15.2.2013

PipSan Porinat 2

   

84 kommenttia:

 1. Ootko huomannut että sanot tosi usein "sanos ny" "Mikä se on sano ny"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut.. Ja usko pois, oon koettanu karsia sitä mut ei se oo niin helppoa kun on niin kauan tehny sitä.

   Poista
 2. olen huomannu, että se sanos ny tulee siinä kohdassa kun sulla on sanat hakusessa ja kyllä - aika usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus liitää valonnopeudella, ettei aivot kerkee ihan mukana. :)

   Poista
 3. Älä nyt pilaa ihanaa pöytää! Sehän tosta tekee just hienon >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että sini-keltainen on ihana? Joo, ei. :) Harmikseni on silti sanottava et ei tuota voikkaan työstää. Tossa eilen illalla ku purettiin tuo ni huomattiin kauhee halkeama et katsottiin viisaammaks antaa polttopuuks. Et jos vielä halutaan tommonen pirttipöytä takapihalle, ni saadaan me Sotkasta haettua ihan kunnollinenkin. :)

   Poista
 4. komee audi:) mikä vuosimalli?

  VastaaPoista
 5. Tä oli parempi kuin eka, kun tässä ei ollut "tyhjiä kohtia" ja videon lyhyempi kesto miellytti mua. Hieman mun korvaa häiritsee sun änkytys. Toki sille ei voi mitään tai ainakin sen korjaaminen on hankalaa. Kivan olonen veli sulla. Vissiin aika supliikkimies, heh :) Mutta: lisää näitä iholla-videoita, nä on parhaita!

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä koetin nimenomaan vähentää tyhjiä kohtia - olihan siinä se ajopätkä missä en puhunu mitää, mut tekaisin siitä kyl melko lyhyen. Ja tää 30min on just sopiva. :) Mut tässä nyt ei ollutkaan tuota siivousta, sehän tuohon edelliseen teki sitä minuuttimäärää lisää. :)

   Sori, mä alan änkyttämään kun koetan puhua liian nopeasti. Tarttis osata puhua rauhallisesti mut se unohtuu samantien ku oikee innostun jostain puhumaan. :)

   Veli on kyl muksa ja oikee supliikkimies. Sehän oli heti innoissaan mukana, kun kysyin et saisko sitä kuvata blogia varten. :) Me ollaa molemmat kaksosia, et ehkä se on osasyy miks ollaan niin puheliaita (ku oon vaa huomannu et ne kaverit jotka höpöttelee tosi paljon ni onkin yllättäen kaksosia vaikken nyt mitenkään noihin horoskooppihömppiin usko mut puheliaisuus kaksosten kohdalla tuntuu pitävän paikkansa)

   Ja juu hei, PipSa - Iholla 3 tulee ens viikolla. :)

   Poista
 6. Näitä lisää, hauskaa katseltavaa/kuunneltavaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikolla sitten kolmonen. :) Täytyyki tänään jo alkaa kuvailemaan. :)

   Poista
 7. Ei kai nyt taulut pysy kaksipuoleisella teipillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on kyl pysynyt. :) Mut jos on painavia ne taulut, niin sit mä suosittelen katsomaan vähän teipin kantomäärää. Et tää teippi mitä mies toi, ni pitää kyl nuo Anselmin taulut tosi hyvin paikoillaan mut epäilen ettei mitään kunnon taulua, et niihin tarttee kyl sitte koukut.

   Poista
  2. Käykää jostakin taidenäyttelystä ostamassa iso värikäs taulu - sopisi hyvin teidän aika steriiliin sisustukseen.

   Poista
  3. Ei se saa olla kovin värikäs taulu...

   Poista
  4. Mutta jos teille tulee lähinnä vain punaista ja mustaa ja valkoista kaikki muu, niin taulussa saisi olla värejä vaikka kuinka paljon.

   Poista
  5. No en osaa tähän sanoa, kunnen ole nähnyt kuinka värikäs taulu on. Ku oon ite ajatellu et ois joku punasävyinen taulu. Mut siksipä me ei noita nyt osteta ennen ku sohvat on saapuneet.

   Poista
 8. En tykännyt tästä ollenkaan, ensimmäinen oli parempi. Tässä raivosit jollekin anolle siitä pöydästäkin jotenkin siihen suuntaan, että "uskokaa ny, ei pöytä lähe mihinkään!" Siis kyllä minäkin luin siitä, että "pöytä menee roskiin" ja "ei voi edes terassille laittaa, niin vaarallinen on".

