6.4.2013

Onni on....


22 kommenttia:

 1. Onks tää vessapaperia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, Lambin rakkausruno wc-paperia. :)

   Poista
 2. Kertooko tääkin teidän ihanasta suhteestanne? :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kertoo se tuon verran, et isäntä nappasee mut kainaloonsa <3

   Poista
 3. Meillä taas tilanne on toisinpäin, mies kun on niin sikeäuninen! ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
 4. Meillä voi pyyhkiä pyllyn tällaisella lauseella. Tarvitaan oma rauha yöaikaan nukkumiseen, ei muutenkaan nukuta saman peiton alla eikä lähekkäin. Läheisyys otetaan sitte muina aikoina :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sais mies kylmää kyytiä jos uskaltais yöllä tulla mun unia häiritsemään! Siispä mies nukkuu kellarissa ja minä yläkerrassa :) Nyhjätään kylekkäin sitten kun ollaan kumpikin hereillä.

  VastaaPoista
 6. Missä on viikon porinat :)?

  VastaaPoista
 7. Oijoi, nuo on ihania <3

  Oma suosikki on tämä, käy niin mieheen kuin lapsiinkin, jotka aina kömpii aamuyöstä meidän sänkyyn:
  "Rakastan sitä, kun löydyt aamuhämärissä peittojen seasta. Olet lämmin ja rakas. Olet siinä."

  Kiva idea muutenkin nuo runot vessapaperissa. Näytti olevan myös talouspapereissa vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on. Tuo on muuten kans ihana, tuo "Rakastan sitä kun löydyt aamuhämärissä peittojen seasta..."

   Poista
 8. Onko teistä ihan oikeasti kiva idea käyttää runoutta noin?

  VastaaPoista
 9. Minusta tuo idea on hieman irvokas, runot voi olla nättejä, mutta niillä kumminkin on tarkoitus pyyhkiä eritteitä, niin en oikein pidä tuota hienona ideana.

  VastaaPoista
 10. Mää ostin kiireessä vahingossa kaupasta just tuota vessapaperia. Ensinnäkin, ne "runot" on hirveitä teinimäisiä tekeleitä, mutta ei musta silti oo kiva pyyhkiä takalistoani "runouteen" :D

  VastaaPoista
 11. Vessapaperirunothan taitaa olla todellakin amatöörirunoutta, mutta silti... Ei kiva.

  VastaaPoista
 12. No höh!
  Minusta nuo runot on ihania eikä haittaa ollenkaan et peppukin saa rakkausrunoutta osakseen. ;) Vähän siis nyt huumoria ja hyväntuulisuutta asiaan. Älkää katselko maailmaa niiden mustuneiden lasien takkaa. :) Idea on hauska, vaikka ehkä määki enemmän ottaisin jotain taidekuviointia paperiin kuin tekstiä. Ja jos on rakkaudelle niin suutahtanut niin ainahan sitä voi vaikka ajatella haistattavansa paskat rakkaudelle - oikein kirjaimellisesti, vaikka eipä se rakkauden itsensä vika olekkaan että ikävästi kävi.

  VastaaPoista
 13. No en kyllä ymmärrä sitä miksi siinä vessapaperissa pitää olla mitään kuvaa tai tekstiä, ei se pers sitä varmaan lue tai katso, paperi paperina, ja ja taide taiteena. Muutenhan sitä pitää painattaa sitä oman mussukan kuvaa siihen paperiin että voi joka asian tehdä oman rakkaansa kanssa, ja se vasta irvokasta olisikin.
  sama ano 11.13

  VastaaPoista
 14. Musta tuntuis kamalalta, että joku pyyhkis ripulinsa minun ja mieheni rakkaustarinaan.. YÄK. Olisivat ennemmin painaneet noita vaikka lautasliinoihin.. Nehän olisivat kivat vaikka häissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Mä olisin suorastaan otettu jos meikäläisen rakkaustarinalla pyyhittäs ripulit! Ei se oo niin vakavaa :)

   Poista
 15. Joo ei minuakaan haittaisi vaikka joku runollani takalistonsa pyyhkisi, ei se elämä niin vakavaa ole. Ja ajatelkaa vaikka sitä, että niin monet ihmiset, jotka ei koskaan runoja lue, todennäköisesti ainakin silmäilevät veskipaperissa olevat runot ja pääsevät näin taiteesta osalliseksi (ja nyt kun joku ano kysyy, että mitä taidetta on amatöörien runoissa, niin runot ovat aina taidetta, tulivat ne kenen tahansa kädestä ja jokainen "ammattirunoilija" on joskus ollut amatööri myös). En siis ymmärrä, mitä paheksuttavaa tässä on, mutta jokainen toki tavallaan :D

  VastaaPoista