15.1.2013

Pikkuhiljaa alkaa työhuoneenkin seinät saada koristuksensa

Työhuoneen eka taulu
(joka ei kylläkään oo vielä seinälle päässy eikä välttämättä ees pääsekkään)
Ja kuten voitte huomata, meillä on lattialämmitys aina punaisena

Tosiaan tuo taulu pitäs laittaa tuohon seinään, joka ei nyt kuvassa näy mutta on siis tuossa vasemmalla. Toinen idea, mitä olen pohdiskellut että heittäisin tuon taulun menemään ja laittaisin kortit kuin pyykkilangalle kuivumaan.

Oon huomannu et kun nyt ollaan tässä asusteltu pian kuukauden verran, niin pikkuhiljaa alkaa hahmottumaan et miten haluaa laittaa mitäkin. Työhuoneessa kun eniten oleilee (ainakin nyt tällä hetkellä) niin tänne on ehtinyt kaikessa rauhassa miettimään sitä sisustamista. Me ollaan kyl ton isännän kans niin hitaita tekemään mitään tällaisia, mutta onhan meillä tässä aikaa.

Mutta taidankin mennä ottamaan pienet päikkärit ihan ekaa kertaa tässä uudessa kodissa. Nyt kun sitä touhottamista ei ole niin paljoan eikä puhelin pirise kokoajan. Eilenkin sain siis viettää aikaani puhelimessa melkeen kokoajan kun aina joku soitteli. Asiasta viidenteen, voisko joku ystävällinen muistuttaa mua torstaina, et tarttis tehdä Ei mainoksia, kiitoksia - lappunen äitini oveen. Mun on nyt kaks kertaa pitänyt tuo tehdä mut aina oon unohtanu ja äidin luona ei oo semmosia välineitä et vois tehdä nätin ilmoituksen oveen.

38 kommenttia:

 1. Pyykkinaru-idealle kannatusta täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, pitää tossa joku päivä kattoo jotain lankaa ja pyykkipoikia. :)

   Poista
 2. Kukas sulle on niin innookkaasti soitellut?

  VastaaPoista
 3. Miksi pitää muistuttaa torstaina?? Nytkin sen olisi voinut tehdä, kun kirjoitit tämän eli olisit tehnyt lapun ja jättänyt tämän kirjoituksen kirjoittamatta...

  Mulla menee kortit aina roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mä taas säästän kortit.

   Poista
 4. Mikset laita puhelimeesi hälytystä aiheesta? Tai tee kylttiä jo nyt valmiiksi laukkuun odottamaan torstaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, toi on hyvä idea. Mä laitan siis kännykkään muistutuksen ja tuohon uutukaiseen kalenteriinkin! Jos mä tekisin kyltin nyt, ni se kerkeis moneen kertaan katoamaan - aiemmasta viisastuneena teen sen siis just vähän ennen. :)

   Poista
 5. Tuo taulu on järkyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se onkin, mutta en mie taulua aiokkaan säilyttää vaan teen noista korteista jotain kivaa tuohon seinälle. Ilman siis tuota taulua :)

   Poista
 6. Taisit sanoa jossaki, että te ette laita verhoja ikkunoihin, miksi ihmeessä? Mun mielestä on tosi kolkkoa ilman verhoja, ja kun säkin harrastat tuota sisustamista, niin saitite heti paljon kivemman ilmeen kun verhot laittaisit. Ei se kuitenkaan niin iso homma ole. Samoin, miksi ei voi käyttää mattoja, jos on lattialämmitys? Vähän outoja mun mielestä nää sun mattojen ja verhojen puute :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarttee vissii tehdä UKK-osioon näistä verhoista ja matoista oma juttunsa kun tää kysymys tulee kokoajan. Katso siis vastaus sieltä.

   Poista
 7. lattialämmitys on ihana,mutta meillä ainakin oli ikäväyllätys sähkölaskussa,miten kallista se on pitää ihanan lämpösenä..tosin meillä nyt kun on vanha talo,ni vetää kyl eri tavalla kun uusissa..
  joo pikkuhijaa ne taulut kyl löytää paikkasa,ja teilläkin kun on uus koti,ni ei varmasti huvita turhia reikiä seiniin tekemään.

  VastaaPoista
 8. Oon myös tuon pyykkinaru-idean kannalla ehdottomasti! :)

  -J-

  VastaaPoista
 9. Maisemapostikortteja en laittaisi seinälle. En tauluna enkä pyykkinarulla. Kirppareillakin on kaikkia kivoja pieniä tauluja myytävänä, jos säästää haluaa ja ne kuitenkin on ihan toista kuin kortit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää en oo sää, joten mää laittasin noita seinälle. :) Ovat kuitenkin tunnearvoltaan arvokkaita. :)

   Poista
 10. Eikös tuo "tee äidille ei mainoksia-lappu" vois kirjottaa uuteen kalenteriin jonka just sait? ::DDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä, sitä varten varmaan on kalenteri.

