7.2.2013

Vaate-esittelyiden uusinnat

Pistin tuonne vaate-esittelyihin uudet videot, kun vanhat oli niin heikkolaatuiset. Ja nyt kun oli kerrankin todella valoisaa ja aikaa, niin määhän kuvasin teille uudet videot. Kantsii kuunnella, vaikka vaatteet oiski jo tuttuja. Paljon on taas ollu asiaa!

Huomasin myös, etten koskaan ollut tehnyt Violetista hupparipaidasta videota joten voit sen kurkata tuosta alempaa tai klikkaamalla tästä.

   


   


   


   


   

15 kommenttia:

 1. Tuon alimman, turkoosin tunikan malli on kaunis, sulle sopii tuon mallinen kaula-aukko.

  Sen sijaan en tykkää tuosta punaisesta seepraraitapaidasta, tuo raidoitus rintojen yläpuolella on kummallinen.

  Mielestäni sun pitäisi enemmänkin suosia päänteitä, jotka ovat kuten alimmassa turkoosissa, ei vene-päänteitä, eikä sellaisia, jotka aukeavat sivuille päin liikaa.
  Samasta syystä sulle sopii huivitkin, pään/kaulan sivuille jotain, vaikka dekoltee olisikin edestä avoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pistetään korvan taakse. :)

   Poista
 2. toi turkoosi flanellipaita on paras malliltaan, ei kiristä mistään, eikä muutenkaan sun tarvi koko ajan vedellä sitä joka suuntaan, että istuisi paremmin, niinkuin noita muita. Noi muut on kyllä aika tyköistuvia, ei ehkä ihan just sun muodoille hyviä. Toi viiminen on kanssa edestäpäin ihan hyvännäkönen. Väriltään paras on toi viiminen turkoosi/musta/valkoinen. Muut ei sovi hiusten eikä kasvojen väriin.
  Olen samaa mieltä edellisen kanssa noista huiveista, sopis sulle just kaulan ympärille kevyesti käärittynä, eikä mitää villakauluria vaan jotain kevyttä kangasta, joka hieman pysyy ryhdissä.
  Ootko kokeillut hiuksiin laittaa vaikka sellasta sotkunutturaa ylös, sekin vois näyttää sun kasvoilla hyvältä. Suihkun jälkeen puristelet vaikka muotovaahtoa/kampausnestettä hiuksiin ja jätät kiharaiseksi, ja kun on kuivunut niin kietaiset vaan kevyesti hiukset ylös, eikä väliä vaikka kaikki ei ihan ylettyskään. Vähän lakka pintaan, jos haluaa pysyvämmän kampauksen.
  En enää edes tiedä kysyitkö mitään mielipidettä mistään, mutta tuli pakottava tarve kirjottaa romaani ;) Oot kyllä tosi pirtsakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmosta sotkunutturaa tarkoitat? Oon joskus kyllä käyttänyt, mutta vielä en varmaan kunnolliselle nutturalle saa. Kai. Mut lakkaa mä en halua hiuksiin.

   Poista
  2. Miksi olet niin ehdoton kaikissa asioissa? Hiuslakka kuuluu kampauksiin jotta ne kestää, ei se mitään myrkkyä ole. Ei sitä lakkaa silti joka päivä tarvitse käyttää. Sama koskee meikkiä jota et halua. Onko sulla muuten meikkejä ollenkaan? Voihan sitä joskus irrottautua arjesta ja laittautua juhlan vuoksi, tai ihan muuten vaan. Taidat olla aika huono shoppailija tai sitten aika pihi? Mietin vaan kun ei sulla näytä kotona olevan juurikaan mitään ylimääräistä sisutuskrääsääkään vaan kotinne näyttää melkoisen askeettiselta. Mutta nämähän ovat ne syyt miksi blogisi kiinnostaa, kun olet niin erilainen ihminen, monin eri tavoin :)

   Poista
  3. Ihan samaa taas ihmettelen, mikä siinä lakassa on niin pahaa?
   Kun kuitenkin värjäät hiuksiasi???

   Poista
  4. En osaa sanoa tähän muutakuin etten vain tykkää miltä lakka tuntuu. Ainoastaan sellaisesta olen tykännyt jonka voi harjata hiuksista pois, eikä se kuitenkaan jättänyt hiuksia likaisen oloisiksi. Saatan olla joissain aika ehdoton, mutta kyllä mä myönnytyksiäkin teen. Tästä lakka -asiasta olen nyt vaan ehdoton, koska en aiempien käyttökokemuksien perusteella tykännyt.

   Poista
 3. Pidätkö noita jegginssejä muualla kuin kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän, mutta harvemmin pakkasella.

   Poista
  2. Suosittelen aika pitkää tunikaa tai paitaa, jos pidät jegginssejä kodin ulkopuolella...

   Poista
  3. Joo, ei tulis mieleenkään mennä perse vilkkuen. Mutten mä silti mitään nilkkapituista pidä. :)

   Poista
 4. Mulla olis kysymyksiä :D

  Mitä mausteita laitat jauhelihakastikkeeseen tai muihin jauheliharuokiin? Tykkäätkö kebabista? Mitkä ovat sun aamu- ja iltarutiinit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin laitan mauseita, mutta käytän sipulia aika paljon noissa. :) Voin olla ilman kebabbiakin mutta voin myös syödä sitä. :) Ei ole mitään rutiineja, kai?

   Poista
  2. Mitähhh? Etkö edes suolaa&pippuria? Eihän lihan maku tule edes esiin ilman noita.

   Poista
  3. Ah, siis joo. Kyllä mä suolaa hieman laitan mutta en todellakaan pippuria. Yök!

   Poista