11.3.2013

Ihunan aurinkoinen viikonloppu (vaikka pakkasasteet yöllä purasikin pepusta palan)


Viikonloppu jälleen takana mut tällä kertaa muistin leikkiä videokameran kanssa, Jeij! Täytyy vissii alkaa ottaa se joka paikkaan mukaan, et muistaa taatusti kuvata!

Kuten tiedättekin, olin lauantaina yksikseni jonkin aikaa kotosalla kun isäntä meni jääkiekkomatsia katsomaan (Ässillä oli hyvä voittoputki joka sitten lauantaina katkesi) mutta mua hieman harmittaa kun käytin sen ajan niin tyhmästi - nimittäin siivoamalla (voin siivota isännän aikanakin mutta laulaa en voi!) Isäntä tuli tuon matsin jälkeen takaisin kotiin, kunnei häntä innostanut lähteä ryyppäämään mutta sitten loppuillasta me tehtiinkin täyskäännös ja mentiinkin baariin ottamaan muutamat kaveriporukassa. Tällä kertaa valitsin muuten tummemman vaatetuksen.

Oltiin oltu kotosalla jo muutaman tunnin kun iskä soitti, et hänen puhelimensa on edelleen ihan sekaisin joten me pompattiin sitten auton kyytiin ja huristeltiin sinne - jossa meitä tervehti iskän koira joka samantien vaati rapsutuksia ja hyvin makia paikka löytyikin kun takajalka alkas tamppaamaan. Ihanan hömppä koira <3

Saatiin nopsaan puhelin kuntoon ja sen jälkeen mentiinkin vähän maisemia ihastelemaan. Mua on aina kiehtonut tuo koski tuossa isäni lähellä ja olihan se nyt pakko mennä kuvaamaan - kameraa ei kyllä ollut mukana mutta onneks isännän E7:lla saa otettua loistavia kuvia.

Oon tehnyt muuten ikävän huomion. En tiedä olenko koskaan blogissa kertonut mutta mulla on siis atooppinen iho, joka ei kovinkaan paljoa tykkää saunomisesta - se on taas tullu huomattua kun iho on todella kuiva. Kuivuuden takia rasvailenkin ihoani ihan normaalilla Abo Base rasvalla mutta nyt mä vähän luulen että täytyy vähentää saunomista sillä iho ei yksinkertaisesti tykkää. Tälläista ei ole aiemmin ollut kun ei ole ollut tuota saunaa jossa käydä joten nyt täytyy pitää taukoa.Jos tuunaudut linjoille vasta nyt niin käyhän kurkistamassa viikonlopun postaukset:

PipSan Porinoissa oli tällä kertaa vähän tylsempi ajanjakso kun allekirjoittanut unohti yksinkertaisesti kuvata. Sorisorisori. Toivotaan et siel on silti jotain mielenkiintoista kuunneltavaa - Pipsa suositteleekin katsomaan videon niin, että touhuilet samalla muuta.

Lauantaina postasin lukemistani kirjoista pi-iiiitkän valitusvirren verran. Samalla sain käsiini uutukaisen Yön talo -sarjan kirjan!

Pikkuhiljaa alkaa meidänkin kotimme valmistumaan, tällä kertaa esittelin kylpy- ja kodinhoitohuoneen uudistuksen. (edellisellä kerralla esittelin eteisen uudistuksen)


Multa on usein kysytty miten blogiani voi helpommin seurata, niin tässä tulee kolme hyvää konstia:

Blogilista - mikäli olet rekkautuneen tällä sivustolla, voit pistää blogini siellä seurantaan. Itse käytän blogilistaa koska sitä kautta on näppärää seurata että kenen blogiin on tullut uusi postaus. Ei tarvitse pomppia montaa kertaa päivässä katsomassa et onko vai eikö oo tullu.

Blogin FB-sivut - tätä kautta voit seurata myöskin blogin päivityksiä sillä päivittelen postaukset aina tänne. Mutta täällä on sitten kaikkea muutakin, nimittäin kuvia ja no, vähän turhaakin hömpänpömppää mutta jos sellainen ei haittaa, ni tää on sitten oikea paikka sinulle!

Googlen lukijaraati joka löytyy tuosta blogin vasemman puolen sivupalkista, melkoisen alhaalta. Klikkaat vain "Liity tähän sivustoon" jonka jälkeen sun pitää valita seuraatko julkisesti vai yksityisesti ja sen jälkeen vain klikkaat "Lue tätä blogia".

19 kommenttia:

 1. Hih, hauska otsikko! :) Missä baarissa kävitte tai mistä Porin baarista yleensä tyksit jos lähet parille? Ois kiva tietää vaan vinkkejä, kun olen tänne Poriin muuttanut puolisen vuotta sitten mutta ei oo oikein vielä tullut tota yöelämää tsekattua.

