12.4.2013

Elomi Maggie ja Sea Breeze + Sculptresse by Panache - Bellise

Postaus on tehty yhteistyössä Lumingerien kanssa.

ELOMI - Valentina / Minttu-Pinkki/Sea Breeze

Ihanaakin ihanampi yhteistyökumppanini Lumingerie lähetti mulle kolmet ihanat rintaliivit. Ja oon aivan ihastuksissani näiden kanssa - ette voi tietääkään miten ihanaa on löytää vihdoinkin merkkejä jotka sopivat minunkin isoille rinnoille. Yleensä olen karttanut netin kautta rintaliivien tilaamista, mutta kun asia valaistui mulle muutamia aikoja sitten, ettei täältä Porin liikkeistä noin vain löydykään mun isoille rinnoille liivejä, niin pakko oli mennä nettiin mutta en kyllä ole katunut sitä päivää kun löysin Lumingerien.

Mahtavaa kun Lumingerie on ottanut tätä Elomia valikoimiinsa, sillä tämän valmistajan rintaliivit tuntuvat sopivat melkein täydellisesti megasuuriin rintoihini. Ja kaiken vielä kruunaa se, että nämä rintaliivit ovat ihania - siis ihanaa kangasta, ihanaa kuviointia, ihanaa kaikkea! Ei enää mitään valkoisia tai mustia rintaliivejä jotka kulahtavat tuosta noin muutaman kuukauden käytön jälkeen (näin kävi mulla kun Elloksen rintaliivejä käytin vaikka oli niissäkin muutama ihan OK) vaikkakin työliiveinä tykkään käyttää Enellin mustaa ja violettia urheiluliiviä - koska ne vaan on parhaat.

Sculptresse by Panache - Bellise

Tällä kertaa sain myös sovitettavaksi Panachen uudesta Sculptresse -mallistosta yhdet rintaliivit ja mä olin aluksi tietenkin skeptinen kun viimeksi Panachen rintaliivit eivät sopineet - tosin tämä Sculptresse on isojen kokojen mallisto. Mutta kyllähän vain nämä sopivat - kuppikoon kanssa on vielä vähän etsintää kun tämä mallisto on iha uusi (juuri lanseerattu!) ja on mitoitukselta ihan erilainen kuin Elomi. Olinkin kyseisiä rintaliivejä katsellut sillä silmällä hetinmiten kun Lumingerie ilmoitti että tällaisia rintaliivejä on tulossa. Tuo kuviointi on nimittäin niin ihastuttava!

Sculptresse by Panachen mitoitus on niukempaa, mitä esimerkiksi Elomissa. Mulle tuli ensin 95J rintaliivit mutta ne eivät menneet kiinni ja kun jatkopalan kanssa sain testattua, niin kupitkin olivat liian isot + olkaimet eivät pysyneet millään tavalla paikoillaan. Tähän tuli hieno apu Lumingerielta, joka oli juuri laittanut sivuilleen Virtuaalisovittajan.

Virtuaalisovittaja

Tätä virtuaalisovittajaa kannattaa siis ehdottomasti kokeilla jos tulikin tilanneeksi vääräntuntuiset liivit.

1. vaiheessa valitaan tuote, sitten liivien ympärysmitta ja viimeiseksi kuppikoko.
2. vaiheessa päästään kertomaan miltä ympärysmitta tuntui. Vetovalikossa on kolme vaihtoehtoa ja siihen alas tulee erilaisia ehdotuksia kun vetovalikosta valitsee sopivamman vaihtoehdon.
3. vaiheessa päästään taas vetovalikosta valitsemaan sopiva kohta miltä kuppikoko tuntuu.
4. vaiheessa laskuri laskee mikä ympärysmitta ja kuppikoko olisi parempi kuin aiempi koko.

Itse pistin siihen Sculptresse by Panache 95J - Tuntuu liian tiukalta - (tässä vaiheessa laskuri ehdotti kokoa 100JJ) - Melko sopiva, hieman liian suuri - Laskuri ehdottaa lopulliseksi kooksi 100 H. Voilá! Lumingerie lähetti mulle sitten koossa 100HH.

ELOMI - Maggie

Sea Breeze näyttää niin ihanan karkkiselta ja naurattaakin miten tuossa kuvassa vaaleansininen näyttää melkein valkoiselta. Kangas on ihanan liukaspintaista - tätä silittelee jo ihan vahingossakin. Harmillista vain että tässä mallissa kuppikoot loppui HH:hon mutta onneksi silti ovat riittävän hyvät. Kokoni tässä mallissa on 95HH.

Maggie ensimmäinen jonka keskikohta osuu melkein rintakehään kiinni (lähellä käydään jo) Kangas tässä on erittäin pirteän punainen ja tuollainen karkeahko mutta kuitenkin iholle aivan miellyttävän tuntuista. Tässä liivimallissa kuppikoot riitti peräti J-kokoon saakka ja sellaisenhan itselleni nappasin. 90J on kokoni tässä mallissa.

