3.1.2013

Löytyihän se pesukoneen OFF-asentokin (9,5vuoden jälkeen)

Eka koneellinen pyykkiä kuivumassa uudessa kodissa <3
Siinä on pesukone, omassa paikassaan. Jos ois sivustatäytettävä ni päälle saisi kuivausrummunkin
Ja tästä tosiaankin löysin sen OFF -asennon.

Saatiin eilen pesukone vihdoinkin kytkettyä ja ensimmäinen koneellinen pestyä. Kuten kuvasta voitte huomata, niin pyykit kuivatetaan kodinhoitohuoneessa/suihku/saunatilassa. Mä kyl jotenkin rakastan tätä meidän kompopakettia.

Kävipä sitten Mötikän korkkikin pesussa. Naurettiin tuota ihan hillittömästi isännän kanssa, kun se sieltä pesupallon sisältä sen bongasi - yleensä tuonne sisälle menee joku mun sukkani. Se on kans aiheuttanu meissä hilpeyttä kun sukka keksiikin itselleen paikan.

Mötikän korkki pesupallossa
Huomatkaa muuten pallon hauska väri, syyllinen löytyy tältä puolen ruutua mut enkös ookki hauskan violetiksi
saanutkin värjättyä

Napsein teille vähän kuviakin tuosta kompopaketistamme. Kun tämä nyt on aikalailla valmis, muutama tavara tosin vielä hakee paikkaansa mutta muutoin valmis. Mä kyllä tykkään niin valtavasti tästä kun vihdoinkin on sauna ja sitten tuolle pyykin kuivattamiselle sopivampi paikka - vanhassahan jouduttiin kuivattamaa keittiössä eikä se ole pitkällä aikavälillä kovin hyvä ratkaisu mutta minkäs teit kunnei kylppäriin mahtunut.

Musta on sittenkin tullut kova saunoja vaikka ensin meinasin että kerta kaks viikossa saa luvan riittää. Nyt oon melkeen joka ilta käynyt saunomassa. Hieman kyllä hermoilin et mitä tuollainen maksaa, mutta eräs ihana lukija laittoi mulle sähköpostiin linkin eräälle sivustolle jota kautta pystyi laskemaan sen kulutuksensa.

Sivukuvaa ovelta, tuo lasiovi muuten käänty molempiin suuntiin, ihana keksintö!
Tuo lattia on jotenkin hauska, kun se näyttää et ois likainen muttei siis ole.
Ja toi viemärinkaivo on ihana kans, ette tiedäkkään miten helppoa tuollaista on putsata.
Meidän vanhassa se oli joku ihmeellinen mitä ei saanu nostettua irti ni ei oo tullu putsattua sieltä sisältä
(ekan suihkuttelun jälkeen tuosta löytyi tuppo punaisia hiuksia, eeeei ainakaan miun)

Ai niin, meillä on sellainen hauska tapa että minä laitan koneen päälle ja isäntä sitten tyhjentää.

Voi luoja miten paljon me naurettiin eilen illalla ja varsinkin minä, kun 9,5v. jälkeen löysin tuosta pesukoneesta sen OFF -asennon. Siis miettikää nyt! 9,5v. ! En tajua miten en oo voinut tajuta tuota, kun töissä on samanlainen kone ja siinäkin on OFF-asento. Asia tuli meillä mieleen kun siis mietittiin et miten mää saan koneen päälle ja poispäältä kun se pistoke on niin korkealla. Sit aloin miettii et hetkinen, et ku töissäkin on se OFF, ni kaipa nyt tuossakin ja sieltähän se OFF löytyi. Mut et noinkin pienestä asiasta tulee mieli niin iloiseksi.

Kuvaa myöskin katosta. Mä tykkään noista "tuikuista"
Ja viimoisena saunannurkasta kuvaa. Tuonne mahtuu 2-4 henkeä, silleen tiivistettynä mut jos kaipaa rakoa ni 2-3.
Kiuas on Harvian, jos jotain kiinnostaa. Ollaankin tuolla löylytelty monena iltana

95 kommenttia:

 1. Ihana kylpyhuone! Muistuttaa lapsuundenkotiani joka remontoitiin :) tuli jotenkin nostalginen fiilis.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin <3 Ihan kylppäri ja sauna!

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, mutta en kyllä ymmärrä, mikä erikoinen "kombo" tuo teidän kylppäri on? Varmasti noin yhdeksässäkymmenessä prosentissa Suomen taloista pyykki pestään ja kuivatetaan kylppärissä. Ja allaskin niissä on ihan kaappeineen. Wc-teillä kylppäristä puuttuu, mielestäni tosi epäkäytännöllistä. Erillinen on kiva, mutta mie kyllä vaadin molemmat.