  Lainaus facebookista: "Jeij! Pirttipöytä tosiaa joutaa roskiin, siinä on niin paha halkeema (edellinen omistaja peittäny sen tosiasian maalin kanssa, onneks ei meidän aikana räsähtänyt alas) ettei kannata ees pihapöydäks laittaa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun lainaus on vähän pielessä, kokonaisuus on tässä:

   "Ja tuli kuvattuakin, isännän opissa ku se osaa tuon kuvauksen hitusen paremmin ku mie. Jeij! Pirttipöytä tosiaa joutaa roskiin, siinä on niin paha halkeema (edellinen omistaja peittäny sen tosiasian maalin kanssa, onneks ei meidän aikana räsähtänyt alas) ettei kannata ees pihapöydäks laittaa. Mä en kyl usko sattumiin mut tää kyl tapahtu niin omituisesti..."

   Jeij on siis tarkoitettu tuohon, kun olin isännän valokuvausopissa. :)

   Olin vissiin ollu vähän epäselvä mut tein sen kyllä videolla selväksi, että koko pöytä ei siis roskiin olisi mennyt vaan se päälilevy koska sitä ei voi työstää millään tavalla. Mut sit ku me irrotettiin se jalkaosa kappaleiksi (ku se on siis kappaleista koottu) ni huomattiin et siinä oli toisessa jalassa paha halkeama. Eikä me sit nähty kannattavaks laittaa sitä ees ulkosalle ku ei tiedä millo se jalka ois antanu periks.

   Mut on tuo uus kyllä niin hieno, ettei mua toisaalta edes haittaa. :)

   Poista
 9. Nämä videot on kyllä kivoja ja hyvä idea tuo, että kuvaat päivittäin pienen pätkän. Siinä, kun ajelitte Porissa, tuli tunne, että olisin itse istunut takapenkillä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä aattelin et kuvaan joka päivä max 5min. Musta oli ihanaa ku sain samalla vähän kuvata Poria. Harmi kunnen ihan koko matkalta voinu kuvata.

   Poista
 10. En käsitä, miksi ihmiset edes vaivautuvat huomauttamaan tuosta "sanos ny"-jutusta ja änkytyksestä. Pitäisikö puheen tulla kuin liukuhihnalla, ja oikeita sanojako ei saisi yhtään hakea?? Koittakaa ymmärtää, että ihmiset ovat erilaisia, eikä tarvitse lähteä itseään muuttamaan vain sen takia kun toiset niin haluaa!.
  Nää on huippuja nämä iholla-videot! Ja sun veli vaikuttaa huipputyypiltä! En ihmettele miksi "fanitat" häntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on just hauska kuunnella toista "murretta", kun itse asun aivan toisella puolen Suomea :)

   Poista
  2. No mä voin kyllä ymmärtää, että se voi ärsyttää joitakin kun kokoajan hoen että sanony mutta kun se on vaan mun tapa koettaa muistaa et mitä piti sanoa. Ku aivot ei pysy ihan ajatusten mukana, kun ne menee niin hirmu nopeeta vauhtia eteenpäin. :)

   Hei mä haluaisinkin kuulla tuosta murrejutusta. Et mikä mun puheessa/tekstissä kuulostaa oudolta? Tai semmoselta murteelta. Musta murteet on ihania. Jotkut tietty vaikeita ymmärtää, mut kiittäkää vaa luojaa etten mää puhu mitää kunnollista porin murretta. Se on oikeesti ihan omituista. :)

   Poista
  3. En osaa sanoa puhutko varsinaisesti mitään murretta, eikä puheesi ainakaan minusta mitään omistuista ole ;) Mutta paljon on piirteitä, jotka ei esimerkiksi tänne itä-suomen suuntaan kuulu. "Tota, ny, sillai, millai, mettä, tommosii, tämmösii, kattoo, poies..." =)

   Poista
  4. päijät-hämäläisen korvaan ei noista taasen kuulosta oikeastaan yksikään erikoiselta. varsinkin mettä on juurikin se, joksi metsää kutsutaan. mutta kyllä sen "lounaisen nuotin" korva nappaa.

