinii. :) Ja tuijotella tulta. :)

  Tellu,
  Kiitti. No katsotaan nyt miten tuota sisustetaan kun mie en välitä mistään pikkutilpehööristä sinne tänne, et varmasti melko simppeli.

  Anonyymi klo 20.25,
  Onhan se ja kiitoksia. :)

  Anonyymi klo 20.27,
  Joo, no ei sano mulle tuokaan mitään. Melkee tarttis pyytää isäntä vastaamaan tähän noihin tekniikka-asioihin. :)

  Liinua,
  Lattia on kyl upea, se iski heti mun silmääni kun mentiin kattoo. Viimeks ku siel oli vaa betonilattia. :) Mukavaa, et tykkäsit kortista. :)

  Anonyymi klo 21.25,
  Huihai! Kyllä sä pääset tulevaisuudessakin ihanaan asuntoon, jos sä vaan päätät sen. En mäkää voinu tämmösii kuvitellakaa joskus 15v. sitten (no joo, eipä kyl 15v. paljoo tommosia suunniteltu, tai en mä ainakaan osannu) Pistät vaa pikkuhiljaa rahaa sivuun ni on sit antaa omastakin takaa sitä rahaa. :) Ja sit ku puolison saat, ni yhdessä alatte yhteistä pirttiä metsästää/rakentaa. :)

  Anonyymi klo 21.28,
  Siis anteeks mut missä on Sotkan joku ihme hylly? Ja vahakangas tuli jäädäkseen! :)

  Anonyymi klo 21.41,
  Ei vai? No mikä päälyste siinä sitten on, että se on sellainen kirkas? Ku mattahan on matta... mut oon mie semmosiakin laminaatteja nähny, et on semmonen kirkas pinta.

  VastaaPoista
 39. Anonyymi klo 21.55,
  Nii ei siinä sivulla ikkunaa olekkaan, mutta kun sä katsot keittiössä suoraan eteenpäin ni näet ison ikkunan (se ei nyt kuvassa näy) Ja tuo keittiö on meille sopiva, kun meillä se keittiö ei oo niin isossa arvossa. ;) Mut kyl siel silti pääsee tekee kaikki ne askareet ku pittääki, jopa leipomaan jos siltä tuntuu. :)

  VastaaPoista
 40. Rivari väinölässä, eikös niin?

  VastaaPoista
 41. Anonyymi klo 22.01,
  No kovastipa te nyt ootte päättäneet asian noin. Sovitaan sitten niin. ;)

  VastaaPoista
 42. En ymmärrä, miksi et voi sanoa, että tuo on väinölässä. Ai niin, koska asunto oli paaaaaljon halvempi, kuin mitä täällä annoit ymmärtää.

  VastaaPoista
 43. Ei pahalla P, mutta jokaisella ei todellakaan ole mahdollisuutta hankkia omaa asuntoa.

  Olen itse osa-aikaisessa työssä ja ilman miestä en voisi kun haaveilla omistamisesta. Kaikkien miehillä ei ole varaa.

  VastaaPoista
 44. Anonyymi klo 22.05,
  Siis mä en ole missään vaiheessa sanonut minkä hintaista asuntoa me etsimme. Te olette itse päättäneet että asunto on jonkun tietyn hintainen. Samoin kuin te nyt olette päättäneet jostain syystä, että muutamme Väinölään. Mä en aio sanoa juuta enkä jaata mihinkään aluekyselyyn. Kyllä Porilaiset sen joskus tajuaa, missä asutaan mutta muuten en asiaa vahvista taikka kiellä. :) Ja siihen on syynä vain se, että saan asua siellä ihan rauhassa - tuskin itsekään haluat kertoa tarkalleen missä asut. :) Joten yritä ymmärtää.

  Anonyymi klo 22.13,
  No totta, mutta unelmat on ilmaisia ja niitä kannattaa havitella jos vain pienikin mahdollisuus on. Riippuen toki missä päin asuu (koska riippuu niin kaupungistakin)

  VastaaPoista
 45. Luuletko sä olevas joku julkkis, että siellä on kaikki heti oven takana, jos edes alueen mainitset? ;D

  VastaaPoista
 46. Anonyymi klo 22.25,
  *nauraa* No en sitten todellakaan kuvittele, ihan tavallinen tallaaja mä oon joka nyt sattumoisia pitää blogia. Mut kattos ku maailma on täynnä uteliaita ihmisiä, se on jo kerran todettu.