  Kuivuria suosittelen.

  VastaaPoista
 5. No onpas kerrassaan HAUSKAA :))))

  VastaaPoista
 6. Hyvä kun nykyisin uusiin kerrostaloasuntoihinkin varataan kodinhoitotilaa kylppäriin. Jos haluaa säästää lattiatila, voi seinään kiinnittää sellaisen haitarina avautuvan pyykkitelineen.

  VastaaPoista
 7. Eiköhän tuon kokoisessa asunnossa pärjää yhdelläkin wc-pöntöllä. Itse en edes haluaisi että sauna- tai kodinhoitotiloissa olisi pönttö, jolla joku ehkä istuisi tarpeillaan kun saunoisin tai pyykkäisin!

  VastaaPoista
 8. Jotenkin niin ihanan lapsellista:kompopaketti. Siis mikä? Se, että voitte pestä pyykkiä ja käydä suihkussa vai se että kuivatatte pyykkiä ja käytte saunassa. Ja vitsit, teillä on oikein hauska tapa: laitatte pyykkiä koneeseen ja pois sieltä! On teillä oikein villin jännää kompoelämää!

  VastaaPoista
 9. jo on kauan kestäny teil pesukone...jestas..te ette taida paljoo sit pyykätä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on noin vanha kone ja pesen viikossa 7-14 koneelista pyykkiä. ja hyvin pyörii vielläkin :)

   Poista
  2. Mulla on varmaan 30vuotta vanha kone ja jokatoinen päivä vähintään pesen pyykkiä ja edelleen toimii..

   Poista
 10. Voi kun osaatte nauraa miehes kanssa ihanille asioille. Minä ja mies ollaan kai sitten niin kyynisiä, että ei taatusti naurettaisi sille, jos sukka olisi mennyt pesupalloon.

  VastaaPoista
 11. Onko teillä siivouskomero tuossa koneen vieressä? Ja käyttääkö joku tosiaankin vielä tuollaista pesupalloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä erikoista mahtaa olla pesupallon käytössä?

   Poista
 12. Niin...tai sitten on hyvä kone ;)

  VastaaPoista
 13. Kaunis ja käytännöllisen näköinen!

  VastaaPoista
 14. Kaunis toimiva kylppäri!
  Itse olisin myös tosi iloinen jos olisi kodinhoitotilatkin, joten ymmärrän hehkuttamisen :)

  Heh, kyllä sitä pitää vaan pesupalloilla vanhan pyykinpesukoneen kanssa. Täältä löytyy yli 7 vuotta vanha päältätäytettävä ja paljon paremmin pesuaine lähtee liikkeelle pallosta kuin lokerosta. Ja sama ajaa vanha kone loppuun ennen kuin ostaa uuden. Vai kuinka?

  -Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olen kans pesupallon kannalla :) vaikka suht uus kone onkin, ja usein pesupallo tulee nestemäisen pesuaineen mukana.

   Poista
 15. JiiVee,
  Kiitoksia. :) Mie kyl tykkään.

  Darling,
  Kiitti. On tuo ihan upea, vanhaan verrattuna. :)

  Anonyymi klo 16.45,
  Kiitti. :)

  Anonyymi klo 16.59,
  No ehkei se siulle ookkaa mikää erikoinen mutta mulle on. Ku yhdessäkään ei ole ollut tuollaista kompoa. :) Musta vessa on ihan hyvä noin erillään. :)

  Anonyymi klo 16.59,
  On se, hauskuudella pääsee paljon pitemmälle kun naama norsun... jollakin. ;)

  Anonyymi klo 17.13,
  Niin, tuo on tosi et jos haluaa säästää mut ite en sellaista halua. Tuo on ihan sopiva noin. :) Ku ei sitä pyykkiä niin paljoa kuitenkaan tuu.

  Anonyymi klo 18.06,
  No todellakin pärjää yhdellä veskillä. :) Ainakin kun kaks ihmistä taloudessa on. :)

  Anonyymi klo 18.07,
  No no, miksi noin paljon ärsyyntyä siitä että mie tykkään hehkua tällaisistä niin turhista asioista. :)

  Anonyymi klo 18.15,
  Kyllä mä pesen pyykkiä ihan muutaman kerran viikossa. Mut ehkä se on siinä, et oon osannu käyttää ja huoltaa. :) Enpä tiedä... kestihän äidinkin vanha pesukone monta kymmentä vuotta, kunnes yks osa meni rikki eikä korjaaja suositellut korjaamista.