  Mulla on myös idea Pipsan Porinoihin. En tiedä tykkäätkö, mutta entä jos niihin kuuluisi aina tai ainakin joskus joku mielipide tai kantaaotto-juttu. Että otat vaikka Satakunnan Kansan, Iltalehden (paperi tai netti) auki ja siitä kommentoit jotain uutista tai sit vaan jotain ajankohtasta aihetta... Vois tulla vähän vaihteluu ja uutta ideaa videoihin vaikka kivojahan ne ovat noinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tykätään käydä Huntersissa tai Havanassa. Sieltä siis löytää. :) Mut jos yöelämään menet ni ei muutaku torille vaan ja siitä tsekkaamaan paikkoja läpi. Suurinosa kun on tuossa torin ympäristössä. :) Kiitos muuten vinkistä, saatanpa tuollaisen tehdä jos joku sopiva aihe tulee vastaan. :) (Tällaisen tein tuosta kiusaamisaiheesta jo)

   Poista
 2. En oikein ymmärtänyt tuota otsikkoa tai siis tuota sulkeissa olevaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm... no täällä oli niin pahat pakkasasteet et ne puras pepusta palan. Huumoria hei! :)

   Poista
 3. Löysin ekaa kertaa blogiisi ja äimistyin. :O

  Kun niin kaikkea taivaan alla itsestäsi täällä kerrot, kysynpä suurimman hämmästykseni aiheen: kuinka paljon sinä painat? Kokoisiasi näkee todella harvoin ja on hienoa että kannat valtavan itsesi noin kauniisti ja ylpeänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en kerro painoani täällä.

   Poista
  2. Eri ano kommentoi: Mä luen monia eri blogeja joissa on erilaisia ihmisiä. Erikokosia, eri värisiä, ikäisiä. Eipä oo koskaan tullut mieleen kysyä keneltäkn kirjottajalta painoa, miksi on sen värinen tai miten vanha oikein on. Jos kirjoitus on itselle mielenkiintoinen ja siitä jotain saa niin nuo ovat toissijaisia seikkoja.
   Jos taas kirjoittajat paino, ikä, väri minua häiritsisi niin että yöuneni menettäisin niin jättäisin siinä tapauksessa lukematta. Enkä näkisi edes sitä vaivaa, että moisesta kommentoisin.

   Poista
 4. Sut on bongattu hyppäämästä kauppatorilta bussiin! ;) Mä niin aavistelinkin sun nykyistä asuinpaikkaa ja taisin olla oikeilla jäljillä. :)

  Vastailin sun säpöön muuten joku aika sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai oot sää bongannu mut tänään. ;) No mä oon jo vähän ootellukki millo joku alkaa huutelemaan et tietää missä asun kun onhan täällä ollu kuvia joista saattaisi joku osata yhdistää. :) Mää laitoin sulle Facebookissa viestiä. :)

   Poista
  2. Eiköhän kaikki tiedä että asutte Väinölässä niissä Soikkolantien rivitaloissa. Kyllähän sen helposti sai selville jo ensimmäisistä kuvista uudelta kämpältä....

   Poista
  3. No eivät kyllä kaikki taida ihan tietää asioiden oikeaa laitaa. Me emme asu Väinölässä. :) Ihan väärä suunta. :)

   Poista
  4. http://www.jokakoti.fi/kohde/8a473?2

   no kas kun ovat sattuneet rakentamaan täsmälleen samanlaisia asuntoja väinölään.......

   Poista
  5. Toinen ano:

   No nykyään kaikki rivarit, kerrostalot näyttää sisältä ja ulkoa täysin samalta (plaaaaaaaah) joten sen vuoksi ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä kylläkään..

   Poista
  6. Juu siis kuinkahan monta kertaa mun pitää sanoa ettei me asuta tuolla. Ja joo, on samanlainen kun meillä mut ei kuitenkaan se missä me asutaan. :) Ihan väärä suuntakin. :)

   Poista
 5. Olisipa näky nähdä Pipsa iloisena hyppäämässä bussiin. Olen ymmärtänyt, että hän asuu jossain vesitornin lähellä.. Jaa, jaa, niin lyhyt matka kotiin etkä kävele sinne, mitä mitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, talvisin harvemmin hyppelehdin mut kesällä voit tämmösen harvinaisuuden nähdä. :) Juu, en asu vesitornin lähellä. Miten niin lyhyt matka kotiin? Jos tarkoitat keskustasta, niin kyllähän tänne kilometrejä kertyy mut kyllähän mie tännepäin oon aikoinaan kävellytkin.

   Poista
 6. Viikinäisissä on kivan näköistä. ;)

  VastaaPoista
 7. Pyh, Google ja Blogilista on ihan mälsiä. Bloglovin rulettaa! Saan kätevästi seurantaan ulkomaisiakin blogeja (lähinnä noita Tumblr-hässäköitä), ja uudet merkinnät pystyy lukemaan sekä läppärillä että luurillakin, ihan kumman ääressä sitä sattuu milloinkin olemaan.

  VastaaPoista