10.1.2013

Kerrankin löytyi mätsäävät asusteet, mitä etsiskellytkin


Sain eilen tekstarin että mun tilaaman korvaläpykät ja kolmiohuivi ois nyt läheisessä Valtsussa. Mutta koska eilinen oli niin kiireistä tuon äidin asian takia, niin käväisin vasta tänään töiden jälkeen hakemassa pakettini. Pikkuruisen paketin, hihihi.

Tällä kertaa katsoin että korvalaput ja huivi on suurinpiirtein värisopivia. Korvalaput on ainakin ihanan pörröiset ja huivikin mukavan suuri. Alunperin metsästin mustia läpysköitä ja punaista huivia, mutta kun sellaisia ei tullut vastaan niin annoin sitten pinkkeydelle periksi. Nuo molemmat oon tilannut Cybershopista josta oli todella nopsa toimitus!

Muistatteko kun joskus kerroin veljestäni, the idolistani? (jos et muista, niin tästä voit virkistää muistiasi) No siis eniveis, isoveikka pläjäytti mulle et hää on pistänyt firman pystyyn ja  alkanu kouluttamaan porukkaa ja mun mielestäni tää on ihan mahtisjuttu ku isoveikka osaa sen puhumisen jalon taidon (kuten minä itsekin, hän tosin osaa pysyä asiassa toisin kuin mie itte) Oltiin tosiaan pitkästä aikaa puheyhteydessä tuon äidin loukkaantumisen takia ja tuli siinä juteltua vähän niitä näitä.

Samalla kuulin, että veikan vaimolla on tommonen hauska Ponitouhu -jutska, jossa touhuillaan siis kaikenlaista ponien kanssa kuten esim. ratsastetaan, poniajellaan, polttareitakin he järjestävät sekä synttäreitä. Jos tommosia ois ollu täällä sillo ku ite olin pieni, niin voi että ku oisin ollu taivaissa - miehän olin siis kauhee heppahullu mukulana (kiitos isoveikan kun se noita ravihevosia harrasti) ja kyllä ne hepat tuolla sydämessä, erityispaikassa on edelleen. 

Isoveikka ja pikkusisko
<3

42 kommenttia:

 1. Iiiiihana tuo vika kuva <3

  VastaaPoista
 2. Paljonko teillä on isoveljesi kanssa ikäeroa? Olette täyssisaruksia vai ette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 13v. on vanhempi :) (hää on 8.6. kun mie oon 9.6.)

   Poista
  2. voitko vastata myös toiseen kysymykseen?

   Poista
 3. Mielenkiintoista miten vähän voi sisaruksistaan ja näiden perheistä tietää.. ei mekään läheisiä olla, mutta tiedän sentään kaikkien sisarusteni duunipaikat ja vaimojen myös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllähän minä tiedän. :) Nää mistä tekstissä puhuin, ni on sen vert kuitenkin uutta tietoa etten ollu viel ehtiny kuulemaan. :)

   Poista
  2. Enpä tiedä minäkään parin sisarukseni tekemisistä, olemisista jne juur mitään. Ei kiinnosta pätkääkään. Ja tää on ihan mun valintani. He kyllä olisivat tekemisissä mun kanssa.
   Vaikka on sukua, ei ole pakko olla tekemisissä. Joskus se mitta tulee vaan täyteen. Ja näitä perheitä on kuule varmasti paljon, ku ei olla tekemisissä.
   Ja nyt en tarkoíttanut Pipsa sua ja sun veljeäsi. Alkoi vaan ärsyttää tollanen ihmeen jeesustelu.

   Poista
  3. Juu, eikä sitä nyt jokaista askelta tarttekkaa tietää. :)

   Poista
  4. Mä en tiedä mun veljeni työpaikasta, tyttöystävistä enkä tyttöystävän työpaikoista. Ja tää on ihan mun oma valinta.

   Poista
 4. Minustakin kuulosti oudolta, että tiedät noin vähän veljesi asioista :o Jotenkin luulisi, että olisit kuullu noista asioista edes äidiltäsi :D mutta pääasia että olette väleissä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanuus tuo huivi, sopii hyvin.
  Nää ns.värikaudet hauskoja..itsellä edelleen jyllää
  toi pinkki/vaaleenpunanen.
  Ja sitähän sitte näkyy siellä sun täällä :P
  esmes tietokoneen hiiri löytyy pinkkinä ja mun vuodelta
  miekka sekä kypärä mallia oleva fillari sai kesällä pinkin
  värin pintaansa.Mies tuumi kun joutui sitä lainaan, että
  äijä fiilis katos saman tien ko fillarin ohjaksiin hyppäs ja jatkoi että
  tein muuten jumenkekka ennätyksen kiskalla käydessä...oli reppana polkenu tuhatta sataa ettei vaan kukkaan näe :D
  T.Poronpurija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mun mies olis varmaa samanlainen... No ei vaa, kyllähän sekin kokeili noita mun läpysköitä. :)

   Poista
 6. Oletpa söpsis uusissa asusteissasi <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva! :D Onko veljelläs vielä nenä talella? ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on. :) Kiva ku tommonen on saatu ikuistettua. :)

