8.2.2013

Lukijan toive: PipSan Porinat 1 (sis. miten siivoan osuuden)

109 kommenttia:

 1. Kiva juttu kun sun äitikin oli suostunut videolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli. Ois sekin ollu kiva, et sisko ois kunnolla näyttäytynyt mutta sitä ujostutti. :)

   Poista
 2. Eikai kukaan voi kolmessa päivässä voi unohtaa miten siivotaan vessa ? O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei unohtaa unohtaa, mutta tuli oikosulku kun piti alkaa siivoomaan. :)

   Poista
 3. Katsoinpas koko pläjäyksen läpi, vaikken yleensä niin näistä videoista välitä. Iholla-sarjaa en ole jaksanut katsoa ollenkaan, mutta tämän jaksoin! Ainoastaan ne kohdat, joissa et oikein höpöttele mitään oli välillä vähän turhia, mutta eipä tuo nyt kummemmin kokonaisuutta huonontanut. Hauska video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohoh, kiva kun katsoit. :) Ja juu, siellä oli kohtia et ois voinu toteuttaa toisinkin mutta onneks ne voi itekki klikata pois. :) Siis eteenpäin. Mut ens kerralla pitää nopeuttaa semmosia missä en pahemmin puhele mitään. :)

   Poista
 4. mitä teet työkseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka monta kertaa sen täytyy sanoa että on siivooja.. ei oo todellista.

   Poista
  2. Ja tähänkin asiaan olisi löytynyt vastaus UKK:sta. Mutta siis siivooja/toimistotyöntekijä.

   Poista
 5. tiedän ettet halua kertoa miehestäsi täällä, mutta onko hänkin ylipainoinen vai normaalipainoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tyypit jotka kyselee näitä samoja kysymyksiä päivästä toiseen:

   mitä teet työksesi?
   onko miehesikin ylipainoinen?

   LUKEKAA NY HELVETTI VIE BLOGIA EDES VÄHÄN ni ei tarvi oikeasti ku pikku lapset kysellä samoja asioita koko ajan. Pipsan miehestä on kuvakin täällä mut hohhoijaapaatihpoitaa silmät käteen siellä!

   Poista
  2. Isäntä on ihan normaalipainoinen. :)

   Poista
  3. ai miehestä kuva täällä? empä kuule usko ! pipsa on sanonu ettei haluu tuod miestä julkisuutee eikä edes sano häne nimeää ni miks ihmees laittais KUVAN tänne hänestä?

   sanokaa toki jos olen väärässä.en oo tietokirja.

   Poista
  4. Kiesus...Saako udella sun ikää? Ootko ylittänyt jo 15-vuoden iän?
   Tsekkaappa vaikka aluksi Leineperin joulumyyjäiset joissa on miehestä äkkiä muisteltuna ainakin kolme kuvaa.

   Pipsalla todella on lehmän hermot. Ite en ikinä jaksaisi selittää 12 vee penskoille lukemisen ymmärtämisestä joka ikinen kerta.

   Poista
  5. Miehestä tosiaan löytyy muutama kuva..

   Poista
 6. Mua häiritsi suunnattomasti noi reiät sun housuissa tossa olohuoneen siivouksessa. Tiedän, että varmaan itsekullakin on tommosia ns kotivaatteita/siivousvaatteita mutta mua ärsytti kamalasti :D

  Muuten oli kyllä kiva pätkä, ehkä oisit voinut joitan kohtia leikata pois ja esim siivouskohtia (joissa et puhu) nopeuttaa. Mutta joo, ihan hyvähän tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jaksa enkä ehdi katsoa noin pitkää videota, mutta kommentoin tätä reikäisiä vaatteita -asiaa.

   Siis mä en ymmärrä, en millään, miks ihmeessä joku pitää reikäsiä vaatteita koti- tai pihatöissä? Miksi? Kun ihan takuulla jokaikisellä on muutenkin sellaisia ns. huonompia vaatteita - kuitenkin ehjiä - joita ei enää pidä ihmisten ilmoilla, niitä voi pitää siivotessa ja pihatöissä. Ja heittää ne reikäiseet roskiin.

   Poista
  2. Kyllä minullakin on reikäiset housut kotona. Parsinkin niitä. Samasta kohtaa ovat rikki kuin Pipsallakin.

