5.2.2013

Lukijan toive: Vaatekaapin sisältö (uudessa kodissa)

Tässä postauksessa tutustutaan tarkemmin minun sekavaan vaatekaappiini ja siihen tosiasiaan, että oon joutunut vaatteeni lajittelemaan kahteen eri vaatekaappiin. Kun täällä uudessa kodissa on nämä vaatekaapit ripoteltu pitkin huoneistoa - ei siis ollenkaan samalla tavalla kuin entisessä asunnossa, siellähän oli yksi seinämä omistettu vaatekaapille.

Olen nyt miettinyt, kun tämän pyynnön tein täytyy vielä fiksailla näitä vaatekaappeja parempaan uskoon kun nyt voi olla yhdessäkin kaapillisessa molempien tavaroita kun itse taas näen kivemmaksi että omat omassansa eikä tuolla tavalla sekaisin. Tämä on tätä, että tavarat vielä etsii paikkojansa vaikka paikoillaan ovatkin. 

Ylemmällä hyllyllä on kesävaatteet
Alemmalla syys ja talvivaatteet (paksummat neulepaidat puuttuu kuvasta)
Mennäänpä ylhäältä alaspäin....
Ylimmässä löytyy yöpaitulit ja alushousut
Keskimmäisessä on rintaliivit sekä sukkakori
Alimmasta löytyy housut, legginssit ja jegginssit
Yhteinen isohko kaapisto miehen vaatteiden kanssa, mut kenkäalue on mun!
(Mulla niitä kenkiä onkin enemmän, eikä tässäkään oo siis tyystin kaikki)

26 kommenttia:

 1. Onpas sotkuinen kaappi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe, näkisit sen oikeasti sotkuisena. :) Ei se valitettavasti kauaa pysy koskaan siistinä.

   Poista
  2. hahaa..siisimpi kaappi kuin mulla :D jos muut kaapit säilyykin järjestyksessä, niin vaatekkaapit never :D eikä ees ahista
   -AaP

   Poista
  3. Voih, jos näkisitte tämän anonyymin vaatekaapin niin taitaisitte kuolla sydänkohtauksee, jos toi on jo sotkuinen muka mikä kuvassa näkyy :DD

   Poista
 2. Onhan sotkuista, yleesä vaatteet viikataan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne viikattukin, mut ei ne pysy sellaisena kun ihan sen hetken aikaa. Ja miut jo varmaan pienesti tuntien tiedättekin, etten mä näytä mitään siloteltua pintaa vaan just semmoisena kun se on. Tää on siis vielä siisti verrattuna siihen millaiseksi sen saan aikaiseen. :) Talvisin kaapisto on yleensä siistissä kunnossa, mut kesäisin se on ku myrskyn jäljiltä.

   Poista
  2. Voi jestas! Onko toi nyt muka sotkuinen?! :D

   Meidän(lue:minun) vaatehuoneemme on välillä kuin pyörremyrskyn jäljiltä, rojua lattiasta kattoon. Hyvä jos mahtuu hakemaan kledjujansa. x) Se on jo saavutus, jos se on viikon siistinä hullunlaisen viikkausrumban jäljiltä.. mutta hei, siksi onkin hyvä pitää aina välillä vaatehuoneensiivouspäiviä. ;)

   Poista
  3. No ei se kyl vielä ihan sotkusimmasta päästä ole. :) Mut katsotaan asiaa vaikka toisen kuukauden kuluttua ni taatusti on. :)

   Poista
 3. Apua, miks noi on tollain hyrskyn myrskyn??? :D
  En kestä, tekis mieli tulla viikkaan noi.

  Ja miten kummassa teille tulee edes mieleen laittaa kummankin vaatteita samaan kaappiin, ei mielestäni kyllä toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihih, ei kannata ku se on hyrskynmyrskyn taas vähän ajan kuluttua. Mä kyllä viikkaan vaatteet kun ne laitan kaappiin mutta kun se ei pysy. :)

   Kyllä se osittain toimii mutta mä tässä nyt suunnittelenkin että valtaan tuon yhden kaapiston kokonaan ja mies saa oman kaapiston eteisestä.

   Poista
 4. muuten ku meikäläisn garderobi,mutta mun hyllyt on täpö täynnä ääriään myöten...:)

  VastaaPoista
 5. Onko tuossa kaikki siun vaatteet ulkovaatteita lukuunottamatta? Huh huh, alkaa nimittäin omat varastot vaikuttamaan vähän liiotelluilta.

