4.1.2013

Taas perjantai!


Käytiin eilen viimeistelemässä vanha asunto eli sieltä tultiin hakemaan kirjahylly ja sänky pois. Sen jälkeen roudattiin kaikki tavarat eteiseen ja aloitettiin muiden huoneitten siivoaminen, mikä tapahtui todella niksnaks mun siivoojaan metodeilla. Ja samalla otettiin viimeiset tavarat tänne uuteen eli ne siivoustavarat.

Hieman ehkä haikea fiilis kun pisti oven kiinni mutta ei mitenkään paha, kun kuultiin naapureilta että sinne on taas muuttanut joku metelöivä nuori. Että ei tarvitse enää sellaisia kuunnella, en jotenkin usko että tällä alueella on samanlaista menoa. Kalliimmat vuokrat, enemmän lapsiperheitä jne.

Se olisi sitten eka kunnollinen viikonloppu tässä uudessa, kunnei tarvitse tehdä mitään. Saa vaan olla! No johan tässä on menty ja tehty, niin on ansaittu pelkkä oleilu.

Jeij! Eilen tuli ekat kirjeetkin tänne uudelle asunnolle. <3 <3

Illalla olisi tarkoitus mennä saunaan ja ostinkin sitä varten meille huurteiset. Aluksi taisinkin olla, että meillä ei käydä kuin kerta viikossa saunassa - nyt onkin pakko myöntää, et kyllä siinä niin vain kävi että melkein joka ilta olen saunotellut.

Muistakaahan muuten osallistua arvontaan jos kalenterille ois tarvetta. Arvonta kun menee umpeen sunnuntaina klo 22.00.

13 kommenttia:

 1. - HiH, pakko myöntää, että vaikka en sua henk.koht tunne ja vaikka oon ollu lukijana vasta vähän aikaa niin kyllä oon onnellinen teitin puolesta. Se, että vihdoin pääsitte uuteen asuntoon on ihan mahtava juttu! Sun blogi on ihana, piristävä, iloinen ja sellanen valopilkku (ainakin mun) päivässä. Hirrrrrmusesti onnea uuteen asuntoon ja toivotaan, että kaiki menee hyvin ettekä joudu meluisia naapureita kestämään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. <3 En usko, että joudutaan meluisia naapureita kestämään. Tää alue on ihan erilainen verrattuna tuohon edelliseen.

   Poista
 2. Sinä varmastikin osaat siivota "järkevästi", osaisinpa itsekin :)
  Saunominen on tosi ihanaa. Käymme myös melkein joka ilta saunassa. Viimeisen saunarempan yhteydessä laitoimme hetivalmiin kiukaan. En tiedä, oliko se järkevää, mutta siellä se nyt seisoo.
  Onnellista viikonloppua teille!
  SH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä järkevyydestä mitään, mutta kyllä sitä siivoustyössä oppii huomioimaan erilaisia asioita. Isäntä kun olisi vain imuroinut ja oli meillä tuossa pieni väittelykin kun sanoin että vaikka vähän imuroi niin silti sinne jää jotain. Ei uskonut, mutta sitten kyllä uskoi kun mää kävin oman moppini kanssa yhden huoneen läpi ja näytin sen jälkeen moppia. Oli se likainen. Eli ei se imuri kaikkea likaa saa pois. Tiedän millainen kulutus tuollaisessa hetivalmiissa kiukaassa on? Mukavaa viikonloppua teille! :)

   Poista
 3. Joko teidän vanha asunto menee myyntiin?

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut samanlainen viikko! Itsekin muutin uudelle alueelle. Täällä on paljon rauhallisempaa :) Mullakin on tässä uudessa asunnossa sauna. Kävin ekan kerran saunassa oli ihanaa. Saa nähä käykö sitä itsekin useamman kerran viikossa saunassa.. Ajattelin et kerta viikkoon ois sopiva, saa nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän mekin aateltiin et kyl kerta viikossa on hyvä määrä saunomista. Tuo lause sit syötiin kun oltiin ekan kerran käyty saunassa, sit se oli jo toka, kolmas, neljäs... :)

   Poista
 5. En tiedä hetivalmiin kiukaan kulutusta...sähkölaskut nousee aina vaan, tuntuu, että ilman tuota kiuastakin.
  SH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkistin nopsaan googlesta, niin hetivalmis on kalliimpi vaihtoehto kuin puu/sähkökiuas. Sitä suositeltiin ahkerille saunojille, joten ei muutaku joka päivä sinne vaan nauttimaan lämmöstä. :)

   Poista
 6. Oletteko jo päättäneet vanhan kämpän kohtaloa? Myyntiin? Vuokralle?

  Kiva muuten kun täällä on taas tämä kommentointisysteemi missä vastaukset tulee suoraan kommentin alle. Paljon helpompi lukea ja hahmottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla viel päätetty mitään. Niin, on tämä kyllä selkeämpi mutta enemmän on rullattavaa. :) Mut ku kaikkea ei voi saada. Jos haluaa tällaisen että vastaus tulee alle, niin se on tämmöinen. Koska ponnahdusikkunalla se ei onnistu. Vaan sitten mä vastaan aina kilometrin mittaisella vastauskommentillani. :)

   Poista
 7. Ponnahdusikkuna ei ollut hyvä. Näin on just jees :)

  VastaaPoista