19.1.2013

Höpinävideoo jälleen kerran saatavilla

   

67 kommenttia:

 1. sun videoita on kiva kattoo ku oot nii pirteä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun joku tykkää. :)

   Poista
  2. mää muuten katon useinkin (kuten nyt) uusintana seuraavana päivänä. ;)
   se oli aviorikoksen tehnyt nainen ketä yritettiin kivittää minka Jeesus esti kysymällä kuka teistä on syntinen heittäköön ensimmäisen kiven jne. noin niin kuin tietona kun mietit kuka kivitettiin..
   ja ihan hyvä pitää mieli avarana erillaisia ihmisiä kohtaan! ja saahan sitä aina kyseenalaistaa asioita niin kauan kuhan ei mene rienauksen puolelle keltään. :) ja kirkko tekee myös paljon hyvää! mm. kolehtirahat menee hyvän ntekeväisyyteen,kerhot lapsille ilmaisia,hautaukset ja häät halvempia jne jne. että kyllä sillä kirkollisveron maksamisella saa paljon palveluita!
   rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
  3. Aaa, kiitoksia selvennyksestä. :) Jooo, en mää kirkkoa sinällään pidä pahana mut sais ottaa aimoharppauksen nykyseen maailmaan.

   Poista
 2. Pakko kysyä, kun nyt on niin pakkanen, että vetääkö teidän ulko-ovista? Ihmettelen, ettei teillä ole ns. tuulikaappia etuoven luona..siis sellaista, jossa olisi väliovi. ja takaovi on kans suoraan pihalle (no harvemmin niissä mitään tuplaovia on). Itse asun kerrostalossa ja minulla on parveke.. Ikkunat on uusittu 2000-luvulla, mutta silti parvekeoven edessä pidän verhoa, koska muuten kävisi veto.. sama juttu ns. ulko-oven kanssa.. vaikka mun ulko-ovi on rappuun, niin silti pidän väliovea kiinni, ettei sisälle tule kylmä. Onko nykyajan uudet ovet niin tiivitä, ettei niiden kautta pääse kylmä sisälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän 80-luvulla rakennetussa kerrostalossa on ainakin tuplaovet parvekkeille & pihoille. Miksihän moinen on jätetty uusista taloista pois, kun auttaa todella paljon talvella ettei ole vain yksinkertaista ovea. Ja 80-luvun taloja sitten parjataan huonosta rakentamisesta... Meillä pysyy lämpö sisällä, eikä ikkunat ja ovet vedä, toisin kuin kaikissa uusissa kerrostaloasunnoissa joissa olen käynyt.

   Poista
  2. Myös meidän -02 rakennetussa talossa on tuplaovet terassille ja minieteinen ovineen ennen ulko-ovea.

   Poista
  3. Ei vedä ulko-ovista taikka ikkunoista. Tässä on tosi hyvät eristeet, itekki mietein tuota ovijutskaa sillon mut ihan hyvin toimii. Kai se on mimmoset ovet sitten on. Nuo on kuitenkin aika paksut. Vanhassa asunnossa oli tuplaovet parvekkeella.

   Poista
 3. Miksi koko ajan sanot, että lattialämmitys punaisella? Ja muutenkin korostat, että teillä on The lattialämmitys?

  Saahan sitä korostaa, mutta eipäs ole tullut mieleen korostaa, että meillä lämmitysmuotona kaukolämpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai se johtuu uutuudenviehätyksestä, ei oo aiemmin ollu the lattialämmitystä. Et varmaa sama jos ei ois koskaan ollu kaukolämpöä, ni toisin sen joka käänteessä esiin ku AH niin ihanaa. :) Mut en tiedä miksi sanon, ehkä siksi kun kiinnitän enemmän huomiota kun tuo on punaisena eikä niinkään kun se on vihreällä. Mene ja tiedä. Mua kyl ärsyttää se punasuus vaikkei se punasella oo ku pari kertaa päivässä.

   Poista
 4. - Mie oon ihan samaa mieltä. Päivä piristyy, kun kahtoo sun videoita :D.