  VastaaPoista
 47. kyllähän jokainen joka on porin uuskämppiä katellut niin tietää minkä ostitte. vai pidätkö lukijoitasi idiootteina..

  VastaaPoista
 48. Anonyymi klo 22.41,
  No onpas tylyä kysyä tuollaista, en tietenkään pidä idiootteina mutta epäilen kyllä, mahtaakohan olla oikeassa. Kerro toki epäilyksesi. :)

  VastaaPoista
 49. Soikkolantiellä on tuo teidän uus kämppä, et vaan viitsi sanoa, kun se oli niin halpa.

  VastaaPoista
 50. Teidän täytyy olla varakkaita kun omistatte kaksi asuntoa. Harva voi ostaa uuden asunnon vaikkei vanhaakaan ole myyty.

  VastaaPoista
 51. Anonyymi klo 22.54,
  No kovastippa se teitä nyt kiinnostaa, sovitaan sitten niin että me asutaan tuolla. Helpottiko? :) Mut ootte kyl hauskoja...

  Anonyymi klo 22.54,
  No ilmeisesti sit ollaan varakkaita. :) Tai sit ollaan vaa osattu järkkäillä asiat niin mahtavasti. :)

  VastaaPoista
 52. Oikein kivalta näyttää.Hyvää joulua ja tsemppiä sinne pahvilaatikoiden keskelle :)Mulla on vielä tuoreessa muistissa muuton kamaluus muutaman kuukauden takaa, mutta kyllä se sitten palkitsee vaivan kun mieleiseen pääsee :)

  VastaaPoista
 53. Rivitalokolmio Soikkolantiellä, 70 neliötä.

  VastaaPoista
 54. Minkä verran neliöitä? 55? 60? 65?

  VastaaPoista
 55. Anonyymi klo 23.14,
  Ihan riittävästi on neliöitä. :)

  VastaaPoista
 56. Moikka, saanko kysyä minkä ikäinen olet :)? En ole kauaa blogiasi seurannut ja mielestäni et ole sitä missään postauksessa paljastanut.

  sen muistan lukeneeni, että olet ollut miehesi kanssa jo 10 vuotta yhdessä, mutta ette ilmeisestikään ole naimisissa??

  VastaaPoista
 57. Vai oisko toi kuitenkin noita Ruosniemen/Toejoen rivareita?

  VastaaPoista
 58. Anonyymi klo 23.16,
  Moikka moi. Saahan sitä kysyä, vaikka oon mie ikäni täällä aika selvästi kertonut. Esimerkiksi sähköpostiosoitettakin kun katsoo, niin selviää syntymävuosi. Täytän kesällä 30v. :) Emme ole juu naimisissa. :)

  VastaaPoista
 59. Miksi tuo neliömääräkin pitää salata? Voitkai nyt jonkun summittaisen luvun heittää? Vai onko tässäkin sama ongelma, selviää että asunto on pieni ja vielä halvempi. Luoja että oot nolo.

  VastaaPoista
 60. Kylläpä menee ahtaaksi, jos tuohon vielä takan laittaa? Keskelle kulkuaukkoja? Mut muuten kivan näköistä kyllä.

  VastaaPoista
 61. Anonyymi klo 23.25,
  No siis voi luoja, miten uteliaita te olette. Mut hitto sie oot kyl etevä yrittämisessä, sille annan kyl pisteen. Mut hetkine, eikös teidän jo pitänyt tietää missä mä tuun asumaan? Joten miksi enää varmentaa...

  VastaaPoista
 62. Miksi valkoiset eikä teräksiset kodinkoneet?

  VastaaPoista
 63. Ihanan korkeat huoneet, mutta keittiö on tosi pieni! Eli ruokapöytää ei sinne taida mahtua ollenkaan.

  VastaaPoista
 64. Tiedetään että otitte halvan rivarin väinölästä, nyt enää kiinnostaa, kuinka halvan.

  VastaaPoista
 65. Neliömäärä on ilmoitettu. Tuo asunto (tai samanlainen) löytyy hyvin pienellä vaivalla netistä, jos yksityiskohdat niin hirveästi kiinnostavat.

  VastaaPoista
 66. Onnea uuteen tupaan! Kuvan perusteella näyttää aivan ihanalta! Ja hei oma takka <3 Parhautta!

