2.2.2013

Postaustoiveiden viikko (4.-8.2.2013)


Tiedätte varmaankin miten tämä menee, mutta muistin virkistämiseksi kerrotaan että nyt te saatte esitellä niitä postaustoiveita ensi viikon ajaksi. Pysytään kuitenkin asiallisissa toiveissa eli mitään härskiyksiä en toteuta.

Kannattaa myöskin kurkistaa mitä olen jo aiemmin tehnyt täältä toiveista. Niin ei tule samanlaisia ehdotuksia.

Toiveita otetaan vastaan lauantain ja maanantain välisenä aikana (2.-4.2.2013)

Ei muutakuin aiheita ehdottelemaan!

44 kommenttia:

 1. Minä näin kokkina innostuisin esim. jostain suosikki ravintolat/kahvilat esittelystä :) tai parhaimmat reseptit.

  Ja sitte olis kiva päivä kuvina postaus, ja esittely porin suosikkipaikoistasi.

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. -videopostaus tämän hetkisestä vaatekaapin sisällöstä
  -videopostaus pipsa tekee ruokaa
  -videopostaus pipsa laulaa
  tässä muutama kiva!

  VastaaPoista
 3. Toivoisin, että kertosit jotain laihduttamisestakin täällä. Mitä teet, oletko asettanut itsellesi mitä tavoitteita? Oletko luvannut itsellesi jotain palkintoja joidenkin välitavotteiden saavuttamisesta jne.

  VastaaPoista
 4. Postaus, mitä oon nähny monilla muilla bloggareilla, eli kerrot ihan koko päivän tapahtumat kollonaikoineen. Esim 8.00-herätys. 8.15 Aamupala. Mut ei kuitenkaa nuin lyhyt sanasesti mitä tossa esimerkissä :D
  Sitte Iholla-tyyppinen videopostaus ois kiva, eli kuljetat videokameraa päivän mukana ja kuvaat pieniä pätkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämmönen on jo tehty ;)

   Poista
  2. Tämmöinen löytyy jo toiveista, mutta tuon Iholla -systeemin voisin kyllä tekaista. :) En vain tiedä, ehdinkö ihan tälle ensi viikolle mutta on tulossa!

   Poista
 5. Haluaisin nähdä sinun tämän hetkiset top 10 vaatteet videon :)

  -JeVil-

  VastaaPoista
 6. "Pipsa matkaoppaana Porissa"

  -mäkin ehdotan, että esittelet joko kuvina tai videona
  suosikkipaikkojasi Porissa -en tunne kaupunkia, en ole sielläpäin edes käynyt!

  "Pipsa -masterchef"
  Eli leivonta/ruuanlaitto video höpinällä varustettuna :)

  "Tanssii Pipsan kanssa"

  Pipsan tanssivideo. Heh, tää tuli mieleen uusimmasta Putouksesta :)

  VastaaPoista
 7. Ilmeisesti et julkaise laihdutusaiheisia postauksia, mutta jos julkaiset niin: haasteena säästöliekki. Eli miten säästöliekistä pääsee parhaiten yli?

  VastaaPoista
 8. haluaisin kanssa kuulla ruokareseptejä ja lempiruokia. lauluvideo myös hyvä :)

  VastaaPoista
 9. Kuperkeikka, laulu video :) !!!!

  VastaaPoista
 10. Nuo Pipsan päivä-tyyliset jutut on jo toteutettu! Mutta minäkin tahtoisin jonkun ruoanlaittopostauksen ja mahdollisesti siivouspostauksen, eli miten sinä siivoat teillä! Ja vaikka miten valmistat lempiateriasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, muakin kiinnostaisi siivoukseen (ja miksei muutenkin kodinhoitoon) liittyvä postaus! Etenkin kun olet siivooja ammatiltasi, niin jos vaikka jotain hyviä vinkkejä saisi!! :)

   Poista
  2. Voisitteko hieman selventää tätä ruuanlaitto ja siivouspostausta? Ja huomautan, en ole siivooja ammatiltani mutta siivoan työkseni. Multa puuttuu se teoriaviisaus jonka koulussa saisi. :)

   Poista
  3. Et siis ole siivooja koulutukseltasi vaan ammatiltasi siivooja = siivoat työksesi :)

   Poista
  4. Minä yritän selventää aiemman anon puolesta, lainaan häntä suoraan: "siivouspostauksen, eli miten sinä siivoat teillä! Ja vaikka miten valmistat lempiateriasi :)" Miten tämän sanoisi vielä selvemmin? Ei-anot varmaan osaavat paremmin sanoa ;)