   Poista
  3. No minulla on ainakin joitakin sellaisia vaatteita, joita olen aikoinaan rakastanut ja sitten kun niihin on tullut reikä, en ole raaskinut heittää poiskaan, mutta eihän niitä voi enää missään ihmisten ilmoilla käyttää, joten ne on sitten kotivaatteita. Usein ne on myös mukavimpia päällä, koska ne on käytössä mukautuneita ja pehmenneitä. Sitten taas vähemmän mieluisia vaatteita olen heittänyt ihan reiättöminäkin roskiin.

   Poista
  4. Minä en pidä kotonakaan mitään reikäisiä vaatteita.

   Poista
  5. Olen Ano 11.47. Ja joo, paikkaaminen on eri asia, mutta rikkinäisten pitäminen....

   Poista
  6. No pihatöissä mulla oli kylläkin ihan ehjät jegginssit jalassa. Videon alussa taas oli mustat lökähousut ja siinä keskivaiheella semmoset rikkinäiset kotihousut. Parsinukki oon mut huomannu et se on ihan turhaa noiden kans, ei ne pysy mutta en vaan raaski heittää pois koska ei sillä oo väliä onko ne rikki kun kotona kuitenkin vaan pidän. Sit jos tulee vieraita, ni mulla on ehjät housut jalassa. :) On mulla yhdet harmaatkin mutta noi violetit vaa tulee vetästyy jalkaan, kai se on joku tunnejuttu.

   Poista
 7. Lisää tällaisia! Tosiaan joihinkin kohtiin, joissa et höpötä, olisi voinut laittaa nopeutuksen. Silloin olisi nähnyt, mitä teet, mutta kohdat olisivat sujuneet joutuisammin. Ja jos enemmän innostut editoimaan niin nopeutettuihin kohtiin voisi laittaa sitten vaikka musiikkia taustalle jne. :) Muuten tosi kiva pätkä! Sellainen kysymys vielä, että minkälaisella liinalla pyyhit sen wc:n pesualtaan ja wc-pöntön? Oliko se mikrokuituliina vai mikä?

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy ens kerralla tehdä tommonen nopeutus. Tosi mun täytyy eka kattoo miten semmonen tehdään. :) Musiikkia en viitti laittaa taustalle, kun youtube niistä alkaa muuten valittamaan kun ei oo tekijäoikeuksia ja itte mulla ei oo energiaa alkaa tekee musiikkia. :) Vaikka hauska ideahan sekin ois. ;)

   Mulla on mikrokuituliinat. Vessassa punaiset, keittiössä keltainen/sininen. Samaa väriskaalaa töissäkin, ni ei sekotu. :)

   Poista
 8. kiva video :) tosiaan kiva kun äitisi oli suostunut kans videolle ja ihanaa aitoa naurua molemmilta tuossa kuorsaus jutussa... :D aivan alkoi itseäkin naurattaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis se kuorsausjuttu ja ettei toinen nuku, ni on paras. Mä repeilen sille vieläkin. :)

   Poista
 9. Kiva filmi oli.

  Alkoi naurattamaan tuo kohta, kun lähdit ulos ja päätä ei näkynyt, ääni vain kuului ja tissit heilui siinä kameran linssin edessä :) Tuli mieleen Fakta homman Hansu sinisine haalareineen.

  Näppis sulla on aika ahtaassa paikassa, mutta näyt silti kirjoittavan näppärästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahtaassa paikassa? Tuohan on ihan normaali näppisteline!?!

   Poista
  2. Minusta se ei mahtunut aukeamaan kokonaan, sitä tarkoitin.

   Poista
  3. Joo, eihän se kokonaan sieltä tulekkaan ulos mutta ei sen tarvitsekkaan. :) Mä en tartte sitä kokonaan ulos, että saan siis kirjoitettua. :) Hyvin riittää just tälleen.

   Poista
 10. olisi kyllä kodikkaampaa jos olisi mattoja... eikä niin kaikuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta kun mattoja ei meille tule. Ehkä yhteen kohtaan mutta ei muuten.

