21.2.2013

Hrrr.... kun on kylmä mutta kaunis päivä


Tänään on ollut kylmä, piti laittaa taas pitkästä aikaa legginssit housujen alle. Mä oon siitä vähän hassu, et toisinaan kestän hyvinkin kylmää mutta välillä taas pienikin vaihtelu saa aikaseen semmoset vilukissafiilikset. Mut lähdetäänpä etsimään positiivisia asioita tästä kylmääkin kylmemmästä päivästä, nimittäin puut saivat ihanan huurupeiton ja kun tuossa ihan pienesti aurinkokin pilkisti niin näytti todella kauniilta.

Oli pakko ottaa tänään töiden jälkeen pikaiset torkut, kun tuo aivastelu ja tukkoisuus veti mut ihan väsyneeksi. Todella inhottavaa tuollainen, kun voikin vetää noin veltoksi. Kunhan nyt ei isommin nostaisi päätään - oon nimittäin taas saanut olla terveenä ku pukki. Alan oikeesti harkitsemaan et työterkkarin puheissa oli jotain tottakin - se kun sanoi, että noin positiviisella ja iloisella elämänasenteella pysyy stressi poissa ja samalla myös turhat flunssailutkin. Oiskohan näin? Ku siis ennen ku olin näin iloinen ja positiviinen, niin mussa kyllä oli aina ne flunssat mitkä vaa jylläs.

Meidän tarttis lähteä viemään tuota vanhaa pesukonetta isälleni. Meillä on tuo tilaihmeauto, että saadaan hyvin kuskattua. Se on niin ihana auto. Mä en voi ees ymmärtää, miks isäntä tossa haaveilee isommasta farmariautosta. Miehet!

Odottelen mielenkiinnolla uuden pesukoneen ja kuivurin käyttöä. Kiitoksia teille vaan vinkeistä! Mä aion kokeilla tekokuituja kun tuossa kuivurissa on ohjelmakin niitä varten ja kuivurin omat ohjelmat eivät pese missään liian kuumassa niitä. Ja sit tos kuivurissa on joku hellävarainen Diamond-rumpu. Meille tuo kuivuri tuo paljon lisätilaa tonne kylppäriin kun saadaan ainakin vaihtaa tuo isompi kuivausteline pienempään. Ja helpottaa se varmaan tota isäntää, ku sillä jonkinasteinen pölyallergiakin on. Allergia on kyllä niin turhia! Tuossa myös syy miksi en voi koskaan kuivattaa esimerkiksi ulkona.

Huomenna on taas perjantai (ihanaaa!) ja se tarkoittaa myöskin Iholla 3 ilmestymistä. Tällä viikolla se ei ole kovinkaan pitkä (älkää silti luulko et se on joku viiden minsan pitunen ja onhan tossa vielä huominen aikaa höpistä teille + jos vielä isän luota sais parempaa videokuvaa teille) Mutta mitäs mitäs, olisitteko te jo toipuneet edellisestä arvonnasta? Olisiko sunnuntaina aika startata uus arvonta?

15 kommenttia:

 1. Jee, sanon JOO arvonnalle!
  Kivoja nuo Iholla-videot mutta pitäisköhän sun keksiä joku oma nimi niille, ettei kohta joku syytä nimen varastamisesta tms. Järkkää vaikka nimiehdotuskilpailu, eiköhän joku lukija keksi sun "tv-sarjalle" hauskan nimen :)

  Ps. Hieno pesutorni ja ihana keittiö... meillä sama värimaailma ;)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo ois kyllä hyvä idis, että omalle tv-sarjalle oma nimi. :) Täytyy kyllä vaihtaa nimet noihin aiempiin videoihin nyt toistakse, ettei sit tuu ongelmaa. :)

   Poista
  2. "Pipsan parhaat" ;D

   Poista
 2. Pipsailua tai Pipsismiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuo Pipsismi sovi enemmänkin mun hömppiin lausahduksiin? Kivalta kyllä kuulostaa noin muuten. :)

   Poista
 3. Pipsan Hipiällä :) -Mia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaa, oonks mää vähän kaksmielisellä tuulella ku mulle tulee mieleen tosta jotain ihan muuta. ;) PipSa - Hipiä taas ei kuulosta niin pahalta. ;)

   Poista
 4. Ääni Pipsismille!

  VastaaPoista
 5. Etkö sä ole kokoajan kipeänä? Mun mielestä olet sanonut tänä talvena vaikka kuinka monta kertaa olevasi sairas. Ja lopun aikaa tilität ettet koskaan sairasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoajan? Siis huihai... en mä kunnolla ole kipeänä ollut hetkeen aikaan. Jotain pientä yritystä on ollu, mutten niin paljoa että laskisin itseni kipeäksi kun ei oo tarvinnu saikkuakaan hakea. :) Mutta siis kyllähän mä sairastan, en vain niin paljoa kuin esim. 2-3v. sitten.

   Poista
 6. Pipsallaan.

  VastaaPoista
 7. Mua häiritsee se, että puhut avopuolisosta nimikkeellä Isäntä.

  Se on tod.näk alueellinen asia, teilläpäin se ei kait ole mitenkään ~hassua. Eripuolella Suomea kun voidaan puhua eri tavalla. Mut kukaan mies ei ole mun isäntä enkä mä todellakaan ole kenenkään emäntä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se tuntuu joitakin vähän häiritsevän kun on hassua kutsua isännänksi. Mut kyllähän tuo välillä minnuu emännänks sanoo. :) Enkä mie mikkää koira ole, että silleen isännäksi kutsuisin. Se vain jäi, kunnen halunnu mitään sydämiä tai etukirjainta alkaa täällä laittamaan ja kullittelu, muruttelu sun muut kuulostaa jotenkin niin lässyiltä. :)

   Poista
 8. Miten olis: Tule Pipsalle kylään!

  VastaaPoista
 9. Pliis, kerro lisää teidän uudesta pesukoneesta ja kuivausrummusta! :)

  VastaaPoista