  Anonyymi klo 18.34,
  Siis ette nauraisi jos sukka ois tehnyt pesän pesupalloon? Voi voi voi, ilot pienistäkin asioista on niin ihania. Kantsii etsiä itselleen elämään niitä ilon hetkiäkin. Mitä sitten jos on pieniä tai isoja. Kunhan niistä saa iloa. :)

  Anonyymi klo 18.43,
  On siinä siivouskomero ja miksei pesupalloa, se on ollut todella hyvä. En tykkää lokerosta käyttää.

  kati,
  Kiitti, on kyl ihana.

  Kaisa,
  Siis todellakin! Oon AINA joutunu kuivaamaan pyykit jossain muualla kuin oikeassa paikassa, ni mulle tää nykynen on herkkua. Mistä ei ilmeisesti saisi nauttia. :) Jäin muuten miettimään, et mahtaako noita pesupalloja enää edes saada? Ja miksi ihmeessä mie ostaisin uuden pesukoneen kun vanha pelittää kuten uusikin. Mä en ole sellainen et heitän ehjää tavaraa pois, et saisin oikein luvan ostaa uutta. Kaipa sitä tänä päivänä halutaan ajatella et kaikki huonekalut yms. uusiksi kun muuttaa. Jotenkin tuntuu, ettei vanhaa osata arvostaa.

  VastaaPoista
 16. Kummallista, Pipsa, että sinä et vastaa kommentteihin aikajärjestyksessä. Kysyin sinulta blogimainostamiseen liittyvää asiaa aikaisemmassa postauksessasi, mutta julkaisit sen vain ilman vastakommenttia. Olen muutoinkin huomannut, että kriittisempiin/asiasisältöisempiin kommentteihin jätät pitemmäksi aikaa vastaamatta. Miksi?

  Minulla olisi myös kehittämisidea blogiisi. Vastaisit kunkin kommentin alle suoraan eikä yhdessä pitkässä kommentissasi. Olisi helpompaa ja lukijaystävällisempää, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä vastannut sinulle mutta nyt ei ehdi olemaan mikään nopea vastauksien kanssa.

   Poista
  2. Ei ollut kyse siitä, että odottaisin sinulta nopeaa kommentointia, vaan kyse oliaikajärjestykseltään loogisesta kommentoinnista. Eli olisin odottanut, että vastaisit aikaisemmin tulleisiin kommentteihin ensin, koska sinulla oli aikaa vastata jo uudempiinkin.

   Ja kiitos, tämä suora kommentointitapa on miljuuna kertaa parempi kuin ne pitkät monelle kommentoinnit kerralla! :)

   Poista
 17. Voisitko Pipsa vastata kommentteihin niin että kirjoittaisit aina vastauksen kyseisen kommentin perään etkä niin että vastaat kaikkiin yhdessä ja samassa pötkössä Ärsyttävää kun pitää kelailla ees taas että mihin kommenttiin mikäkin vastaus on. Näin tekee kaikki muutkin bloggarit, vaikka varmaan vastaatkin tähän että et halua olla niinkuin muut.

  Vai olenko ainoa jota ärsyttää rullaaminen ees taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No te olette tällaisen kommentoinnin halunneet. Mä otin hetkeksi kokeiluun se että vastaisin jokaiselle siihen alle, mutta se teilattiin samantien. Että suurinosa äänesti tämän kommentoinnin parhaimmaksi. Vai miten olit sen ajatellut, laitahan esimerkki. :)

   Poista
  2. Minä tarkoitin juuri tälläistä kommentointia. Huomasinkin että jossain vaiheessa sinulla oli näin mutta se oli ihan vain hetken aikaa. Alla olevista kommenteista päätellen monet ovat puolesta ja vastaan. Mutta itse pidän tätä selkeämpänä. Mutta makuja on monia. Ehkä sinun tulisi nyt vain seisoa omilla jaloillasi ja tehdä päätös ihan itse :D ;)

   Poista
 18. Ei vaan kukaan ei tykännyt siitä että kommentointi oli postauksen alla, tää on paras näin että aukeaa uuteen ikkunaan.. kyllä se varmaan olisi kaikkien mielestä paras että kommentoisit suoraan perään. ja että tekisit sen niin, ettet julkaisisi kommentteja ennen kun on aikaa vastata. eli julkaiset samalla kun vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarkoitatko tällaista suoraan kommentointia? Vaiko sellaista että kommenttisi alla on se Vastaa -nappula? Kun siis määhän en voi vastata heti perään ja sitten muitakin kommentteja voi tulla siihen väliin. Ni se on mahdotonta tuolla tavalla. Vaikka siis tekisinkin niin että julkaisisin Anonyymi A:n kommentin kun ehtisin vastaamaan, niin vastaukseni ei tulisi siihen sen perään JOS Anonyymi B,C,D,E,F ja G:kin on kommentoinut A:n jälkeen. Ymmärsitköhän mitä tarkoitan?

