5.1.2013

Vaate-esittelyssä: Leopaita

   

Paita
on UK26-28 kokoa (pitäisi vastata Suomen kokonumeroita 54-56)

Materiaalina on 96% Viskoosi, 4% Elastaani

Pituudeksi on ilmoitettu 81cm.

Hinta (Yoursilla) 22.50EUR 14.50EUR


   

47 kommenttia:

 1. Ei sellaista lehteä ole kuin Keskipohjanmaalinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo, tuli pieni kirjoitusvirhe. :)

   Poista
 2. Säähän näytät jotenkin tosi epämuodostuneelta. Pahaa tekee.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 12.09: harmittaako sua, kun Pipsa hoikistuu silmissä vai onko sulla paha olla jostain muusta syystä?

  Pipsa: kiva paita ja sopii sulle täydellisesti :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa sietää hoikistuakin, jotta edes etäisesti muistuttaisi ihmistä.

   Poista
  2. Tsotso, puhut rumia! tai siis kirjoitat...eikö äitis oo opettanut, ettei ihmisiä saa kiusata. Jos ei oo mitään kivaa kirjoitettavaa, kannattaa olla hiljaa.

   Poista
 4. Millaisia valaisimia ostitte? Laita kuvia, pliis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä niistä kuvia vielä tulee mut eteiseen tuli Plafondi. :)

   Poista
 5. Hoikistuu? Pipsalla on vielä kymmeniä kiloja terveelliseen painoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä on hoikistuttu mutta normaali painoon olisi matkaa. Mutta siis jokaine miinustettu kilo on miinustettu kilo ja tekee jo hyvää.

   Poista
  2. Jos bloggerissa olis tykkäysnappi niiku facebookissa, niin painaisin sitä tuolle kommentille! :D
   Eikä siis tosiaankaan missään kettuilumielessä, iso kilojenmiinustamisprojekti itelläkin :)

   Poista
  3. Lisäys tuohon minun edelliseen, siis PipSan kommentille tykkäystä, tuli just mieleen että joku anonillittäjä takertuu tuohon kuitenkin jotenkin muuten niin tarkennetaan ihan vaan varalta :)

   Poista
 6. Jotenkin tosi kiva, mutta sit taas jotenkin ei. Onhan se tietty hyvä että sä ite tykkäät siitä :) jotenkin ehkä kuitenkin liian vartalonmyötäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mutta kun se vartalonmyötäinen on kiva. Tosin tuo on nyt pitkänä tuosa, että itse käyttäisin vähän lyhyempänä versiona. Ni istuvuus vois olla kivempikin sen kanssa.

   Poista
 7. Olipa hyvä juttu Kalevassa tänään! Hyvät kommentit sinulta ja piretä kuva :)
  SH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kertokaa nyt meillekin, jotka mitään Kalevaa nähdä..

   Poista
  2. Blogiin tulee juttu ilmoille huomenna. :) Näette siis kaikki sen. :)

   Poista
 8. aivan hirvee paita. tuo sun kaikki läskit esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ooämgee, mikä vaate nyt ei toisi esille. Ehkei kannata katsella jos noin ottaa pahhoota. :)

   Poista
 9. Mikä vaate ne läskit sitten piilottaisi. Mutta rehellisesti, nuo housut ei kyllä imartele. Korostavat reisiä älyttömästi. Tiedän, että sulla Pipsa on antipatioita kuntosaleiluun, mutta kunnon jalkaprässi tekisi sun jalkojen muodolle isoja ihmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkaprässi ois varmasti tosi hyvä. :) Mutta kun mie en salille mene. Pitäs vissii tehdä kuntosali tonne varastohuoneeseen. :) Mut eihän nuo housut sovikkaan tolleen paidan kanssa, koska legginssit/jegginssit ei oo housut ja persus pittää peittää. :) Eli noiden kans sopii toisenlaiset housut.