   Poista
  5. Juu, mulle tuli tuossa sähköposti jossa sanottiin että se mun hokema "Sanony" on porilainen juttu, tosin porilaiset sanoo sen tyyliin "Sanny".

   Poista
 11. Komee koira ja komee veli ;)

  VastaaPoista
 12. Hienoa, että hankitte uusia kalusteita. Uusi, ihana kotinne ansaitsee sen! Vielä kun heittäisitte huitsin Nevadaan ne kammottavat kirjoituspöydät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä sitä nyt sano, etteikö joskus eteen tule vielä se, että heitetään huitsin Nevadaan nämä kirjoituspöydät. Tai ainakin miehen pöytä, koska se on niin massiivinen mut ei sitä kyl kokonaan pois heitetä koska se on hyvä pöytä ja tänä päivänä harvoin enää löytyy tuollaisia. Katsottin tuossa kyl ku huonekalukaupoilla oltiin, et mimmosia työpöytiä on ni ne on tehnyt semmosia äärettömän kapeita pöytiä, et hyvä ku näyttö ja näppis mahtuu siihen tason päälle. Varmaa puolet tästä mun nykyisestä pöydä, niin pieni se yks oli. Et eihän siihen siis mahdu ees kirjottamaan! Ja mulle on tärkeetä et voin työpöydällä kirjotella. :)

   Poista
  2. Eli et voi ostaa uutta pöytää, kun joku pöytä oli kapea? Mitä ihmettä? Osta isompi pöytä sitten.

   Poista
  3. Leveitä ja jykeviä pöytiä löytyy toimistokalusteliikkeistä ja huonekaluliikkeiden (esim. Isku) toimistokalusteosastoilta. Tavallisissa huonekaluliikkeissä niitä ei ole, poikkeuksena Ikea, jonka Galant-sarja on kestävä.

   Aivan varmasti löytyy parempia pöytiä kuin isännän nykyinen pöytä, että siitä se ei ainakaan jää kiinni.

   :-)

   Poista
  4. ainahan voi ostaa applen uusia tuotteita niin mahtuu pienellekkin pöydälle...vink vink:)

   Poista
  5. Siis mää vaan ihmettelin et mitä pöytiä ne tuollaiset on kun ovat niin kapeita. Et kyllä mä ihan tämmösen koululaispöydän tyylisen työpöydän ostan jos sen aika vielä joskus tulee. :) On kooltansa täydelline mun tarpeille. :)

   Poista
  6. johan on markkinat :D mikä ihme siinä on, että kaikki kalusteet pitäisi olla uusia ja tip top?? Pää-asiahan on, että koti näyttää kodilta, eikä miltääs sisustuslehtien kopioilta. Itselläni on vaikka jos mitä..täysin uusia, ja ikivanhoja sekaisin :) tosin värit ovat samoja ; valkoista nahkaa, tummaa puuta. ja viihdyn :)
   Aika harva edes ostaa kaikkia kalusteita ym kerralla..kyllähän se kannattaakin ostaa harkiten, että tulee sitten kerralla mieluisat

   Poista
 13. Miksi esittelet äitisi, isäsi, veljesi muttet omaa miestäsi? Miksi vedät rajan siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siihen on moniakin syitä mut tärkein niistä on se että mies ei halua tulla "julkisuuteen" ja minä kunnioitan tätä päätöstä. Muutamat kuvat olen laittanut ihan luvan kanssa.

   Poista
 14. Muutama juttu:

  - Ihana koira isälläsi!! En kestä!! Plääh!
  - Mahtavaa, kun saatte tauluja suoraan taiteilijalta. Harvinaista herkkua!
  - Jaan sun ilon astianpesukoneesta täysin! Meilläkään ei ollut viim. kolmeen vuoteen konetta ja nyt se tuli ja se on niiiiin ihanaa ja ihmeellistä!! :D Ihanaa, kun keittiö pysyy koko ajan siistinä tiskeistä.
  - Mitä tapahtuu teidän tuoleille? Jääkö teille vai saako joku onnekas? Ne on iiiihanat! :) Odotan ihan innolla teidän sisustusjuttuja!
  - Isoveljet! <3
  - Oot huippu! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, isukin koira on sulonen. Kokoajan pitää rapsuttaa ja jos ei rapsuta, ni tassuu tulee heti. :) No se on tätä etuoikeutta kun on tuollainen mahtavan ihana taiteilija ystävänä. :) Astianpesukone on ihan parhautta! Nyt kun siitä löyty vielä se puoliohjelmakin. :) Jos tarkoitat meidän keittiötuoleja ni ne jäi koska sopivat väritykseltään niin täydellisesti tuohon, että oi että! Tosin me kyllä valittiinkin pöytä niiden ja keittiön värityksen mukaan. :) Näet kyllä, kuvaa tulee varmaankin maanantaina. :) Isoveljet on kyllä parhautta! Ite oot huippu. Mukavaa lauantaita myös siulle!

