31.12.2012

Videokuulumisia ja uuden asunnon jonkinlaista esittelyä

  

Ja haluaisin nyt muistuttaa ennenkuin ketään alkaa nirisemään mistään, niin koti on vielä ihan alkutekijöissä mutta halusin teille jo pienesti paljastaa millaista täällä on. Tarkempi esittely tulee sitten kun saadaan tää valmiiksi, mutta aikaa siinä tulee kyllä menemään kun ollaan hyvin tarkkoja mitä tänne ostetaan uutta jne.

Mutta hei, oikein ihanaa uutta vuotta teille murmeleille sinne niin! Muistakaahan katsoa kaverin perään, jos hää on huonommassa kunnossa ku sie itte ja muistakaa, ettei niillä raketeilla kannata pelleillä eli äärimmäistä huolellisuutta niiden kanssa, ni ei tuu mittää vammoja eiks ni?

46 kommenttia:

 1. - Oikein mukava kämppä teillä :D. Muutossa on aina se huono puoli, että se valmiiksi saaminen kestää jonnin aikaa. Mutta jos ei se itseä haittaa niin ei pitäs sitten muitakaan haitata! Nauttikaa uudesta kämpästä, toisistanne, shamppanjasta ja uudesta vuodesta <3

  VastaaPoista
 2. Ihan kiva pieni koti teillä! Mitä kaikkea uutta aiotte tilata?

  VastaaPoista
 3. THO,
  Mie kyllä tykkään. :) No ei aiemmin ole ollut näin, mut nyt halutaan kattoo kaikessa rauhassa mitä kaikkea tänne hommaillaan ja miten laitetaan mitkäkin. Sohva, tv-taso ja pöytä tulee olemaan noin. Kaiuttimet vissiin uudistetaan pienemmiksi ja isäntä tossa kovin meinaa, et se laittaisi television seinään mut enpä nyt tiedä onko se niin helppo juttu kun on kipsilevyseinät. Keittiönpöytä ei jää tuollaiseksi vaan se on tarkoitus itse hioa ja laittaa joko tummaks taikka vaaleaks. Jos se nyt onistuu, jos ei ni sitten ostetaan uusi. Mut parempia esittelyitä tosiaan sitten, vaikka kyllä mä varmaan täällä kuvailen ni tulee näkymään muutenkin mut parempi tosiaan sit ku alkaa olemaan kunnossa. :) Nautihan siekin uudesta vuodesta!

  Anonyymi klo 18.16,
  Kiitti, on tää kyl niin sopiva soppi meille. <3 Työhuone on vähän ahdas mutta hyvin ollaan tultu toimeen. :) Kunhan tästä viel tottuu enempi ni alan kyl laittaa tätä oman näköseks. :) Voi voi, mitähän kaikkea meillä ois tarkoitus: No tuossa ylempänä jo kerroinkin jotain mut kyl seinille pitäs tulla jotain ja sitten se takkakin... Mun on viel niin vaikea sanoa. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kului muutosta neljä päivää siihen, kun tuli ekat vieraat ja silloin oli kaikki paikoillaan - taulut seinillä, verhot ikkunoissa ja kaikki laatikot purettu. Muutettiin kolmiosta omakotitaloon ja jaloissa pyöri vielä kaksi vilkasta lasta...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 18.26,
  No hei, sun täytyy kertoo salaisuutes meille kaikille! Kyl määki niin nopsaan haluaisin tämän ihan kuntoon mut ehkä parempi mennä rauhassa. Katella ympäriinsä ja miettii rauhas, et miten ne asiat haluaa. Meille ei välttämättä tule verhoja ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin ja onnellisia hetkiä teille siellä! :o)

  Meillä ei raketteja ammuta ja siiderikin on alkoholitonta, mutta sipsejä ja nakkeja ja perunasalaattia on luvassa. ;oD Ehkä käydään naapurissa katsomassa rakettien ammuntaakin, saa nyt nähdä... Hauskaa uutta vuotta! :o)

  VastaaPoista
 7. Eikö pyykeille ole tilaa pesuhuoneessa? Ja vessapaperikin eteisessä? Ja eikö ole roskista, kun sun roskia on makuuhuoneen lattialla?

