22.3.2013

PipSan Porinat 7

   
                                                                     (Suora linkki Youtubeen)

63 kommenttia:

 1. pipsa sää oot aivan mahtava persoona.:)

  VastaaPoista
 2. Yritin etsiä kommenttia minkä olisit saanut koskien kauppabongausta, mutta en löytänyt. Mistä tämän löytää? Kiinnostaa millaisen sävyn koet sinua dissaavaksi, ja muutenkin mitä bongaaja on kirjoittanut :)

  Itse postauksistasi, en olisi ikinä uskonut että sulla menee noin kauan yhden postauksen tekemiseen. Huhhuh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porinat 6 postauksesta löytyy tämä kauppabongailu. :) Kyllä siihen aikaa saa menemään, joskus teksti syntyy nopeasti eikä sitä paljoa tarvitse muokkailla. Mut sanoisin silti että 1-3h on melko normaali blogitekstien syntymiseen tarvittava aika. Esim. videoiden tekemiseen menee enemmän aikaa jos siihen laskee kuvaukset+editoinnit+lataukset Tuubiin.

   Poista
 3. selvisikö mistä tuo mystinen kummitusääni johtui? piti katsoa/kuunnella pariin otteeseen, pelästyin oikein itsekin!

  mukavaa viikonloppua piialle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se Sirpa oli. (Sirpa on meidän ristimä kotikummitus)

   Poista
 4. Ihana tuo säikähdyksesi, mitä sieltä tarkalleen kuului? Itse olisin hyppinyt seinille mutta sinä vain suloisesti pelästyit ja jatkoit:) kiva video tosi pirteä ja hyväntuulinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa jossain vissiin visko lehtiä, en oo täysin varma. Kyl mie ihan aluksi hypeinkin seinille mut nyt oon jo Sirpaan niin tottunut. :)

   Poista
 5. Mulla on tuo sama imuri, väriä myöten. Jee :D
  Kodin sisustaminen on hauskaa, eikö?
  Lattialämmityksessä on hyvä, ettei ole niitä pattereita häiritsemässä, mua aina ärsyttää patterit, ne ei ole mitään kodin kaunistuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo hyvä imuri? Ainakin 10v. vanha eikä miksikää oo menny - mitä nyt rullista saa repiä sillotällö mun siimatukkaa pois. Ja on sisustaminen hauskaa, varsinkin kun on isännän kans niin sama maku. Aikaa tähän saa menemään ja varsinkin me saadaan ku mietitään niin rauhassa et mikä mieleen ja mikä ei. :)

   Poista
 6. Hööh, miksi mä en pysty katsomaan videota puhelimella? Höpötys kuuluu, mutta kuvaa ei :/ ja juutuuppiin ei ollut bielä ilmestynyt tää uusin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin linkin youtubeen, toivottavasti siellä näkyis. :)

   Poista
 7. Miksi ihmeessä sä koet noin suurta tarvetta selittää juurta jaksain jotain lenkkeilyäsi ja suklaakeksien ostoa? En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sitä kaikki voi ymmärtää mut mun mielestä toi oli jotain niin yberhassua et kaupassa on bongattu ja varsinkin ne suklaakeksit nähtiin muttei mittää muuta. ;)

   Poista
 8. Ehkä tuota paasausta kommenteista ja arvostelustasi voisi olla vähän vähemmän. Toistuu lähes joka videossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ei toistu enää ku Porinat menee tauolle. :) Mut mie oon tämmönen et tykkään pohdiskella joitakin kommentteja ja paasailla kunnen itekkää aina oikee ymmärrä.