  VastaaPoista
 5. Tulee sellanen olo että bloggaaminen on tosi rankkaa sulle, kun puhut just tosta et pidät viikonloput vapaina yms. yms. Musta blogin pitäminen pitäis olla hauskaa just sulle bloggaajalle, eikä sun tartteis selitettä sitä ettei jokapäivä tulekkaan postausta. (:

  Oliks hyvä leffa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huihai! Ei tässä viikonloppuvapaassa siitä ole kyse, että bloggaaminen rankkaa vaan koska haluan pitää vapaata. Ja koska oon kiinnittänyt huomiota, et moni bloggaaja pitää viikonloppuisin hiljaisempaa eloa. Pakko siis matkia! ;) Blogi on siis edelleen hauska juttu ja se, että viikonloput on tästä lähin vapaat, niin on vain mielestäni kohteliasta teitä lukijoita kohtaan, että siis ilmoitin asiasta. :) Emme katsoneet leffaa, joten ei voi tietää olisiko ollut hyvä. :)

   Poista
  2. Samaa mieltä! Tuntuu siltä, että Pipsa pitää blogia lukijoiden ehdoilla, ei omaksi iloksi. Eikä lukijat karkaa mihinkään viikonlopun aikana, jos blogi on kiinnostava...

   Pipsa, onko sinulla mitään negatiivisia kokemuksia siitä, että olet esillä omalla nimellä ja kuvilla, videoilla? Ja miksi yleensäkin haluat julkisuuteen (radioon, lehtiin, televisioon)? Mikä on "sanomasi", jonka vuoksi haluat tulla tunnetuksi?
   Rohkeutta sinulta ei kyllä puutu ja itsevarmuutta julkisuuden suhteen, vaikka blogissa sinusta saa aika epävarman kuvan, kun koko ajan kyselet lukijoiden mielipteitä.

   Rentouttavaa viikonloppua!

   t.Hannele

   Poista
  3. Siis wut? Kyllä blogi menee mun ehdoillani ja ei ne lukijat tosiaan karkaa viikonlopun aikana (enkä pistäs pahaksi vaikka muutama karkaiski) ;)

   Ei ole ollut mitään negatiivisia kokemuksia että olen ollut esillä omalla nimelläni ja kuvilla. Tiedostan ettei kaikkia voi miellyttää mutta se ei taas ole minun ongelmani jos joku ottaa minusta ongelman :) Hmmm... en nyt tiedä voiko sanoa että haluaisin julkisuuteen mutten pistä sitä pahaksi jos sellainen tulee. Televisioon meneminenkin on ollut läpänheittoa, mutta en taatusti kieltäydy jos joku itselle sopiva aihe tulee eteen siinäkin. Mulle riittää mun blogini - blogi on hyvä paikka saada oma ääni kuulumaan. Sanomani? No se on hyvinkin se, miten erilaisuus on rikkautta eikä sitä tarvitse hävetä. Enkä nyt tarkoita ylipainoa erilaisuudella, sillä erilaisuutta on niin paljon erilaista. Ja miten jokainen ihminen on ihana sellaisena kuin on!

   Apua? Kyselenkö mä kokoajan lukijoiden mielipiteitä. Ku en siis mielestäni oo edes kysynyt, mut oon kyllä huomannu et eräät vääntää joitain sanomisiani sellaiseksi kuin olisin kysynyt. Siinä on pieni ero. Mutta toisaalta, mikä pahaa kysymisessä on - onko mielipiteiden kysyminen heti epävarmuuden merkki? Ehkä joissain tapauksissa, mutta ei kaikissa. Itse kysyn mielipiteitä, koska haluan saada toisenkin näkökannan asiaan. Näin saan välillä todella hyviä vinkkejä.

   Rentouttavaa viikonloppua myöskin sinulle!

   Poista
  4. Mun mielestä on hyvä että kyselet mielipiteitä, mutta sitten kun niitä mielipiteitä tulee, niin usein vastaus on usein jotain "Anteeks nyt vaan, mut mun blogi, mut säännöt. Mä tykkään siitä näin, niin näin se on. ;))" Hieman hämmentävää.

   Poista
  5. Aaaaah... :) Vähän on ristiriitaista, mutta noissakin tapauksissa se meno on mennyt sellaiseksi että mielipiteen antajat unohtavat että päätöksen teen kuitenkin loppupeleissä minä. Siis että suututaan kun en asiaa teekkään niinkuin he sanovat. Ne on siis vain mielipiteitä ja jos itse tykkään jostain, niin olen niitä kokeillutkin.