Bellise on ensimmäinen näistä muunmerkkisistä (kuin Elomi) jotka istuvat loistavasti päällä vaikka vielä on pientä viilailua tuon kuppikoon kanssa. Tässä mallissa tuntuukin mitoitus olevan tiukempaa mitä esimerkiksi Elomissa mutta sen mitä se ympäryksessä ottaa lisää, antaa kuppikoossa sitten pois. Kangas on samalla tavalla liukaspintaista kuin Sea Breezessäkin. Ainoa miinuspuoli mun mielestäni tulee siinä, että kangas tuossa kainalon alla ja takana on paljon kapeampaa kuin mitä Elomissa.


34 kommenttia:

 1. Nuo valentinathan menee rullalle sivusta. Varmaan aika inhottavan tuntuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattos vaa, niin onkin. Ei sitä kyllä huomannut eli veikkaisin ettei se tunnu mitään?

   Poista
 2. Hyvin näyttää istuvat, jokainen nainen ansaitsee ainakin yhdet täydelliset rintaliivit ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että olet löytänyt sopivat rintaliivit. Lumingeriella on kyllä aivan mahtava asiakaspalvelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aivan mahtava asiakaspalvelu, toden totta!

   Poista
 4. Nuo Elomi Valentinat on todella kauniit! Samoja olen katsonut Lumingerielta.
  Olen itsekin tilannut Lumingerielta kerran rintsikoita ja ollut todella tyytyväinen. Ainoa paikka, mistä saa sopivia liivejä minulle (joskus olen hätätilanteessa ostanut jostain Anttilasta kaarituettomia liivejä, mutta niissä ei tahdo kuppikoot riittää kuitenkaan kunnolla ja rumiakin ovat, kun ei niissä näteissä malleissa oo kokoja :( Erikoisliikkeessäkään ei kuppikoot riitä ja sieltäkin silti kerran ostin satasella yhdet..). Mullekin oli ihan outo tunne, kun tilasin Lumingerielta liivit (en nyt muista kuppikokoa, se oli H:n ja J:n väliltä joku) ja ensimmäistä kertaa vuosikausiin se keskikohta meni rintakehään kiinni. Halleluja, mikä tunne! :) Todella ennenkuulumatonta, kun on tottunut siihen ettei mistään löydy sopivia. Ja mun täytyy sanoa, että nää mun Lumingerielta tilatut ovat myös kestäneet todella hyvin käyttöä. Joten hinta-laatusuhde heillä on aivan erinomainen.

  Tosi hyvin kirjoitettu arvostelu muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen noita Valentina - Sea Breezejä. Ovat ihanat! Oon niitä nyt muutamana päivänä käyttänyt ja IHANAT! Mäki oon ostanu niitä kaarituettomia jotka olleet ihan OK kun ostanu mut muutamassa kuukaudessa löystyneet ikävästi. Porissa ei oikein noita erikoisliikkeitä oo mutta muutamasta löytyy muistaakseni H-kuppiin saakka mut sit tuleekin ongelmaks se ettei malli sovikkaan rintojen muotoon.

   Lumingerien rintaliivit on tosi hyvät, että oon samaa mieltä tosta hinta-laatusuhteesta kanssasi. :)

   Poista
 5. Kiitos Pipsa! Sun ansiostasi löysin Lumingerien joku aika sitten :). Olen tilannu vasta kahdet rintsikat mutta heti kun rahavarat sallii, tilaan parit lisää. Mun kuppikoko ainakin Panacheissa (parhaat, mulla on pinkit sporttimalliset <3) on 75J joten turha kuvitellakaan löytävänsä marketeista tms. sopivia ja istuvia liivejä.

  VastaaPoista
 6. Onpa tosiaan nättejä ja hyvin istuvan näköisiä liivejä! :)

  VastaaPoista
 7. saisko porinavideoita :(

  VastaaPoista
 8. Voi että, kun hyvän näköisiä liivejä.
  Kävin liikkeen nettisivuilla ja siellä kokolaskurissa. Arvaa harmittaako, kun ei tuollakaan ole liivejä minun kokoiselleni ihmiselle.
  Vasta, kun huijasin laskuria pienentämällä 9 cm rintojeni ympärysmitasta, se antoi edes jonkin koon (muuten kehotti vain tarkistamaan mitat). Mutta liikkeessä ei sitten ollutkaan tarjolla kyseistä kokoa.
  Täytyy edelleenkin siis ahtautua väärän kokoisiin liiveihin ja odottaa aikaa parempaa (tai lakata kokonaan käyttämästä liivejä ja antaa rintojen rehottaa ympäriinsä).

  Mutta kiva kuitenkin, kun aika ajoin herättelet blogissasi keskustelua rintaliiveistä ja niihin liittyvistä asioista. Onhan ne liivit naiselle kuin naiselle tärkeä asia. Ja kun liivit tuntuvat hankalilta, on koko oleminen ikävää kiemurtelua ja vaatteiden nykimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sitä mieltä, et kantsii silti kokeilla. Mäki käytin pitkään liian isoa ympärysmittaa.

