8.3.2013

PipSan Porinat 5

   

52 kommenttia:

 1. Tikapuitako tarkoitit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt ihan tikapuita. Oikea termi on kuulemma A-tikkaat.

   Poista
 2. Muuten, ootkos ajatellut teidän makkariin kelohongan kapeaa mattoa, jos siis sinne ei tuu verhoja? Kelohongan mattojakin on monessa kivassa värissä, eikä ne kapeat matot ole edes kalliita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole asiaa ajatellut vielä mitenkään, kun tässä nyt on kesken vielä kaikki. Mut kenties...

   Poista
 3. Kelohongalla on myös sellainen tarjotin saatavilla, jonka voi laittaa esim. tuohon ruokailupöydälle yms. Ja tosiaan suihkuverhoa löytyy myöskin edullisesti, jos sille on tarvetta? Niin ja kun teille tulee uusi sohva, niin miten siihen mätsäisi punaiset kelohongan koristetyynynpäälliset? Maksaa alle 12 euroa :D

  T: Vallila fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkuverholla me ei nyt kyllä tehdä mitään, muuten oisin ostanu semmosen kun tuossa oli Vallilan suihkuverhot tarjouksessa joku aika. Oliko siinä että kaks verhoa 40EUR. Mut joo, siis noita Kelohongan punaisia koristetyynynpäälisiä oon katellu mut vielä en oo ostanu ku en tiedä tarkalleen miltä olohuone tulee näyttämään. Ne päätökset tehdään vasta ku sohva on täällä. :)

   Poista
 4. Mä en ymmärrä miksi kaikkea pitää jahkailla! Teidän olohuone tulee näyttämään hyvältä edes joillain väripilkuilla. Ja ne verhot näyttää hyvältä varmasti koska se puukuvio on vaan niin upea ja katseenvangitsija. Voin sanoa että mulla oli punaiset kelohongat ja kyllästyin niihin aika äkkiä. Se turkoosi on värinä aivan upea tai uus väri valkonen kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie oon tämmönen et mietin asiat tarkkaan, en tee hätiköityjä päätöksiä. Ja varsinkaan nyt kun ei ole vielä tuo sohva tullut. Väripiristeet tulee sitten, jos on tullakseen.

   Poista
 5. Mitä ihmiset tuputtaa niin hirveesti kaikkee. Jos Pipsa tykkää Kelohongasta niin sit täällä on heti monta ihmistä tuputtamassa "osta verhot! osta suihkuverho! osta tyynyjä! mattoja!" ihan tosi hei :D vähänkö näyttäis naurettavalta jos kodissa ei muita kuoseja olisikkaan kuin Kelohonka. Muutenkin niin ihmeellistä tommonen tuputtaminen. Ja sellanen... yritys muuttaa Pipsan mieltä ja halua sisustaa ja laittaa hänen omaa kotiaan. Mitä se kenellekkään lukijalle kuuluu, että onko siellä mattoja tai verhoja ja missä kuosissa ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, kyllä sieltä joskus tulee ihan kivojakin ideoita että ei nyt sillä. Moni vaan tuntuu unohtavan et mun mieltymyksien kanssa mennään. :) Kyllä tänne varmaan voi tullakkin mattoja, tyynyjä ja ties mitä muutakin mut ne tulee kaikki omalla ajallaan. Ja miun mieltä on vaikea muuttaa jollen itse tykkää asiasta mitä ehdotetaan. :) Oikein hymyllä muistelen mun teinivuosia ku sillo olin kahta jääräpäisempi. Vaikka tässäkin varmaan joku tulee vielä sanomaan, et miten ovat saaneet mut muuttamaan mieltäni kun olenkin jotain lukijan ehdottamaa tehnyt - musta tuo on vähän tyhmä toteama koska tottakai mä voin tykätäkki jostain ehdotuksesta, varsinkin kun niitä ehdotuksia tulee niin paljon et väkisin siellä joukossa on joku josta tykkään. Et määhän saisin muuttaa KAIKKEA vähintään kaks kertaa viikossa jos menisin lukijoiden mieltymysten mukaan. :)

   Poista
 6. 500 grammaa vai 500 kiloa piti kestää sen teipin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä luki 500kg. Oli niitä pienemmissäkin painomäärissä mut otettiin tuota, et varmasti kestää ja loistavasti on kestänyt.