   Poista
 19. Voit vastata jokaiseen kommenttiin erikseen kyseisen viestin alle. Silleen tekevät kaikki muut bloggaajat ketä seuraan ja se on kieltämättä kyllä selkeämpi... Ei se haittaa jos joku ehtii välissä kirjoittaa, pystyt kuitenkin vastaamaan sinne väliin aina jokaiseen viestiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sä tarkoitat tuota kommentointimuotoa mutta kun se teilattii pois eikä siitä ole kovin pitkä aikakaan edes kun sitä kokeilin. Se on selkeä, en kiellä tätä mutta kun sekään ei ole hyvä. Ja silloin tämä ponnahdusikkuna lähtisi pois, joten valitan mutta mää pahoin pelkään että tämä kommentointi tulee olemaan.

   Poista
 20. Ymmärrän tosi hyvin ilon toimivasta kodinhoitotilasta. Mukava lukea päivittäin mitä sinulle kuuluu - ja ihan just tavallisen arjen pienistä ja suurista iloista ym. asioista, joten kiva kun pidät tätä blogia. Ja onnea uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se on kiva kun voi kirjoitella vähän muistakin aiheista. :) Ja mie oon semmonen et saan tosi pienistä aiheista ilon. :)

   Poista
 21. Tee niin että pidä tämä tyyli että kommenttilaatikko pomppaa postauksesta erikseen, mutta ehkä tosiaan on lukijalle helpompaa jos yrität vastata heti aina kommenttien jälkeen :) Eli juuri tuolla tavalla kun selitit anonyymi klo 22:38:lle :)

  Ja minä olen kateellinen tuosta komposta, itellä on kanssa kyllä sauna ja suihkutila mutta ei kodinhoitotilaa, kuivatusteline mahtuu pesuhuoneeseen juuri ja juuri :/ Mutta, seuraavassa asunnossa joskus sitten kiinnitän asiaan huomiota enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mun on todella vaikea vastata heti lukijalle, niin se tapa ei onnistu että heti vastaisin. Se menee siihen että vastaan kuten nyt tässäkin sinulle ja tuolle ylemmälle anonyymille. Vastaan aina heti kun ehdin. Mut sillon kun en ehdi niin tulee väliä eikä silläkään ole väliä että julkaisisin ne kommentit vasta kun ehdisin vastamaan niihin kun ne olisi siltikin tällä tavalla.

   Poista
 22. Moi Pipsa!

  Olen jonkin aikaa lueskellut blogiasi, mutten aiemmin kommentoinut. En tajua miten jaksat edes vastata kaiken maailman viilaajille...

  Ensinnäkin onnea uudelle asunnolle. Kylppäri on hieno ja varsinkin tuo, että saa pyykit kuivattua siellä. Meilläkään se ei onnistuisi kylppärissä vaan kuivatus tapahtui ennen olkkarissa. Ei kamalan kva, kun rintsikat roikkuivat kaiken kansan nähtävillä. Hommattiin pari vuotta sitten pesutorni ja olen vieläkin rakastunut tuohon kuivausrumpuun.

  Ihmettelen suuresti lukijoitasi, että pitää niin ilkeästi vastata. Voisi pitää mölyt mahassaan. Ehkä se tuo jollenkin jonkinlaista tyydytystä kun saa haukkua toista. Meitähän kun riittää monenlaiseen junaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun kommentoittit. :) Ehkä se jaksaminen on siitä, et koetan ymmärtää heitäkin. Mä tahdon uskoa ihmisten hyvyyteen loppupelissä. Kiitoksia, se on todella ihana asia et saa tuolla kuivata ja onpahan pesukoneeltakin nyt lyhyempi matka laittaa pyykit kuivumaan. Ja muuten, on kuivunu paljon nopeammin nuo pyykit. :) En sitä kyl ihmettele. :) Pesutorni on kyl aika hauska. :)

   Poista
 23. Ei multa ole kukaan kysynyt miten haluaisin...mutta haluaisin kans niinkuin tässä on ehdotettu, että kuhunkin kommenttiin pystyy vastaamaan sen alle. Silloin me lukijatkin pystymme vastaamaan aina oikealle anonyymille - suoraan hänen kommenttinsa alle. Eikä haittaa, vaikkei vastaukset tule samalla sekunnilla, niitä voi lisätä sinne väliin sitä mukaa kun kertyy. Ja mulle on aivan sama, missä nämä kommentit ovat, kunhan olisi tuo suora kommentointi-vastaus tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kokeillaan nyt sitten tätä, kun niin haluatte. Mullehan se on periaatteessa sama miten se on, mutta tää ei ole enää se ponnahdusikkuna. No täytyy varmaan laittaa äänestys uudelleen.