   Poista
 11. turhaa jännitit millainen tulee.. minä ainakin jaksoin katsoa innolla loppuun saakka.. :D mukavaa, että suostuit tämmösen tekemään.. ei monikaan varmaan suostuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyl mää vieläki vähän jännitän. Kun tunnun jakavan niin mielipiteitä. :) Mut kiva se on oma jännitys ylittää. :)

   Poista
 12. - Ihana! Ehottomasti lisää tälläsiä :D. Ei sitä telkkariin asti tarvi, että saa oman Iholla- postauksen tehtyä :D. HiH. Millä ohjelmalla editoit siun videoita? Kuvaatko ihan sillä sun digikameralla vaiko ihan videokameralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäsköhän keksii omalle ohjelmalle nimi, jota alkais kerran viikossa tekee? Siis paljon lyhyempi kun tää... Editoin videoita ihan Windowsin omalla ohjelmalla ja videokameralla oon kuvannut. Ei mun digikamerasta saa HD-laatusta (vaikka tää videokamerakin on aikaajoin kovin sameahkoa)

   Poista
  2. - Toi on kiva idea, että alkaisit kerran viikkoon tekeen jonkuu " iholla " postauksen. Mie ainakin tykkäisin. Ite oon niin ujo, ettei mua kyllä sais kameran eteen. Okey, eli windowsin omalla. Mie aina kyselen kaikilta et millä ohjelmalla yms yms, ku ite oon ihan käsi editoinnissa xD. Mutta tosiaan, jatkahan samaan malliin :D

   Poista
  3. Joo! Yhdyn tähän ehdotukseen ja ihan loistava idea! Ja näitä ehdottomasti paljon lisää :) Ihan parasta :)

   Poista
  4. Rohkeesti vaa videon eteen. :) Mietippä ny minnuu ku mie sain paniikkikohtauksia ku piti esiintyä luokan eessä ja ties mitä kaikkea. Toki mie nytkin varmaan jännittäsin mut ei se sais mua noin pahasti hermostumaan. :)

   Tuo Winukan oman ohjelma on niin helppo, et varmasti osaisit käyttää. :)

   Poista
 13. Jee, Pipsa! Paras video! Äitisi on ihana <3

  Maria s

  VastaaPoista
 14. Teidän asunnossa kaikuu tosi paljon, joten osa puheestasi jäi kuulematta. Olikohan joku ihan oikeasti tarkoittanut, että näytät miten siivoat vessan ja lattian ja tiskaat? Tietokoneen ääressä kuvaamasi pätkät oli kaikkein tylsintä katsottavaa. Ja oliko ne lumitöitä, mitkä teit sillä katuharjalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä en tiedä mitä tämä joku oli tarkoittanut, mutta kun pyysi siivouksesta kuvaamaan/kertomaan niin määhän pistin kaikki sitten. Jopa sen vessan, lattian ja tiskauksen. :) Vaikea siis tietää, jos ei selvennetä hyvin tarkkaan. :)

   Ja kyllä mä lasken sen lumityöksi mitä katuharjalla tein. Lumikolan kanssa tarpomista en voinut kuvata ihan siitä syystä, että naapurit ois näkyneet eikä ole soveliasta kuvata silleen että näkyisivät. Pitää joskus pyytää isäntää ottamaan kuvatodistetta.

   Poista
 15. Harjaatko käsienpesuallasta ollenkaan? Edes töissä?
  Vaihdatko siivouspyyhkeestä vessanpönttöä pestäessä aina puhtaan puolen kun mennään alaspäin? Eli niinkuin eri kansissa oma puhdas puolensa? :D Oliko tarpeeksi vaikeasti selitetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjaan, mutta kotona sitä ei tartte tehdä joka siivouksen yhteydessä. Ja kyllä, aina puhdas puoli kun mikrokuituliinan kanssa menen. Ja aina myöskin puhtaasta likaisempaan. Ei oo vaikeasti selitetty, kun ymmärtää mitä ajetaan takaa. :)

   Poista
 16. Tää oli kiva! Kiitos Pipsa päivästäsi :) -Minttu

  VastaaPoista
 17. Heip!

  Katsoin 2x15min ja yhden 30min putkeen :) Ihan kun olis ollut sun luona kylässä!
  Tylsintä oli se etupihan lakaisu, kraash kraash kraash :D

  Mä olin se masterchef toivoja ja kiva kun sekin oli videolla!
  Onko noi sämpyt Lidlistä? Meillä ei ole paikallisessa Lidlissä paistopistettä:( Ovatko noi sämpylät hyviä?
  **
  NÄITÄ LISSEE, EI OLLUT LIIAN PITKÄ!
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sämpylät on Lidlistä ja olivat todella hyviä, varsinkin kun niitä vähän lämmitti mikrossa.