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana koti. Ihana kylpyhuone, ihanat lattiat ja tosi kiva sänky. Eikö sitä pussijuttua laiteta samalla tavalla kuin lakanat? Että otatte sijauspatjan pois ja sitte laitatte sen pussin.

  Miten ois pienemmät tietokonepöydät? :) Vois varmaan sopia paremmin, ja ois helpompi siivota sieltä pöytien alta sun muuta. Mutta eikai se näin aluksi haittaakkaan, ettei kaikki ole täydellistä.

  Hyvät uudet vuodet teille kuitenkin! :) Toivottavasti saatte kivoja naapureita.

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää koti, vaikka keskeneräistä vielä onkin! Nuo lattiat on erityisen kivat :) Onko teillä tässä enemmän neliöitä kuitenkin kun siinä edellisessä?

  Ihanaa uutta vuotta ja paljon onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Pliis pliis pliis ostakaa uusia huonekaluja. Vaikka sitten sieltä halveksimastanne Ikeasta. Vaikka ihan valkoiset peruspöydät kirjoituspöydiksi ja joku perusruokapöytä tuon pirttipöydän tilalle. Ja laatikostoja noiden erisävyisten melamiinihirvitysten tilalle.

  VastaaPoista
 11. Kaunis, valoisa asunto :) Ja tuo keittiönpöytä...aiiiiivan ihana! Ite korkeintaan maalaisin sen. On kauniin mallinen :)Ottaisin heti itselleni samanlaisen, vaikka tuon värisenäkin :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 12. Nyt vasta huomasin, että olit jo vastannut, että aiotte kunnostaa keittiönpöydän! Hyvä niin, on kaunis ja persoonallinen :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 13. Hei, minkä ikäisiksi arvioit blogisi lukijat? Särähti korvaan nuo sinun kultaiset elämänohjeesi tuossa videon lopussa.
  Missä kuivaatte pyykinne? Meillä lämmitetään sauna vähintään joka toinen ilta, saa sitten kylpemisen jälkeen helposti vaatteet kuiviksi, varsikin paksut työvaatteet.
  Kyllä uusi koti on aina uusi=), valoisalta näyttää. Minä myös olin "hidas" sisustaja, silloin ehtii huomata, mitä huonekaluja tms tarvitsee, kunhan arkirutiinit muodostuu.
  Onnea uudelle vuodelle ja uudelle kodille myös!
  -minä meiltä-

  VastaaPoista
 14. Teidän työhuoneeseen voisi tulla enemmän tilaa, jos asettaisitte työpöytänne vastakkain. Tällöin johdot ym. pysyisivät piilossa ja vapaata tilaa tulisi paljon enemmän ympärille. Jos vastakkain tuijottelu häiritsee, voi väliin laittaa monia keveitä väliseiniä tai verhon roikkumaan!

  VastaaPoista
 15. Ihanannäköinen koti Pipsa! Kaikki ei ole vielä valmista, mutta itsekin tykkäsin laittaa pikku hiljaa järjestykseen ja hankkia uutta harkinnalla enkä kiireesti kaikkea. Minusta uusikin koti saa ehdottomasti olla omistajansa näköinen! Ja pakko sanoa sulle Ano, joka kehoitit Pipsaa Ikeaan ostamaan lipastoja melamiinin tilalle, niin saatko Ikeasta juuri mitään muuta kuin melamiinia (eri nimellä ehkä)! Pirttipöydästä saa kunnostamalla persoonallisen ja kauniin ja on aitoa puuta. Mukavaa iltaa, kuohujuomaa maistellaan täälläkin ja suunnataan ehkä pitkästä aikaa Isännän kanssa tanssahtelemaan paikalliseen : ) Saa laittaa uuden mekonkin päälle!