   Voidaan ottaa vaikka esimerkkinä jonkun seinän sisustaminen ja pyydän siihen neuvoja, että mitä siihen kannattasi laittaa. No porukka tietenkin heittelee et mitä heidän mielestään ja mie kuuntelen + jos on linkkiä, niin katselen niitä. Mut se että jos joku sanoo että valele seinä koiranulosteella ja sitten suuttuu jos en asiasta tykkää, niin SIINÄ tulee se kohta missä kaikki alkaa menemään päin honkia. :) Sitten kaikki alkaa vaahtoamaan et miksen tee niinkuin he sanoo ja noin. Niin siinä vaiheessa sitä tulee sanoneeksi et mun seinä, totta kai mie teen sille niinku ite tykkään. Ja kysymisen pointtikin oli, että lukijoilta voi saada ideoita kuten olen saanutkin. Se on se, ettei kenenkään tarvitse ottaa hernettä nenään - ei minun eikä sinun tai kenenkään muunkaan. :)

   Selvensiköhän tuo asiaa?

   Poista
  6. Noh, en oo nähnyt kenenkään ehdottavan koirankakka seiniä, tai saavan hepulia siitä ettet ole tehnyt kuten ollaan ehdotettu, mutta ymmärrän kuitenkin pointtisi. :)

   Ja tuli vasta nyt mieleen, eihän toi makkari ole yhtään sekainen! :D en halua tietää mitä sanoisit meidän huushollista jos tuo on sinulle sekainen. huhuh.

   Poista
  7. Hehehe, no se koiranuloste olikin heitto mutta sen tilalla voi olla mikä vaan. :)

   Kyllä se makkari oli sekainen. ;) Mut kiva jos ei sitten silleen näyttänyt.

   Poista
  8. "Ja koska oon kiinnittänyt huomiota, et moni bloggaaja pitää viikonloppuisin hiljaisempaa eloa. Pakko siis matkia!"

   Tuskin kukaan (muu) bloggaaja pitää tietoisesti vapaata tai taukoa viikonloppuisin. Luulisin että kyseessä on enemmänkin se, että viikonloppuisin on yleensä niin paljon menemistä, tekemistä ja suunnitelmia ettei yksinkertaisesti ennätä kirjoittamaan blogia.

   Poista
  9. No muutama on kyllä ihan sanonut pitävänsä viikonloput taukoa mut ehkä mä oon ymmärtäny sen väärin, et on ollu vaa jotkut viikonloput näin. Mut en mä tiedä, musta tää on ihan kivaakin tää tämmönen vapailu. :)

   Poista
 6. Hei Pipsa!
  Noteerasin olemassaolosi ensimmäistä kertaa syksyllä Kappahlin XL-mallikilpailussa ja jotenkin sitä kautta ajauduin lueskelemaan blogiasi. Täytyy sanoa, että kertakaikkiaan onnistunut ja ihana blogi, mukava lukea kuulumisiasi viikottain. Kirjoitat positiivisesti ja olet verbaalisesti lahjakas ihminen, jatka samaan malliin! :) Mukavaa talvea ja tulevaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia. :) Ja oikein mukavaa keväänodotusta sinulle!

   Poista
 7. Mä en oikein ymmärrä, että jos sun kamera kuvaa HD-laatua niin miksi sun pitää se vielä muuttaa erikseen uudelleen?

  Koitin vaihtaa laatujen välillä mutta ero niin pieni, että se on aivan se ja sama millä tarkkuudella katsoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sitä eroa silleen huomaa ellei oikeen katso. Kyllä se hieman lähinnä terävyydessä näkyy. Mutta siis mä jouduin muuttamaan sen videon sellaiseen muotoon että Youtube ymmärtää. Se kun ei ymmärrä videota siinä formaatissa miksikä videokamera sen tallentaa.

   Poista
 8. pakko tehä testi,onko mun moka,vai miksi mun viesti ei tullu perille??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa kommenttisi on tuo ylempänä oleva. Tarkoititko sitä vai jotain toista?

   Poista
 9. Jeesus ja jumala ei ole sama asia. Jeesuksen olemassaolo on historiallisesti todistettu, mutta ei sitä, että hän olisi ollut jumalan poika :) t: historian opiskelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no voitko opastaa mut sitten jonkin artikkelin ääreen ni saisin itteeni vähän sivistää taas kerran. :)

   Poista
 10. jaahans,mun kerrankin piiiitkä viesti meni taivahan tuulihin...nooh,ei sitten vissiin ollu tärkeetä..mä kärsin niin kauheesta hammas kivusta nyt!!! ettei toivooka järjellisestä tekstistä,että ei kykene nyt mihkän..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh... hammassärky on kamalaa. Nyt pian päivystykseen!