   Poista
 9. Olet varmaan kyllästynyt hiusaiheisiin kommentteihin, mutten silti malta olla sanomatta, että jos mulla olisi noin kaunis oma hiusväri, olisin todella tyytyväinen, enkä värjäisi ollenkaan. Mun oma väri on niin ankean ruskeanharmaan sekoitus, siis tyypillinen vähän tummempi maantienväri, että sitä on suorastaan pakko värjätä. Mutta sun oma väri on tosi kaunis. Se alkaa näkyä nyt aika hyvin kuvissa ja videolla. Niin nätti vaaleanruskea ja siinä kaunis toffeesävy. Moni värjää tuollaiseksi kun sinulta pukkaa juuresta ihan ilmatteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mikä siinäkin on ettei koskaan olla tyytyväisiä siihe minkä Luoja on meille suonut. ;) No ei vaa, kyllähän mie omastakin väristäni tykkään mut enemmän silti tykkään punaisesta - jopa siitä haalistuneesta punaisesta. :) Mut oon ny aika varmana et värjään oman väriseksi hiukseni, pienillä raidoilla koska punasta ei nyt vaa voi tonne auringonpaahteeseen ajatella.

   Poista
 10. nyt kun mä kuuntelin ton loppuun niin tuli kyllä lisää kysyttävää.
  Oletko itse huomannut, että sä keskityt videoissa puhumaan hirveesti bloggaamisesta? Kun itse blogista tulee blogin sisältöä, se on kyllä aina tylsää. Bloginhan pitäisi olla vain väline käsitellä jotain aihetta, eikä olla itse aihe.
  Sitten toinen asia. Miksi suhtauduit tuohon Mirkkaan selkeästi blogin lukijana jolla oletit olevan loputon mielenkiinto blogipersoonaasi kohtaan? Kiinnostaa tietää, että ajattelitko tapaamisen olevan nimenomaan ns. fanitapaaminen, jossa hän pääsee tapaamaan sinua eikä tasavertainen kahden toisilleen uuden ihmsien kohtaaminen. Toistit monta kertaa videollakin, että "nyt kun näet mut oikeesti, niin näet että tällanen höpöttelijä mä oikeesti olen".
  Blogin suosio on selvästi noussut jollain tasolla hattuun ja koet itsesi jonkinlaisena nähtävyytenä.
  Tää koko video jätti jotenkin todella omituisen olon ja pisti miettimään sun motivaatiota tämän koko blogin takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No videoilla puhelen niistä näistä mistä sillä hetkellä tykkään puhua.

   On varmasti paljon sellaisia asioita jotka eivät kaikkia kiinnosta, mutta kun kaikkia en voi enkä halua miellyttää. Itse olen videoon erittäin tyytyväinen - toki näin jälkikäteen kun mielensä on taas muuttanut, niin voisi puhua vähemmän mutta jos mä antaisin itselleni vallan, ette ikinä saisi nähdä Porinoita kun aina olisi jotain muutettavaa tai lisättävää. Enkä mie voi sanoa oikeasti mitään muutakuin että jos et videoista ole tähänkään mennessä tykännyt, niin ei niitä kannata väkisinkään katsoa koska ne tuskin muuttuvat miksikään näin pienessä ajassa. Ja mä tiedän, et moni teistä varmaan haluaisi kuulla enemmän mun mielipiteitä asioita ja tarkempia sekä henk.kohtaisempia juttuja, mut nää oon karsinut ihan tietoisesti minimiiin eräiden hurmaavien mussukoitten takia. En mä viitsi täällä kertoa jotain tosi raskasta juttua ja sitten muutaman päivän kuluttua saada sähköposti jossa linkki johonkin keskusteluun missä oikeen herkutellaan tällä jutulla. Joten siinä syy miksi videon ja blogintekstit pysyvät jatkossakin melko pintaliitona vaikka avoimesti kyllä näitäkin kirjoittelen. :)


   No mie oon Mirkaan tutustunut blogin kautta, mutta tapaamiseen lähdin ihan tutustusmielessä ja aika hyvin meillä natsas yhteen. :) Eli ei tosiaankaan ollut mikään fanitapaaminen vaan ihan kuin ystävän kanssa olisi ollut "kaffeella". :) Ja tuo "tämmönen höpöttelijä mä oikeesti oon" ni oli ihan pakko sanoa, koska moni teistä kuvittelee etten oikeasti olisi tällainen kuin olen blogissa ja videoilla.