   Poista
 18. Hauska video :).
  Ja tosi kivan näköinen uusi asunto, kodikkuutta saisi tosi paljon jos olisi verhot. eihän niiden tarvitse olla mitkään paksut,mutta vaikka ohuet valoverhot tuohon sivuille. Niillä saisi myös väriä asuntoon, ja väriä voisi myös verhoja vaihtamalla muuttaa.
  Matto olohuoneessa olis myös tosi hyvä. Ei minusta muualle välttämättä mattoja edes tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti.
   Varmasti kodikkuutta saisi näin aikaiseen, mutta juuri nyt se ei tunnu siltä että haluaisin. En sitä sano, etteikö tämä voisi joskus tulla eteen mutta ei vielä ainakaan.

   Poista
 19. Aivan ihana koti teillä :) Oon niin kade!! Aluksi kun katoin tätä videota, niin jostain syystä näytti vain ekan 20 min. Nyt sain katsottua koko videon. Kiva video :) Oot niin aito.

  VastaaPoista
 20. Mikä masterchef-osuus? Se, että pöydällä oli kaupan sämpylöitä pussissa ja jotakin kinkkua ja kurkku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä se riitti masterchefin toivojalle. :) Vaikka määki kyllä aattelin et ois haluttu ihan ruoantekoa nähdä mutta en mie näytä, videolla ainakaan. Mut ei sekää oo kokonaan poissuljettu. :)

   Poista
 21. Kiva video:)

  VastaaPoista
 22. Ei helkatti! puuhitkö samalla siivousliinalla sekä käsienpesualtaan että wc pöntön? ja Pipsa missä hanskat??
  muuten kiva video

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedoksi vaan jotta niin tehdään myös yleisiä vessoja siivotessa, sama liina altaalle ja pöntölle. Eikö ole hirrrveetä! Puhtaammasta likaisempaan -sääntö nääs.... Mieti tätä kun ens kerran käyt yleisessä vessassa :D

   Poista
  2. Joo, pyyhin samalla mutta se juju onkin siinä että mikrokuituliinassa on monta puhdasta puolta, pitää oppia käyttämään. :) Eli kun mä oon putsannut sen käsienpesualtaan vaihdan puolta, sit pesen sillä sen tasopinnan, sitten taas vaihdan puolta ja pesen vessanpöntön jäljelläolevilla puolilla. :) Ja aina mennään siis puhtaasta likaiseen. Ja hanskoja mä en käytä kotona siivotessani. Ja sit ku sain tuon tehtyä, niin heitin liinan pesukoneeseen jossa pesin sen 90 asteen ohjelmalla. Mulla on jokaisesta väristä 4kpl. :)

   Poista
  3. Olen käynyt laitoshuoltaja koulun..ja siellä kyllä opetettiin, että wc-pöntölle oli aivan eri siivousliina. En kuitenkaan ole kyseistä työtä tehnyt ammatikseni paljoakaan..senkin lähinnä sairaalassa, joten voihan olla, että siinäkin asiassa on opit muuttuneet :) Niin tai näin, kukin tyylillään, eikä kait kodin siivouksessa ole niin tärkeää, kunhan tosiaan menee puhtaasta likaisempaan. Itse käytän kuitenkin edelleen eri liinoja kyseiseen tehtävään :D Enkä todellakaan halua ajatella, miten yleiset wc.t siivotaan :DD Hyvä käsien pesu on kuitenkin kaiken a ja o

   Poista
  4. No sairaaloissa voi olla erilaisemmat ohjeistukset siivoukselle. En tiedä tästä, kunnen ole siellä siivonnut. Mutta siivoan nuo vessat kuitenkin ihan ohjeistuksen mukaan jonka itse olen saanut. :)

   Poista
  5. Nyrkkisääntö (kirjaimellisesti tämänpäiväistä tietoa suoraan koulunpenkiltä): minimimäärä siivousPYYHKEITÄ (ei siis liinoja, opetelkaa oikeat termit ;D) per wc on wc-pöntön määrä=1 pönttö, 1 pyyhe jne. Samalla pyyhkellä voi siis ottaa altaat että pöntön (paitsi tietenkin jos on törkylikainen), muistaa vaan vaihtaa puhtaan pinnan.
   Sairaalassa ollaan tietenkin tarkempia eli siellä kaksi pyyhettä käytössä. Ja kotona ei tos. tarvi hanskoja käyttää jos ei halua. Tsiisus.