   Poista
  2. Minkä merkkistä teippiä?

   Poista
  3. Tämmöstä: http://www.lyreco.com/webshop/P05/product/viewWithMoreResults/000000000005933325;jsessionid=0000Jhq38iQKw53yr_qbZl48uJ8:170lhfikj?lc=FIFI Mutta meidän lapussa lukee kyllä 150kg eikä siis suinkaan 500kg, kuten väärin muistin. :)

   Poista
  4. Eli 10 cm = 10 kg.

   Poista
 7. Onko sulla mustelma poskessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... ei kyllä mustelmaa mut joku finni siinä voi olla. Missä kohtaa tämä mustelma näkyy, ni mieki pääsen kattomaan. :)

   Poista
 8. Oliko siinä laskussa molemmat eli käyttövesi ja jätevesimaksu? 9 kuutiota kahdessa kuukaudessa on tosi vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli vaan vesilasku. Se vesi mitä ollaan 2kk aikana käytetty. Jätevesimaksu kuuluu yhtiövastikkeeseen.

   Poista
 9. Oot kyllä sulonen juttuinesi <3 Oikein kivaa viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista viikonloppua sinne myöskin!

   Poista
 10. Katsooko "isäntä" näitä sun videoita? Mitä mieltä se on sun blogista? Onko sull juuri muuta elämää kuin tämä blogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoo se aina välillä. Tykkää blogista. Ja on mulla muutakin elämää kuin tämä blogi. :)

   Poista
 11. Nää jotenkin junnaa samaa rataa nää sun videot.. Keksi jotain uutta ja uudet jutut. Videolla kerrot aina samat jutut mitkä oot pitkin viikkoa jo kirjottanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kannattaisi miettiä mitä sisältöä laittaa videolle ja mitä kirjoittaa blogiin, eikä molempiin samaa. Mikäli uutta sisältöä ei riitä videolle, sen funktio on turha. Videoita kannattaisi tehdä siinä vaiheessa kun on jotain uutta kerrottavaa mikä vaatii esimerkiksi esittelemistä, jolloin videointi on validi keino. Samojen juttujen kertominen videolla on todella turhaa mitkä kaikki ovat jo blogista lukeneet. Mieti, mieti, mieti. Käytä samaa jahkailevaa harkintaasi tässä blogissa kuin mitä käytät sisustuksessasikin ;)

   Poista
  2. Joo, nyt tuli vähän huonompi video mut eipä me voida kaikenaikaa loistaa. :) Yritetään saada ens viikon videosta vähän kivempi. :)

   Poista
 12. Kai ymmärsit että servettien kehystäminen / seinällelaitto oli vitsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin, mutta mielestäni tuo on silti aika kivakin idea. :)

   Poista
 13. Saitko kaipaamaasi yksinoloa?

  VastaaPoista
 14. Hei haloo.. mikää teippi ei kyllä pidä 500kiloa.. (noin hevosen painoa) Mietippä mitä sanot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuten jo tuolla ylempänä sanoin niin se olikin 150kg eikä 500kg. :) Muistin väärin! Ja isäntä tuossa sanoi että tuosta 150kg puolet tuosta on se oikea kantomäärä tai jotain. :) :)

   Poista
  2. Niin, 150kg/m. Jos laitat sitä pari senttiä taulun taakse, niin ei se paljoa kanna. Fakta nyt vaan on, ettei millään teipillä saa aikaan samaa lopputulosta kuin kunnollisilla seinäänkiinnitysmenetelmeillä, eli ruuveilla ja nauloilla.