   Poista
  2. Ei sun tarvitse toisilta kysyä kaikkea mahdollista...

   Poista
  3. No ei toki, mutta oon ihan blogin alusta asti ollut ajatuksella että lukijat kun itte lukee, ni saavat päättää millaisen kommentoinnin haluavat. Siellä on nyt kyselyä, ni katsotaan mikä saa eniten ääniä. On tää kyllä selkeämpi. :)

   Poista
  4. Eikö muka ponnahdusikkunaan saa tällaista peräkkäin kommentointia?

   Poista
  5. Korostat, että itse päätät. Toisaalta haluat, että lukijat päättävät. No, jos tämä on sinusta selkeämpi ja jos me lukijat tätä toivoimme, niin miksi enää järjestää äänestystä. Hassua :)

   Poista
  6. Niin ja lisäys vielä: Äänestyksessä on hieman "väärä" kysymys. Oleellisempaa olisi ollut kysyä, miten haluamme sinun kommentit eikä tuota ponnahdusikkuna/upotus -vaihtoehtoa. Sillä sitähän tässä nyt useampi lukija penäsi, sinun kommenttejasi suoraan kunkin lukijan perään.

   :)

   Poista
  7. Ei ponnahdusikkunaan saa tällaista peräkkäin kommentointia vaan se pitää tehdä silleen kuin oon aiemmin tehnytkin. Otin nyt tämän UPOTETUN testiin, missä siis saa tämän vastailun näin.

   Poista
  8. Entä jos kommentit aukeaisivat kokonaan uuteen välilehteen, niin silloin toisessa välilehdessä voisi olla teksti auki ja toisessa kommentit :) Toimisi vähän samalla tavalla kuin ponnahdusikkuna, mutta silloin kommentit tulisivat näin allekkain.

   Poista
  9. Kun klikkaa siihen "4 kommenttia" hiiren kakkospainikkeella ja valitsee "avaa uudessa välilehdessä", niin silloin ne (sekä blogikirjoitus että kommentit) aukeavat uuteen välilehteen. Auttaako se?

   Poista
 24. Okei eli tässä ponnahdusikkuna -kommentti asiassa lukian saavat vaikuttaa, mutta siinä julkaisemisessa ei. hmm. Ja muutenkin olet toitottanut että sun blogi, ja teet niinkuin haluat, mutta kuitenkin teet näitä kyselyitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentointi on ollut ihan blogin alusta lähtien, että lukijat on saaneet vaikuttaa siihen.

   Poista
 25. Mitä tuo "koko sivuna" tarkoittaa tuossa kyselyssä?

  VastaaPoista
 26. Voi jestas kun täällä saa huvittua näiden joidenkin pikkusieluisten kommentoijien sanomisista..kaikesta te viitsittekin tulla huomauttelemaan :D Pipsa,sun blogi ja sun postaukset-hyvä että osaat pitää puolesi ja tehdä niin kuin itse haluat!

  Pitääkin laittaa tuonne postaustoivetta että kokoaisit kommentoijien nillitykset Top 10, sitä älytöntä listaa voisi olla hauska hihitellä :)

  VastaaPoista
 27. Etkö tosiaan Pipsa käsitä mitä me tarkoitamme? Tämä systeemi on EHDOTTOMASTI PAREMPI, että vastaukset tulevat suoraan kommenttien perään. Minulle sillä ei ole mitään merkitystä, onko ponnahdusikkuna tai upotettu tai koko sivu (mitähän sekin tarkoittaa?) kunhan vastaustyyli on tämä. Eli kyselysi on mielestäni ihan väärin tehty, mutta saathan sinä sitäkin kysellä, se vaan ei ollut se pointti.

  Ja kyllä, kaikissa lukemissani blogeissa (ja niitä on paaaaljon) on tämä systeemi, mikä sinulla juuri nyt on kokeilussa - ja toivottavasti jäämässä pysyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin haluaisin että vastaisit jokaisen kommentin alle erikseen kuten olet tässä muutaman kerran tehnyt. Vastasin jo kyselyyn, että haluan ponnahdusikkunan, mutta sillä nyt ei ole niin väliä kunhan kommentoisit aina suoraan jokaiselle.

   Poista
  2. Ponnahdusikkunaan ei taida saada sitä systeemiä, että voisi vastata suoraan joka kommentin alle. Ja minulle ainakin se ponnahdusikkuna on hurjan paljon kivempi, kun itse blogiin ja teksteihin pystyy sitten palaamaan kätevästi.