   Poista
 11. Et halua olla samaa määkivä lammas kuin muut, joten miksi kerrot pitäväsi blogista vloput taukoa kuten monet muutkin bloggarit? Mikset nyt teekkään niin kuin itse ehkä haluaisit kun kerran aikaakin on vloppuisin enemmän? Jäin vain miettimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tulihan se kääntäminen. :) En mä sokeasti sitä seuraa, mitä muut tekee - olen itse pohdiskellut tätä viikonloppuvapaata jo hetken aikaa. Miettinyt, olisiko se mun juttuni.

   Poista
  2. Mukavaa kuitenkin, että toimit itsenäisesti, etkä pidäkään vapaata viikonloppua tästä blogistasi, vaan vastailet ihmisten kommentteihin aktiivisesti koko viikonlopun ajan!

   Itse en pidä minkäänlaista blogia missään, mutta voisin kuvitella, että tällainen vastailu vie enemmän aikaa kuin varsinaisen nopsan blogitekstin kirjoittaminen (ainakin siis näiden, joihin ei tarvitse esim. hakea mitään taustatietoja, vaan nopeasti selittää, mitä on tänään tehnyt).

   Poista
  3. No kuten videollakin sanoin, että pidän postauksissa vain vapaata mutta julkaisen ja kommentoin ihan tavallisesti. :) Vastailu vie kyllä eniten aikaa, mutta sen voi onneksi tehdä silloin kun sitä aikaa on. :)

   Poista
 12. Miks työ ette laita koskaan tavaroita paikoilleen? Tei koti näyttää ihan varastolt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahhaha, jos tää näyttää varastolta ni näkisittepä sen oikean varaston. :)

   Poista
 13. "Ei ole ollut mitään negatiivisia kokemuksia että olen ollut esillä omalla nimelläni ja kuvilla." '

  Miten voit väittää noin kuin eri keskustelu palstoilla on jatkuvasti uusia aloituksia sinusta- ja aina negatiivisessa mielessä.Joista olet itsekkin hyvin tietoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin väittää, koska mulla ei itselläni ole negatiivisia kokemuksia palstahäröilyistä. Suurinosa niistä on valetta joille ei kannata haaskata ajatustaan. Olen niistä joistain tietoinen mutta en ole kuitenkaan kiinnostunut. Lasken kokemukseni blogiin ja oikeaan maailmaan, en siitä mitä joku huutelee jossain palstalla minusta, koska se ei ole vaikuttanut minuun mitenkään.

   Poista
 14. Vaikutat jotankin teennäiseltä kaikkine ääniefekteinesi ja hössötyksinesi ja lässytyksinesi. Pitääkö sinun esittää että olet hauska ja rempseä vai oletko sellainen oikeasti? Ehkä se selviäisi jos tuntisi sinut oikeasti. Olet mielenkiintoinen seurattava, sillä en voi käsittää että tuollaista ihmistä on olemassa. Ihmiset on niin erilaisia, se on kyllä rikkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuohon voin vastata ainoastaan sellainen joka mut on livenä nähnyt, että olenko samanlainen mutta enköhän mä oo. :)

   Poista
  2. Pipsa on ihan samanlainen myös livenä :) . (Ja siis kyllä, tunnen hänet Ihan Oikeasti.) terv. Maarit

   Poista
  3. Samaa mieltä hänet useita kertoja tavanneena. Samanlainen myös livenä ja tää ei ollut mitenkään positiviinen huomautus :P

   Poista
 15. Batteryn juomisesta tuli mieleen, että juotko paljon energiajuomia yleensä? Missä tilanteissa koet tarvitsevasi niiden antamaa lisäenergiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juo energiajuomia paljoa, muutaman viikon aikana. No mun on vähän tyhmä kyl juoda energiajuomia tai vaikka kahvia, koska en näe niiden vaikutusta mussa. Mut tuo määräkin on vähentynyt siitä mitä se vaikka 5v. sitten oli.