   Poista
 8. Oisit nyt edes hieman koittanut piilottaa noita mainoksia. Koska silkkaa mainostahan tää vaan oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä ollu tarkoitus piilottaa. Mää näytän selkeästi jos joku on mainos ja totta kai mie nyt ommaa sukkuuni mainostan ja varsinkin tota isoveikkaa! Ei niitä tartte klikkailla jossei nappaile. :)

   Poista
 9. Onko tänään höpinäpöpinävideopläjäys? :)

  VastaaPoista
 10. Miten teillä on eri sukunimet???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se jotenkin outoa vai? Mulla ja miehellä on eri sukunimet samoin mulla ja mun lapsella :)

   Poista
  2. on se vähän outoa että SISARUKSILLA on eri sukunimet, ellei sitten ole niin että pipsan veli on ottanut vaimonsa nimen taikka etteivät ole kokosisaruksia

   Poista
  3. Juu, ei sisaruksilla voi olla muuten eri sukunimeä, ellei kyse ole em. syistä. Saman perheen lapsille kun ei anneta toiselle esim.äidin ja toiselle isän sukunimeä, jos lapset ovat samoista vanhemmista. Taitaa ihan lukea laissakin. Mutta eihän siinä taas ole mitään ihmeellistä, jos kyseessä on puolisisarus. Nykylapsilla taitaa olla sellaiset enemmän sääntöjä kuin poikkeuksia.

   Poista
  4. Väärin! Täällä on perhe jossa on pojalla isän sukunimi ja tyttärellä on äidin sukunimi!

   Poista
  5. Lapsen sukunimi voi olla äidin tai isän sukunimi, mutta ei eri kuin sisaruksilla (jos nämä ovat äidin ja isän yhteisessä huollossa). Sukunimilaki vuodelta 1985.

   Poista
  6. Mulla oli mennyt vastaus väärään kohtaan, mutta tuolta ketjun pohjalta se löytyy. Eli on tosiaan laissa tuokin asia.

   Poista
  7. Siten että mulla on isäni sukunimi.

   Poista
  8. teillä on siis eri isät? onko se niin vaikeaa vastata suoraan? kyllä minä ainakin voin avoimesti sanoa että minulle on sisarpuolia, mitä pahaa siinä on?

   Poista
  9. Jep, mutta kyllähän mä olen seuraan sanonutkin mutta meillä ei ole koskaan ollut sisarpuolia koska puolittaminen on typerää. Ymmärrän tuon termin paremmin jossain uusioperheessä, mutta en ihan tällä tavalla.

   Poista
 11. Sie se jaksat olla aina niin positiivinen!:) samanlaisia ihmisiä lisää, kiitos.

  VastaaPoista
 12. No ainakaan sitä ei perheoikeuden kurssilla suositeltu, eikä taatusti ole yleistä.

  VastaaPoista
 13. Nimilaki 2:2.1 §: Jos vanhemmilla ei ole yhteistä sukunimeä, lapsi saa sen sukunimen, jonka vanhemmat ilmoittavat lapsen sukunimeksi ja joka jommallakummalla vanhemmalla on ilmoitusta tehtäessä. Jos vanhemmilla on yhteisessä huollossa yhteinen alaikäinen lapsi, lapsi saa kuitenkin syntyessään sen sukunimen, joka hänen sisaruksellaan on.

  Niinpä niin. ;o)

  VastaaPoista
 14. No jopa teitä nyt kovasti kiinnostaa. Ei, me ei olla isoveikan kanssa termin mukaisesti täyssisaruksia mutta ollaan kuitenkin TÄYS veli ja sisko. Inhottavaa tuollainen puolittaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se "puolittaminen" liity kuin vain geneettiseen perimään. Yhtä oikeita siskoja ja veljiä hekin ovat, ja yhtä rakkaita (jos nyt ylipäätänsä sisarukset ovat rakkaita, kaikille tässä ketjussa eivät ilmeisesti olleet). Kivat bisnekset veljelläsi ja hänen vaimollaan. :o) Aiotko käydä katsomassa poneja joku kerta?

   Poista
  2. minullakin on viisi sisarpuolta mutta kyllä he ihan yhtä rakkaita ja tärkeitä ovat kuin "koko"sisaruksetkin, enkä pidä heitä yhtään vähempiarvoisina <3

   Poista
  3. Jep, eihän se ole kuin geneettinen juttu mutta kun tiedän että jotkut alkavat siitä napisemaan. Olen kuullut tästä joskus nuorempana, että nehän on vaan puolisisaruksia. Joissan uusioperheissä tuo voi olla yleisempää mutta turhaa siltikin.

   Poista
 15. Oletteko äidin vai isän puolelta sisaruksia? Ilmeisesti isän?

  VastaaPoista
 16. Oon samaa mieltä tuosta puolittamisesta! Todella ärsyttävää ja ärsyttävää, että siihen täytyy edes muiden puuttua. Mulla on myös kaksi veljeä ja sisko (eri isä), enkä koskaan oo aatellu, että olisivat jotain sisarpuolia. Aina ollaan oltu yhdessä perheenä :)

  -Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja parempaa veikkaa saisin hakea. <3

   Poista