   Poista
  2. Lumingerien laskuri "loppuu" K-kuppiin brittikoossa eli O-kuppiin EU-koossa. Vähän pidemälle yltävä, ja ehkä hieman tarkempikin laskuri on tämä: http://www.sophisticatedpair.com/bracalculator.htm

   Toinen ongelma onkin, että mistä niitä K-kuppia suurempia kuppikokoja sitten löytyy. Panachelta Melody-mallin suurin koko on 90KK (eli tuumakokoina 40KK). Brittiläinen Bravissimo, jonka verkkokauppa toimittaa Suomeenkin, myy omaa Alana-malliaan, jonka suurin koko on 90L (40L). Tuo ympärysmitta sopii laskurien mukaan n. 100 cm rinnanalusmitalle. Isommalla rinnanalusmitalla en ihan heti löytänyt mitään.

   Täytyykin yrittää selvittää, missä kulkee se maaginen "yläraja" jolla joutuu liivinsä teettämään tai sitten tyytymään väärän kokoisiin.

   Poista
 9. Nättejä liivejä :) Saako noihin kaikkiin myös alushousuja?

  -Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi saavan. :)

   Maggie http://www.lumingerie.fi/maggie-alushousut-elomi-paprikanpunainen#.UWlmnMrcD9o

   Bellise http://www.lumingerie.fi/bellise-alushousut-sculptresse-kukkaprintti#.UWlmo8rcD9o

   Sea Breeze Valentina http://www.lumingerie.fi/valentina-alushousut-elomi-minttu-pinkki#.UWlmp8rcD9o

   Poista
 10. Samanlaiset mulla, mutta pari kokoa isommat;)

  VastaaPoista
 11. Vinkki Pipsalle ja muille isorintaisille:

  älkää koskaan ostako tämän tyylisiä rintaliivejä joissa tuo rinnan alta menevä kangas on verkkomaista lötköä. Isorintaisen tukevat liivit ovat paksuolkaimisia, 3-4 hakasta rintaliiveissä ja rinnan alta oleva "nauha" tukevaa ja paksua ei pitsiä/harsoa jne.

  Nämä rintaliivit näyttävät karmeilta takaa katsottuna ja varmasti siltä tuntuvatkin kun ovat rullalla, kiertyneenä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä taas sanon että älkää kuunnelko anonyymia. Aina kannattaa kokeilla! Tosin isorintaisille kyllä suosittelen paksuolkaimisia ja 3-4 hakasen rintaliivejä. Tukevat paremmin mutta jos on kunnon rintaliivit niin ei niiden olkaiten kuulu sitä tukea täysin antaakkaan.

   Voin sanoa, että ei nämä kyllä ykskään tuntunut karmeilta. Ihaniahan nämä! Rullaantumista oli joissakin mutta se ei tuntunut itselläni missään + kun on noita selkämakkaroita niin se rullaantuminen on joissakin malleissa vähän pakollistakin. Mutta se ei tarkoita että ne tuntuisivat silloin kamalilta. Tai ainakaan itselläni eivät tuntuneet.

   Poista
  2. Elomin ja Panachen liivit ovat siitä ihania, että ne näyttävät "kevyemmiltä" kuin ovatkaan. Vaikka kankaat ovat ohuen näköisiä, ne ovat tosi jämäköitä. Ja siellä pitsien ja hörselöitten alla on kyllä kunnon kuminauhat ja hakasia ihan tarpeeksi :)

   Poista
  3. Anonyymi on ihan oikeassa siinä, että ei kannata ostaa niitä liivejä joissa on "verkkomaista lötköä". Näihin lukeutuvat esim. Evansin ja Yoursin monet liivit. Mutta minulla on esim. Panachen ja Krislinen liivejä, joissa on todella jykevää verkkoa, ei jousta ollenkaan! Täysin eri asia. Pelkän kuvan perusteella on tietenkin vaikea sanoa onko liivien verkko lötköä vai jykevää.

   Poista
 12. Mukavan ja laadukkaan näkösiä tissareita!

  VastaaPoista
 13. Ainakin Jyväskylän Sokokselle oli tullut nyt myös Elomin mallistoja!
  Itse juuri katselin liivejä sillä silmällä, olivat mukavan tuntuisia ja väritkin miellyttivät.

  VastaaPoista
 14. Heips!
  Kysyisin kuinka hyvin olkaimet pysyvät oikeilla paikoilla, eivätkä mahdollisesti valu, kuvissa olkainkiinnitykset ovat aika sivussa.

  VastaaPoista
 15. Pipsa, kuinka monet rintaliivit sinulla on?

  VastaaPoista
 16. Lumingerie on aivan loistoliike ja olen sieltä paljon tilaillutkin liivejä ja sieltä saa loistoapua liivi"ongelmiin". Tuntuu vaan että sielläkin on hinnat nousseet joten nyt olen tilaillut Siellä on myös erittäin paljon eri vaihtoehtoja ja suosikkiani Kris Lineä :)

  VastaaPoista
 17. Niin siis edelliseen että liike on Brastop ja nettisivutkin löytyy www.brastop.com

  VastaaPoista