   Poista
  3. Kyllä mä asian käsitin mutta kun te puhuitte myöskin ponnahdusikkunasta johon ei saa tällaista suoraan vastaamista. Kaikkea ei voi siis saada.

   Se on joko ponnahdusikkuna jolloinka vastaamiset on sellaisia miten aiemminkin olen tehnyt. Taikka sitten tämä Upotettu jossa vastaus tulee näin suoraan. Mutta siis näitä kahta ei voi miksata mitenkään, se on jompikumpi.

   Itse tykkään molemmista. Ponnahdusikkunan kanssa pystyn kännykällä vastaamaan, mutta Upotetussa versiossa se ei onnistu jostain syystä. Olisikin kiva tietää, et toimiiko teille muilla jotka kännykän kanssa selailette blogia niin tuo vastaaminen?

   Poista
  4. Toimii.

   Poista
  5. Miksikähän mulla ei toimi?

   Poista
 28. Huoh, onko minkään muun blogin kommentointi tyyliltään näin negatiivista? Ihan kuin Pipsalle purettaisi omaa pahaa oloa valittamalla kaikesta, jankuttamalla ja kyseenalaistamalla joka asian. Vai eivätkö muut bloginpitäjät vaan lähde mukaan tähän leikkiin ja jättävät julkaisematta ilkeät kommentit? Toisaalta tällä Pipsan tyylillä blogilla on paljon seuraajia, sillä onhan tämä viihdyttävääkin!

  VastaaPoista
 29. Hei!

  Pidä ihmeessä se "ponnahdusikkunakommenttipaikka" käytössä, tämä uusi on toooodella hankala. Yksi syy miksi blogiasi on kiva seurata liittyy juuri tuohon helppokäyttöiseen kommentointipaikkaan.

  Äläkö välitä noista ilkeilijöistä, eivät taida olla kovin sivistyneitä ihmisiä tai sitten ovat kovin nuoria ja huonosti kasvatettuja.

  VastaaPoista
 30. ehdottomasti ponnahdusikkuna-mallinen kommenttiboksi :) ja samalla tavalla sielläkin voi vastata jokaiseen kommenttiin erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että ponnahdusikkunassa voi vastata näin samalla tavalla? En ole kyllä itse tällaista sieltä löytänyt joten kerrohan toki miten oot sellaisen saanut. :)

   Nyt siis kaikki jotka tietää miten tuollaisen saan ni kertokoot heti tietonsa. Mä kun oon ollu siinä tiedossa ettei noita voi miksata.

   Poista
  2. Ponnahdusikkna mallissa EI VOI vastata kommentteihin erikseen. Se toimii ainoastaan Upotettu mallissa.

   Poista
 31. Meilläkin on tuollainen ärsyttävä paskaisen näköinen lattia suihkussa ja saunassa :( inhottaa, vaikka kuinka sitä pesee ja hankaa niin uskottava se on että siltä sen täytyy näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin että tämäntyyppiselle laatoitukselle oli nimityskin. Ei vain yhtään tuu nyt mieleen miksikä sitä kutsuttiin. :) Mut vissiin sit tätä päivää. :)

   Poista
 32. Anonyymi3.1.2013 18.15
  jo on kauan kestäny teil pesukone...jestas..te ette taida paljoo sit pyykätä =)

  sinä et taida osata käyttää pesukonettas jos se ei kestä kymmentä vuottakaan :) enne tehtiin katsos laatua, lapsi hyvä ;)

  VastaaPoista
 33. Ponnahdusikkunaa on jotenkin helppo ja kevyt käyttää.

  Tietysti on hyvä tämäkin systeemi, kun Pipsan vastaus tulee heti kyseisen kommentin perään niin kuin muidenkin vastaukset. Toisaalta sitten taas pitää selailla kovasti, jos haluaa nähdä uudet vastaukset edellisen käynnin jälkeen, koska niitä tulee nyt sinne väliin. Ponnahdusikkunassa ne tuli perään.

  Muutamaa blogia olen käynyt katselemassa, mutta harvemmin avaan kommentteja, koska ne on juuri tällä tavalla vaikeasti: aukeaa hitaasti ja menee heti sinne kommenttien loppuun, josta sitten pitää rullata ylöspäin.

  "Koko sivua" en ymmärtänyt.