   Poista
  5. Aaai menikö se tolleenpäin. Siis tuo koulutus/ammattijutska. Menny vähän sekasin näissä. Mut en mie silti tiedä asioita kuten koulut käynyt siivooja. Ja eiköhän kaikki tiedät peruskotisiivouksen. :)

   Poista
 11. Tuolla aiemmin Pipsa Masterchefiä ehdottaneena tarkoitin et tekisit videon, jossa teet ruokaa tai leivot, ruokaohjelman tapaan :) Pipsan keittiössä :)

  -M

  VastaaPoista
 12. Oman elämän "to do -lista"... mitä haluat elämässäsi vielä tehdä/saavuttaa?

  VastaaPoista
 13. Minä olen siis se näistä anoista eka, eli tarkoitin tuolla siivouspostauksella että olisi kiva nähdä joku muu siivoamassa omaa kotiaan, tyylejä kun on yhtä monta kuin tekijää mutta esim itse olen täysin käsi noissa hommissa niin voisi saada jotain vinkkiä miten kannattaa tehdä. Ymmärrän kyllä että pskamyrskyhän siitä täällä saattaa tulla jos joku alkaa Pipsalle huutelemaan että "teet sen ja sen ihan väärin" mutta niinhän se tulee lähes joka aiheesta mihin joku idiootti eksyy kommentoimaan ja tällaiset tulee vaan sivuuttaa. Mutta varmasti Pipsa itse osaat parhaiten juuri oman kotisi siivota ja siksipä monet täällä tahtoisivat kurkistaa miten se tapahtuu. Sillä ammattilainenhan sinä olet vaikkei koulutusta olisikaan :)

  VastaaPoista
 14. Heippa!
  Minä toivon vaatekaapin esittelypostausta, vaikka lempparit tms. Myös Näin meillä siivotaan olisi kiva, kun sinulla kuitenkin on varmasti käytännön kikkoja. Jokin sellainen kauneudenhoitopostaus olisi kiva, Näin hoidan itseäni. Ei siis mikään meikkipostaus, vaan ihan arjen kauneuden/itsensä hoitamista:)
  Mukavaa alkavaa lomaviikkoa sinulle ja muista levätä ja ottaa rennosti:)

  VastaaPoista
 15. Voisitko tehdä postauksen ammatistasi, mitä työtä teet tällä hetkellä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki, mutta onko jotain erityistä mitä haluat siivoojan työstä tietää? :)

   Poista
  2. en siis tiennyt että olet siivooja :) mutta jotain että kuinka ne päivät alkaa ja loppuu.

   Poista
 16. Hei vaan! Koska sun sisustusaiheiset postaukset saa aina paljon mielipiteitä ja teidän oman kodin sisustusta monesti haukutaan, niin olisi kiva saada postaus sulta niin että googlettamalla linkkaisit sinun lempi sisustusteemoja ja kuvia siitä millasista asioista tykkäät itse.
  "Pipsan mielestä hienoja sistususelementtejä"

  VastaaPoista
 17. Mitä olisit halunnut tehdä toisin? Mitä kadut? Mistä haaveilet?

  VastaaPoista
 18. Mua kiinnostaisi:
  - lempi sisustustyylisi, onko jotain mistä haaveilet sisustuksen suhteen
  - ruokajuttuja
  - kokemuksesi kiusaamisesta

  VastaaPoista
 19. vaate esittelyjä. rakkaimmat tavarani. mihin haluaisit matkustaa ja miksi?
  Ja mua jäi vaivaan se kun sanoit siinä yhdessä videossa että sait iloista uutista ja isäs sitten pilkkas sua. mutta et tainut kertoa tänne mikä oli se iloinen uutinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, se iloinen asia taisi olla se että olisin päässyt televisioon.

   Poista
 20. Kuvia ulkomaanmatkalta ja reissukertomus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää nyt ei oikein oo mahdollista kunnen ole ollut ulkomaanreissulla. :)

   Poista
  2. etkö koskaan oo ollu suomen rajojen ulkopuolella, edes ruotsissa?