  VastaaPoista
 16. Mikä vika muiden anojen mielestä pirttipöydässä? Siitä saa tosi freesin yhdistelemällä vaikka erikoisempia tuoleja tai maalaamalla uusiksi, ja tuopahan se vähän särmää asunnon muuten kliiniseen ja moderniin keittiöön. Täyspuisia huonekaluja ei kannata todellakaan lähteä korvaamaan millään halvoilla lastulevyhuonekaluilla. Puuta voi aina työstää!

  VastaaPoista
 17. Jaana-Unelma31.12.2012 21.45

  Minäkin ajattelin ensi sekunneilla, kun näytit työhuonettanne, että teidän todellakin kannattas laittaa työpöytänne vastakkain ! Vaikkakin ne on erilaiset, mutta tulisi enemmän tilaa ja ennen kaikkea olisi kivemman näköistä. Onnea Uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 18. Mielestäni Ikean työpöydät ovat parempi ratkaisu kuin teipillä korjatut tai jostakin virastosta 70-luvulta peräisin olevat työpöydät. Miksi pilata uusi, ihana asunto hirveillä kierrätyskeskuskalusteilla?

  VastaaPoista
 19. Anna Vee,
  Hyvää uutta vuotta myös teille sinne! :)

  Anonyymi klo 18.43,
  Keskeneräistä, ei ole tilaa pitää pyykkejä muualla. Kuten videolla sanoin, on se ikävää mutta kun ei juuri ole vielä muutakaan. Ja vessapaperi on jo siirretty oikeaan paikkaan. Ja ei siellä makuuhuoneen lattialla ollut roskia.

  Mira,
  Kiitoksia. :) Mä en todellakaan tiedä sitä pussijuttua kun siinä oli niinku tää vetoketju mutta ei sitä pystynyt kiinnittää mihinkään allaolevaan ni jätettiin se sit pois. Ei ollu siis jotain vastakappaletta mihin sen vetoketjun ois laittanu kiinni. No mun työpöytä on kyllä jo pieni, et pienempää en ite ois valmis ees ottamaan mut isäntä ois kyllä hommata kapeamman ja lyhyemmän. Muttei millää viittiäis ku toi on kuitenkin kunnon puupöytä, eikä mikään lastulevyhärpäke. Mut voi se siihen vielä mennä. Katsotaan nyt. :) Kyllä pöytien alta pääsee siivoomaan ihan hyvin näinkin, pitää vaan tuolit siirtää pois. :) Mut hyvää uutta vuotta sinne siullekkin! :)

  Heidi,
  On tässä enemmän neliöitä kuin edellisessä. :) Mie tykkään kyl kans lattioista. :) Hyvää uutta vuotta!

  Tellu,
  Meillä on tosiaan tarkoitus siistiä tuo keittiönpöytä, mut katsotaan nyt mitä siitä tulee kun ei sitä täällä voida kuitenkaan tehdä.

  -minä meiltä-,
  Jaap, mä oon kyllä siinä uskossa et melko kirjavanikäistä lukijaa liikkuu. Oma veikkaus on 18-60v. Tarttis vissii kysyy joskus. :) Mut kyl ne ohjeet sopii ihan aikuisiinkin ihmisiin, et kaveria ei jätetä! Pyykki kuvataan siinä kompopaketissamme eli sauna/suihku/KHH. Silleen ainakin ohjeistuksessa luki. :) Meillä muuten luki ohjeistuksessa, et saunassa ei saa kuivattaa vaatteita. :) Joo, meillä kans edetään hitaasti ku pitää kaikki miettiä tarkkaan ja nytkin energiaa vie tuo vanhan asunnon laittaminen.