  VastaaPoista
 67. Anonyymi klo 23.28,
  Koska mä tykkäsin valkoisesta enemmän. :)

  Anonyymi klo 23.29,
  Eiks ookki!! Ja ei se keittiö oo pieni, ootas ku näet sen kokonaisuudessaan ni ymmärrät. :) Eli kyllä ruokapöytä mahtuu.

  Anonyymi klo 23.30,
  No valitte sieltä vaikka se halvin, ni loppuu tää pelleily. :)

  Anonyymi klo 23.31,
  No kerro ny mullekki, mua kiinnostaa tietää. :) Oonks mie kertonu neliömäärän, mielestäni en?

  VastaaPoista
 68. Ano 23.31 luulee kämpän olevan 70neliötä. Mut ei ole, vaan pienempi.

  VastaaPoista
 69. kerros jo pipsa, naurettavaa tollanen

  VastaaPoista
 70. Anselmi,
  Jeij! Mä kyl niin ootan muuttoo... Ei sitä tiedä vaikka jo tapanina muutettais... ;)

  Anonyymi klo 23.42,
  Voi kyllä se nyt taitaa mennä vähän väärinpäin kuka tässä on naurettava mutta en mie tuomitse siltikään. Pitäytykää nyt vaan siinä uskossa et se on tuo minkä joku jo ylempänä sanoi ja kattokaa se hintatieto sieltä netistä. Ni saadaan sentään nukkua yömme rauhassa. :)

  VastaaPoista
 71. Kun kerran pyysit:

  http://www.kiinteistomaailma.fi/275061

  VastaaPoista
 72. Oikeasti hei, kuka ilmoittaa tarkan osoitteensa blogissaan? Ja miksi ihmeessä sitä pitää edes udella? Ei kuulu kenellekään koko asia. Jotain järkeä nyt tähän touhuun...

  VastaaPoista
 73. Jos kyseessä olisi tuo täällä mainittu soikkolantie, niin ei se ainakaan minusta Väinölään kovin halpa ole. Hintaa likemmäs 200 000 e.

  VastaaPoista
 74. nyt hippistä ihmetyttää,mihkä mun viestit näistä ketjuista on hävinnynnä,vai enkö oo niitä vaan hokannunna!? eli testi lähetys..

  VastaaPoista
 75. Mikä ihme teitä anonyymejä oikein vaivaa????! Ainiin, kateus tietenkin. Niin ja osan kohdalla myös lapsellisuus tai kenties alaikäisyys. Osan kohdalla jopa typeryys.

  Itse olen ainakin onnellinen Pipsan puolesta uuden kämpän johdosta. Upea kämppä kuvan perusteella (sepä niitä anoja ärsyttääkin ;) Pinta-alalla ei loppujen lopuksi ole merkitystä, vaan pohjaratkaisulla. Itse olen asunut 50 neliöisessä ja 65 neliöisessä asunnossa ja tämä pinta-alaltaan pienempi oli todellisuudessa tilavampi.

  Terkuin, SK

  VastaaPoista
 76. Onpa tutun näköistä, miekin kävin kattoon noita asuntoja. ;) Ei tullut silti naapuria, liian pieni keittiö meille.

  VastaaPoista
 77. Mitä ihmettä nämä ihmiset täällä tivaavat tuota osoitetta ja asunnon kokoa ja hintaa? Ihan uskomatonta! Eikö vain voisi olla iloinen että olette löytäneet mieleisenne asunnon ja sillä siisti? Ja oikeasti, mitä kuuluu kenellekään se mitä materaalia on kirjahylly tai keittiönpöydän liina? Voisit melkein Pipsa sulkea tämän keskustelun, eihän tässä ole mitään järkeä. Ihmisten kateudella ja pahansuopuudella ei ole mitään rajaa näköjään. Olen aivan pöyristynyt tästä jankuttamisesta.

  Joka tapauksessa, onnea teille uuden kodin johdosta, ja oikein ihanaa joulua ja pakkausiloa, hih! :)

  VastaaPoista
 78. Onpas Pipsan blogin lukijat varakkaita, kun kolmio, jonka hinta lienee jotain haarukassa 150-170 000 euroa on HALPA :-)
  Siis haloo hei ja huomenta, vaikka tuo summa onkin vähemmän kuin esimerkiksi 250 000 euroa, niin ei se ole vähän.
  Pelkkää kiusaamista täällä blogissa. Pipsa saa kertoa asiasta sen mitä haluaa.

