12.2.2013

No hö,ihan turhaan mää sinne maahan kellahdin. Ei siel ollu mittää mulle.


Kuten jo facebookissa kirjottelin, että miten mie inhoan kun ne bussin STOP nappulat ei toimi just sillon kun ite tarttis pysähtyä. No mut onneks mulla on niin kantava ääni, ni vähän ku kiekasee ni kuski kyllä ymmärtää yskän. Onneks oli aamulla bussissa tuttu kuski - täällä muutenkin on nää kuskit ni tosi mukavia.

Minnuu hymyilyttää vieläkin se tosiasia, että kyllä paljasjalkainen porilainen vaan ulkopaikkakuntalaisen tunnistaa. Tiiättekös mistä? No ulkopaikkakuntalaiset on niin mukavaa ja puheliasta väkeä, meihin yrmyihin porilaisiin nähden. Välillä tuntuukin, että oonkohan mää ees porilainen kun en oo tommonen yrmy - vaikka eihän tätäkään voi yleistää, mutta kyllä sen silti huomaa kuka ei oo porista.

Nyt muuten tapahtu sitten sekin mitä oon koko talven vältelly, nimittäin liukastuminen. Oli sen verran kiire bussille, että unohdin olla varovainen niin hetikös se puras pepusta palasen ja löysin itteni ihastelemasta jäistä maanpintaa. Perinteinen mahalle laskeutuminen.

Mut hitsit on pakko sanoa, että lumityöt on kivoja! Eilen kun tuli sitä lunta koko päivän vähän väliä, ni illalla sitten otettiin lumikolat käteen ja alettiin kolaamaan pihaa. Ja viimeseks siistittiin oma alue eli siis jotakuinkin samoin kuin näitte Iholla -videollakin mut tällä kertaa se oli täynnä höpinää ja naurua. Mielenkiinnolla odottelen jotain floskakeliä, et kuinka ihanaa se kolaaminen silloin on. Ja tuon jälkeen oli niin ihana mennä lämpimään saunaan - oltiin laitettu se siis lämpeemään ennenkun mentiin ulos. Mä sulin siellä!

Isoveli tulee muuten torstaina tänne Poriin, joten menen töiden jälkeen äidille odottelemaan että näkis ees vilaukseltaan. Täytyy toivoa, että saan julkaista videomateriaalia tuosta tänne blogin puolelle. (Pete, mä tiedän et sä luet tätä joten kat sit kans ettet vie mun nenää!)

Uijui, perjantaina saadaan mennä hakee uus huonekalu kotio. Ja samalla käväistään hakemassa monia muitakin. Tulee olemaan kyl yks hypipompipäivä taas sekin, mutta onneks siitä alkaa viikonloppu. Päästään laittelemaan Anselmin taulut seinään. Melkeen malttas oottaa.

17 kommenttia:

 1. Mä olen yleensä hyvin tarkka, etten liukastu kun on liukasta. Mutta oltiinpa sit eräs joulu Ranskassa miehen kotona, ja tuli vähän pakkasta, niin enköhän mä ollut heti perseelläni kentässä :D vaikka koko talvena en Suomessa kaatunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä oon tarkkana, mut kun kiire oli ni se tarkkuus unohtu ja heti puras pepusta aimo palasen. Pöh! :( Enkä mittää ees löytän..

   Poista
 2. Mä en ymmärrä näitä lähinaamapikselimössökuvia, vaikka et ole ollenkaan ainoa bloggaaja, joka näitä käyttää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuvan pointti on enemmänkin nuo kuulokkeet korvilla kuin naama ja kun nyt oli toivottu pitkästä aikaa naamakuvaakin. :)

   Poista
 3. En ymmärrä tätä porilaiset ovat yrmyjä väitteitä. itse viimeaikoina yli puolet kuusta porissa viettäneenä, on 95% kohtaamistani paljasjalkaisista porilaisista mitä hauskoimpia, mahtavimpia ja persoonallisimpia ihmisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten oot bongannut parasta puolta, suurin osa porilaisista näyttää naamaa kun olisi syönyt kilon sitruunoita. Lisäksi kauheata kyttäystä ja tuijottelua oli nuori tai vanha, asiassa kun asiassa. Että sinuna en menisi kehumaan :D

   Poista
  2. Vanha sananlasku "niin metsä vastaa kun sinne huutaa" saattaa pitää paikkansa vielä tänäpänäkin? Tai sit voi riippua siitäkin minkälaisissa porukoissa kulkee. Mutta jos toinen on tavannut vain mukavia porilaisia, niin miten sitä voi kukaan estää tai sanoa ettei olis totta?

