19.4.2013

PipSan Porinat 8

   
(Tiedostan että valaistus on päin pepusta, mutta tällä mennään nyt)

38 kommenttia:

 1. Mene kultajouseen, niitä on laajimmalla alueella ja sieltä saa lahjan mukaan kaiverrus-lahjakortin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Kultajousesta mä sitä kummilahjaa oon miettinytkin ja kyselinkin mutta ei se myyjä oikein sanonu mitään vaan meni palvelemaan toista asiakasta. Mut hyvä tietää, täytyy vaa asioida toisessa liikkeessä ens kerralla. :) Kiitoksia kun sie kerroit tästä, et onnistuu tommonen lahjakortti. :)

   Poista
 2. Perjantai-ilta pelastettu kun iki-ihanat porinat palasivat ruutuun :D :D

  VastaaPoista
 3. VINKKI!!

  Itse en ainakaan jaksa kuunnella videota kokonaan, olisi kiva jos voisit videon alle laittaa aiheet, joita videossa käsitellään, ja minuuttikohdat, joissa asiasta puhut :) Siten voisi katsoa vaan kiinnostavat kohdat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiheiden kertomisen ymmärrän, mutta alkaa nyt aikatauluttaan.... huh mika tyo. Ja todella yllätyksetonta.

   Poista
  2. Kiva ideahan tuo on, mutta kamalan hankalaa ku mulla nuo aiheet heittelehtii paikasta toiseen. :) Eri asia jos olisi pari aihetta mistä puhelen ja noin. :)

   Poista
 4. Hei! Nyt pitää itsekin kommentoida kun pitkään olen jo seurannut blogiasi..eräältä keskustelupalstalta tänne löysin.

  Ihana blogi ja ihana ihminen olet!:)

  Olen onnellinen puolestasi siitä kun sanoit ettei tule enään sitä ikävää kommentointia. Tuntuu itsestäkin pahalta kun ihmiset kommentoivat hyvin ikävästi.. olet todella rohkea kun uskallat jakaa elämääsi blogissa. Mutta onneksi teitä rohkeita ihmisiä on !:) Tulen aina hyvälle tuulelle kun käyn lukemassa tätä blogia, ihanan positiivista elämänmenoa:)

  Kesän odotusta ja kaikkea hyvää sinulle ja miehellesi :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiva kun tulit kommentoimaan ja kiitos mukavista sanoista. :)
   Hyvää kesän odotusta ja kaikkea hyvää myös sinulle!

   Poista
  2. voi kyllä niitä ikäviäkin kommentteja tulee, pipsa vaan ei hyväksy niitä :) kuten ei varmaan tätäkään.

   Poista
  3. Itseasiassa ikäviä kommentteja ei ole tullut juurikaan - ovat kaiketi ottaneet mun vinkistä vaarin ja menneet sinne palstalle keskenään höpisemään. :)

   Poista
 5. Onko sulla edelleen siinä huulen alla jotakin ihottumaa? Aika monta kertaa videon aikana raavit sitä.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun Porinat palasi!
  Se Grayn anatomian dude oli George. Ja kyllä tuossa sarjassa yksi parhaista jutuista on se musiikki mistä puhuit.

  Terkuin sarjan tosifani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hetkeksi palasi - tauko tulee, kun tässä tulee noita vaate-esittelyitä mutta tuleehan niissäkin usein turistua niitä näitä. :)

   Aivan! Se oli George! Musiikki tekee paljon, elokuviin ja sarjoihin. Täytys joku kerta kattoo toi yks takuuvarmaitkujakso uusiks mut ilman sitä musiikkia, et tuleeko sama itkureaktio.

   Poista
 7. Eiköhän kaikkiin elokuviin ja sarjoihin jo suunnitteluvaiheessa mietitä tarkkaan musiikki ja sen tuomat tehokeinot! Oletan, että tämä on kaikille selvä asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai ne katsotaan valmiiksi, mutta kunhan pohdein tätä effektiä niin että mimmoinen reaktio olisi jos ei olisi mitään musiikkia. Olisi vain se sarjojen henkilöiden normaalia keskustelua yms.

   Poista
 8. On olemassa kokonainen ammattikunta/korkeakoulututkinto, äänisuunnitteljat, jotka suunnittelevat ja mahdollisesti myös säveltävät ja huolehtivat draamankaaresta siltä osin. Jokainen jonkinlaisen budjetin omaava leffa/sarja/teatteri/mainos ymmärtää käyttää heitä. Eli kyllä, siihen satsataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän tämän. Mut ois kyllä kiva joskus katsoa semmonen elokuva missä ei olisi näitä äänieffektejä, tai siis effektejä voi olla mutta ei musiikkia. Niinku jännittävää musiikkia ku tappaja iskee tai surullista kun joku kuolee yms.