  VastaaPoista
 79. "Mitä ihmettä nämä ihmiset täällä tivaavat tuota osoitetta ja asunnon kokoa ja hintaa? Ihan uskomatonta! Eikö vain voisi olla iloinen että olette löytäneet mieleisenne asunnon ja sillä siisti? Ja oikeasti, mitä kuuluu kenellekään se mitä materaalia on kirjahylly tai keittiönpöydän liina? Voisit melkein Pipsa sulkea tämän keskustelun, eihän tässä ole mitään järkeä. Ihmisten kateudella ja pahansuopuudella ei ole mitään rajaa näköjään. Olen aivan pöyristynyt tästä jankuttamisesta."

  Miksei kuuluisi? Pipsahan itse on kuvannut asuntoa ja puhuu siitä jatkuvasti, tottakai siitä ollaan kiinnostuneita. Pöyristy sinä vaan rauhassa.

  VastaaPoista
 80. Nätin näköistä! Takka kuulostaa ihanalta. <3 Tuossa on varmaan suora sähkölämmitys, niin siinä säästäisi lämmityskustannuksissakin jo mukavan summan. Ihanaa joulun odotusta teille! -J-

  VastaaPoista
 81. Onnea uuteen kotiin Pipsa! Näyttää kivalta. Uudet asunnot on melkein kaikki samasta muotista, mutta tuo lattia on persoonallinen! Itsekin ihastuin omassa asunnossa ensin lattiaan :) ja siitä se sitten lähti! Meilläkin on asunnossa takka (jota kyllä vaan isäntä lämmittää - mullakin on isäntä) ja kyllä huomaa säästön sähkölaskussa verrattuna edelliseen asuntoon, jossa ei ollut takkaa. Säästyneillä rahoilla voi vaikka hmm.. ostaa vaatteita :D Koittakaahan nauttia joulustakin pakkauksen keskellä. Me muutettiin kans joulun aikaan muutama vuosi sitte...

  VastaaPoista
 82. Eli se, että Pipsa kertoo blogissaan uudesta asunnostaan tarkoittaa sitä, että hänen on myös paljastettava uusi osoitteensa ja asunnon hinta? Ei hyvää päivää.

  Täällä on sen verran kiihkomielistä stalkkaajaa liikkeellä, että itse ainakin pitäisi visusti suuni kiinni yksityiskohdista.

  Onko oma elämä noin köyhää, että pitää okein elämäntehtäväkseen ottaa täällä räksyttäminen ja toisten yksitysasioiden tivaaminen? Kerro nyt helvetissä anonyymi ensin meille oma osoitteesi ja koko nimesi, asuntosi koko ja hinta niin jatketaan sitten siitä eteenpäin!

  VastaaPoista
 83. Älä Pipsa vaan kerro sitä osoitetta tai neliöitä sun muita, se ei oikeasti kuulu meille jos et sitä halua kertoa. Annetaan joillekin ihmisille vähän elämään sisältöä kun arvailevat yksityiskohtia ;)

  VastaaPoista
 84. Kuka on käskenyt vastaamaan uteluihin? Kysyä saa ja olla utelias, mutta eihän niihin vastata tarvitse. Moni tuntuu "pöyristyvän" jo siitä, että joku kehtaa kysyä.

  VastaaPoista
 85. Ihan mielettömästi onnea! Ihana valkoinen hella. Aivan järjettömän ihana :D Ja noi lattiat, ja huoneiden korkeus... tosi ihanan asunnon ootte valinnut! Kaikkee hyvää teille :)

  VastaaPoista
 86. Heippa! Yhteen asiaan en ole löytännyt UKK-osiosta vastausta, nimittäin siihen mitä mieltä olet gbp-leikkauksesta ja voisitko kuvitella meneväsi, itse sellaiseen? kiinostaa siksi koska olen itse päättänyt mennä. jos tuntuu ikävältä kirjoittaa aiheesta niin ymmärräm, mutta jos päätät vastata niin arvostaisin, todella paljon,

  VastaaPoista
 87. Huh täällähän on ollut kuhina ja tohina. Mua ihan jo sun puolesta jännitys kutkuttaa teidän muutto. Aattele eka yö uudessa kodissa. Mutta kyllä siin voi tulla jopa vähän haikeus kun vanha koti rakas jää taka-alalle tyhjänä. Hihi.