   Poista
  2. Ihan uteliaisuudesta, miksi et halua mennä salille? :) Olin itse samanlainen sali-vihaaja viime vuoteen asti, kunnes innostuin ja nyt se on mun mielestä melkein paras kuntoilumuoto! Olin käynyt joskus aiemmin muutamia kertoja, mutta en jotenkin yhtään silloin innostunut ja ajattelin aina, että muut katsoo ja naureskelee mulle, kun oon lihava ja huonokuntoinen! Mutta ehkä nyt vain löysin kivemman ja "rennomman" salin? Luulen, että silläkin on tosi paljon merkitystä, että minkälaisella salilla käy. Vaikka liikunta ei niin hirveästi laihduttaisikaan, niin lihas kuitenkin polttaa enemmän rasvaa, eli lihaskuntokin on aerobisen liikunnan ohella tärkeää, jota varmaan tarpeeksi kyllä harrastatkin!

   Poista
  3. Kyllä tommoset paksuhkot legginssit on ihan housut ja niiden kanssa ei tarvii persettä peittää. Se "Leggins are not pants so cover your ass" viittasi niihin ensimmäisiin legginsseihin, jotka olivat siis ohuita sukkahousumaisia ilman teräosaa. Nuo sinun housulegginssisi ovat kaukana siitä, joten todellakin sopii tuo paita noiden housujen kanssa noin.

   Poista
  4. En vain koe salia omaksi jutukseni. Ja koska haluan että liikunta on mukavaa, niin vältän kaikkea sellaista mikä voisi aiheuttaa sen, ettei innostaisi lähteä liikkumaan. Ettei kyseessä siis ole mikään sellainen että kaikki katsoo ja nauraa mulle. Vaan ihan puhdas ei kiinnosta. :)

   No hyvä tietää, että nuo jegginssini kelpaavat housuina.

   Poista
 10. Onhan niitä muitakin keinoja saada jalat timmeiksi kuin salilla käyminen, mutta jos Pipsaa ei haittaa omat jalat niin miksi ne haittaisi ketään muutakaan?!?!

  Kiva paita, vaikka itse en eläinkuoseista tykkää. Ja tuo kommentti, että läskit näkyy oli aika hupaisa XD Jos on lihava ihminen, niin minnekäs niitä läskejä nyt voisi yrittää piilotella :D Makkarat on makkaroita, ei niistä eroon pääse vaateilla, tärkeintä on kait käyttää vaatteita jotka itsestä tuntuu ja näyttää kivoilta :) Silloin muutkin unohtaa ne pienet epätäydellisyydet ja jos ei unohda niin se on sitten sen häpeä ketä ne häiritsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möllikkä, kyllähän ne läskit siellä on olemassa, paidasta riippumatta, mutta tämä paita kyllä vähän ikävästi korostaa makkaroita... Se taitaa olla tuo vähän kiiltävä pinta, ja materiaali joka korostaa varjoja ja valoja. Jos olisin Pipsa, niin laittaisin paidan myyntiin, ja ostaisin jonkun toisen, saman tyyppisen, mutta vartalolle armollsemman. Kiiltävät pinnat ovat vähän haastavia usein...

   Poista
  2. Kiiltävä pinta on kyllä haasteellinen mutta en mä vielä tykkää antaa periks ton paidan kanssa. Oon harakka ja kaikki kiiltävä on niin ihanaa. :)

   Poista
 11. Et koe salia omaksesti, et pelkää katseita mutta voisit tehdä varastohuoneeseen oman salin? Miksi tekisit sen salin sitten kotiin, jos et koe saliharjoittelua omaksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii-ih, sinäpä osuitkin ongelman ytimeen, vai mitähän Pipsa vastaa?

   Poista
  2. Pipsa ei vastaa mitään. :)

   Poista
  3. LUULEN tietäväni mitä tässä tarkoitetaan: 1) toisaalta sanot, ettei kuntosali ole sinun juttusi, mutta 2) toisaalta voisit sellaisen laittaa kotiisi. 3) Sanot, ettet välitä kuntosalilla toisten katseista.

   Tässä on selvä ristiriita. Johtopäätös olisi se, että VOISIT kyllä kotona käyttää kuntosalilaitteita, mutta jostain syystä et salilla. Itse ainakin päättelen, ettet halua käydä salilla toisten nähden, vaan kotona yksiksesi.