   Poista
  2. Katso Mollbergin Tuntematon sotilas, siinä ei ole käytetty musiikkia tehosteena.

   Poista
  3. Buffy vampyyrintappajassa on yksi tarkoituksella kokonaan taustamusiikiton jakso (yksi traagisimpia koko sarjassa), se on oikeasti nimenomaan aika dramaattista kun _ei_ ole sitä musiikkia vihjaamassa että mitä tässä kohdassa "kuuluisi" tuntea ja ajatella. Greyn anatomiassa sitä itkua kyllä pumpataan oikein kunnolla musiikitse, olen huomannut.

   Poista
  4. Äänet on niin paljon muutakin kuin musiikkia. Myös muita ääniä kuin musiikkia "sävelletään" sarjoihin/elokuviin jne. Myös musiikitomuus on äänellinen valinta.
   T. Ano 12.48

   Poista
  5. Missä Buffyn jaksossa tuo oli? Ei kyl yhtään tule mieleen vaikka oon tuon sarjan kattonu muutamaankin otteeseen uusiksi. :)

   Poista
  6. Jaksossa missä Buffy löytää äitinsä kuolleena.

   Poista
  7. Kappas vain. Kiitoksia! Näin se tosiaan meni.

   Poista
 9. "Sirpa ei oikein tainnut tykätä, kun tänne tuli takka ja uusi huonekalujen järjestys." :D Kiitos päivän nauruannoksesta. Kuvittelin kiihtynyttä ja nurjamielistä Sirpaa, kun kaikkia ei-toivottuja muutoksia tuli ja se sitten kolisteli mielenosoitukseksi pitkin kämppää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nauraa*
   Joo siis Sirpa oli yllättäen ollu hetken aikaa rauhallinen mutta kun takka tuli ja huonekalujärjestys vaihtui, niin samana päivänä kauhee mekastus.

   Poista
 10. oikeen kivalta ja viihtyseltähän teillä näyttää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niinhän täällä on ihanaa. :) Vielä ku saatas koepoltto tehdä. :)

   Poista
 11. Hei, halusin vain sanoa, että sinulla on mukava ääni kuunnella. Hyvää viikonloppua! T. Anomami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai... No kiitoksia. Tässähän vallan punasttuu. :) Viikonloppuja!

   Poista
 12. Joo :D Sirpa ei ole avoin muutoksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis selkeästikkään ei. Tänään tosin ollu jo rauhallisempi päivä tai sit mä en oo vaa kuullu sen kaikkia kolinoita ku ollu nuo kuulokkeet pääs.

   Poista
 13. Onhan noita musiikittomia elokuvia olemassa, varmaan enemmän ns. taideleffojen kuin perinteisten Hollywood-filkkojen joukossa. Ainakin Michael Haneken Kätketty on sellainen elokuva, josta elokuvamusiikki puuttui kokonaan. Ratkaisu toimi kyllä hyvin, ennemminkin tehosti piinaavaa tunnelmaa kuin tylsistytti sitä.

  VastaaPoista
 14. Katsoin just elokuvan 7 days, jossa ei ollut mitään musiikkia. En nyt mee vannomaan, kun en oo ihan hetkeen kattonut, mut kuvittelisin, ettei musiikkia ollut myöskään Paranormal activityissä (vai oliko niissä jotain mölinää??) ja ehkä Blair witch project saattoi olla semmoinen kans. Yleensäkkin "found footage" elokuvat toimii ihan ilman musiikkiakin, jos toimii yleensäkkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranormal Activityssä ei ollut musiikkia mutta aina kun jotain jänskää oli tapahtumassa, ni tuli se semmonen ihme kohina.

   Poista
 15. Sun pitää seuraavan kerran ottaa tää elokuvamusiikki aihe jakkerin kanssa puheeks kun tapaatte, jarkko kun on alan koulutuksen saanut ammattilainen :).

  Näitä sun videoita on kyllä niin hauska kattoa, kun voi odottaa ihan mitä tahansa aihetta. Juttua riittää aiheesta kuin aiheesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyl ehdottomasti jutella Jarkon kanssa asiasta. :)
   Kiva et joku tykkää videoiden yllättävyydestä. :)

   Poista