  Pohdin asiaa ja päätin äänestää ponnahdusikkunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmissa on ne hyvät ja huonot puolensa. Pitäisi itse vaan päättää, et mikä on kivoin. :)

   Poista
 34. Tuo on kyllä ihanaa että on tilaa kuivata pyykit pesuhuoneessa. Me muutettiin aikalailla samaan aikaan kuin te, ainoa miinus täällä on se että edelleenkään pyykit eivät mahdu pesuhuoneeseen kuivumaan, joten kuivaan ne makkarissa niinkuin edellisessäkin asunnossa.. ollut muutenkin hauskaa seurata tätä teidän muuttoprojektia täällä, kun tehtiin tosiaan melkein samaan aikaan muutto:) Me saatiin 1.12 avaimet käteen, mutta muuttamaan päästiin vasta jouluna kun remontoitiin tämä asunto melkeinpä lattiasta kattoon. Ja tuon projektin jälkeen voin vannoa että ensi kerralla en osta remontoitavaa asuntoa:D
  Mutta tosi paljon teillekin vielä onnea uuteen kotiin!:)

  -narppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluatko kertoa miten remontoitte, millaista värisävyä? :) Aika nopeasti saitte kyllä remontin tehtyä, et ihailtavan nopeata toimintaa. :) Onnea teillekin uuteen kotiin! :)

   Poista
  2. Juu no me ostettiin tälläinen pienehkö rivarikaksio joten remontoitavaa pinta-alaa ei onneks ollut paljon:) isoin homma oli tuo vanhojen tapettien pois repiminen ja seinien tasaus ja hiominen. Valkoiseksi maalattiin kaikki seinät, ei ehkä kovin trendikästä mutta me tykätään :) vaatehuoneesta revittiin kaikki vanhat epäkätevät hyllyn rotiskot pois ja asennettiin kokonaan uudet hyllyköt ja sinne uusittiin myös lattia. Iso homma oli myös tuo keittiön uusiminen, se laitettiin ihan alusta loppuun uusiksi mutta sen teki ammattimiehet joten uusi keittiö oli pian pystyssä kun vain oltiin itse saatu revittyä vanhat kaapit, tiskipöytä yms pois sieltä. Keittiössä on korkeakiiltovalkoiset ovet ja työtasot tummaa pähkinää . Ihana sekin, vaikkei ehkä enää trendikkyyden huippu sekään ;) mutta suurin haaste tuossa remontissa oli silti tuo meidän 1,5v muksu jonka kanssa oli HIEMAN haastavaa remontoida :D - narppu

   Poista
  3. JOo! Mä tiedän ton tapettihomman. Oltiin auttaas yhtä kaveria sen neliön tapettirempassa ja siihen uppos KUUKAUSI vaikka siel on väkee auttaas mutta ku siel oli edelliset omistajat vaa laittaneet tapettia tapetin perään. Mimmoset keittiön te laitoitte? Jos on kuvaa jossain netissä, ni uskallatko näyttää. :) Miten te muuten saitte remontoitua lapsen kanssa? Eiku nii, hää on viel niin pieni ettei varmaa sillee ollu jaloissa ku vähän vanhempi ois ollu varmaa aina auttelemassa. :)

   Poista
 35. Ihana toi linkki saunan sähkönkulutuksesta! Me muutettiin upouuteen asuntoon viime keväänä, ja tässä asunnossa on oma sauna. Tykkään saunoa tosi paljon, mutta mua on huolettanut sähkölasku.. Ja kun sähkölasku on mun mielestä aina niin järkyttävän iso, oli silloinkin kun asuttiin saunattomassa asunnossa. Tosi helpottavaa tietää että ei se saunominen nyt niin älyttömän kallista ole.

  Meillä taitaa muuten olla samanlainen kiuas kuin teillä, meidän kiuas hurisee hirveästi kun on päällä.. Ilmeisesti se ajastin vai mikä onkaan tekee sen hurinan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän tuo Harvia oo aika yleisin kiuasmerkki? Mut ei meillä kyllä hurise, en oo ainakaan kiinnittänyt huomiota mihinkään hurinaan. Mut juu, ei se saunominen kovin kallista oo, mut siihenkin vaikuttaa kaikki jäähyilyt ja kauanko sitä pitää päällä. Me ollaan melko pikasaunojia. :)

   Poista
 36. Ehdottomasti ponnahdusikkuna takas! Tätä on tuskaista lukea kun pitää veivata ees taas koko ruutua.

  -AI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl ikävää veivata mut kyllähän sitä tuossa ponnahdusikkunassakin joutuu jos haluaa katsoa mitä lukija on kirjoittanu ja mitä itse vastaan. :) Kokeillaan nyt näin ainakin hetken aikaa. :)

   Poista
  2. eieiei, ei ponnahdusikkunaa. Tää on ehdottomasti parempi, parempi, parempi...