   Poista
  3. Juu, noinnhan se oli. :) Mut kyl tuo tarra on hyvin pitänyt tuon makkarissa olevan canvastaulun seinässä - tosin en kyllä painavampaa uskalla kokeilla tarran kans, et kyl sit ihan koukut laittasin. :)

   Poista
  4. Eli koko tuossa paketissa on 1,5 m ja se vastaa 150 kg.

   Poista
  5. Nii kai sitten, en mä tiedä. Oon surkee matikassa. ;)

   Poista
 15. Onko miehesi massan kerääminen alkanut tuottamaan tulosta kun bokserit olivat 2XL? Vai oonko ymmärtänyt väärin, että hän on pitkä ja hoikka?

  Ps. Ihanat servetit <3 Keep on going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se edelleen pitkä ja hoikahko on mutta vaikka massaa on tullut, niin ei se silti miltään lihavalta näytä. Mua nauruttaakin toi boxerikoko koska ei isäntä oo oikeasti mikään 2XL kokoinen. Ja näkeehän sen noista muutamista kuvista ettei ole mikään iso vaikka massaa tullutkin. :)

   Poista
 16. Jotenkin vähän ärsyttää, että Kelohonka on kokemassa saman kohtalon kuin Unikko. Meillä on ollut varmaan jo viisi vuotta portaikkoa komistamassa iiiiso Kelohongasta tehty kangastaulu... kiva kuosi, mutta se jotenkin "kuluu", kun sitä on joka paikassa. Pitäisi varmaan keksiä tuohon portaikkoon jotain muuta, tuo on vaan ollut niin kätevä, kun vähän hillitsee kaikua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, tuo on kans totta. Tosin oon nyt ihastunu yhteen toiseen kuosiin Vallilalta. Et saas ny nähä.... siks mä en uskalla tehdä mitään kun mieli heittää noin paljon häränpyllyä.

   Poista
  2. Mikä Vallilan kuosi sinulla on mielessä? Finlandia vai Britta Liisa?

   Poista
  3. Ei kumpikaan noista. :)

   Poista
 17. Nyt on pakko vihdoin ihan kommentoidakin, oon tätä sun blogi lueskellu kuitenkin jo jonkun aikaa. Kaveri tästä aikoinaan vinkkasi ja nyt täytyy sanoo, että oon kyllä jääny ihan koukkuun. Sun pirteys ja ihana elämänasenne saa mut aina ihan loisto tuulelle! Plussaa myös tuosta sun positiivisuudesta sekä siitä, että oot rohkeesti oma ittes muiden mielipiteistä välittämättä. Yks päivä tässä tein mutkan vauva.fi- keskustelusivustolle jossa herjattiin tätä blogia ikävin sanoin( mitä blogia siellä ei olis arvosteltu). Aloin kuitenkin itekseni siinä miettimään, että miks sun blogin pitäiskään olla niinkuin muiden bloggareiden. Tästä ainutlaatuisen tekee just se, että se on niin älyttömän aito! Sun tapa nauraa itelles kruunaa tän kokonaisuuden. Loistavaa kevään odotusta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että olet tykännyt. :)

   Poista
 18. Osaako Pipsa nauraa itselleen? En ole huomannut.

  VastaaPoista
 19. Saahankaverien kanssa kivat naurukohtaukset ku katellaan näitä sun videoita!!!:''DDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sehän on kiva kuulla. :) Nauru pidentää ikää ja on muutenkin kivaa. :)

   Poista
 20. Miks ei lumialla voi katsoa videopostauksiasi?? Eikös sulla ole itselläkin lumia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm? Kyl mä ainakin omallani saan. Sillo ku en saanu ni siihen tuli videon kohdalle et piti päivittää joku jutska. Eli sunkin puhelin varmaan kaipaa sen jonkun päivityksen?

   Poista
 21. Niin joku päivitys mitä lumia ei tue..joten en sitä saa ladattua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein katsoa, ni juu - tästä suoraan blogista katsomalla ei pääse näkemään mut jos menee youtubeen ni videon pystyy kyl kattomaan. Joten täytyy vastaisuudessa laittaa youtubelinkki mukaan. :)

   Poista