   Poista
  6. Mä puhun aina liinoista, kun ne on mikrokuituliinoja. :) Tai no, rättiä taidan aika usein käyttää ihan yleisesti KAIKESTA. :)

   Poista
 23. Todella kiva video! Olet niin positiivinen ihminen että tulee itsekkin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tuo on kiva kuulla. :)

   Poista
 24. miks sä kiusaat emmiveeraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööö? En mä kiusaa Emmiä. Mistähän tämäkin nyt tuli? Mä en alennu niin alas, että alkaisin kiusaamaan KETÄÄN.

   Poista
  2. Mitä ihmettä? :D Oonko mä missannut jotain? ;)

   Poista
  3. Sitä mäki ihmettelen... Vai onks se kiusaamista ku mie siun blogiisi kommentoin et tutunnäkönen sohva (noku se on!) :) :)

   Poista
 25. Hauska video, ihan kuin Iholla. Eikä ollenkaan tylsä - siis lisää näitä!

  Tosiaan ihan kuin olisi ollut teillä kylässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kivahan tommonen tunnelma siis, että ihan ku kylässä ois ollu. :) Mut en mä nyt näin pitkiä voi valitettavasti kovinkaan usein tehdä. Mut välillä varmaankin. :)

   Poista
 26. Mäkin nussin vähän pilkkua. Kun sait keittiön siivottua, jätit sen keittiöpyyhkeen monelle taitokselle altaan pälle :X! = PÖPÖPESÄ
  Ensi kerralla levitä se niin, että kuivuu nopeasti.

  Toisekseen, itsekin siivoustyötä tekevänä, et ole ajatellut vessan pesuun hankkia omaa astiaharjaa altaaseen? Sillä saa PAAAALJON kätevämmin hanan kaikki pikkurakosetkin putsattua.

  Ihana video kuitenkin. Näitä lisää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis se jäi siihen mutta heitin sen kyllä pesuun ja vaihdoin sinisen liinan tilalle. Ja yleensäkin se on levitettynä siinä kraanan hanassa.

   Vessan allasta varten on tiskiharja, mutta en harjaa sillä joka kerta kun lavuaaria pesen. Mutta kyllä, sillä saa todella kätevästi kaikki pikkuraot putsattua. :) Vaikka meillä niitä pikkurakoja ei nyt pahemmin ole. Työpaikalla on enemmän.

   Poista
 27. Sitä myös ihmettelin, että käytät talouspaperia sellaisiin pyyhkimisiin, jossa joku mikrokuituliina olisi parempi ja ekologisempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä käytin talouspaperia tuon yhden altaan putsaamiseen kun sieltä tuli sitä roskaa niin paljon. Jos ei roskaa olisi ollut, niin sitten ihan mikrokuituliinan kanssa.

   Poista
 28. Ja sitten eteisessä myös sitä talouspaperia...

  VastaaPoista
 29. 0.41 viestiini lisäten, että kiva kun oli jonkinmoinen ruuanlaitto kuvattu, mutta tottakai masterchef toive edelleen voimassa.
  Hieman töksäytellen ihmiset näköjään kommentoivat :/Luen blogiasi joka päivä, harmi mulla ei ole profiilia, pitää viestittää anona.
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie varmaan uskalla ihan videoida ruuanlaittoa ja muutenkin tuntuu että tuosta ruuasta ei kannata tässä blogissa paljoa mainita. :(

   Poista
 30. Voi että, kun sun äiti on ihana!! Paljon terveisiä hänelle ja pikaista paranemista jalan kanssa. Ja olohuoneen mattonsa on kaunis, haluu samanlaisen!!:D

  Itse olin yksi siivouksesta postausta toivonut anonyymi, ja mielestäni toteutuksesi oli ihan kiva. Kiitos.:)

  Mutta apuva, munkin on pakko nilittää samasta asiasta kuin pari edellistä: teillä on nätti asunto, mutaa jotenkin se ei näytä vielä valmiilta, kun on niin kolkkoa. Kai nyt jossain ikkunassa voisi verhot olla ja mato edes olohuoneessa? Joo, tiedän, jätän ensi kerralla katsomatta sellaiset kuvat ja videot joista voin menettää yöuneni;) pisti vaan niin silmään, että oli minunkin asiasta sanottava.

