30.3.2013

Jauheliha-Kebab-Ananaspizza

32 kommenttia:

 1. Eiku pitsaa naamarii, lisää kiloja vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos muutamasta palasta tulee jo kiloja niin ehkä sitten pitäisi miettiä vaan kun ei se oikeasti noin mene. :)

   Poista
  2. mitäs sitten..nälkä son lihavallakin :D tuo anonyymi voi olla ite vaikka paljon lihavampikin..joku syömishäiriöinen kuitenkin, kun kyttää muittenkin suupalat ;)
   elä ja anna toisten elää..tässä kukaan ole kuitenkaan anojen pizzoja viemässä suusta :D nautitaan elämästä, hyvästä ruuasta, jouomasta, ilmoista ja Pipsan mahtavasta böogista. Ennemmin mie tätä luen, kuin jonkun vinkuheinän kaloripäiväkirjaa
   -aap

   Poista
  3. Hups..lipsahtipa muutama kirjoitusvirhe :D
   _aap

   Poista
 2. Maistuis varmaan mullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Ojentaa virtuaalisen pizzapalan*

   Poista
 3. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Sinuna rajoittaisin hieman tota syömistä, oikeesti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jos on lihava, niin ei siis sais syödä ollenkaan? Right.

   Poista
  2. Eri ano: Lue Riiksu kommentti uudestaan.. Pitäisi RAJOITTAA ei lopettaa kokonaan.

   Poista
  3. Sori mutta on sitä jo rajoitettukin. Vai kuvitteletko oikeasti että vetelen tuon pizzan yksin? Voi elämä. :)

   Poista
 5. Se on kyllä kumma miten muiden syömiset ja kilot muita kiinnostaa. Ei minulla ole ainakaan intressejä alkaa puuttua muiden näin henkilökohtaiseen asiaan kuin paino, etenkään tuntemattoman henkilön. Mutta aina näitä nolifejä näköjään riittää.:)
  -i

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos joku haluaa fanttisen ruokia ihmetellä, niin saa sen tehdä mutta tehkööt muualla kuin blogissa. Aiheesta saa kyllä keskustella, jos osataan tehdä se asiallisesti eikä heti lytätä maahan.

   Poista
 6. Hei pipsa,

  ihana blogi sinulla :)

  Mitä mieltä olet tämmöisistä:

  http://www.seiska.fi/kilpailut/_a579256/aanesta+miss+xl+suosikkiasi/

  ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa!
   Kiitoksia.
   Enpä mä oikein ole moisista mitään mieltä, mutta en tuomitse heitä jotka sinne menevät. Makuasioita nääs. :)

   Poista
 7. Minun puolestani tehkää pizzaa niin usein kuin haluatte, mutta tuo ei kyllä näytä edes hyvältä. Iltapala vai iltaruoka?

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköistä pizzaa... ja herranjestas sentään pitäähän ihmisen syödä eikä itsetehty pizza edes ole niin lihottavaa mitä täällä joku yrittää vihjata.

  VastaaPoista
 9. Musta tää on jännä ilmiö, että jos lihava ihminen sanoo tekevänsä ruokaa, niin se on jotenkin aivan järkyttävän hirvee asia. Ihan kuin ihmisen täytyis lakata syömästä jos se on lihava :D
  Mä lihosin tämän painoiseksi vuosien saatossa, mutta nyt paino on pysynyt jo vuosia ihan samassa luvussa vaikka syön joka päivä, aatelkaas sitä! Olkaa ite syömättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis OOÄMGEE fantti syö ruokaa. WTF? Tottakai mä syön ruokaa ja kerta viikossa herkuttelenkin. Mulla sama juttu, et oon lihottanu itteni vuosien saatossa ja nyt saanu laihdutettua viime vuoden aikana hyvin pois. Huvittavinta tässä on se, että sillo ku mie olin "isoimmillani" ni joidenkin mielestä olin silloin laihimmillani. Jotenkin jännää miten kuvat antaa ihan eri kuvan. :)

   Poista
 10. Ehkä täällä puhutaankin enemmän siitä että voisi tolla ruumiinrakenteella syödä vähän kevyempia vaihtoehtoja! Kuka riiksu on sanonu ettei lihavat saa syödä? Kukaan.