   Bloginsuosio ei todellakaan ole noussut hattuun vaan olen jopa toisinaan ahdistunut tästä omituisesta suosiosta jonka blogi on saanut. En mä tämmöiseksi tätä kuvitellut vaan just semmoseks pieneks parin sadan, ehkä parin tuhannen lukijan blogiksi. Että vaikka blogi antaa hyvää, niin se antaa myös sitä ikävääkin. Enkä tällaisesta vielä lähtisi leijumaan pilvilinnoihin.

   Poista
 11. Ahdasta tulee sit, kun se takkakin tulee :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itteasiassa kovin ahasta mut toki pikkuisen. Takkahan kun ei oo kovin syvä. :)

   Poista
 12. Sinusta sai paremman ja aidomman kuvan tuossa lopussa, kun et puhissut yksin kameralle vaan toiselle ihmiselle. Iloinen video tällä viikolla.

  t. Eriano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, se vuorovaikutus on niin tärkeää. :) Ja kuten sanoin, tuossa videopätkässä olen enemmän elementissäni kuin puhuessani yksin kameralle. Tommonen mä oon ystävien seurassa. Ja mie tykkäsin kun Mirka kyseli juttuja. :)

   Poista
 13. Tuli muuten sellanen juttu mieleen, että kun tuo sohva on nyt tuollain, niin näyttäis että se tuleva takka tulee liian lähelle sohvaa? Kun siinä vissiin pitää olla joku ns. suoja-alue, ettei kipinöitä lennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä luulisi mut ollaan kyl ihan mittanauhan kans katsottu ettei tuu. Ku ei se takka oo mikää iso syvyydeltään.

   Poista
  2. Ok, hyvä juttu, ettei tule huoli paloturvallisuudesta :)

   Poista
  3. Juu, ihan turhaan. Kyl nää asiat on otettu huomioon.

   Poista
 14. - Aivan ihana video taasen :D Sut ois kyllä kiva tavata ihan kasvotusten ja höpötellä hassuja. Nää sun postaukset on kyllä sellasia, joita odottaa aina eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei muutaku tänne Poriin vaan, kyllä se miun puoleltani ainakin onnistuu. :) Mielelläni tapailen uusia ihania mussukoita. :):)

   Poista
 15. Sä olet aika innoissasi omista höpötyksistäsi ja jutuistasi. Aika monta kertaa muistat mainita miten paljon höpötät ja miten rempsee oot. Kokoajan kysyit kelloa, että noni kato nyt oon jo höpöttäny neljä minuttia aiheesta! Tuli sellanen mielikuva myös tuosta "haastattelusta", juuri niinkun aiempi ano sanoi, että ihankun olisi joku fanitapaaminen kyseessä. Puhuit vaan kokoajan itsestäsi ja kyselit onko toisella mitään kysymyksiä sinulle. Vaikutat kyllä tosi mukavalle, mutta aika itsekeskeiselle, kun kokoajan homma pyörii sun ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah! Kelloa mä kysyin ihan siksi ettei menis turhan pitkäks ku ootte te varmasti nähneet et ku Piia pistetään kameran eteen, ni ei siitä vaan saa muutaman minuutin pitusta pätkää :) Mä vaan en pysty tiivistelee asioita. :) Onpa muuten hassua miten erilailla tuo videopätkä tulkitaan.

