1.4.2013

Porin Ässät

Kuvankaappaus Porin Ässät kotisivusta

Menee tämä ilta näin kun kuunnellaan radiosta Ässät - JYP peliä RadioPorin nettiradion kautta.

Nyt kun Ässät on (taas) menestyneet SM-liigassa, niin minuakin on alkanut kiinnostaa pelit. Ainakin silleen hyvin hyvin pienesti mutta kuitenkin. 

Muistan hyvin sen kun Ässät voitti hopeaa (olisiko se ollut vuonna 2006?) ja ERITTÄIN hyvin muistan kappaleen jota humalaiset kannattajat hoilasivat kaduilla niin sydämen pohjasta saakka, että se kuului seitsemänteen kerrokseen saakka.

Ja nyt sitten minä olen saanut korvamadon kyseisestä Patasydän kappaleesta.

Löytyykö lukijoista jääkiekosta kiinnostuneita? Kenties JYP kannattajia? ^_^

14 kommenttia:

 1. Mikset käy ikinä pelissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapa kaksi kertaa millaisia silmäyksiä Pipsan habitus hallissa saisi? :D

   Poista
  2. No ei ne pelit kiinnosta niin paljoa, mut kyllä sitä radiosta ja televisiosta seuraa. :)

   Poista
 2. Mä seuraan SM-liigassa Ilvestä. Enemmän kuitenkin kiinnostaa maajoukkueen pelit ja niitä seuraan aina! :) Joku anonyymi kysyi, että mikset käy ikinä pelissä. Itse olen käynyt kaksi kertaa, se on tylsää, eikä pelistä pääse niin selville sieltä katsomosta kuin kotisohvalta mielestäni. :) Ei ole selostusta, eikä sieltä näe hyvin. Mun veli taas käy paljon jääkiekkomatseissa paikan päällä, itse en tykkää siitä melusta yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa on kyllä hyvä syy - selostus puuttuu. :) Väkisinkin sitä huomio kiinnittyy otteluun kun juontaja huutaa kurkku suorana. :)

   Poista
 3. En ole koskaan ymmärtänyt, mitä mielenkiintoista on seurata, kun mustaa kuminpalaa lyödään laidasta toiseen. En pidä jääkiekkoa ollenkaan urheiluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en. Tai sitä, et juostaan pallon perässä. Ei oo futiskaan urheilua. Saati se, et juostaan ilman sitä palloa... joku juoksu. Urheilua muka? Tai vaikka paini, möyritään vaan lattialla, ei se mitään urheilua ole. En oikeastaan pidä mitään urheilulajia urheiluna.

   Poista
  2. :DDDDDDD

   Poista
 4. Tappara ;)!

  VastaaPoista
 5. JYPPI HENKEEN JA VEREEN! t.Jyväskyläläinen!:)

  VastaaPoista
 6. Ite seuraan vaan ku Leijonat pelaa ja tänä keväänä pääsen livenä kattoo oijoi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Pidänä sitten suomenlippu korkealla ku oot kattoos! Me meinataan kattoo ihan kotisohvalta. :) MM-pelit ja Leijonien pelit kiinnostaa aina.

   Poista
 7. Ässät henkeen ja vereen! <3 Tasanen sarja on tulossa JYP:ä vastaan. Eiköhän kannusteta Ässät voittoon, vaikka sitten kotisohvilta käsin! :D

  VastaaPoista
 8. JYP <3 onneks nyt ei mitaleitta jääty tänäkään vuonna sentään! :)
  Onnea Ässille finaalipeleihin!! :)

  VastaaPoista