  Anonyymi klo 20.13,
  Hyvä idea! Pitää kyllä vaan laskea tarkkaan kun tuo isännän pöytä on niin iso et se tässä sen ongelman tuo.

  Sari,
  Kiitoksia. :) Totta kai tästä tulee ihan omistajan näköinen paikka eikä kenenenkään tarvitsisi siitä nyt niin kovin nähdä vaivaa. Enpä itsekään ole arvioimassa heidän asuntojansa. Ja mä taas en voi sietää sellaisia sisustuslehtien sisustustyylejä. Joskus joku voi napata mut ei kokonaismääräisesti. Ja niin, eipä tuolta kaupasta taida saada nykyään muutakuin tuota melamiinia. Tuo keittiönpöytä o kyllä niin hyvä löytö, etten mä siitä halua luopua. On todella hyvä! Väri vaan voisi olla eri. Ja jotenkin mä tykkään vanhasta tavarasta, kuin uudesta. Hyvää iltaa sinne teille myöskin!! :) Ihana tekosyy laittaa mekon päälle. ;)

  Anonyymi klo 20.33,
  Näin se nimenomaan on. Ja mie ainakn tykkään suosia vanhaa ja hyväkuntoista. :) Ne kun kestää ihan eri tavalla kun nykyiset huonekalut.

  Jaana-Unelma,
  Ei siitä itseasiassa tule kovinkaan montaa senttiä lisää tulee, kiitoksia tuon isännän kamalankokoisen työpöydän. Jos hän vaihtaisi pienempään, ei olisi mitään ongelmaa. Katsotaan siis nyt, voi olla että se tulee vielä eteen.

  Anonyymi klo 21.48,
  Älähän nyt, ne 70-luvun pöydät on kenties vanhoja mutta ainakin ne kestää ihan eri tavalla kuin nykyisin. Mieluummin siis sellaiset jotka kestää, iästä viis! Mun pöytä on kyllä kieltämättä kamala mut en vaan raaski ostaa uutta kun tää on ihan hyvä näinkin, teippiviritelmällä. ;) Jos ottaisi niskasta kiinni, ni tää ois nopeasti korjattu pöytä. :)

  VastaaPoista
 20. "Ja ei siellä makuuhuoneen lattialla ollut roskia."

  Jaa, no kerroit tuossa videolla että "...ja siel on ylhäällä tyynyjä ja mun roskani" (siinä lattialla).

  Taisin kuulla sitten väärin tai ovat sitten tavaroitasi joita sanot "roskaksi".

  Eikö pöytäsi sovi niin, että olet selkä päin oviaukkoa ja pöytä siis seinää päin?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi klo 22.33,
  No en mä siinä kattonu mitä mä roskaksi sanoin, mut kun videoinnin jälkeen menin siivoomaan ni huomasin ettei se mitään roskaa ollut vaan pari kirjettä jäänyt lattialle ja sukat. Et siis kuullut väärin, itse katsoin väärin. :)

  Ei pöytä sovi niin, koska pitää saada kaapiston ovetkin auki. Muuten menisikin. Me kokeiltiin näitä siis monella eri tavalla, kunnes miehellä leikkas et laitetaan näin ni sovitaan tähän samaan tilaan. Mutta en nyt tiedä, tää menee hyvin näinkin. Mulle riittää, et saan tilan kirjotteluun. :)

  VastaaPoista
 22. Vitsi miä tukehun miun hot rodeihin tuon yhen anonyymin kanssa=D

  Asta

  VastaaPoista
 23. Onks toi asunto niinkuin rivari?

  VastaaPoista
 24. "Meillä kului muutosta neljä päivää siihen, kun tuli ekat vieraat ja silloin oli kaikki paikoillaan - taulut seinillä, verhot ikkunoissa ja kaikki laatikot purettu. Muutettiin kolmiosta omakotitaloon ja jaloissa pyöri vielä kaksi vilkasta lasta..."