   Poista
  3. No eihän se asia noin ole, että porilaiset kaikki olisivat yrmyjä mutta ei täällä kuitenkaan noin puheliaita olla kuin tuo lääkäri oli. Bussissakin saat istua kaikessa rauhassa yksin, kukaan ei tule viereen istumaan vaikka se ois bussin viimeinen paikka. Tampereella toi oli niin toisin ja mulle, ulkopaikkakuntalaiselle se oli jotain ihan järkkyä ku joku USKALSI istua viereeni.

   Poista
 4. Oon ano 15.24. Sori. Mutta tosiaan, useammalla on näitä, ja jotenkin ärsyttää kun huonoja kuvia laitetaan blogiin... Sullakin on yleensä hyvät kuvat!
  Ja kun lähikuvassa näkyy KAIKKI, ihon epäpuhtaudet (joita jokaisella varmaan ainakin jossain määrin on), rohtuneet huulet ja hiusten juurikasvu jne....

  Niin en ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä kato pitää tasapainottaa, ettei liikaa oo hyviä kuvia. :)

   Poista
 5. Ei tuo lumitöiden tekeminen enää ensi vuonna niin hauskaa ole. Ja se mitä siinä Iholla-videossa näkyi oli mielestäni harjaamista, ei lumitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie oon kyllä aatellu että kun lumen kanssa touhuaa ni se on nimenomaan lumityötä. :) Muistahan sitten vuoden kuluttua kysyä, onko lumitöiden teko hauskaa - uskaltaisi sanoa että on, koska meillä ei oo isoa tienoota ja me teemme sen yhdessä. Sori, mut mä saan tuosta vaan hyvää mieltä. :)

   Poista
 6. Lumityöt on varmaan jees, jos ei muuten tarvitse rehkiä pihalla. Musta siis ei ole. :oD Juu, ota ihmeessä veljestäsi myös videokuvaa! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokihan pihan kokokin riippuu, onko lumityöt enää kivoja. Mut jos heti ottaa asenteen että tää on paskaa, ni sillon se on paskaa mut jos ottaa että täähän on kivaa ja mukavaa yhteispuuhaa jossa voi tutustua naapureihin, niin count me in! :) Joo, veljestä tulee kuvaa, lupa on muistettu kysyä. :)

   Poista
 7. Hahaa, ihan paras tuo postauksen otsikko!:D Hauska:D sai hymyn heti mun huulille, ja mieleen tuli oma eilinen kellahdus, kun lensin selälleni pitkin pituuttani...käsivarteen sattuu edelleen, auts. Onneksi sulle ei käynyt kuinkaan vaikka maan pintaa kävitkin tutkailemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, eihän enää käteen satu? Se on ikävää, kun kaatuu sillee et siitä on pitkäks aikaa jottain kolotusta. :( Joo, mulle ei pahasti käyny ku toi etureppu pehmitti laskua (ku siis maha eellä kaaduin)

   Poista
  2. No pikkusen tuntuu edelleen ikävältä. Jotenkin taisin onnistua jonkun lihaksen reväyttämään. Hih, olisivat ne selkäläskit kerrankin voineet olla hyödyksi ja pehmittää munkin laskua:D
   Tähän samaan syssyyn pitää vielä sanoa iso KIITOS sulle Pipsa <3 sun ansiosta tutustuin Lumingerie.fi:hin, ja sain juuri postista ihanat, ISTUVAT liivit!! Eikä hintakaan ollut paha ollenkaan. Ja kauppa sujui puodin kanssa ihan mahdottoman mukavasti kun vääränkokoiset palautin ja sain vinkin mitä kokoa seuraavaksi kokeilla yms. Aivan mahtavaa:)) sun kautta Lumingerie on taas saanut yhden tyytyväisen uuden asiakkaan:)

   Poista