2.12.2012

Tonttutytön paluu


Ihanaa kun tää asuntoasia on vihdoinkin selvinnyt!! Olen ollut aivan taivaissa tämän asian kanssa ja miettinyt, mitä uusia kalusteita me tarvitaan- mattoja nyt ainakin. Ei kukaan teistä tarvitsisi irtopakastinta?

Moni teistä ihanista on kysellyt multa, et teenkö joulukalenteria mutta koska en oo sitten yhtään jouluihminen (okei, on se ihanaa...) niin koen tämän vähän vääräksi mulle. Mutten sano, ettenkö joskus voisi tehdä kunhan selvitän itselleni sopivan aiheen. Mut jos tykkäätte katsoa jotain joulukalenteria, niin suosittelen Anselmin kalenteria. ^_^

en ole tehnyt nyt mitään muuta ku tuijotellu Anttilan ja huonekaluliikkeiden kuvastoja, niin netissä ku paperiversionakin. Ja voi että miten mun tekis mieli tuota, tätä, tota, sitä, ja vielä tommostakin. Kiva kun on aluetta mitä laittaa!

Täälläkin oli pitkästä aikaa pieni kriisi jollakin naapurilla menossa, kun sen päivästä huutoa ja tavaroiden heittelyä kuului. Onneks meidän ei tartte kuunnella tätä enää kauaa, kuukautta enempää varmaankaan. Jotenkin silti harmittaa lähteä täältä pois, kun alue on niin ihastuttava vaikka se menee kyllä pois kun alkavat tänne noita korkeita kerrostaloja rakentaa.

Muistaakahan käydä osallistumassa jouluarvontaan, se on vielä viikon voimassa! Ja huomenna starttaa joulukortteihin osoitteiden keruu. Pysykäähän siis kuulolla het aamusta, sillä tilaa on vain 30 nopeimmalle.

24 kommenttia:

 1. Pakko ihan näin naisenakin sanoa, että mahtavat bosat ja mikä vyötärö! Tästä sen näkee, että jos on kurvit kohdillaan niin ylipainoinenkin voi olla hyvinkin seksikäs ;) Ja tuo paita sopii todella hyvin sinulle!

  VastaaPoista
 2. Möllikkä,
  Hehe, kiitti. :)

  VastaaPoista
 3. Onko teillä vauvasuunnitelmia,kun olette isompaan muuttamassa, tai haluaisitko ylipäätään tulla äidiksi :)? ja onko häistä ollut puhetta, kun olette jo vajaa 10v. olleet miehenne kanssa kimpassa. Ei sillä, että kaikkien tarvis naimisiin mennä, monethan elää montakymmentä vuotta pelkässä avoliitossa. Kiva olisikin kuulla sun ajatuksia näistä :)?

  VastaaPoista
 4. Moi,
  Ja ONNEA uuden asunnon johdosta!
  Piti myös kysymäni miksi joulukorttihommeli on aamusta kun me työssäolijat (joilla ei mahd käyttää nettiä) emme pääse osallistumaan?
  Olisi niiin kivaa saada kortti SINULTA :)

  Hyvää joulun odotusta teille!

  -Liinu

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 13.20,
  No tohon vauva&äiti -asiaan oon jo miljoona kertaa sanonu, mut sanotaan nyt vielä kerran. Ei tuu vauvaa, en halua äidiksi, emme ole menossa naimisiin. Ja valitan, enempää en valinnoistani tuolla saralla täällä blogissa ala kertomaan.

  Liinu,
  Kiitoksia. Hei, hyvä ku sanoit joten mä siirränkin sen siis illempaan. :)

  VastaaPoista
 6. Perjantaillista asuntohöpinää -videossa sanot kohdassa 2:00, että "jos vaikka sattus lapsikin tulemaan, no ei nyt tule..."

  Nyt olet kuitenkin sitten varma asiasta että ei tuu?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 16.26,
  No mikään ei ole varmaa, paitsi epävarmuus. :) Nuo eivät siis ole ehdottomia asioita, mutta tällä hetkellä eivät ole suunnnitelmissa.

  VastaaPoista
 8. Miksi just Jokikartano? Mikä tekee siitä selkeästi muita paremman?

  VastaaPoista
 9. mä pistin s.postii..sunnuntai iltoja! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle kodille Pipsa! Ja kiitos, ihana kun tykkäät mun kalenterista <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 19.19,
  Anteeks mikä jokikartano?

  Hippis,
  Joo, mie sain ja vastailen tässä joku päivä paremmin. Olihan teillä muksa päivä? :)

  Anselmi,
  Kiitti kiitti. Ja mie tykkään kyl sun kalenterista, ku siitä tulee ihan oikeesti joulumielelle vaikken jouluihminen ookkaa. Ja se on nimensä mukaisesti JOULUkalenteri (en silti halua tällä dissata muita kalentereita, muksia nekin ovat)

  VastaaPoista
 12. juu,poika sai ihan miehekkään ja perinteisen pojan nimen. :)

  VastaaPoista
 13. Jee, onnea! Haluaisin myös muuttaa, mutta nykyinen (vuokra-)asunto on niin halpa ja hyvällä paikalla, ettei raaskisi ihan vielä vaihtaa. x)

  Sopiikos kysyä minne päin muutatte? :)

  VastaaPoista
 14. Pipsalla on kyllä valtavat rinnat, mutta kapeasta vyötäröstä olen eri mieltä. Vyötärö ei ole rintojen alla vaan navan yläpuolella. Sitäpaitsi Pipsan maha on niin iso että se roikkuu eikä pömpötä. Sivuprofiili näyttäisi vartalon muodon paremmin. Tuo tunikamalli sopii hyvin Pipsan vartalolle, korostaa ja peittää oikeista kohdista.