  So? Kaikki muuttaa omaan tahtiinsa. (Ja kun anonyymi tästä nyt jotain kehumiskilpailua toivoo niin minulla meni 6 tuntia siihen, että kaikki oli paikoillaan. Minkä mitalin saan?).

  Oikeesti, on kyllä naurettavaa että kaikesta sitä nyt täytyykin koittaa repiä jotain kritiikkiä Pipsaa vastaan. Kuten sanottua niin kaikki muuttaa omaan tahtiinsa ja sitä saa halutessaan katsella ja miettiä ja mallailla rauhassa, että mitenkä kaiken laittaa paikoilleen ja kuntoon. Keneltä se on pois?

  Mutta kiva video oli ja hyvältä näyttää kämppä! :) Nuo lattiat oli minunkin mieleeni. Koska saatte takan paikoilleen?

  Hyvää alkanutta vuotta,
  Anna

  VastaaPoista
 25. Onko toi lattia laminaattia?

  VastaaPoista
 26. Miksi sinä säilytät kaikki tavarat työpöydälläsi? Eikö olisi heti enemmän tilaa siinä, kun pitäisit tavarat oikeilla paikoillaan? Ja ennenkun alat selittämään vastaan, niin kyllä vanhassa asunnossanne työpöytäsi oli myös täynnä tavaraa!
  Kamalan ahtaalta näyttää asuntonne..Onnea kuitenkin oikein paljon uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 27. Tykkäsin tosi paljon noista teidän keittiön kaapeista ja tasoista!

  Kun me aikanaan jaettiin miehen kanssa työhuone, päädyttiin lopulta siihen että otettiin huoneen mitat, painettiin Lundialle ja sanottiin että kaksi työpistettä ja paaaaaljon kirjahyllytilaa. Siellä sitten suunnittelivat ja jopa kokosivatkin sen. Itse ei olisi millään osattu keksiä samanlaisia ratkaisuja kuin ammattilainen ja oltiin tosi tyytyväisiä. Ihan halpaahan se ei ollut, mutta kun sitten muutettiin sai tuon valkoisen Lundian hyvin muokattua tähän nykyiseen taloon ja palvelee nyt sekä kirjastossa että miehen työhuoneessa lisäosilla täydennettynä.

  Hyvää uutta vuotta!

  -hss

  VastaaPoista
 28. Meitä muuttajia kun on niin moneen lähtöön. Toiset laittavat mieluummin kaiken heti saman tien valmiiksi ja toiset etsivät muuttolaatikoista tavaroita viikkojen ajan. Kerroin vain, miten meillä tehtiin eli sekin on mahdollista.

  VastaaPoista
 29. Kai ne tiskit voi silti laittaa altaaseen ja pyyhkiä pöydät, menee 20 sekuntia... Vaikka siis kiire olisikin.

  VastaaPoista
 30. Hengästyy kun esittelee kotiaan...Voi luoja!

  Ymmärrän jos muuttaa ettei kaikki tavarat löydä heti paikkojaan ja huonekalujakin itse pyörittelin vielä muutamia viikkoja muutosta.

  Mutta kyllä meilllä silti likapyykit oli kypyhuoneen likapyykkikorissa ei lattioilla, roskat roskiksessa, wc-paprut omilla paikoillaan. Teilläkin on iso kylpyhuone ja kaappeja jonne ne varmasti mahtuu.

  Hieno asunto, uusi, upeat lattiat ja noin likaista, roskaista, työpaikoilta saatuja vanhoja isoja huonekaluja. Nykyään saa näppäriä pieniä työpöytiä joissa on laatikoita jonne saa kamat ettei tarvi olla 5 metriä pitkiä pöytiä. Ne on tarkoitettu toimistoon ei kotikäyttöön.