   Poista
 16. Kiva video, loppupäästä etenkin :)

  Mielenkiinnolla odotan sitä takkaa. tekee varmasti asuntoon lisää kodikkuutta. Mietin vain että eikö takka jää vähän varjoon kun tv-taso on teillä tollasena "alttarina" ja kaikki kerätty sen ympärille? Mielestäni takka voisi hyvinkin ollla se kodin kruunu, johon isolta sohvalta olisi suora näkyvyys. Tosin se kaiketi tarkoittaisi sitä, että sohvan pitäisi olla ikkunan edustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan sohvat on telkkarin ympärillä jos ja kun telkkaria katsotaan! Harvemmin kai se takka on päällä kuin televisio.
   Ihan samoin olisin itse nuo kalusteet sijoittanut, hyvältä näyttää!

   Poista
  2. Kiva kun pidit videosta. No jos tykkää tehdä takasta sen keskipisteen niin sitten pitää sisustaa sen mukaan, mut täällä ei oo edes pohjapiirustuksen mukaan ajateltu niin että takan voisi ottaa keskipisteeksi. Oon kyl nähny tommosia sisustuksia missä takka on keskipisteenä mut ne on olleet sitten omakotitaloja.

   Poista
 17. Voin sanoa tuohon "takkaan sohvalta suora näkyvyys", ettei oo välttis paras mahdollinen ratkaisu. Takka hönkää todella tulisena, meillä isompi olkkari, sohva tällä hetkellä takkaa vastapäätä, niin tarkenee vähä turhanki hyvin! Pipsalla vielä nahkasohvat, noita voi tosiaanki joutua siirtelemään, jos meinaa ettei ne kuumene liikaa. Muuten tosi kivan näkönen olkkari nyt, ja takka sopii varmasti oikein hienosti! Oon positiivisesti yllättynyt, eka kun asunto oli uus ja vanhat kalusteet ym, mietin, että ei herrajjestas, mutta nythän toi alkaa olla oikein tyylikäs koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mut mähän sanoin ihan aluksi että sisustus on keskeneräinen ja että me mietitään kaikessa rauhassa. Nytkin me mennään huone kerrallaan.

   Poista
 18. Todella ahdas nuin, olisi paljon avarampi ja kauniimpi jos telkkari olis samalla paikalla ja toinen sohva ikkunan alla ja toinen vastapäisellä seinällä missä telkkari. Varmaan kiva puikkelehtia nuiden sohvien välistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh, toihan on just hieno! Se vasta tyhmältä näyttää jos kaikki kalusteet on pitkin seinänviertä ja keskellä tyhjää täynnä. Mut jokainen laittaa oman kämppänsä mielensä mukaan ja turha valittaa jos ei toisen oma miellytä.
   Tässä tapauksessa kyllä minun mielestäni on erittäin onnistunut kalustus! Wau!

   Poista
  2. Ei muuten sovi laittaa tuolla tavalla. Kokeiltiin siirtää sohva tuohon ikkunan eteen mut se on liian muhkea siihen. Vanha sohva meni mut ei tää uus. Eikä tuossa tarvitse mitään puikkelehtia.

   Poista
 19. Se vanha sohvanne oli minusta ainoa kiva huonekalu mikä teillä oli. Nuo uudet eivät ole makuuni, muistuttavat poikamiesboksista! Saiko isäntä päättää niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sinun makusi. :) Ja ei, kyllä me ihan yhdessä ollaan päätetty kaikista huonekaluista yms. (ainoana poikkeuksena nuo kaiuttimet)

