10.2.2013

Jos sunnuntai osoittautuu tylsäksi päiväksi - katso Ancient Aliens maratooni uusista jaksoista!Meillä on hieman tylsähkö sunnuntaipäivä, ku jo jotenkin odotellaan ensi viikon uutta työviikkoa. Naureskellaankin aina, että vaikka sunnuntai on vielä vapaapäivä niin silti se ei tunnu enää yhtä huolettomalta kuin esimerkiksi lauantai, kun tietää että seuraava päivänä on maanantai ja silloin pitää raahautua (ihan kirjaimellisesti) työpaikalle.

Mutta ei meillä tylsää ole kovin kauaa, kun pistetään tässä muutamat jaksot uudesta Ancient Aliens -sarjasta latautumaan Youtubeen. Pystytään katsomaan tuo television kautta, kun isäntä kytkee television ja tietokoneen välille jonkun piuhan ja tekee jonkun asetusmuutoksen. Ja ennenkuin joku alkaa valittamaan, niin tämä on ihan laillista tehdä kun jaksot löytyvät tosiaan ihan Youtubesta.

Jos siis englanninkieli taittuu ja sarja kiinnostaa, niin eikun vaan katsomaan. Vähän toi on osittain kyllä hömppää mutta osa niistä silti pistää miettimään, että mitäs jos sittenkin.

Ps. ketä muuta huvituttaa tuon miehen hiukset? Muistelisin että ihan ekalla kaudella ne oli vielä siististi, mutta mitä useampia kausia on tullut - sitä pöyhkeämmäksi ne tulee. Onkohan tyyppi mahtanut pelästyä, kun noin pystyyn on hiukset menneet? (hihihi)

19 kommenttia:

 1. hei, tänään olisi vielä mp-messut porissa vanhalla citymarketilla, menkää katsomaan sinne jos on tylsää, siellä muutakin kuin moottoripyöriä, jos ei ne kiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta ei tuollaiset oikein innosta. :)

   Poista
 2. Kuinka voi sunnuntai olla tylsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti. Kun kaikki muut jutut on tehty ja toiset peruu tulemisia, niin nopeastikos siinä tylsää tulee. Mut onneksi Avaruusoliot pelastaa! :)

   Poista
 3. En jaksa katsoa tuota pseudotiedettä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osa noista on kyllä aika tylsiä, mut osa pistää pohtimaan.

   Poista
 4. Muistaakseni seurasitkin jo New Girl- ja The Mindy Project -sarjoja.

  Brittiläisen Sky-kanavan Walesiin sijoittuva draamakomedia Stella on mielestäni mainio (toinen kausi menossa), kuten on myös osittain samojen tekijöiden Gavin & Stacey sekä Ylellä alkanut HBO:n Girls, josta muualla on meneillään jo toinen tuotantokausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kattonu Girlsiä, mutta en oikein saa itteeni tykkäämään siitä.

   Poista
 5. Ei se ole pelästynyt, vaan muinaiset alienit vaan sieppaavat hänet. Hyvin hitaasti, hius kerrallaan.Katsotaan kymmenen vuoden päästä, hän saattaa olla jo jalat 10cm maan yläpuolella.

  VastaaPoista
 6. Te katsotte telkkua ja sarjoja tolkuttoman paljon? Kokeilkaas joskus sulkea netti, telkku, puhelin ja menkää museoon, kahvilaan, ulos lenkille tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me kyllä todellakaan katsella televisiota tolkuttoman paljon. Mää kyllä seuraan montaa sarjaa, mutta niitäkin seuraan netin kautta omalla ajallani. Ulkosalla me ollaan kyl oltu ihan riittämiin tässä viikonlopun aikana. :)

   Poista
 7. Käyttekö koskaan yhdessä teatterissa, taidenäyttelyissä, elokuvissa, konserteissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me yhdessä käydään ulkona, milloin missäkin - paitsi nyt noissa konserteissa. Taidenäyttelyissä vois käydä kyl useamminkin. :)

   Poista
  2. Minkä teatteriesityksen näitte viimeksi?

   Poista
  3. No siitä on kyl niin pitkä aika, mut se oli tuossa Kirjurin kesäteatterilla ja siinä oli Salkkareista se yks naisnäyttelijä.

   Poista
  4. Millaisesta kuvataiteesta pidätte?

   Poista
 8. Noi muinaiset alienit on kyl mahtavaa viihdettä, naurattaa aina kattoo mitä kaikkee scifi-höttöö ne keksiikään jostain hiekan murusesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä, mut on niillä välillä ihan mielenkiintoisiakin pointteja mut harvoin ne alkaa sitä pohtimaan enemmän siinä ohjelmassa.

   Poista