  Uusi upea asunto menee aivan hukkaan kun sen ymppää täyteen huonekaluja. Pirttikalusto on ihan kiva jos sen maalaa. Vaikka samalla värillä mut nyt se on tosi kulahtanut.

  Jos nyt yhden asian "korjaisin" ite ni se ois kamat lattialta pois ja roskat roskiin. Sillä pääsee jo pitkälle!

  VastaaPoista
 31. Hieno tuo pirttipöytä. Meinaatteko itse maalata vai viedä jonnekin? Mietin vaan, että saako siitä vanhaa maalia itse kunnolla pois vai pitäskö hiekkapuhaltaa. Riippuu tietty siitä, miten paksu maali siinä on. Mutta hieno se on. Sanoit jossain, että ette tiedä, laitatteko verhoja ollenkaan, meilläkään ei ole kuin olkkarissa ja keittiössä =o)
  Mutta hyvää alkanutta vuotta uudessa kodissa!

  VastaaPoista
 32. Minä olen muuttanut melkein 4kk sitten eikä meillä ole vieläkään valmista :DD

  VastaaPoista
 33. Täällä ilmottautuu ihminen jolla on muuttolaatikoita purkamatta 2kk muuton jälkeenkin vielä! Jokainen tekee omassa tahdissa!

  VastaaPoista
 34. Onko sun iho nyt jotenkin erityisen huonossa kunnossa? En muista ennen kiinnittäneeni siihen huomiota, mutta nyt neuvoisin kyllä kunnon ihonpuhdistukseen...

  VastaaPoista
 35. kiva oli kurkata uuteen kotiinne:)! Siitä tulee ihana!

  VastaaPoista
 36. oi että on kaunis koti!
  ihana toi suihkuhuoneen laatoitus ja kauniit noi keittiön työtasot!
  onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 37. Mulla on purkamattomia muuttolaatikoita, verhotangot asentamatta ym. ja muutosta on hieman vajaa kolme vuotta. Vaatteita säilytän makkarin lattialla, vessapaperia mm. olkkarin lattialla, ikinä en tiskaa ja kämppä haisee muutenkin paskalta. Huonekalut on riivitty mistä sattuu. Ai kauheeta!

  Kivalta näyttää kämppä! Siis sun. Ei mun.

  VastaaPoista
 38. Asta,
  Älä tukehdu, en mä tiedä miten pärjäisin ilman sun hauskoja neuvoja. :)

  Anna,
  Kiitoksia. Takka on nyt jäähyllä kunnei päästy yhteisymmärrykseen mikä malli tänne oltas otettu. :) Viimeks ku muutettiin ni kaikki kävi kovin nopeasti, siis tavaroiden paikalleen laittaminen mut nyt tämän kans ollaan menty kyl rauhallisemmin. Mut ehkä sekin vaikuttaa, et ku meillä on tuo vanhakin asunto ja se on vähän niiknu ny ykköstehtävänä meillä.

  Anonyymi klo 9.46,
  On se.

  Anonyymi klo 9.49,
  Koska tarvitsen niitä, jotka pöydällä näkyy. Siksi ovat pöydällä. Ja ahdasta on ainoastaan työhuoneessa, ei muualla.

  HSS,
  Hei, me kans mietittiin et hommattaisi tuollainen yhtenäinen työpöytä ja voi olla, et sellainen siis tulee vielä mut katsotaan nyt. Mulla ei oo itellä mikään ongelma tää tämmönen ratkaisu. Ahdas kyllä, mutta hyvin mahdutaan. :)

  Anonyymi klo 11.17,
  Totta, muuttajia on monenlaisia. Meilläkin olisi varmaan nopeammin ollu paikat kunnossa jos ei olisi tuota toista asuntoa tuossa nyt. Kunhan se saadaan nyt tällä viikolla kuntoon, niin päästään keskittymään tähän nykyseen + että nyt alkaa arki taas, ni kaikki alkaa pyörii eri tavalla. :)