   Poista
  2. Enks mää jossain tämän maininnut, et voiski kirjottaa siihen kalenteriin jonka sain. :) No sinne se on nyt kirjoitettuna ja kännykkäänkin ja vielä postit:lle tohon tietokoneen kulmaan. :) Et varmana muistaa. :)

   Poista
 11. Ainiii voisitko tehä uuden postauksen mihin pyydät ihmisten lähettämään kysymyksiä ja vastaat niihin videolla?:) Ne oli niin hauskoja :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä varmaa tommosta tee, mut kyselypostaus on tulossa joskus.

   Poista
 12. Minusta tuo ilmoitustaulu seinällä on tosi hyvä idea. Voisit vaikka maalata kehykset ja laittaa sisälle jonkun Marimekkotyylisen kankaan.

  Ei silti tuo naruidea on myös tosi hieno. Meillä on pyykkinarulla kaikki laskut keittiössä. Pyykkipojat on ostettu Sinooperista joskus kivi ja miekka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä liputan kyl eniten tuon pyykkinarulla -idealle. :)

   Poista
 13. Tuon taulunhan + kehykset voisi maalata valkoiseksi tai mustaksi. Siihen kaksi isohkoa mustavalkoista valokuvaa vieretysten (väliin pieni hajurako) ja taulu tulisi seinälle tuolleen vaakatasoon. Välttäisin ehkä kaikkea liian pientä sälää huoneen koristamisessa, tulee helposti sekava vaikutelma. T. Dinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin kiva idea. :) Kiitoksia. :)

   Poista
 14. ikeasta edulliset verhotangot ;) meillä on lattialämmitys ainoana lämmityksenä ja kovasti jaksaa lämmittää 70neliöä vaikkei ole täysillä.. ehkä puolella teholla ja joka huoneessa on matot.. joissakin kaksikin :D mutta hyvä idea tuo pyykkinaru.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän meidänkin lattialämmitys hyvin lämmittää, eikä me täysillä sitä pidetä. :) 2,5-3 on plussapäivinä ollu mut nyt kun tota pakkasta ollu enemmän ni ollaan vaihdeltu 3-4 välillä.

   Poista
 15. minäkin sisustin tollasella taululla.... 20 v sitten, yläasteella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nii määki! :)

   Poista
  2. Aihihi mullekin tuli ihana 90-luku mieleen :D

   Oon vähän kujalla, meinaatko siis pitää tuon "taulun", kuten postauksessa oli vai keksiä jotain muuta, kuten kommenteissa luki? Se "pyykkinaru"-juttu voisi olla ihan hauska, jos löytyy sopivat pyykkipojat (oliskohan siellä Sinooperin Home -myymälässä Teljäntorilla?) tai sitten ihan vaan jotkut simppelit kehykset. Korttien asetteleminen voi myös olla haasteellista, jotta lopputulos ei ole liian sekava. Ymmärrän kyllä, että kortit haluaa säästää, mullakin on jääkaapin ovessa sekalainen läjä :D

   Poista
  3. Jooo, oli vissii vähän sekava. :) Mut siis tarkoitus oli tehdä tommonen pyykkinarujutska mutta myös jäin miettimään et maalaiskehykset ja ostais siihen jonkun julisteen tai en mie tiiä... ehkä viisaampi heittää vaa roskiin. :)

   Poista
  4. Kyllä, Pipsa, roskiin vaan! Kivampia seinän somistuksia on olemassa, ei tuollaista kannata edes harkita...

   Poista
 16. Lattialämmitys aina punaisena - mitä se tarkoittaa, kun en lattialämmityksestä ymmärrä mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarkottaa sitä, et punaisena se lämmittää. Vihreällä se on saavuttanu sen tarvitun huonelämmön. Kyl ne pari kertaa päiväs punasella on, et ei nyt siis kokoajan mut tuntuu siltä et ku kattoo ni punasella. :) Tai sit kiinnitän enemmän vaa huomioo ku on punaisena.. :)

   Poista
 17. Askartele mainoksista äitillesi se Ei mainoksia, kiitos!-lappunen. Tulee hauska ja varmasti postijakaja muistaa sen myöhemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinku tolleen kun Itella mua muisti? No ei ollenkaan hassumpi idea. Mut en viittis nähä vaivaa niin paljoa kunnei se siinä kauaa ole. Toivon mukaan. Et jos me päätettäs ettei haluta mainoksia ni voisin nähäkki vaivaa. Mut kyl mie semmosen nätin kuiteski teen. Mut kiitti kuitenkin ideasta, kokeilen ehdottomasti jos tommonen viel tulee ajankohtaiseks.

   Poista
 18. "Ja rakennuttajakin meille sanoi, että kannattaa matot laittaa ns. kylmiin kohtiin missä näitä lämmityskohtia ei ole"

  Eli ne "kylmät kohdat" mihin maton voi laittaa (tai lämmityskohdat, joihin ei kannata laittaa), on siis merkitty jollain merkillä kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne pystyy ihan paljainjaloin paikantamaan. :) Mut kyl rakennuttajalla on pohja jossa ne näkyy paremminkin.

   Poista