   Poista
 16. Blogin pitämisessä taitaisi olla suurin ilo, kun postaisi juuri silloin kun huvittaa, oli viikonloppu tai ei:)

  Enkä tiedä, onko tämä nyt sinulle lomaa, kun julkaiset kuitenkin koko ajan kommentit ja vastailet niihin. Mikä tietenkin on kohteliasta kommentoijia kohtaan, ja muutenkin lisää mielenkiintoa blogisi seuraajille, eli en minä tätä sillä tarkoita, että pitäisi olla näin tekemättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta senpä takia mie postaan arkisin mutta viikonloppusin pidän taukoa. :) Ja on tämä lomaa vaikka nyt julkaisen ja kommentoinkin kommentteja, kun ne saa tehdä silloin kun ehtii. :) Ja kohteliasta on tietenkin vastata, mihin nyt voi vastata. :)

   Poista
 17. Moi! Tuli tuossa mieleen, että olisi kätevä, jos voisit lisätä tuonne ukk-postaukseen kaupat joista vaatteita tilailet. Itse olen blogiasi lukiessa tutustunut aivan uusiin nettikauppoihin ja sitä kautta löytänyt uusia ihania vaatteita. Tokihan nuo kaupat löytyvät postauksistasi, mutta olisi hienoa jos ne olisivat yhdessä paikassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaupat löytyy tuosta vasemmasta sivubannerista. :) Siinä on siis listattuna kaupat joista olen ostanut ja joista suunnittelen ostoa. :)

   Poista
  2. No katosvaan. Emmä huomannu tuota ollenkaan. :DD

   Poista
 18. hei mitäs on tapahtunut, kun ennen klikkasi kommenttiboksia sun videot pyöri samalla taustalla eikä missään vaiheessa katkennut niinku nyt.... se oli paljon parempi niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se video pitää laittaa pyörimään uudelle välilehdelle, tai katsella ne kommentit eri välilehdellä. Samassa ei onnistukaan...silti tää on paljon parempi systeemi

   Poista
  2. Joo, se video katkee kun avaat kommenttilaatikon koska se lataa sen uudelleen. Mut kyl mulla se jatkaa siitä kohtaa mihin se video jäikin.

   Poista
 19. Minä mainitsin alun perin siitä hd-laadusta, ja pointtina oli saada vähän parempaa laatua _vaate-esittelyihin_, koska juuri silloin katsomani tummahkon paidan video oli niin huonolaatuinen, että paita näytti vain pikselimöntiltä kuvaruudulla. Mulle on ihan sama vaikka nämä höpinät olisivat vaikka pelkkinä äänitiedostoina (kun ei tuolla kuvalla ole mitään annettavaa näissä), mutta vaate-esittelyissä on kiva nähdä sen vaatteen yksityiskohdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutama vaate-esittely on huonolaatuinen koska vanhassa asunnossa ei ollu niin hyvät valaistukset kun tässä nykyisessä. Pitäisi ehkä kokeilla tehdä joku täällä uusiksi. :) Jos siis kuvasin sen esittelyn illalla, niin valaistu heikkoa, et aina pitäs tehdä päivällä kun on valoa. Kesällä sitten ei väliä oliko päivä vai ilta. :)

   No mä oon joskus tehnyt videon silleen et se kuvaa seinää ja höpisen siinä, mutta ku ei sekään ollu mieleen. Joten oon ottanu tavaks et nassu näkyy ja suu käy. ;)

   Poista
 20. Teillä kaikuu todella ikävästi. Matot ja verhot auttais kovasti asiaa, mutta niitähän sinä et vissiin halunnu.

  VastaaPoista
 21. HD-laatu ei mitenkään korjaa tumman paidan ongelmaa, jos valaistus on huono...

  VastaaPoista
 22. Vaate-esittelyihin kannattaa videon lisäksi lisätä myös kuvia, saa helpommin otettua sellaisia, joista saa jotain selvääkin. Höpinävideoissa laadulla ei ole mitään väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... mielenkiintoista, kerro toki enemmän et millaisia kuvia sitten olisi hyvä olla. Jotain lähikuvia vai?

   Poista
  2. Hyvin mielenkiintoista ja jännittävää! Sellaset, josta vaatteesta erottaa muutakin kuin yhtenäisen massan. Onhan sulla asukuvia muutenkin, laita vaikka niitä samaan postaukseen videon kanssa. Etkö itse huomaa, että nuo videot ovat tosi huono laatuisia?

   Poista
  3. Kyllä mä huonolaatuisen olen huomannut muttei ne juurikaan parantuneet vanhalla asunnolla. :( Mut toivotaan et täällä toisin. Voi olla siis, et otan jotkut uudelleen kuvattavaksi. Mut otetaan tuo hyvä vinkki korvan taakse, että otetaan kuviakin niistä vaatteista ettei vain videota. :)

   Poista
 23. Heii millä paikkakunnalla asut?:)

  VastaaPoista