15.12.2012

Vaate-esittelyssä: Violetti (uusi) Lepakkopaita (from Yours)

   

Lepakkopaidan kokona on UK26-28 (jonka pitäisi vastata Suomen mitoituksessa 54-56 kokoa)

Materiaalina on 60% polyesteria, 35% viskoosia ja 5% elastaania. Paita venyy jonkin verran materiaaliensa vuoksi. On melko isoa kokoa, suosittelen ostamaan pienemmän kuin mitä normaalisti käyttää ellei sitten tykkää hyvin väljästä paidasta.

Hinta Yoursin nettikaupassa 32.50EUR.

   

25 kommenttia:

 1. Tuo hihanpituus ei ole oikein hyvä, sillä kätesi näyttävät tuossa nyt jotenkin liian pieniltä, vammautuneilta, surkastuneilta. En sano tätä ilkeyttäni.

  VastaaPoista
 2. Voisiks sä tehdä sellasen joululahja ideoita postauksen? Veikkaan et mä en oo ainut, kenellä lahjat vielä ostamatta, eli vinkit tulis tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 3. no ei ainaka ihistä tai kinnaa mistää.olopaitana loistava.

  VastaaPoista
 4. Kiva video :)

  Ja paita on iiiihana! Näytät siinä tosi hoikalta, kun mistään ei purista eikä kinnaa <3

  Ihanaa viikonloppua!

  Tertta

  VastaaPoista
 5. voisiksä joskus tehä postauksen sun miehestä?:)

  VastaaPoista
 6. Hihan pituus ei ole hyvä, oon samaa mieltä ekan kommentoijan kans että kätesi näyttää tuossa surkastuneilta. Pakko myös sanoa että mahaa et kyllä millään vaatteella saa piiloon.

  VastaaPoista
 7. Hei! Minusta toi on tosi hyvän näköinen! Anna vaan olla täyspitkänä, se on parermpi, ei kantsi rullata ylöspäin.
  Saat lämpimän asun, kun laitat alle pitkähihaisen paidan. Itselläni on tällaisia O-kauluksellisia paitoja kaikissa väreissä. Katso materiaali, että on esim. puuvillaa 95% ja elastaania loput, ihana ja lämmin päällä! Lepakkopaidan kaula-aukosta saa siis jäädä näkymään aluspaita kivasti, pitkät hihat myös jäävät näkyville sopivasti. Musta sopii monien kanssa, valkoinen raikastaa tummemmat puserot. Varmaan on saatavina isojakin kokoja. Itse käytän KappAhlin kokoa 46-48.

  VastaaPoista
 8. Hihojen pituus on huono. Saa kätesi näyttämään hirmu lyhyiltä..

  VastaaPoista
 9. Yksiväriset paidat sopii sulle mielestäni paremmin, kuin printtipaidat, kun printtipaidois se printti on yleensä just siin mahan kohdalla, niinii, ei näytä välttäättä kauheen kivalta. Ja violetti väri sopii tosin hyvin sun hiusten kanssa! (:

  Tää varmaan lukee jo jossain, mutta en jaksa kaivella, et kuinka pitkä (tai lyhyt :D) sä Pipsa olet? Ihan mielenkiinnosta vaan, kun itsekkin olen kokoa kääpiö (158cm) (;

  VastaaPoista
 10. onks näissä vaate-esittelyissä joku idea..? et edes muista materiaalia, mikä olisi esittelyssä melko tärkeä :D

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia kaikille mielipiteitä. Ite kyl tykkään niin valtavasti tästä. Myin tosiaan samankaltaisen mut lyhyemmän ja siinä oli printtikuvio edessä, ni pois koska tää teilas sen samantien. :)

  "Voisiks sä tehdä sellasen joululahja ideoita postauksen?"
  - Mä oon tosi surkee tekemään tollasia, joten sori, ei varmaankaan tuu. :( Onneks muissa blogeissa on näitä paljon, et saat varmaan vinkkejä jo sieltä. :)

  "voisiksä joskus tehä postauksen sun miehestä?:) "
  - Miksiköhän? Luultavasti en.

  Anonyymi klo 18.25,
  Kiitoksia hyvästä vinkistä, pitää kokeilla tuota ehdottamaasi. :)

  Anonyymi klo 18.58,
  Yksiväriset on parempia, toisinaan myös jotkut kuviotkin sopii ja printit muttei kaikki. Ja oon 160cm pitkä pätkä. ;)

  Anonyymi klo 18.59,
  No eipä juurikaan. ^_^

  VastaaPoista
 12. No miksi sä sit esittelet noita rytkyjäs..? Ja ei kai se esittely ole, jos ei edes materiaali ole selvillä?