  VastaaPoista
 15. Jokikartanolla tarkoitettiin varmaan sitä kolmen (?) uuden rivitalo-asunnon rypästä sen pienen joen/juovan vieressä siellä uudella niityllä.

  Sinne olette muuttamassa vai? Onkos päätyhuoneisto vai keskellä?

  Hyvät lenkkimaastot ainakin on lähellä, ja varmaan tututkin teille.

  VastaaPoista
 16. Hippis,
  Kiva juttu, kyllä pohjalla pitää olla miehekäs nimi. :)

  Mirka,
  Joo, mikäs siinä ollessa jos on hyvä vuokra ja alue kiva. :) Mua kyl harmittaa lähteä täältä mut pakko se on. :) En viitti ihan tässä sanoa mihin muutetaan kun se ois sitten nin helpolla löydettävissä. :)

  Anonyymi klo 12.39,
  Mä veikkaan et Jokikartalolla on tarkoitettu tuota yhtä Karjarannan kerrostaloa. Ainakin sellainen nimi on yhdellä talolla. Mitähän rivitaloalauetta tarkoitat, kun tietääkseni on kolmekin aluetta missä menee pieni juopa vieressä. :)

  VastaaPoista
 17. Joo onhan Pipsalla isot rinnat ja kun on hyvänmallinen pusero niin se tuo ne parhaimmat puolet hyvin esiin ja tuo sen vaikutelman kuin olisi vyötärökin, vaikkakin olisi heti rintojen alla :) Mutta kyllähän se niin on että eihän Pipsalla siis varsinaisesti vyötäröä ole muuta kuten jokainen huomaa niin hyvät liivit ja oikeanmallinen tunika tekee ihmeitä :)

  VastaaPoista
 18. Okei, itse tarkoitan uuden niityn omakotitaloalueella (siellä Messualueen takana) olevaa uutta rivaria, jossa on vain kolme asuntoa.

  Siinä ainakin on pikkuinen juopa takapihalla ja asunnot ovat tosiaan uusia.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi klo 13.45,
  Siis tarkoitatkohan Hyvelänviikiä vai Lotskerin aluetta? Kun mielestäni kummassakaan en ole kyllä myynnissä olevaa rivaria nähnyt. Vain omakotitaloja ja paritaloja.

  VastaaPoista
 20. En tarkoita noita. Tiedätkö Messualueen takana olevan aluuen, jossa on pääasiassa 90-luvulla ja sen jälkeen rakennettuja ok-taloja?
  Sitä tarkoitan.

  Siellä on yksi uusi talo, joka ei ole paritalo vaan rivitalo, jossa on kolme eri asuntoa.

  Mutta sinne ette varmaan muuta kun et tiedä, mitä tarkoitin. ;)

  VastaaPoista
 21. Anonyymi klo 14.26,
  Aika mielenkiintoista, nimittäkuin messualueen takana oleva alue on Hyvelänviikiä. Sinne on nyt rakennettu paritaloja. Mut oli alue mikä tahansa, niin ei kyllä ole näkynyt myynnissä missään noilla nettisivuilla. Onko sulla tarkempia tietoja, mistä tämän rivarin tietoja voi katsoa? Mut joo, ei olla muuttaas kyllä tuonne kun en edes tiedä aluetta mitä tarkoitat. :) Hei osoite edes, niin pystyy tsekkaamaan mitä haluetta oikein tarkoitat. :)

  VastaaPoista
 22. Se rivarinpätkä ei kiinnosta itseäni ollenkaan, joten en tiedä myynnistä tms. Olen vain kävellyt sen ohi monta kertaa ja katsellut, että talossa on kolme erillistä takapihaa.

  Tarkkaa tietä en osaa sanoa, mutta siellä Lounatuulentien lähellä kuitenkin.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 17.18,
  Oisko ne sitten tehnyt sinne jonkun rivitalonpätkänkin, ku ite vaan nähnyt paritaloja rakentavan sinne suunnalle. Eikä sellaista oo näkynyt kyllä myynnissä.. Ja tuo alue on siis Hyvelänviiki. :) Pakko kysyä, jos takapihan oot nähny ni ootko kävelly sillo siellä messualueen takana olevalla pururadalla/metsässä? Hauska ettei ole törmätty. :)

  VastaaPoista
 24. Voihan olla, ettei se ole vielä valmis eikä siksi myynnissa, mutta siis siltä pururadalta nimenomaan olen tätä taloa tiiraillut.

  Eikä tosiaan olla törmätty, olisin varmaan tullut nykimään hihasta jos näin olisi käynyt. :)

  VastaaPoista