21.3.2013

Erittäin greipinmakuinen keskiviikko

Joskus on hyvä heittäytyä leikkiin

Hoppaaa!

Hitsit kun eilinen oli taas touhua täynnä, mutta Piia kiitti yöstä kun sai nukkua erittäin makoisat unet. Vaikka oon huomannut et kun aurinko alkaa nousemaan ni tää alkaa väkisin heräilemään ja joka hemputin aamu on sama asia - luulen että ollaan nukuttu pommiin (mutten vaan tee asialle mitään, jatkan unia kaikessa rauhassa kunnes kello herättää aikuisten oikeasti aamuun...päivään)

Jätin tosiaan tiistaina käymättä äitini luona kun mulla oli keskiviikolle tiedossa pientä toimintaa keskustassa joten yhdistin äidillä käväisyn ja tämän pikkutoiminnan yhdelle ja samalle päivälle.

Tapasin tosiaankin Mirkan, joka on blogini lukija ja jonka kanssa ollaan jo hetken aikaa suunniteltu kaakaottelua ja nyt sitten saatiin aikataulut sopimaan yhteen. Ja voehan nenä ku myö tultii loestavasti toimeen - kolme tuntii meni kuulkaas ku siivillä. Tulipa siinä vähän villiinnyttyä ja tilattiin pikkulauantain kunniaksi talon lonkero ja nautittiin se puokkiin. (onks sillo muuten vanha ku baarimikko ei pyydä nähdä henkkareita? kolmenkymppiset ku häämöttää parin kuukauden päässä)

Sitten löin Lumiani Mirkalle kätöseen ja tokaisin, että ooppa sie hovikuvvaaja tällä kertaa ja mitä tuota videota tässä ehtoolla kattellu ni tulipa teille oikee kivaa videomateriaalia - näätte mut niin elementissäni! Ja saatiin myöskin huomata miten helpolla ne videon minuutit tuleekaan täyteen - ei se oo kuulkaas ku yks hujjaus ku 15min on täynnä. Ja kovvaasti me suunniteltii et tehrään viel "Meijän Pori" -video mutta se sitten kesämpänä kun Pori kaunistuu. Mutta toivotaan et Mirkallakin oli yhtä muksaa kun miulla itelläni oli. (kiitoksia vaan kaakaottelu- ja lonkerotteluseurasta!)

Riemuidiootti ollu taas vauhissa.... Mut innostuinpa vähän muokkailemaan tuota alkuperäistä kuvaa. Tuli aikas kiva!
(Jos et tiennyt, niin riemuidiootti tarkoittaa mulla tuota santerin suu ammollaan kuvaa)
Mie ja Mirka - Mirka ja mie

Vaan eipä ne hommat tuohon loppuneet kun kotona odotti iloinen ylläri vanhan sohvan uudelta omistajalta - hänelle sopisi torstaina tulla hakemaan vanha sohva ja sehän sopi meille enemmän ku mieluusti. Saatiin isännän kans sit aikamoinen huhkintainnostus ja vedettiin vanha sohva tuolta olohuoneen nurkasta eteiseen (kuva alempana) odottelemaan sekä muutenkin siistittiin niitä sohvan tyynyjä vaikka uudella omistajalla onkin tarkoitus uudelleenverhoiluttaa koko sohva.

Kun me tuo saatiin kuntoon, niin alettiin vekslaamaan uusia sohvia (joo joo, mä kutsun tota laiskanlinnaa sohvaksi ku se vaan on niin helpompaa) sellaiseen järjestykseen mitä oltiin aateltu ja mie oon aika tyytyväinen vaikka takan tuleminen vielä voi muuttaa järjestystä joten tämä ei välttämättä ole vielä se lopullinen. Sitten pitäs joku päivä raahautua taas huonekaluliikkeeseen ostamaan matto, sohvapöytä sekä hyllystö. Pikkutilpehöörit ostetaan sitten jos nähdään ne sopiviksi.