   Poista
  2. Jee tuoleille! :) Ja kiitos!

   Poista
 15. Etkö käytä autossa vyötä ollenkaa?? sitähän se pitkään huuti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin käytän, määhän oon turvavyöpoliisi! Mä katson aina et kaikilla on turvavyöt kiinni. Mut ei se kyllä sitä huutanu ja jos katsot videon siitä pätkästä uudelleen ni kuulet että veli sanoo ettei se siitä huuda.

   Tai no mä voin laittaa tähän suoraankin lainauksen:

   Minä: eikai se ny... Meniks se lukkoon?
   Veli: Mikä? Meni meni. Tää vaa huutaa.
   Minä: Ai se vaa huutaa...jaha.

   Poista
 16. Hei Pipsa! Mikä se oli se Englannista ostettu kaakaojuttu? Asun itse Englannissa, ja voisin lähettää sulle sitä lisää, jos vaan löydän sitä jostain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kysyä isännältä mistä se tuota on ostanut. Mut joku suklaapuoti se vissii oli.

   Poista
 17. Minä kanssa vähän ihmettelen näitä joiden mielestä puheen pitäisi olla täydellistä ja soljuvaa. Ei se oikeassakaan elämässä sitä ole. Jokaisella on omat maneerinsa myös puheessa, myös näillä joita toisten maneerit ja änkyttämiset ärsyttää. Minusta on justiin ihanaa, että video on sellainen aito mistä ei ole otettu pois kaikkea inhimillistä ja pientä sanojen tapailua. Ei kuitenkaan ole kyse televisio-ohjelmasta tai vastaavasta, joten ei tarvitsekaan sitä "täydellisyyttä" hakea.

  Hsuska video kyllä! Etenkin tykkäsin koiruudesta ja veljesi vaikuttaa todella hauskalta tyypiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheh, mulla ei puhe todellakaan oo soljuvaa kun oikeen innostun. Sillon alan änkyttämään ja saatan hukata ajatuksen et mitä piti sanoa. Se vaan on siitä kun innostuu. :) Ja nii, tässäpä näkee ihan sitä oikeaa elämää ilman mitään et kaikki virheet pitäs editoida pois tai sillee. :) Et tämmönen mä oon, virheineen kaikkineen. :)

   Isän koira on kyl sulonen, pelkää reppana pimeää. Pete on ihan mahtis tyyppi! Tossa nyt paljoo ehtinyt näkee, ku sillä taas oli nii kiire mut ei kuitenkaan niin kiire etteikö pikkusiskoo voinu heittää kotio. :)

   Poista
 18. Tuleeko makkariin raanua seinälle vai ei? On kiva kun laittelette sisustustarroja ja uusitte huonekalujakin :) Vaikka ensit olit kaikkea tätä vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mietein, missä flamingoraanu viipyy?

   Poista
  2. Raanua ei nyt tällä hetkellä oo seinälle tulossa. Ja siis OMG mä muutin mieleni!!

   Poista
 19. Voi, teidän koti tulee varmaan näyttämään ihan älyttömän ihanalta! :)

  Muuten, mulla tuli tossa äsken mieleen että susta tulis ihan älyttömän hyvä äiti. Sä olisit niin rakastava ja välittävä, ja sulla varmasti olis aikaa aina sun lapselle. Sä olisit ihan mainio äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen usein ajatellut samaa, että olisit todella hyvä äiti :)
   Minäkin tiskasin käsin monta vuotta ja sitten vähän epäluuuloisena ostin astianpesukoneen ajatellen, että tuleekohan tätä nyt edes käytettyä. Mitä vielä, se on niin tärkeä nyt, etten osaisi kuvitella elämää ilman sitä enää.
   Kiva blogi ja kivoja vidoita nämä.Tämä iholla-juttu oli hyvä idea. Hyvää sunnuntaita sinnepäin :)

   Poista
  2. Aaaawww... vähänkö ihanaa et sanotte noin. <3 Mä ku oon aina aatellu et oisin kauhee äiti.