  VastaaPoista
 88. Minustakin asunto näyttää ihanalta ja valkoinen keittiö on aina hyvä valinta ;) Onnea uuteen kotiin Pipsa, älä välitä joidenkin anojen valitteluista! :)

  -P

  VastaaPoista
 89. Kivan oloinen kämppä, vaikkei yhdestä kuvasta kunnollista käsitystä vielä saakaan. Kai laitat sitten kunnon esittelypostauksen, kun olet sisustanut? Tuota onkin varmaan helppo lähteä sisustamaan, kun on niin kauttaaltaan vaalea ja uusi. Mullakin vaivaa hirmuinen asuntokuume, koko ajan pitää olla vahtaamassa, millaisia vuokra-asuntoja tässä kupungissa olisi tarjolla :)

  VastaaPoista
 90. Älä ihmeessä kerro osotteita, asuinpaikkaa edes. Sairaita ihmisiä on täällä nämä tietyt ja jos joku on sun miestäkin seurannut niin en epäile etteikö se sama sairas ihminen änkeis teillekin.

  Ihana koti ja onnea uuteen kotiin! Ja samalla toivotan tässä Rauhallista ja ihanaa joulua teille molemmille <3

  VastaaPoista
 91. Kannattaa ehdottomasti kuunnella näitä nimimerkin takaa nillittäjiä. Sen terveempiä ja tasapainoisempia ihmisiä et tästä maailmasta löydä!!!!!!

  VastaaPoista
 92. Tänään on tehty ekaa muuttoa (ja niin teki moni muukin) mutta huomenna sitten jatketaan.

  Mut mie nyt tykkään vähän oikoa muutamia asioita. Nimittäin se, että mä kerron täällä asunnosta ja kuvaan sitä, ei tarkoita kyllä sitä että teidän tarvitsisi saada osoite tietää numeron tarkkuudella ja myöskään kauppahinnat eivät kuulu teille. Eli pikkuisen menee yliuteliaisuuden puolelle tuossa. Ja ei siis kuulu kenellekkään lukijalle.

  Hippis,
  Kyllä sulta ainakin tuohon toiseen postaukseen oli kommentti tullut, ettet sitä tarkoittaisi?

  Sari,
  Kiitti. Lattia on yhtä persoonallinen ku emäntä itte. ;) Ja siksi me takkaa mietitäänkin (ei olla siis vielä ostettukkaa, mikä kyl hyvä juttu) et jos se vähän helpottais tuossa sähkölaskussa. :) Aijaa, vai on sielläkin isäntä, jeeeij! :)

  Olkaa muruset huoleti, en ole kertomassa osoitetta vaikka luulen kyllä että porilaiset saa sen helpolla selville jos ulkosalla kuvailen. Pitää ehkä siis vältellä sitä.

  Anonyymi klo 13.12,
  Joo, tuollaista ei sieltä löydy kun ei oo aiemmin kysytty edes. Tuo on siis tarkoitettu kysymyksille mitä kysytään vähän väliä. Eli saa niitä kysymyksiä esittääkin jos ei tuolta osiosta löydy. :) En tiedä mitä mieltä olisin kyseisestä leikkauksesta, varmasti ihan OK joillekkin, itse en menisi - on mulla syytkin siihen mutta niistä en nyt kerro julkisesti blogissa. Mut ei, ei oo mun juttuni. Mikä itselläsi on ajatus tuohon menosta? Voit vaikka laittaa sähköpostia jos tykkäät asiasta enemmän keskustella.

  Anselmi,
  Joo, sitä ekaa yötä mä oottelenkin. Saas ny nähä millo se on mut tossa vähän väläyteltiin et voitas tehdä se muutto jo tapaninakin. Et netti sinne tulee sitte ku DNA saa selvitettyä muutamat asiat. Onneks on toi kännynetti, mut... pieni pimennos siinä varmaan tulee. Kyllähän se pieni haikeus tulee, kun tää kyseinen alue on kuitenkin mun lapsuudenseutua. Tuli se haikeus sillo viimeksiki kun täältä pois muutin. :)

  Anonyymi klo 13.42,
  En tiedä laitanko esittelypostausta. Sen näkee sitten.

  Anonyymi klo 15.03,
  No niin tyhmä en minäkään voisi olla että julkisesti sanoisin osoitteeni. Asuinpaikka varmasti selviää, kyllä nuo salapoliisit on sen vert eteviä tänä päivänä. Et ennemmin tai myöhemmin. Hyvää joulua myös siulle!

  VastaaPoista
 93. Höh, et vastannut mitn. :< Voimia muuttoon.

  -J-

  VastaaPoista