  Anonyymi klo 11.27,
  Niinhän sitä luulisi. :)

  Anonyymi klo 11.40,
  Voi kun asiat olisikin noin yksinkertaisia kuten kirjottelit. No tulee kyllä olemaan, mut ei vielä. :)

  Sanna,
  Se on kyl kiva. Siis kyl me se itse maalataan. Vanhan maalin saa kyllä hiekkapaperin kanssa hangattua pois, testattiin jo pienesti. Eli tuskin tehdään muuta kuin hangataan vanha pois ja vedetään uus pintaan. Hyvää alkanutta vuotta sinne teillekin! :)

  Anselmi,
  Kiva kiva. :) Tulee kyl ihana, ku vaa päästäis asioissa eteenpäin. Kaihdinliikkeeseenkin päästään asioimaan vasta 7.1. kun tulevat lomalta. No ei mua nää avoimet ikkunat ahdista. :)

  Hippis,
  Kiitos. <3 Tää on kyl ihana, jo näin keskeneräiseksekin. :)

  Ence,
  Kiitti. Ois kiva jos pääsis joskus kurkistamaan. ;) Kisulit varsinkin kun on sydämen vieny mennessään. :)

  VastaaPoista
 39. Pirttipöytää en kyllä kelpuuttaisi tuohon uuteen asuntoon, kun se nyt vaatisi oikeastaan ne penkit eikä tavallisia tuoleja ympärilleen. Ostakaa joku yksinkertainen pöytä, joita varmaankin löytyy kirppareiltakin ja sitten kunnon tuolit siihen ympärille.

  VastaaPoista
 40. Musta toi pirttipöytä on ihana! Maalais vaikka noitten työtasojen kanssa saman värisiksi, niin sopisi tosi hyvin teijän keittiöön :)

  ja muutenkin tosi nätti asunto.

  VastaaPoista
 41. Oi! Ihastuin täysin teidän ruokapöydän tuoleihin!! Sirot ja kauniit! Ne sopivat ihanasti keittiön kaappien ja tasojen väreihin. Pöydästäkin tulee varmasti kaunis, kun kunnostatte sen. :)

  Osaisinpa ottaa itsekin yhtä rennosti sisustamisen kuin sinä. Meillä oli myös juuri muutto ja liikaa olen omaa energiaani ja aikaani käyttänyt, että saisin nopeasti valmista.. Vähempi stressaaminen olisi hyvästä itse kullekin siis. :)

  VastaaPoista
 42. Mä ehdottomasti kannatan enemmän vanhan tuunausta esim maalaamalla kuin uuden ostamista! Pirttipöytä on ihana kun vähän maalailee. Kirppareilta, kierrätyskeskuksista ja netistä löytää välillä ihan huikeita juttuja tosi halvalla, jos kaipaa jotain uutta piristystä sisustukseen. Tulee persoonallista ja omannäköistä. :)

  Mahtavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 43. Oon niin kade teidän hienosta lattiasta! Nimimerkillä muovimattomörskän asukki :D

  Minkälaista takkaa ootte suunnitellu? Valkoinen tuo avaruuden tuntua ja valoa... Kunnes muuttuu ihan noesta mustaksi :/

  VastaaPoista
 44. www.lastensilmin.com2.1.2013 10.34

  Onnea uuteen kotiin ja uuteen vuoteen! Ihastuin teidän keittiön kaappeihin - tosi kivat!

  VastaaPoista
 45. Encen kotia ei voi mitenkään verrata Pipsan kotiin. Kuvia on Encen omassa blogissa. Kauniita yksityiskohtia ja jänniä ratkasuja. Täysin eri maailma!

  VastaaPoista
 46. Anonyymi klo 23.10,
  No sitä sellaista harmaata me ollaan mietitty, et ei valkoista. Mun mielestä se ois liian valkonen kun siis valkonen seinä ja valkonen takka.

  VastaaPoista