1.1.2013

Blogi tänään 2v.!


Onneks olkoon vaan mun blogilleni, jeij! Viime vuonna en tainnut edes yksivuotissynttäreitä muistaa, ennenkuin vasta kuun lopulla (jos nyt tämän muistan oikein)

No synttäripäivänä onkin riittänyt hulinaa, kun ollaan oltu vanhalla asunnolla siivoamassa. Ollaan se tehty kaikessa rauhassa, huone kerrallaan. Torstaina kun pitäs lähteä vihoviimeiset huonekalut, niin päästää sitten siivoomaan se samana iltana kunnolla loppuun - maistuu varmaan uni hyvin sen päivän jälkeen.

Unista puheenollen, mä oon nukkunu täällä uudessa asunnossa todella makeita unia. En heräile yöllä juurikaan kun taas vanhalla asunnolla heräsi aina mihin milloinkin kolinaan taikka koiran ulvonaan. Mut nyt kun mitään meteliä ei kuulu, niin voi nukkua kunnolla. Ja tekee varmaan sekin jotain, kun on leveä sänky niin pystyy menemään vaikka vinoon. Jotenkin mun lempiasentoni on mahallaan ja vinossa.

Ollaan muuten hypätty saunassa joka ilta, se on kai tätä uutuudenviehätystä mut on se kyllä niin ihanaa kun on sauna ja voi siellä ottaa kunnon löylyt. Joten eiköhän sitä nyt aika usein tulla kuitenkin käyttämään.

No miltäs se uusi vuosi maistuu ja mitenkäs se siellä otettiin vastaan? Me olimme vain kotosalla kaksistaan ja nautittiin toisistamme. Saunassa käytiin ja shamppanjaa maisteltiin.

11 kommenttia:

 1. Saunominen on ihanaa! Sähkösauna tietysti maksaa aina jonkin verran, ei aavistustakaan kuinka paljon.

  VastaaPoista
 2. Onnea blogisynttäreiden johdosta ja hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 2-vuotiaasta blogista! :) Mulla täyttää huomenna blogi jo 4-vuotta, en oliskaan muistanut ilman tätä sun postausta. :D

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen asuntoon ja uudelle vuodelle! Löysin tänään blogisi ja taidankin jäädä seurailemaan, olet ihanan positiivinen ihminen.
  Ps. Melkoisen ilkeitä ja tyhmiä anoja tännekkin on löytänyt(viitaten esim. tuohon sneakpeak asunto postaukseen) voi herranjumala..
  T: kiva ano

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 17.25,
  On se ihanaa. Maksaahan se ja tässä nyt jännittyneenä seuraankin mikä on ekan kuukauden sähkölasku. Ollaan kyl varauduttu mut tuskin me tulevaisuudessa joka päivä saunassa hypitään, ei tee hyvää atoopikon iholle.

  Raparperi,
  Kiitoksia. :)

  Marikamaria,
  Kiitti kiitti, sulla jo 4v.? Onneks olkoo jo hieman etukäteen!!

  kiva ano,
  Kiitoksia ja tervetuloa lukemaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kumpi teistä on atoopikko?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 18.55,
  Minä. :) Mutta iho ei ole enää niin pahassa kunnossa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Juu 4 vuotta huomenna, ihan hölmöä ajatella et oon jo 4 vuotta postaillut asujani nettiin säännöllisen epäsäännöllisesti. :D Ja et meillä blogisynttärit näin lähekkäin. :D

  VastaaPoista
 9. Oon kyllä niiiin kade tuosta saunasta, olispa meilläkin :) Muutettiin meinaa kans nyt vuodenvaihteessa uuden uutukaiseen asuntoon! Muuten tosi ihana mutta sauna puuttuu. Sen verran saunaa on kaipailtu, että olen ottanut selville että tavallisessa sähkösaunassa saunominen maksaa yleensä n. 1-2e riippuen halutusta lämmöstä, kauanko istuu löylyssä, kuinka nopeasti lämpenee, pitääkö jäähytaukoja ja tietysti mitkä on saunan tehot ja meneekö "hukkaan" lämpöä :) Teillä kuvittelisin olevan lähempänä euroa kuin kahta, toki en tiedä kuinka "himosaunojia olette" ;) Edullisempaa siis kuin moni luulee! :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Marikamaria,
  Se on hauska huomata, et on noinkin lähekkäin ja onneks olkoon hei synttäreistä!

  Anonyymi klo 3.40,
  Nooo, ei tartte olla kade saunasta vaikka tuo kyllä ihana asia onkin. :) Me muuten laskettiin et meidän yksi saunottelukerta tulee maksamaan n. 50snt kaikenkaikkiaan eli ei todellakaan kallista. Arvaa vaa kuka täällä suunnittelee saunottelukertoja. :) Me ei muuten pidetä mitään jäähytaukoja vaan vedetään aika rankasti hetinmiten ja sit vaa pois. :) Et tunti menee aikaa kaikenkaikkiaan lämmityksineen ja saunomisineen.

  VastaaPoista
 11. Miten saunakerran hinta lasketaan?

  VastaaPoista