   Tiskikone on ihana! Nytkin se tuolla odottaa että laitan sen päälle. :)

   Poista
 20. Mä en oo edes huomannu mitään änkytystä ja sano ny -sanonta on ihan hauska. Teidän sänky on muuten kivannäköinen. Kävin viime syksynä ekaa kertaa aikuisiällä Porissa ja tutuilta näytti nuo maisemat. Sanoit joskus ettet kehtaa kuvata videolle kaupungilla tuijotuksen takia ja ymmärrän sen kyllä niin hyvin, koska tuntui että Porissa tuijotettiin ihan urakalla meitäkin, kamerattomia ihmisiä. Meissä ei mitään kauhean erikoista pitäisi olla, joten huomasko ne ihmiset vaan sitten, että ollaan muualta tultu... No tuijotustahan esiintyy tietenkin aina siellä missä on ihmisiä, mutta jotenkin tuntui, että Porissa sitä oli ihan tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllahan ihmisia tuijotetaan ihan joka paikassa, ihan täällä ns.metropoleissakin:-) Se on ihmiselle varmaan evoluutiossa tullut tapa, jolla tarkkaillaan ymparistoa.

   Poista
  2. Siis kyllähän ihmiset kattelee, määki oon hyvin valpas kun ulkosalla menen. Mä näen kaiken! ;) Mut ei mua se kameran kanssa kuvaaminen hermostuta vaa enemmän se että kun pitäs puhua. Ja koska ihmisluonne on utelias, niin ihmiset tuijottaa jo ihan siksikin kun miettivät että mitä tuo kuvaa ja höpisee oikein. :)

   Poista
 21. onko pipSalle tulossa takka? (:

  VastaaPoista
 22. Tää oli tosi hyvä ja kiva video, kun ei ollut tyhjiä eikä hiljaisia kohtia, vaan koko ajan tapahtui jotain! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Joo, mä koetin ottaa joistain neuvoista vaarin ettei tulis ainakaan mitään hiljaisia kohtia. Ainakaa siis pitkiä sellaisia!

   Poista
 23. Ne kapeat kirjoituspöydät on tarkoitettu läppärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä aavistelinkin mut kauhean paljon silti oli niitä. Vähemmän oli siis näitä isompia pöytiä.

   Poista
 24. Kommentoin ekaa kertaa, kiitos Pipsa kivasta blogista. Olet ihanan aidon oloinen tyyppi! Laitoin videon pyörimään ja kuuntelin juttujasi samalla kun touhusin muuta. Olisi kiva jos minulla olisi samanlainen ystävä kuin sinä :)

  Täällä on joskus tosi tyhmiä anonyymikommentteja, oikein pahoitan mieleni niistä vaikkei kai pitäisi kun en sua edes tunne. Vaikutat kuitenki vahvalta tyypiltä. :) Tsemppiä!

  Ps. Teillä on kiva koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun kommentoit! :)
   Noin määki tykkään kuunnella videoita, et touhuilen samalla muuta. Varsinkin jos kyseessä on höpötysvideo eikä niinkään se mitä videolla tapahtuu. :) Ja huihai, pistä ne ikävät anonyymikommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - niin mie teen. :)

   Poista
 25. Hei Pipsa!
  Uteliaana kysyisin, mikä tarkoitus on noilla pyyhkeillä sinun työtuolilla ja sohvallakin näkyi joku pyyhe lojuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhe tässä työtuolin päällä suojaa tuota istuinosan kangasta. Ja se sohvan pyyhe on fleecepeitto - on siinä aina. Saa heitettyä päälle jos tarttee. :)

   Poista
 26. Suojaa sitä istuinosan kangasta miltä? Sinulta? En oikein tajunnut..

  VastaaPoista
 27. Ihan oikeesti joku pyyhe suojana tuolin päällä? Onko tuoli joku erikoisvalmisteinen ja kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai tää jotenkin erikoisvalmisteinen on, kun kestää painoa ja maksoi n. 450EUR. Onko sulla ehdottaa jotain muuta suojaksi, kuin pyyhettä?