   Poista
 20. En oo vielä ehtinyt katella uusimpia porinoita, mutta tuli mieleen, että ois kivannäköinen,jos kirjoittaisit nimen: PipSan PoriNat. Erottus tuo Porikin sieltä paremmin ja olisi samaa tyyliä PipSan kanssa :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 21. Moon nyt sitä mieltä, kun lueskelin facen puolelta sitä jotain postausta jossa oli joku kommentoinut blogiasi "no oli miten oli"! Niin kuule PiPsA sä olet just hyvä tuollaisena omana itsenäsi kuin olet, sä kirjoitat nyt ja jatkossa juuri siten kuten itse haluat. Tämä blogi on vain ja ainoastaan sun ja sun elämästäsi kertovaa joten sinä päätät mitä kijoitat tai mitä poriset. Olisi todella epäreilua jos yrittäisit muuttua toisenlaiseksi kirjoittajaksi. Sä osaat hauskuttaa, mutta myös itkettää... ja olet eläväinen, rohkea oma itsesi. Itseasiassa miksi nää ihmiset haukkuu ja moittii sinua...ovatko kateellisia? Ajattelepas: melko harva on edennyt blogimaailmassa samaan tahtiin kuin sinä. Lehtihaastatteluja, radiohaastatteluja ym.. ja nyt tulee lukijat juttelemaan kadulla ja kaupoissa. Hei ... susta on tulossa julkkis. Siks toisekseen julkisuudella on oma hintansa, on niitä ihannoijia, vihaajia, katkeria kateellisia lukijoita. Mutta mielipiteet kannattaa lukea ja niitä pitääkin jakaa."Mielipiteistä voi oppia aina jotain uutta". Mutta joskus kirjoittajat voisivat käyttää vähän hienovaraisempaa tekstiä eikä aina sanoa sitä mitä ajattelevat ääneen vaan ensin miettisivät ja sitten sanoisivat. Mitä väliä niillä valokuvilla on ovatko ne kirkkaita vai mustia... jokainen laittaa tekstiä, kuvia ja videointia ihan omaan tyyliinsä. Minullekin kirjoitettiin blogiin, että älä jarruta vaan ole oma itsesi ja anna palaa.. ilmeisesti ne haukkujat, nalkuttajat mielipiteitään jakavat eidät taida osata itse olla luovia, tai kirjoitustaitoisia muutakuin silloin kun saavat antaa negatiivista palautetta toisille ja pahoittaa heidän mielensä!! PIPSA ANNA PALAA!! p.s me sun blogin seuraajat ollaan niitä jotka haluaa sulta näitä tekstejä ja useinhan sä kyselet ja laitatkin, että mitäs me haluttas sun kirjoittavan. Eli sinä selvästi haluat itsekin osallistua lukijoiden toiveisiin. enempää en pysty kommentoimaan tähän, mutta joka haluaa viestiketjua jatkaa niin antaa palaa vaan!

  VastaaPoista
 22. Ihana video taas :) Ihailin vaan koko ajan tota teidän lattiaa! on nii nätti laminaatti! ei vaan sopis meille kun on noita elukoita :D ehkä sitten joskus. Alko kans nyt pelottaa noi taustakummitukset. Sohvat ihanan muhkeen ja pehmeen näkösiä! ihana kattella ku sisustelet ja ittekki odotan kun kohta pääsee uutta kotia laittaa :) Ja kun tuolla näky toi multa möhkäle ni heität sinne joku kaunis päivä jotai auringon kukan siemeniä ni tulee nätit kukat siihen ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. mä oon kyl ymmärtänyt et laminaatti on eläinystävällisempi ku esim. parketti. Sirpa täällä tosiaan kummittelee, mut ei se ylees tollee päivisin hermoile. :) Et kyl mä ihan tosissani pelästyin sitä.

   HEI AIVAN MAHTAVA IDEA! Täytyykin pistää toteutukseen kun sen aika tulee ja sit ittekseen myhäillä ku naapurit ihmettelee et mistä noi oikee tulee... hihihihiih. ;)

   Poista
  2. No siis parketinhan voi hioa vaikka kuin monen kertaan niin on huomattavasti parempi kuin laminaatti!

   Poista
 23. Oot sulonen kun sanot niin usein tosiaan, ootko huomannu? :D
  Ja tosi hienot sohvat, kyl kelpais köllötellä.

  VastaaPoista
 24. Miten vietitte Earth Houria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin kävelemässä ja katseltiin et pimeetä oli.