Kyllä tuo sisustaminen käy ihan työstä kun pitää miettiä vaikka mitä (niinku me nyt osattas sisustaa - sanan siinä merkityksessä mut ainakin koti alkaa vihdoinkin hahmottumaan) Mut on se vaan ihanaa kun isännän kans yhdessä laitellaan tätä kotia - vanhaa paikkaahan me ei silleen sisustettu et tähän on selkeesti meillä erilainen ote. Ja ollaan tämmösiä hitaita vätyksiä - naureskelinkin tuossa et saadaankohan mun synttäreiksi valmiiksi - no eiköhän kunnei täältä sit puutu ku pientä silausta sieltä täältä.

Mut nyt mie alan editoimaan Porinoita, että saadaan ne teille huomenna hyvän saan aikaan - eikä mitään tyyliin klo 3.30 aamuyöllä. Nyt oon laskenut siis kuuden tunnin Youtubelatauksetkin mukaan. Että huomenna klo 21.00 pitäisi viimeistään olla Porinat blogissa.
Saankin tässä kaikessa rauhassa touhuille kun isäntä lähti veljensä luokse käymään - saapuu sieltä varmaan passelisti kun sauna on valmis.

Heihei vanha hyvin palvellut kulmasohva - siinä se odottelee uutta omistajaa hakemaan ittensä

17 kommenttia:

 1. Ihana postaus! En ookkaan aikoihin kirjotellu tänne.

  Miten olis jos mekin tavattas joskus? Olis kiva jutskata :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sekin onnistuu - pistähän mulle sähköpostia. :)

   Poista
 2. En ole ikinä kuullut, että kukaan tilaa lonkeron puoliksi...
  Saatikka, että kukaan enää joisi sinistä enkeliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö siellä ole tapana kaverien kanssa ottaa puoliksi? Meillä on! Oooooh... en mie tiennykkää et baarissa täytyy juoda vain niitä sen hetken muotijuomia. ;)

   Poista
  2. Kyllä mää ainaki juon sinistä enkeliä :DDD

   Poista
  3. Ehkä sulla on tapana juoda puoliksi siellä, kyllä meillä ja muuallakin jokainen juo ihan kokonaisen.
   Ja oooh, sä et varmaan tiedä muita juomia kun sinisen enkelin :D ja ehkä ampiaisen.

   Poista
  4. Voi kyllä mä tiedän moniakin drinkkejä ja nuorempana tuli kokeiltuakin mut se sininen enkeli on ja pysyy silti parhaimpana. Että sooooriii ku en juo mitään muotijuomia ku baarissa käyn. ;)

   Poista
  5. Anonyymi 21.3.2013 20.48: eikö äiti ole opettanut sulle, että ei ole kohteliasta tulla aukomaan päätään toisen blogiin? :D
   Ja se, ettet sä ole jostain asiasta kuullut, ei tarkoita, etteikö sitä kuitenkin jossain tapahtuisi.
   Pipsa, mä ihailen sun hermoja, kun jaksat noita v...uilijoita täällä. Mä en olisi jaksanut enää pitkään aikaan. Hyvää kevättä sulle :)

   Poista
 3. Matto? Eihän teille pitänyt tulla mattoja? Seuraavaksi ostat varmaan verhotkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän pitänyt tulla uutta olohuoneen pöytääkään.
   Pian on varmasti uudet työpöydätkin :D

   Poista
  2. Joo, siis kyllähän mää oon sanonu et jokunen matto ja verhot voi tulla jos niikseen päätetään. Mut mistä ihmeestä tuo on vetästy ettei me sohvapöytää meinattu ostaa? Siis sehän on ollu ostoslistalla jo kauan ja tänään me semmonen ostettiin - tulee vasta viikon päästä.

   Poista
 4. Mistä teidän sohvat on?

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska postaus Pipsanen :)! innolla ootan kuvia taas kodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä tulee aina tiputellen sitä mukaan ku on valamista. :)

   Poista
 6. Joko luit tämän:

  http://nyt.fi/20130322-viidessae-vuodessa-58-kiloa-lisaeae-todella-lihava-vihaa-sovituskopin-peiliae/?ref=hs-teemanosto

  VastaaPoista