   Poista
 37. Voi kun ihanan näkönen asunto <3. Ei siinä ole mitään erikoista jos innostuu siitä että voi pyykätä ja kuivattaa pyykit samassa tilassa. Meillä kun ei niin onnistu, pyykit peseytyy samassa tilassa kun suihku ja wc, kuivatus onkin sitten eri asia, joko keskellä kämppää teline tai sitten minun vaatekaapissani :) (iiiso vaatekaappi).

  Ja pesupallo on must! Pyykkikone pysyy siistimpänä ja kaikki pesuaineet tulee varmasti käytettyä.

  Ihanaa perjantaita Piia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Oijoi, onko sulla IIIIISO vaatekaappi? Mä oon kyl nyt kade siitä. :) Pesupallo on kaikista parhain, oon monenmoisia kokeillut. :) Hyvää perjantaiehtoota sinne kans! :)

   Poista
  2. Oletko kokeillut pesupähkinöitä?

   Poista
 38. Joko se äänestys loppui? Kumpi voitti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ei kumpikaan. Kokeillaan nyt tätä vaihteeksi. On jotenkin selkeämpi.

   Poista
 39. Mun mielestä tämä on nyt hyvä tyyli mitä käytät kommentteihin ja niihin vastaamiseen. Ei haittaa vaikka tämä ei avaudu omalle sivulle tämä kommentti osio, tämä on minusta nyt parempi ja selkeämpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tää selkeempi mut kyllähän täsä nyt vähän joutuu rullailee ees taas, mut niinhän se ois tuossa toisessakin. Toki vaan vähemmän, mut sit selkeys menis huonommaks. Kaikkee ku ei voi saada. :( Mut kokeillaa nyt tätä ainakin hetki.

   Poista
 40. Tämä systeemi on EHDOTTOMASTI parempi. Eli täältä jyrkkä EI ponnahdusikkunalle!

  Ihana kun laitoit kuvia uudesta kodistanne. Teillä on kaunista. Selkeästi uudenaikaiset nuo laatoitukset, kaapistot ja kaikki. Vanhaan asuntoonne verrattuna.

  Tykkään kybällä elämänmakuisesta blogistasi. Miksi ihmeessä ei saisi iloita pikkuasioista? Pitääkö aina olla tyyliin lottovoitto ennen kuin sanoa iloitsevansa?
  Harvassa on sinunkaltaisesi ihmiset, jotka osaavat nauttia pikkuasioista ja tehdä arjen pikkujutuistakin huumoria.

  Onnea vielä uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onkai se uudenaikaista täällä uudessa kun rakennettu 2012 ja vanha oli 1975. ^_^ Mie tosiaan tykkään iloita niistä pikkuasioistakin, kunnei elämässä aina tapahdu mitään isoa mistä iloita. :)

   Poista
  2. Ihmettelin, kun ette tehneet vanhassa asunnossa mitään remppaa, vaikka taisitte asua siellä aika monta vuotta. Me asuttiin aikanaan reilut kolme vuotta kerrostaloasunnossa ja tehtiin sinä aikana keittiöremppa, kylppäriremppa, eteisremppa ja vielä lattiaremppa.

   Poista
  3. Me ei tehty remppaa, koska tiedettiin et muutetaan uuteen ni säästettiin kaikki rahat tähän. Ja tuo vanhahan oli siis osittain kunnostettu, ei siellä olis tarvinnu tehdä muutaku vaihtaa kaapistot keittiöön ja makkariin.

   Poista
 41. Toi lattia kyllä näyttää TODELLA upealta, kahdehdittavaa. Myös lattiakaivon ympärys näyttää silmääni hieman erikoiselta? sellaiselta hyvältä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Mie kyl tykkään. :) Siis tarkoitatko että se laatoitus näyttää erikoiselta vai mikä?

   Poista
  2. eikun toi itse lattiakaivon läheinen ympärys, kai se pala lattiakaivoa on :D toi hopeanharmaan välinen neliön :DD tietysti laatoituskin on upea.

   Poista
  3. Ai siis toi ritilä. En tiedä mimmoisia muissa uusissa on, mutta on se siis tosiaan erilainen kuin mitä vanhoissa asunnoissa on. Siellähän on ylensä ollut sellainen valkomuovinen ritilä. Tää on jotain metallia. Ja mie tykkään, koska toi on niin helppo pitää nyt puhtaana. Jeij! :)

   Poista
 42. Kivan näköistä! Onnea uuteen kotiin =)

  -Jonna

  http://pikkuisenminua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Blogisi on poistettu?

   Poista
 43. Ootko huomannut, että sun pesukone on todella likainen? Kauhea likakerrokset noissa reunoissa ja tiivisteiden ympärillä.

  VastaaPoista