   Minulle on se ja sama käytkö salilla tai et, tykkäätkö siitä tai et, mutta kyllä minäkin tuon ristiriidan tässä näen. Ja onhan se totta, että aika moni meistä lihavista inhoaa kaikkia sellaisia paikkoja, missä joutuu katseiden kohteeksi - uimahalli, kuntosali esimerkkinä. Ethän sinä Pipsa uimahallissakaan tykkää käydä?

   Poista
  4. Kissako kielen vei, vai etkö enää osaakaan kääntää tätä omaksi eduksesi?

   Poista
 12. Eipä yllätä, hankala vastata kun taas kerran jäit valheesta kiinni. Tajuatko miksi on niin vaikea uskoa mitään mitä sanot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, nyt ei oikein ymmärtänyt. Missä mä olen valehdellut ja jäänyt kiinni?

   Poista
  2. Olen sen aina tiennyt, että Pipsalla on ymmärtämisongelmia. Kelläpä ei olisi silloin, kun jää kiinni asiasta tai toisesta...

   Poista
  3. No kellä tahansa olisi kun noin kryptisesti puhutte. :) Mut kertokaa nyt, älkääkä väännelkö asiaa eteenpäin. No joo, provoahan tämä on mut mua ainakin kiinnostaa nää teidän luulonne. :)

   Poista
 13. Tämä eräs anonyymi on kyllä ihme jankkaaja. Nyt lähti levittelemään asiaansa vauvapalstalle, mutta eipä sielläkään tuullut vastakaikua.. tai no, tämän luettuaan lähtee varmaan vastailemaan itselleen.

  VastaaPoista
 14. No, en esim. itekkään tykkää käydä kintosalilla, en oo koskaan tykännyt. Kuitenkin, jos kotona olis joitain laitteita, vois "pakottaa" ittensä silloin tällöin tekemään muutaman sarjan aina jollain. Enpä viittis lähteä ja maksaa itteeni kipeeksi salille jonkun 5 minuutin jalkaprässin/kuntopyörän tms. takia :D
  Kaikkea te jotkut aina jaksattekin saivarrella!

  -Tellu

  VastaaPoista
 15. Minusta on melko säälittävää, että ennemmin tekeydyt tyhmäksi, kuin myönnät puhuneesi itsesi pussiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo ylempänä pyysin, että kertoisitte missä muka näin on käynyt. Mutta ei, te vain jankutatte nyt tätä pussiin puhumista. Jos ei asiaan tule selvennystä enempää, jää asia tähän. :)

   Poista
  2. No tässä näin, kun et koe saliharjoittelua omaksesi mutta voisit tehdä salin kotiisi. Eli aivan selvästi välität toisten katseista salilla vaikka muuta väität.

   Älä viitsi tehdä itsestäsi tyhmempää kuin olet. Tunnusta, että asia on näin.

   Poista
 16. Edelleen odottelemme vastaustasi, Pipsa.

  VastaaPoista
 17. Tiedäthän sie Pipsa, että vaikka jätät tämän huomiotta ja annat valua arkistojen harmaisiin, niin me lukijat ei unohdeta. Puhuit itsesi pussiin, nolostuit, ja nyt toivot että kukaan ei huomaisi. Se vaan ei mene niin. Taas kerran todistit meille olevasi valehtelija, mihinpä koira karvoistaan pääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lukijat emme unohda erään Anonyymin pakkomiellettä, lukivaikeuksia, ja kykyä löytää valheita paikasta, joista kukaan muu ei niitä löydä...

   Poista
 18. Samaa se, mistä tämän jutun muistat, mutta selkeästi muistat kuitenkin. ;)

  VastaaPoista
 19. PipSa onkin muistamisen arvoinen <3

  VastaaPoista
 20. Sitkeä anonyymi XD Mä en kyl nähnyt mitään valehtelmista Pipsan puolelta, mut sitäkin selvemmin näin pakkomielteisen anonyymin. Kait sitä valehtelua näkee joka paikassa jos sellaisen asenteen ottaa. Mä annan nyt ilmaisen vinkin teille anonyymeille, et jos tämä Pipsan blogi aiheuttaa noin kuumia tuntemuksia ja näköharhojakin, niin kannattaisiko jättää käymättä. Varsinkin kun Pipsa ownaa teidät.

  VastaaPoista