16.1.2013

Touhuavalle sattuu, vähän yhtä sun toistaEi
saisi olla tämmöinen aropupu kun minäkin töissä pakkaan välillä olemaan. Menin lyömään polveni töissä melkoisen makeasti yhteen oveen ja se on nyt ollut alkuviikosta lähtien vähän turvonnut sekä kosketusarka tuosta päältä - onneks on edelliseltä polvireissulta olemassa noita kylmägeelejä. Katsotaan nyt et jos ei tuosta omilla tropaille parane, ni pittää varmaa konsultoida lääkärisettää. Mut on tääki mulle muistutuksena et vois ottaa vähän rauhallisemmin sen työnteon kanssa.

Äitin asiat ne vaan menee puolelta toiselle. Toisena päivänä lupaillaan kotiinpääsyä ja toisena päivänä mietitään proteesin vaihtoa kokonaan uuteen. Ei oo kiva kuunnella, ku toinen itkeskelee ja ku ei voi olla siellä halimassa. :(

Postilaatikossa odotti vihdoin ja viimein Lumingerien paketti, josta paljastui mustat Enellit. Jeij! Sieltä pitäisi pistää tilaten nuo uudet Elomin rintaliivit.

The Carrie Diaries -sarjakin alkoi tuossa muutama päivä sitten. Oon tuota hieman odottanutkin, kun tykkäsin Sinkkuelämästä. Yhden jakson perusteella en tosin vielä uskalla sanoa mitään, mutta kyllähän tuota nyt kuitenkin katsottua tulee.

Oltiin eilen isännän kans saunomassa ja siinä sitten käytiin tämmönen hauska keskustelu. Oon vieläki saanu kuulla tuosta isännältä ja ollaan saanu nauraa masut kipeiks. Mä oon kyl joskus niin toope, ettei oo tosikaan.

16 kommenttia:

 1. Täältä ruudun takaa en voi muuta kuin ihailla sua; harvoin törmää ihmiseen, joka uskaltaa olla noin paljas, ihan oma itsensä, täällä virtuaalimaailmassa.

  Ystävien keskellä toki monikin uskaltaa, mutta sehän on täysin toinen tilanne .

  Mutta kuule Pipsa, pakko sanoa, että toi "isäntä" kuulostaa vähän, hmm, hassulta. Mä tunnen henkilökohtaisesti vain yhden isännän, ja sillä on 60 lypsävää ja nuoriso päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä "paljasta" pipsan kirjoituksissa on? En ymmärrä. En ymmärrä sitäkään että puolustelet täysin normaalia tapahtumaa sillä että ole aropupu ja touhuava...

   Poista
  2. Onhan se isäntä vähän hupsu kutsuma mutta se on tullut jäädäkseen. :) Eikä tuo nyt niin kaukaa ole haettu kun maalta kuitenkin kotoisin. ;)

   Poista
 2. missä toi sarja siis alkoi? :)

  VastaaPoista
 3. Olipas hassun hauska juttu! :D Nauran täällä ihan vedet silmissä. Mulle ei koskaan tapahdu mitään noin hauskaa. On kait niin tylsä elämä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekkaan! Eikä mun pesupalloihin mee sukkia, koskaan!
   Onneksi Pipsa pelasti tällä jutulla mun päivän :)

   Kiitos PipSa!

   Poista
  2. Voi Elämä :D

   Poista
 4. Ihan asiasta kukkaruukkuun, löysin netistä tällaisen projektintapaisen, ja olisi kiinnostavaa kuulla sinun mielipiteesi asiasta, vaikka kokonaisen postauksen verran, jos innostut: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2263037/Are-prudish-proper-cheeky-slut-Artist-sparks-debate-message-skirt-length-send.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl kiinnostava, joten enköhän jossain vaiheessa asiaa pohdiskele. :)

   Poista
 5. Ihanaa et sie oot säilyttänyt ton siun karjalaisuutes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, miekin mietein, miten mukava kun haastetaa karjalaasittain. Tulee ihan koti-ikävä.

   Poista
 6. Onko sun polvesi vielä kipeä? Huomasin tuossa videolla, että hieroit polvea aina välillä.

  VastaaPoista