   Poista
  2. Joku kaunis irtokangas, vanhanaikainen keinutuolin matto tms. Pyyhe nyt on aika epäonnistunut valinta.

   Poista
  3. Jyskistä saa ihania fleecevilttejä parilla eurolla, ja on monia värejä :) Meillä on näitä valkosena ainakin kymmenen, helppo heittää pesuun aina kun sitten on puhdas kaapista valmiina :) Osta niitä muutama eri värisinä, niin voit vaihdella aina tuolin päällistä :) ensimmäistä kertaa kommentoin mitään positiivistä (myönnän, olen ilkimys) mutta pakko sanoa, että nuo keittiön tuolit ovat IHANAT, älä vaan niitä vaihda jos niistä kerran tykkäät :)

   Poista
 28. Jee kivaa kun laitoit videon!

  VastaaPoista
 29. Työtuolikin on aika helppo päällystää uudelleen, olen sen tehnyt jo monta kertaa. Tarvitaan vain pieni palanen kangasta ja on kuin uusi tuoli ja piristää kummasti. Ihan turhaa yrittää säästää jollain "roitilla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä siun on helppo se tehdä ku oot monta kertaa jo tehnyt mut mie oon niin peukalo keskellä kämmentä tämmösissä ni meen helpomman kaavan mukaan eli pyyhe suojana. :)

   Poista
 30. Miks ostat huonekaluja jos ne ei saa kulua? Koristeet ja käyttötavarat erikseen hei. Jotku sun jutut on kyllä niin sekopäisiä vaikka mukavalta vaikutatkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kyseessä on tämänhintainen työtuoli, ni haluan että se kestää ja kestää ja kestää.. :) En mä muualla mitään kulumista pelkää. :) Jep, olen varmasti sekopäinen aika monenkin mielestä mut se tekee miusta miun. :) Enkä kyl yhtää vaihtais pois. :)

   Poista
 31. No oliskos se fiksumman näköinen, että olis istuinta isompi kangas ja siihen ompelis kuminauha /nauhakujan ja kiristäis sen istuimen alle. Sullahan on ompelutaitoinen äiti. Vaikkei se nyt pystyiskään ompelemaan, niin neuvois sulle vierestä kun ihan itse ompelisit. Tekisit niitä muutaman niin olis taas vaihtelua.

  VastaaPoista
 32. Voi ristus, minkä valituksen sai aikaan pyyhe tuolin suojana... Jos Pipsa on päättänyt, että se on hyvä ni minkä ihmeen takia se teitä muita vaivaa noin kovasti.
  -Annukka-

  VastaaPoista
 33. Sain vasta nyt katsottua tän iholla 2 osan ja piti heti pistää kommenttia. Tykkäsin tästä kovasti, juuri sopivan pituinen ja eri paikoissa kuvattu, kivaa! Sun isoveli vaikutti tosi hauskalta, niinkuin tietysti sinäkin :D Plus teidän uudet kotijutut on kans mainioita, tätä on kiva seurata. Sitä en vaan yhtään ymmärrä että miks jokaisen videon tai postauksen perään tulee mieletön määrä kommentteja jotka käsittelee niinkin turhaa asiaa kun: miksi sä teet noin? miksi sä sanot noin? mikset tee näin, sano ennemmin näin! Siis ihan käsittämätöntä minusta :D Ihminen puhuu miten puhuu (tää ei oo oikee iholla sarja, tätä ei oo leikattu ja pätkitty isolla rahalla niinkun telkkarissa ja se on ihan ok) sekä ihmisellä on oikeus muuttaa mieltään omaa asuntoaan ja huonekalujaan koskevissa asioissa, vaikka kuinka olisi ensin ollut vakaasti toista mieltä. Olen itsekkin harkinnut useasti blogin perustamista, mutta kun lukee näitä harmistuttavia kommentteja mitä monille bloggareille tulee, en varmasti pystyisi sulattamaan tätä kaikkea yhtä hienosti kuin sinä. Oot ihanan positiivinen ja hömppä, varmasti tosi hyvää seuraa livenäkin :) Kiitos kivasta blogista <3
  T. Lyyti

  VastaaPoista
 34. Mitä joku halkeama pöydässä haittaa sitten? Oot todella mauton :(

  VastaaPoista