  VastaaPoista
 11. Riiksu puhuu asiaa! Ja moni ylipainoinen on sanonut, että saa ravintolassa halveksivia katseita. Voiko olla tottakaan, että ihmiset viitsivät ja jaksavat stressata toisten evästämisiä tai evästämättä jättämisiä? Huhhui... ja sanoohan sen Juttakin ohjelmassaan, että syödä täytyy myös lahduttaessaan tai muuten eivät kilot karsiudu. Monella laihduttajalla saattaa homma tyssätä nimenomaan ruokailujen skippaamiseen.

  Itselläni päinvastainen tilanne, eli yritän nostaa painoa. Ei ihan simppeli homma sekään, varsinkin kun on rajoitteita siinä, mitä voi ja saa suuhunsa laittaa.

  VastaaPoista
 12. Kun Pipsa kuolee 140kg kaikenlaisiin sydänkohtauksiin ja sairauksiin niin otatteko te blogin lukijat vastuutta tästä!? Kun te kehutte Pipsaa olemaan sellainen kuin on, syömään niin paljon pitsaa, karkkia, rahkaa kuin vain jaksaa, kehutte vaatteita ja ulkonäköä vaikka kyseessä on sairaalloisen ylipainoinen ihminen jonka pitäisi oikeasti vähän tsempata oman kroppansa kanssa.
  Onko blogin lukijoilla jotain vastuutta? Kertokaas rehellisesti!

  Mun mielestäni jokainen ihminen saa syödä mitä haluaa, pukeutua kuten haluaa, elää kuten haluaa. Mutta kun on toisen terveys ja elämä kyseessä täytyy oikeasti ajatella näitä asioita syvemmin. Ennen tätä blogia Pipsa oli vain "vaikeasti ylipainoinen" kehujen ja blogin suosion myötä kiloja on tullut kymmeniä. Vastuu tietty on Pipsalla itsellään mutta myös lukijoilla kun he kehuvat, kannustavat tähän elämäntapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi sinä katsot oikeudeksesi puuttua toisen ihmisen valintoihin? Koetko olevasi jotenkin parempi?
   Me lihavat tiedetään kyllä kaikki olemassa olevat riskit, mutta ei oo kenenkään tarve tulla huutelemaan toisen kuolemasta jne. Ei me tyhmiä olla.
   Tyhmää on tuollainen alentuva paapova asenne aikuista ihmistä kohtaan.

   Poista
  2. Elämä on kuolemaan johtava tila! miten kukainenkin elämänsä käyttää, on jokainsen oma asia.Nilittääkö anonyymi jokaiselle kaupassakulkijalle sipseista, oluista, tupakoista, voista ym??? aatteleppas että jopa laihat kuolevat, ja jopa laihoilla on korkeita kolesteroliarvoja, tuki ja liikuntaelin sairauksia ym.
   Joka iikka käsittää kyllä, että itselle on helpompi olla jos painoa ei ole niin paljoa..ylipainoa on itsellänikin hieman, MUTTA huom, mulla ei ole mitään aikeita laihduttaa ihannepainoon. Pidän itsestäni hiukan pyöreänä...ja usko tai älä, minä olen ollut hoikka ja joskus jopa miltei anorektisen laiha. Opi sinäkin hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, niin ehkäpä sitten opit hyväksymään kanssakulkijatkin omina itsenään.

   Poista
  3. Riiksu sä et kuvassa näytä edes ylipainoiselta. Nyt puhutaan sairaalloisesti ylipainoisuudesta. Enemmän kiloja siis kuin se +5-10kg!

   Eri ano kuin alottaja

   Poista
  4. No mulla on silti yli 30 kiloa ylipainoa painoindeksien mukaan.

   Poista
 13. No voi ... Mikä siinä ottaakin teitä niin paljon pattiin kun fantti vähän herkuttelee? Ihan ku mä vetelisin kaikki nuo rahkat ja pitsat yksinäni - unohdatte että täällä on toinen herkkusuu joka imuroittee melko hyvin noita namskuja.