  VastaaPoista
 13. eiköhän pipsa esittele näissä vaan itseään eikä vaatteitaan? näin mä oon ymmärtäny.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 22.13,
  No ehkäpä siulle sit sopis tää neuvo, että jos noin pistää suutahtamaan ni ei varmaan kannata katsoa. Harvemmin mie materiaaleista videoilla edes puhun, kun nyt on aika yleisessä tiedossa et Yoursin vaatteet on tekokuitua. Ja saahan sitä kysyä ja mie sitten parhaani mukaan vastailen. :)

  Anonyymi klo 22.15,
  No itseänikin. :)

  VastaaPoista
 15. juu oishan se kiva tietää noiden esiteltävien vaatteiden materiaalit, niin kuin joku tuolla jo sanoikin. enkä minä ainakaan tiennyt, että ne on yleensä tekokuitua ja veikkaan, ettei tiedä moni muukaan.

  VastaaPoista
 16. Tiesithän Pipsa, että tekokuituja on melko monta. Ja olen samaa mieltä kuin aiempi anonyymi. Jos on kyseessä nimenomaan vaate-esittely, niin panosta enemmän vaatteesta kertomiseen. Tässäkin videolla hoet yhtä ja samaa melko moneen kertaan "Tää on tosiaan lepakkohihainen". Se tulee kyllä selväksi ensikertomallakin. Katso etukäteen tuotteen valmistusmateriaalit ym.

  VastaaPoista
 17. kai tiesitte et voitte kysyä pipsalta jos jotain jäi kertomatta? mä kyllä arvelen ettei teitä ole oikeasti kiinnostanut mitkään materiaalit, kunhan haluatte taas syyn aukoa suutanne. älä noista välitä pipsa mä ainakin tykkään sun videoista ja esittelyistä vaikka niistä puuttuisikin jotain.

  VastaaPoista
 18. Mikä sun maksimi määrä puseroita on? Kun sitä vaan ihmettelin, että miks se printtikuvioinen samantyylinen piti myydä, kun tää "teilas se saman tien"...miksei niitä molempia olis voinut pitää?

  Ja todella, kaipaan myös kunnollista vaate-esittelyä. Katsopa joskus itse oikein tarkkaan nuo videot - ne menee aina saman kaavan mukaan: silität vatsaa, oiot hiuksia, silität vatsaa, taas hiukan kosket hiuksia...jne. Kirjoitan tämän siksi, että voisit jättää tuollaiset turhat maneerit pois ja todella ESITELLÄ VAATTEEN. Ja siihen kyllä kuuluu materiaalin kertominen - voisit ottaa videolle tai muuten kuvan siitä tuotelapusta.

  VastaaPoista
 19. ^Kiitos! Juurikin tätä tarkoitin.

  VastaaPoista
 20. no, löytykö jyskistä sänkyä?

  VastaaPoista
 21. Moi. Tilaat aika paljon Yorsista, voisitko joskus tehdä postauksen miten se onnistuu oikein, heikko englanti - en tahdo tajuta millää miten saa sen sitte suomee että sais ne eurot sieltä :D

  VastaaPoista
 22. Sit kun "kyllästyt" puseroon niin vinkkaa mulle ensin ;) t:Hellu

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 22.45,
  Siis tällä hetkellä puseroita on PALJON. Se printtityylinen ei sopinut printtinsä takia. Eli molempia ei kannattanut pitää, kun toista vaan käyttäisi. :) Mieluummin antaa uuden kodin toiselle.

  No ainahan sitä voi itteensä parantaa ja mie nyt lisäsin tekstinä noita vaatetietoja mitä tiedän.

  Anonyymi klo 16.01,
  Ei ostettu sitä sieltä.

  Anonyymi klo 17.20,
  Pitää kattoa jos voisin tuollaisen tehdä. :)

  Hellu,
  Pistähän mulle sähköpostia jo varalle ni voin sitte suoraa ottaa yhteyttä. :)

  VastaaPoista
 24. Kuvaako sun miehes tässä vai kummitteleeko teillä?:o

  VastaaPoista
 25. Anonyymi klo 22.27,
  Ois se jos kummittelis. :) Mut ei kuvaa mies vaan on jalustalla. JOstain kumman syystä se tekee tuota välillä mutta mun mielestä tota kummittelua on vaan siinä alussa. :)

  VastaaPoista