   Poista
  3. Olen toki, mutta en lähiaikoina niin että A. muistaisin matkasta jotain ja B. mulla olisi kuvia siltä reissulta. :)

   Poista
 21. Musta olis kiva kuulla sun kirjeenvaihtoharrastuksesta. Ei mitään liian yksityiskohtaista tai henkilökohtaista tarvitse kertoa, mutta milloin aloitit, kuinka monta kirjekamua sulla nykyään on, on joku sellainen jonka kanssa olet kirjoitellut vuosia, ootko tavannut kirjekamujasi jne. Harrastin itse kirjeenvaihtoa 12-20-vuotiaana (olen nyt 31), opiskelujen myötä se sitten vain jäi, onneks muutama kiva ja pitkäaikainen kirjekamu on nykyään facebook-kamuna. Kirjeenvaihtoharrastuksesta oli jo kouluaikoina hyötyä (kehitti kirjoitustaitoa kivasti sekä tietty ulkomaalaisten kirjekamujen kanssa tuli kirjoiteltua englanniksi) ja jälkeenpäinkin oon aina miettinyt kuinka kivaa olikaan saada postia :)

  On tosi symppista että joku vielä jaksaa kirjoitella oikeita kirjeitä ja sä tunnut niin aidosti tykkäävän siitä.

  VastaaPoista
 22. Hei! Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteitäsi erilaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä kuten esim. politiikka, arvoilmapiiri, asenteesi erilaisia marginaaliryhmiä kohtaan jne. Opiskelen yhteiskuntatieteitä, ja olisi mukava kuulla kantojasi perusteluineen. Voisit myös analysoida mistä luulet asenteittesi/mielipiteittesi olevan lähtöisin. Lapsuudenkodista/jostain muualta?

  Hyvää jatkoa,sinulla on hyvällä tavalla erilainen blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mielelläni mä voisin ottaa kantaa näihin asioihin, jos vain saisin hieman tarkennusta että mitä ja mistä sitä halutaan kuulla. Politiikasta olenkin jo sanonut, ettei kyseinen aihe oikein jaksa kiinnostaa. :)

   Poista
 23. Ruokapäiväkirja viikon ajalta :)

  VastaaPoista
 24. Joo , täältä kanssa ääni ruoka päiväkirjalle!

  VastaaPoista
 25. Täältä ääni myös ruokapäiväkirjalle eli viikon ajalta kaikki ateriat. Olen itse pitänyt kahden viikon ajan ja se on aika mielenkiintoista suorastaan yllättävää luettavaa :D ja nyt tekisikin mieli toimittaa se "ammattilaiselle", joka ehkä osaisi sitä analysoida. Tarkoitan vain, että olisi mielenkiintoista kuulla, saanko esim. kaikki tarvittavat vitamiinit jne...

  VastaaPoista
 26. Ja te luulette, että tänne laitettu ruokapäiväkirja ois rehellinen...? Ei maksa vaivaa kirjotella tänne sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ei olisi? Miksi luulet että Pipsa huijaisi? Onhan hän kertonut syövänsä pullaa ym ym, ei lihavat välttämättä joka päivä vedä kaksin käsin herkkuja ja pitsaa ym ym.
   t: Kanasalaattia juuri annoksen vetänyt 180 kg

   Poista
  2. Valitettavasti en tee minkäänlaista ruokapäiväkirjaa ja jos syytä haluatte tietää, niin katsokaa Anonyymi klo 12.58 kommenttia. Ei paljoa siis kiinnosta tehdä, kun kaikki vedetään samantien hirteen. *Näyttäää kieltä*

   Aiemmin oon muutaman tehnyt ja se kokeilu osottautu ihan katastrofiksi juurikin tietyntyyppisten kommentoijien takia. Joten pidän silleen isommassa skaalassa ruoka-asiat poissa blogista, niin ei ihmisten tartte repiä hiuksia päästään mimmosta ruokaa se lihava syökään.

   Poista
 27. Mä haluaisin myös kuulla sun sisustusmausta enemmän! Eli onko olemassa blogia jonka sisustus miellyttäisi sinua? Kollaasi erilaisista huonekaluista/sisustuselementeistä/tyyleistä joista tykkäät ja samanlainen sellaisista joita ehdottomasti inhoat. Eroaako sun ja miehen maut toisistaan eli onko yhteentörmäyksiä sisustuksen osalta? Millaisestä värimaailmasta tykkäät ja millaisesta et? Onko nykyinen asunto ihan unelmien unelma, vai haluaisitko esim ison pihan (en tiedä onko teillä nyt pihaa?) ja asua maaseudulla, tykkäätkö enemmän puu- vai tiilitaloista, vanhoista vai uusista, moderneista, perinteisistä, retrosta...? :)

  VastaaPoista
 28. postaustoive faneista. saatko fanipostia tai lahjoja? jos niin mitä oot saanut? tunnisteetaanko sua ulkona?

  VastaaPoista