  Nimimerkillä 3-kerroksinen lipasto, yksi korkea hyllykaappi, kolme hengarikaappia ja 50 paria kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa näkyy kaikki paitsi pari neulepuseroa. Mut kyl kaikki on tuossa ekassa kuvassa jo ja sitten henkarilla on jonkinverran, kaikki eivät vain näy. :)

   Poista
 6. Montako vaatekaappia teillä on? Ja samaa mietin tuon edellisen anon kanssa, että onko tuossa sun kaikki vaatteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Laskee*
   5 vaatekaappia.
   Kyllä ne kaikki vaatteet noissa kuvissa on, ne eivät vaan kaikki näy. :)

   Poista
  2. Meillä on kaksi vaatehuonetta, makkarissa kaksi kaappia, eteisessä kaksi kaappia ja vielä varastotilat lisäksi... No, vaatteitakin on siis paljon enemmän, luulen.

   Poista
 7. Mä kyllästyin itte noihin perushyllyihin ja vaatekaappeja uusiessa laitoin vain pari vetolaatikkoa + hirmusesti hengaritankoja. Nyt saa kaikki paidat, neuleet ja topit hengariin, niin pysyvät suoranakin. Samoin mekot, hameet ja housut on hengareissa. Laatikoissa ja koreissa on vaan sukat ja alusvaatteet, sekä vöitä yms. tilpehööriä, niin ja joitain urheilukamoja. Vaatekaappikin pysyy aavistuksen siistimpänä, kun ei tule vaan hyllylle mytättyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo tykännyt vetolaatikoista, vanhassa asunnossa oli semmoset parissa kaapistossa. :( Mut henkareille mie oisin halunnut laittaakki vaattet mutta ei niis oo enää niitä klenksuja ku piti leikata pois. Eivät pysy henkareilla ilman klenksuja ja niitä klenksuja en taas halua pitää. :)

   Poista
 8. Saako kysyä henkilökohtaista asiaa? Kun tapasit miehesi kanssa netissä tai chatissa tai missä olikin, niin miten ja missä vaiheessa kerroit olevasi ylipainoinen? Koska olen myös jutellut yhden miehen kanssa netissä, minulla ei ollut mitään romattista ajatusta, koska olen lihava, joten en maininnut sitä ja nyt mies on tulossa käymään kotikaupungissani ja haluaisi samalla tavata. Väitin, että olen poissa paikkakunnalta, mutta miten se voisi kertoa? Vai voiko ollenkaan nyt enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin sitä yleensä "kerrotaan" vaan yleensähän kuvia tulee vaihdettua jo ennenkuin näkee henkilön.. että kaippa niistä kuvista näkee millainen on..

   Poista
  2. Samaa mieltä. Olen tavannut netin kautta neljä miestä (viimeisin on lapsieni isä <3) ja kyllä mä tahdon ennen kun livenä tavataan nähdä kuvia ja jutella puhelimessakin. Kertoo paljon ihmisestä ja näkee jo aika pitkälle tahtooko livenä edes tavata. Oman turvallisuudenkin vuoksi suosittelen tota kuvien vaihtoa ja puhelimessa puhumista!

   Poista
  3. Hmmm... En mä missään vaiheessa kertonut, kyllähän tuo sen kuvastakin näki. :) Meillä siis vaihdettiin kuvat hyvissä ajoin, sitten keskusteltiin netissä/puhelimessa ja sitten vasta nähtiin. :) Puoli vuotta kestikin tätä vaihetta. :)

   Itse suosittelen kuvien vaihtamista. :)

   Poista
 9. Miten tuo kenkähyllyn alaosa on jotenkin ropeloinen, puuttuuko siitä paloja?

  Et ole vielä sitten kertaakaan järjestänyt kaappia, et edes silloin kun muutitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikeen itekki kattoa, se ropeloisuus johtuu siitä että siinä on sängyn sivu - siinä alhaalla. Ku en muuten saanu otettua kunnollista kuvaa, ni sängyn sivu tulee jonkin verran siinä näkyviin. Ei siis puutu mitään, kuva huijaa nyt tällä kertaa ihan totaalisesti. :)

   Olen järjestänyt kaapin, mutta kyllä se tässä kuukaudessa on jo sekaiseksi päässyt vaikka ei vielä pahimmasta päästä oo. :)

   Poista
 10. Taidan olla vanhanaikainen mutta uuteen asuntoon muuttaessa päällystin vaatekaappien hyllyt hyllypaperilla, ilmeisesti taidsn olla ainoa joka enää tekee niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä nyt tiedä, musta tuo hyllypaperittaminen on kivakin asia. Itse en sellaisia laita, mutten pidä huononakaan ideana. :) Äitini pruukas aikoinaan kans laittaa.

   Poista