  Kiitos ja anteeksi, ja mukavaa sunnuntaita sinulle Pipsa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiset on sanottu ja pyysi lähettämään takaisin. :)

   Siis eihän meidän kotimme vielä valmis olekkaan. :) Me ollaan tässä niin hitaita, et ollaan kaikessa rauhassa katteltu netistä ideoita ja mietitty kaikkea. :) Mut kyl se vielä valmiiks tullee. :)

   Poista
  2. No aika hitaita tosiaan olette, kun ettekö ole asuneet kohta kaksi kuukautta jo uudessa asunnossa! Pitääkö teidän etsiä ideat netistä?

   Poista
  3. Joo, pian ollaan 2kk asuttu mut en mä voi sille mitään et me ollaan hitaita miettimään, et mikä sit ois paras sisustus. Vaikka turhaahan sitä tänne blogiin on laittaa, ku eräät lyttää varmasti senkin. No kaikkia ei voi miellyttää.

   No, netistä oli hyvä katsoa miten tietyt värit sointuu keskenään.

   Poista
 31. Hyvä video! Varsinkin kaupunkia oli kiva nähdä! Kiitos, näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungista tulee joskus paremminkin videoita. :)

   Poista
 32. Videon alku oli tosi kiva, kun olit kaupungilla ja äitisikin oli mukana, mutta täytyy tunnustaa, että kelasin ne kohdat, joissa et puhunut mitään. Oon niin vauhdikas (tai levoton..) tyyppi, etten jaksanut katsella sellaisia kohtia, missä ei ns. tapahtunut mitään. Iholla-sarjassahan puhutaan koko ajan, omista fiiliksistä ja aika henkilökohtaisistakin asioista. Onhan siitäkin leikattu kaikki ns. tylsät kohdat pois. Eka tuollainen videohan tämä oli, joten ei voi olettaakaan, että kaikki menisi kerralla putkeen, ja monethan jaksoivat tämänkin kokonaan katsoa, mutta siis jos haluat kehittää tyyliä, niin mielestäni hiljaiset kohdat pois, analysointia ehkä lisää, tai ainakin edes sitä puhetta ja jutun juurta. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy ottaa tämä asiat korvan taakse. Ajattelin että nopeutan videota niistä pätkistä missä en puhu mitään, mutta että näette kuitenkin mitä siinä tapahtuu. :)

   Poista
 33. voisit tehdä näitä normi höpöttely ja päivän asu videoita joka viikko pari ja sit perjantaina olisi aina ihollavideon aika! Tosi kiva. Mksi mennä telkkariin kun voi itse tehdä vähän tällästä undergroundfilmausta. JeeJee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie viitti noita videoita niin paljon tehdä, viikonlopuksi tommoset pitkät videot on ihan jees. Teillä on pari päivää aikaa kattella, kaikessa rauhassa. :)

   Poista
 34. Tää oli tosi kiva video! Tulin hyvälle mielelle! Näitä Iholla-videoita sais tulla vaikka joka viikko yksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan yhtä pitkää tuskin saan aikaiseksi, mutta pistän korvan taakse. :)

   Poista
 35. Sulla on tosi ihana ääni, puhetyyli ja nauru. Olet symppis! Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 36. ihana ! <3

  VastaaPoista
 37. Näitä nillittäjiä lukiessa saa monet kivat spontaanit naurut.
  Jaksaako joku oikeasti ottaa pulttia jostain siivousrätistä??!
  Tiedoksi teille armahille että mä käytän ihan samaa rättiä vessan sekä lavuaarin että pytyn reunojen puhdistamiseen.Mikä kamalinta,en tee tätä siksi etten tietäisi miten toimia koska olen tehnyt töitä siivousalalla pitkään.
  Hengissä ollaan silti vielä kaikki tässä taloudessa, vaikka hygienia on noin retuperällä ;)
  Pipsa, sie oot kuitennii ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, aina löytyy asia josta otetaan pulttia. Mä osaan jo hyvin ennustaa, mikä saattaa aiheuttaa paskamyrskyn. Ja vaikka kuinka senkin asian viilaisi valmiiksi niin ...

