22.12.2012

Vaate-esittelyssä: Ruutupaidat pinkkis ja turkoosis (from Yours)

   

   


Molemmat ovat UK26-28 kokoa (pitäisi vastata Suomen kokonumeroita 54-56)

Materiaalina on 100% puuvilla.

Pituudeksi on ilmoitettu 74cm.

Miellyttävän pehmätä pitää vaikkakin ovat melko ohutta puuvillakangasta.

Hinta (Yoursilla) 26.00EUR

   

25 kommenttia:

 1. Eipä tänne kannata mitään kirjotella, Pipsa julkaisee mitä haluaa. Mä kommentoin ja osuin vissiin niin oikeeseen että katsoi parhaaksi olla julkaisematta. Siis useamman kommentin, ja mitään loukkaavaa ei tod. ollut. Mut on niin Pipsan tyylistä tollanen. Lässytetään kuin lapsille ja kerrotaan asioista just sen verran et lukijat kiinnostuu ja jos joku kysyy jotain niin vastausta ei tuu. Miksi siis kertoa mitään?

  VastaaPoista
 2. meinasitko pitää molemmat vai vain toisen ? jos meinasit pitää vain toisen niin turkoosi on kivempi :)

  VastaaPoista
 3. mä tykkäsin tosta turkoosista ruutupaidasta.

  VastaaPoista
 4. Hei vaan, ja ensinnäkin onnea uuteen kotiin. En ole katsonut viimeisimpiä videoitasi, kun en yleensäkään jaksa viedoita katsella, mutta kommentoin nyt kuitenkin, kun edellisessä postauksessa puhuttiin yksinäisyydestä.

  En tällä tarkoita että sinä olisit yksinäinen, mutta haluan kuitenkin nostaa esiin sen, että mielestäni kuitenkin ystävät ovat ihan eri asia kuin puoliso. Hyvä puoliso on ihana asia, mutta niin ovat hyvät ystävätkin! Ystävien kanssa välillä meneminen, puhuminen tekee hyvää parisuhteellekin, ettei koko ajan kökötä vain sen yhden ihmisen kanssa. Enkä nyt tarkoita (pelkästään) mitään baarireissuja, vaan mitä nyt naiset keskenään mielellään tekevät, kaupungilla käyntiä, kahvilla istumista, leffoja, matkustelua, teatteria, näyttelyjä jne.

  Ei kakdella eri ihmisellä voi koskaan olla, eikä tarvi olla, ihan samat kiinnostuksen kohteet. Niitä muita asioita voi sitten toteuttaa ystävien kanssa!

  Sitten on vielä sekin, että koskaan ei tiedä koska ja miten elämä kolhii, siinä vaiheessa hyvät ystävät ovat kullan arvoisia.

  Eli pitäkääpä ihmiset ystävyyssuhteistanne huolta!

  VastaaPoista
 5. "Anonyymi kirjoitti...
  Eipä tänne kannata mitään kirjotella, Pipsa julkaisee mitä haluaa. Mä kommentoin ja osuin vissiin niin oikeeseen että katsoi parhaaksi olla julkaisematta. Siis useamman kommentin, ja mitään loukkaavaa ei tod. ollut. Mut on niin Pipsan tyylistä tollanen. Lässytetään kuin lapsille ja kerrotaan asioista just sen verran et lukijat kiinnostuu ja jos joku kysyy jotain niin vastausta ei tuu. Miksi siis kertoa mitään?
  22.12.2012 12.39"

  Jos on samanlaista tekstiä, niin hyvä vain että Pipsa vähän kattoo mitä julkaisee. Mä en ainakaan jaksa lukea teidän valittajien tekstejä. Et kantsii joskus kattoo sinne peiliinkin ennenkuin alkaa valittamaan.

  VastaaPoista
 6. En tajunnut tota kun sanoit et ois tarkoitettu pistettävän housujen sisään. Oon meinaan melko varma et ne on tarkotettu ihan tollattin noin. :)

  Turkoosi parempi, korostaa sun hiusten väriä.

  VastaaPoista
 7. Kivat paidat eikä näytä yhtään tiukoilta. Ei todellakaan ole tarkoitettu työnnettäväksi housun sisään!

  VastaaPoista
 8. En nyt pysty kattomaan videota, mutta ihania, molemmat :)

  VastaaPoista
 9. Joo, en suosittele paitaa housun sisään! Miten ihmeessä sulla voi tulla kuuma tuollaisella paidalla ja jegginsseillä?

  VastaaPoista
 10. Ensi silmäyksellä toi punertava näyttää minusta paremmalta! Tosin toinenkin on hyvä!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 12.39,
  No miun on vaikea tietää kun oot kirjoittanut anonyymina. En kyllä oo mirään jättänyt julkaisematta, näen sen tuolta roskaposti alueelta mitkä oon nimittäin jättänyt eikä siellä ole ollut nyt mitään muita kuin jotain ulkomaalaisia tekstejä.

  Anonyymi klo 13.29,
  Turkoosin pidin.

  Hippis,
  Niin miekin! Sopi paremmin punasen tukan kans.