  Menkää sinne keskustelupalstoille ihmettelemään (näen kyllä mistä te tuutte, mutta ei mua kiinnosta lukee ku tiedän melko varmasti keskustelun aihe- ja ilmapiirin) ihan keskenänne siitä miten mä kuolen ja ties mitä, mutta tänne otan vastaan vain asiallisesti aiheeseen kommentoituja tekstejä. Eikä tästä tarvitse kenenkään ottaa hernettä nenään, mutta tää blogi on tarkoitettu mukavaksi paikaksi eikä miksikään tappelupaikaksi.

  Mutta tässä siis suurin syy miksi en puhu sapuskoista, laihdutuksesta täällä koska jotkut eivät osaa käsitellä asioita asiallisella sävyllä. Enkä jaksa oikeasti monen sadan kommentin verran kuunnella, miten kuolen, miten valehtelen ja lista jatkuu kilometrien verran vielä tästäkin.

  Edelleenkin - Jos tää blogi aiheuttaa ihan oikeasti noin pahaa verenpaineennousua niin älä lue tätä. En mä oo siellä sun selkäs takana kaulimen kanssa pakottamassa sua lukemaan mun blogia. Tehkää te siis itsellenne palvelus, ketä mie ärsytän niin pahasti ja ketä surkuttaa niin pahasti kun joskus vähän herkuttelen ja ties mitä muuta, niin älkää tulko tänne blogiin - ihan oman mielenterveytenne takia. :)

  Mut jatketaan nyt kivoilla aiheilla. Joskus iltapäivemmällä pläjähtää blogiin kuvia meidän valmistuneesta olohuoneesta! JEIJ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yllättävän moni tuntuu ottavan jotenkin älyttömän henkilökohtaisesti sen, että herkuttelet. Ja sitten tosiaan itketään sitä miksei paino- yms. asioita et halua täällä käsitellä.

   Saahan sitä herkutella eikä se, että herkuttelee poissulje sitä, että laihduttaa samalla. Tai että herkuttelee, niin sitä sitten tekee jatkuvasti ja kaikki muu on valetta.

   Voisi itsekin aiheuttaa nyt vähän sydänkohtauksia omilla pääsiäisherkutteluilla...torstaina tuli herkuteltua, perjantai oli ihan normipäivä, lauantaina kännit ja eilinen krapulapäivä tuli sitten löhöttyä sipsipussin, karkkipussin ja limsapullon kanssa sängyssä. (joo, koko päivä, ai että miten kehtasinkaan). Ja kyllä, laihdutan. Ja kyllä, laihdutukseeni kuuluvat olennaisena osana myös herkku- ja kännipäivät, motivaatiotauot ja muuten vain vähän löysemmät päivät, jos ei niin jaksa vahdata tarkkaan. Ja ei, siihen ei kuulu tavoitteet eikä aikataulut eikä itsesäälissä rypeminen, jos on mennyt päivä tai pari "repsahdellen" (myöskään kyseinen sana ei kuulu laihdutussanavarastooni). Ja kiloja on lähtenyt noin 45. Nyt on avauduttu ja annan luvan kivittää. ;)

   Poista
  2. No enhän mä edes täällä itke että miksei paino laske ja samaan aikaan syön herkkuja. Nyt on tullu herkuteltua enemmän kuin normaalisti mutta nämä kerrat vuoden aikana on laskettavissa yhden käden sormista. :) Onnea siulle jenni 45kg tiputuksesta! :) Mahtavaa!

   Poista
 14. Onko sulla joku tietty ohje tuohon pitsapohjaan? Mulla aina tulee kauhean paksu siitä pohjasta ja repeilee jos yrittää venytellä :( Tuo näyttää kivan ohkaselle niin suostuisitko jakamaan ohjeen? Olis kiva tehdä taas itse pohja kuin että ostaa kaupasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ohjetta ollaan käytetty: http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/paaruoat/pizzat/pizzapohja/#.UVgdxVfcD9o

   Poista
 15. Nami! :)
  Mun mielestä on kivan näköinen pitsa!

  VastaaPoista