   Poista
 38. Jos liityn pilkunviilaajien kerhoon, niin vessanpytyn likaisin kohta on kylläkin juuri se nuppi. Sinä aloitit siitä, koska se olisi puhtain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis nuppi olisi pitänyt jättää viimeiseksi?

   Poista
 39. Tosi hauska idea tää iholla video. Ei kovin moni bloggaaja tee tollasta iha normi päivästään. Niin moni aina koittaa vaa kaunistella ja hifistellä blogejaan ja promoaa vaan jotai erikoisempia asioita ja ostoksiaan. Sä oot kyl hyväl tavalla aito! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vissii kovin moni, ois kyl kiva nähä samantyylisiä videoita muiltakin. :)

   Poista
 40. No niin, nyt on kaikki porinat sitten katottu! Tää eka olikin hauska, toi siivousosuus oli mukavan erilainen. Ei nyt juurikaan uutta tietoa tullu omaan toimintatapaan, eli ilmeisesti ihan oikein teen. :) Kiva kun äitiäs näky kans videolla ja Poria muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montaks yötä meni et katsoit kaikki? Tuntimäärä? No hyvin menee jos ei siivoustapasi kovin paljon eroa omastani. :) Äitiä onkin pyydetty uudelleen videolle, et pitää kattoo jos saan sen innostumaan viel jossain vaihees. :)

   Poista
 41. Jaa-a, mitähän mä olisin näitä sun sivuja nyt lukenut? Muutaman viikon? Kommentoin johkin kyllä heti, mut en enää muista mihin. :) Joka päivä oon vähän lukenut/kuunnellut. Oon jo menossa viime vuoden puolella. Tuolta paljastui lukiessa lisää videoita, mut ne ei olleet tossa Porinat-tagin alla, niin ei tullut siinä alussa kuunneltua. Lukiessa oon nekin sit kuunnellut.

  Joo mä oon käynyt talouskoulun, niin siellä varmaan oppinut aika oikean tavan siivota. :) Ja sit yhdessä työssä käytettiin kans noita värikoodattuja liinoja; punanen, sininen ja keltanen. Punanen on nytkin vessassa, mut muuten on erivärisiä. Musta tärkein onkin erottaa se vessan liina. Ärsyttää niin paljon, kun mies joskus pyyhkii keittiörätillä esim. kissojen ruokapaikkoja!! EIIII!! Tai lattioita muutenkin. Ei ne vaan tajuu tommosia asioita... Vai tajuuko sun mies? :)

  Pyydä ihmeessä äitis taas turisemaan videolle! Veljes oli kans kiva nähdä/kuulla. Muutenkin joku tommonen ajeluvideo vois olla kivaa vaihtelua pitkästä aikaa, jos pystyt kuvaamaan. Mä ainakin tykkäisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Porinat on vaan Porinatagissa mutta Videopostauksista löytyy lisää. :) Kun Porinat tosiaan tais alkaa tämän vuoden alussa tai jossain siinä. :)

   Aaaa, no ilmankos jos talouskoulun olet käynyt. Siellähän opetetaan se oikeaoppinen siivoustapa myöskin. Meillä ei muuten ole keltaisia liinoja. Vain siniset ja punaset. Täällä on kans mies joka ei tajuu tota et keittiörätillä ei pyyhitä latioita ja kissojan ruokapaikkoja. Tai siis joo, voi luututa mut sit pitää heittää pyykkiin ja ottaa uus tilalle. Muttei silti suotavaa.

   Pitää kattoo innostuisko äiti tulee videolle. Mietin tässä just et josko antais vaikka lukijoiden kysyä äidiltäni jotain ja hän siten vastais. :)

   Poista
 42. Kato ku on vähän yksinkertanen niin ei tajunnu kattoa Videopostauksia-tagia... :D :D

  Samoin meillä, mut tosiaan mielummin sit lattiarätit ihan erikseen. Just luin kuinka vähän pesukoneessa pesukaan poistaa kaikkia bakteereja... Tosin oon ite sitä mieltä, ettei kaikkia tarvikaan poistaa. Siitäkin on ollu juttua, et liian bakteeritontakaan ei sais olla. Muistatko esim. ne tiskiaineet joku vuosi sitten, joku Fairy Antibacterial tmv.? Aika äkkiä hävis markkinoilta... :)

  Loistava idea! Lukijoilta (meinasin kirjottaa katsojilta... :D) kysymyksiä äidilles! Kannatetaan!

  VastaaPoista