  Anonyymi klo 15.14,
  Kiitoksia. Oikein hyvä teksti sinulta. Ystäviään ei kannata unohtaa. Itse pyrin tapailemaan ystäviäni mutta en niistä vain huutele täällä blogissa - ihmisten nyt kannattaisi muistaa se asia, että vaikka melko avoin olenkin täällä, niin täällä ei todellakaan ole kaikkea. :)

  Anonyymi klo 16.27,
  En mä tiedä miks mä mietein sitä housujen sisään laittamista, ehkä johtuu siitä et oon sillo aikoinaan kyl nähnyt kun ruutupaidat laitetaa sinne. No, muoti voi toki muuttua. :) Mut älä pelkään, en mä sinne housujen sisään oo noita änkees. :)

  Anonyymi klo 17.56,
  Kiitoksia, mutta tosiasia on että olivat rinnuksista hieman kireät. Ei pahasti mutta kuitenkin. Seuraavaksi taidan kokeilla isompaa kokoa, kun näkyi nuo kiristysnauhatkin olevan. :)

  Windi,
  Kiitti. :)

  Anonyymi klo 19.43,
  En mä tiedä, mut kuuma kyllä tuli. Mut onhan mulla tuota massaakin joka lämmittää. ;) Et ei kyl luulis et pakkasilla tulis kylmä. ;)

  VastaaPoista
 12. Mitä jouluruokia teillä syödään?

  VastaaPoista
 13. Ei voi olla vilukissa jos tulee kylmä tavallisissa vaatteissa :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 12.25,
  Jotain laatikkoa, lihaa ja perunaa.. nii ja rosollia.

  VastaaPoista
 15. Eikö mitään muuta kuulu teidän joulupöytään? Juustoja, hedelmiä? Joskus ihmetyttää, että olette kolmekymppisiä...

  VastaaPoista
 16. Jee, ruutupaitoja! :) mun suosikkivaate ns. rönttäpäiviin, mut silti jos on pakko mennä vaikka kahvilaan, on sellainen punainen ruutuminimekko (gossip girlissä oli jennyllä samanlainen jollain ekoilla kausilla) paksut villasukkahousut, maiharit ja villabaskeri ja virttynyt ylipitkä kaulaliina. <3

  (Oon muuten se ex-koulukiusattu, joka kehui sua symppikseksi. Keksin vihdoin nimimerkin! :D)

  VastaaPoista
 17. No ei meilläkään ole IKINÄ ollut joulupöydässä juustoja ja hedelmiä. Eihän ne kuulu joulupöytään, höh! Ja oon sentään tosi vanha.

  VastaaPoista
 18. Joulupöydällä tarkoitan joulun syömisiä yleensäkin. Juustojahan nyt kaikilla on jouluna eri sortteja - meilläkin on mustaleimaa, brietä, kreiviä, sinihomejuustoa, turunmaata, leipäjuustoa, pippurijuustoa ja hedelmiä jälkiruuaksi kaikenlaisia erikoisempiakin.

  VastaaPoista
 19. Siis ei suomalaiseen perinteiseen joulupöytään ole koskaan kuulunut juustoja - nehän on ulkolaisia tuontijuustoja pitkälti. Meillä ainakin noudatetaan perinteitä, oikein PERINTEISTÄPERINTEISTÄ ja siihen ei kuulu juustot eikä myöskään hedelmät (joita myöskään ei ole alunperin ollut suomalaisissa joulupöydissä). Toki jokainen saa syödä täsmälleen mitä haluaa, mutta siihen tartuin, että IHMATTELET ettei joku syö samoja kuin sinä... Katso kun jokaisella on omat perinteensä, joita noudattaa jouluna. Kai sinä juustojen lomassa sentään livekalaa syöt? Jos et, niin minä puolestani olen samanlainen kuin sinä ja ihmettelen sitä! Ymmärrätkö pointtini?

  VastaaPoista
 20. En ole koskaan viettänytkään kansanperinnejouluja, joten meillä on aina kuulunut jouluun ne juustot ja hedelmät.

  VastaaPoista
 21. Minullakin on vain hiukan maito- ja piimäjuustoa, sillä jos syö omenia ym hedelmiä, niin silloin ei mahdu kinkku, lanttuloorat, riisipuuro ja rosollit massuun :)

  VastaaPoista
 22. Ja te oikeasti keskustelette PipSan kommenttiboksissa siitä, että kuuluuko juustot joulupöytään :D Huomaa jengin saapuneen jostain vauvapalstalta. Priceless once again!

  VastaaPoista
 23. Kinkkua ei missään tapauksessa, eikä rosollia!

  VastaaPoista
 24. Ence, en myönnä...ikinä vauvapalstoilla käynytkään. Piti vaan puolustaa Pipsaa, harmitti kun joku alkoi ilkeillä Pipsan jouluruokavalikoimasta. Onko ruoka jotenkin kielletty aihe sinun mielestäsi? Mikä mielestäsi osoittaisi fiksuutta TÄLLÄ kommenttipalstalla. Sinun kommenttisi ehkä? nimim. "se jolle juustot eivät kuulu joulupöytään"

  VastaaPoista
 25. Niin meillä tosiaan ei ollut mitään kaikkia ruokia mitä joulupöydässä voi olla,mutta sellaiset mistä tykättiin ja hyvvää oli. :)

  VastaaPoista