   Poista
 25. Miten voi olla "suloista" kun joku sanoo jotain?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mielipideasioitahan nämä on. :)

   Poista
 26. Olkkarin seinälle telkkarin yläpuolle sopisi mielestäni avohyllyt, joihin voisi laittaa milloin mitäkin koristetta :). Esim. kolme hyllyä eri korkeuksilla. Ja verhot toisi kyllä paljon kodikkuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyjä ollaan kyl ajateltu mutta ei telkkarin ylle. :) Ja verhot on tulossa, jahka päästään kauppaan saakka ostamaan. ;)

   Poista
 27. Just olin tulossa sanomaan samaa kuin edellinen, eli 2-3 hyllyä (juurikin erikorekuksille) tohon seinälle. Siis niitä mitä saa esim.ikeasta onko ne nyt noita avohyllyjä nimeltään. Niihin sitten valokuvia tai koristeesineitä. Kävis hyvin mustat tai valkoiset hyllyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks hylly ollaan ostettu muttei vielä asennettu. Mut se tulee samalle seinämälle missä on tuo sisustustarrakin - tv:n puoleinen seinämä on vielä tyystinen valkoinen ja katsotaan nyt tullaanko sinne laittamaan mitään.

   Poista
 28. Onhan se kiva että oot rempseä ja puhelias, mutta voi toisellekin antaa silti suunvuoron. :(

  VastaaPoista
 29. Vinkkinä: Elä heiluta sitä kameraa niin nopeaa kuvatessasi jotain.. (Esim. olkkaria tässä videossa.) Kukaan ei ehdi saada mitään selvää mistään tollaisen huitomisen kanssa - vaikka saattaahan se olla tarkoituksesikin. Käsittämättömän ärsyttävä tapa vaan.

  VastaaPoista
 30. Moi!

  Eikö kannattaisi lopettaa blogin kirjoittaminen jos sua niin ärsyttää muiden ihmisten reagoinnit sun kirjoituksia ja videopostauksia kohtaan? Aina tulee löytymään inhoajia ja jos sua niin kovasti ärsyttää niin voit tehdä sille itse vain sen, että lopetat kirjoittamisen kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ymmärtänyt nyt väärin, kyllähän mie ärsyynnyn joistakin koska en ole tunteeton ihminen mutta ei tämmöisen takia vielä bloggaamista lopeteta. :) Sehän ois melkein sitte joka asiaa että heti kun tulee ongelmia eteen ni pistetää pillit pussiin - No ei tuu käymää mun tapauksessa, mulla ei oo tapana luovuttaa. Määhän saan vielä teidät rakastamaan minnuu! ;) ;)

   Poista
 31. Miksi Pipsan pitäisi lopettaa, jos hyvin pieni osa kommentoi kaikkeen negatiivisesti? Suurinosa kuitenkin tykkää tästä blogista ja jos kovasti ärsyttää lukijaa niin pakkohan ei ole lukea.
  Sinunko mielestäsi esim. koulukiusaaja saa jatkaa ja kiusattu väistää/vaihtaa koulua?
  Ja mielestäni negatiiviset kommentit saakin ärsytää Pipsaa, kyllä minuakin ärsyttäisi jos joku arvostelisi elämääni/tekemisiäni jatkuvasti negatiivisesti.

  Tietysti täällä nimettömänä se on helppoa, ei näistäkään anoista kukaan uskaltaisi päin näköä kyseisiä asioita sanoa.

  Kaikesta ei toki tarvitse pitää mitä Pipsa tekee, mutta normaali fiksu ihminen pitää sitten päänsä kiinni. MInä ainakin mainitsen niistä asioista joista pidä, mutta jos jostain en tykkää niin sitten olen hiljaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän varmaan moni toivoisi että lopettaisin mutta musta ei pääse näin helpolla vielä eroon. ;) Paremmin taitaa ihmiset päästä musta eroon, kun itse lopettavat blogin lukemisen. :) Mä kun en oo ketään siellä ruudun toisella puolella pakottamassa lukemaan. :)

   Poista