27.4.2013

Vaate-esittelyssä: Mintunvärinen toppi sekä musta trikooneuletakki


   


Mintunvärinen toppi sekä musta trikooneuletakki

Toppi on koossa 22-24.

Materiaalina on 96% viskoosia ja 4% elastaania.

Pituudeksi on ilmoitettu 76cm, joka aikalailla paikkansapitävä.

Hinta (Yoursilla) 8.00EUR.


Takki on koossa 26-28.

Materiaalina on 95% viskoosia ja 5% elastaania.

Pituudeksi on ilmoitettu 78cm, mutta on mielestäni pidempi.

Hinta (Yoursilla) 19.50EUR.Ps. Tiedostan että valaistus on pepusta, mutta vaatteesta saa kyllä selvää - Muistakaa vain vaihtaa sieltä Youtuben kuva-asetuksista se 1080p, niin video näkyy terävänä sekä laittakaa kokoruudun tilaan. Ensi kerralla sitten täytyy muistaa katsoa tuo valaistus. Pahoitteluni siis mokastani mutta tällä on mentävä nyt. ^_^

32 kommenttia:

 1. Juu saahan niistä selvää mutta kyllä on hankala tihrustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No elä hyvä immeinen pikkuruudulta katto, paina koko ruudulle ni ei tartte tihrustaa. :)

   Poista
 2. Sopii! :) Ei muutaku kesää kohti! Ja tuo tuliasvillatakki on aeeevan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se villatakki on ihana, harmittaa vaa ku se hitusen kuitenkin kutittaa.

   Poista
  2. Eikä selkeästikään mahdu päälle, kun et sitä ole esitellyt.

   Poista
  3. Voi kyllähän se päälle mahtuu mutta on aevan liian kuuma pitää päällä. Katsotaan sitten ens talvena, etteköhän sen jossan vaiheessa silloin näe. :)

   Poista
 3. Niin kauan kun nämä sivuilta pidemmät helmat on ollut muotia, olen niistä kovasti tykännyt. Juuri nytkin on itselläni sellainen päällä. Kun katsoin tämän videon, tulin kyllä toisiin aatoksiin. Kyllä tuo edestä lyhyt malli vaan oikein korostaa masun pyöreyttä! Mielestäni tämä toppi on epäedullinen sinulle ja varmasti myös minulle. Sivulla olevat taskut ja levennykset levittävät entisestään leveintä kohtaa lantiolla. Jotenkin tästä tulee sellainen pikkutyttö vatta pystyssä - fiilis. Ei hyvä. Neuletakki sen sijaan voi olla ihan hyvä valinta, mutta jonkun toisenlaisen puseron kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi.

   Olen myös itse isokokoinen ja tykännyt juuri tämän mallisista paidoista, mutta ne ei sovi lihavalle ihmiselle. Ja juuri sen takia olen jättänyt ne ostamatta.

   Neuletakki on kiva ja sopii sinulle.

   Poista
  2. No siis mitkä tahansa jotka on tuollaisia löysiä niin on epäedullisia. :) Munhan pitäisi suosia tiukempia yläosia (kuulemma) mutta ilmavaa helmaa. Mut tuo minttutoppi on siitä hassu, että rintaliivit vaikuttaa tuohon paljon - urheiluliivien kanssa se peittää etumahan. Kaarituellisten kanssa taas paljastaa, tosin ei paljoa mutta vähän.

   Poista
  3. Ei Pipsa, sitä en tarkoittanut. Kyllä löysä saa olla, piukea vaan esittelee kaikki makkarat. Pahinta tuossa topissa on tuo helma, joka kaareutuu edestä lyhyeksi ja sivuilta pidemmäksi. Siinä korostuu mahan pyöreys. JOS olisi suora helma, tuskin olisi niin paha?

   Poista
  4. Joo, no siis sitäkin mutta myös tommoset löysä on epäedullinen. Vaikka enpä mä nyt tiedä, joskus ois kiva olla vähän löysääkin. :)

   Nii tai saisi se topin helma olla tuollainen mutta sitten pitäs olla about 10cm pidempi. :)

   Poista
  5. Olen kyllä edelleenkin samaa mieltä, mutta pakko antaa periksi, kun Pipsahan ei myönnä ikinä?

   Poista
  6. Voi hömppä sinua, miksi mää myöntäisin jos en ole sitä mieltä? Jos mie oon ristiriitainen, ni ootte tekin aina välillä. :)

   Poista
 4. Eipä auta, vaikka laittaa 1080p laadun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaipa se pieneltä näyttää jos koettaa kovin pienenä katsoa - kokeilehan kokoruudulta. Ei voi olla sen jälkeen näkemättä, kun itsekin näen sen kunnollisena sellaisena. :)

   Poista
 5. Kokoruudulta katsoin. Eipä eroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, mä en valitettavasti voi nyt muuttua uudeksi videoksi. Mut kiva tietää että omat kakkulat on melko terävät kun itse tosiaan erotan kokoruudulta erittäin hyvin nuo vaatteet.

   Poista
 6. Kyllä minä erotan nuo vaatteet eli minullakin on hyvä näkö, mutta turhan sumeaa muuten tuon vastavalon takia. Suosittelen uuden videointipaikan etsimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sumea se on aina, paitsi ihan ulkona jos kuvaan. Sitä ei vaan saa pois. Et jos joku tietää miten sen saa pois sisätiloissa ni kertoo tietonsa. :)

   Ja tuosta uuden videointipaikan etsimisestä mainitsin jo aikaisemmin, että sellainen on löytynyt. Eilen vielä olin siinä mielessä että olisin kuvannut uudelleen nuo videot mutta sitten en olisi ehtinyt esittelemään niitä nyt viikonloppuna. Eli kuten sanoin, tällä pitää nyt mennä. Tiedostan siis tuon kuvausvirheen, eikä sitä tarvitse joka postauksessa erikseen huomautella. :)

   Poista
 7. Tähän astisista vaatteista kaikki ovat olleet mielestäni tosi kivoja, etenkin se pinkki huppari. Harmillisesti Yours taitaa myydä vain pluskokoa, vai olenko käsittänyt väärin? Mutta joka tapauksessa kivoja vaatteita olet valikoinut, itse voisin kuvitella samanlaisia ostelevani.

  Nuo taskut tuossa topissa, ihanat! :) Itse tykkään hirmuisasti kaikista vaatteista, joissa on tasku. Käytännöllisiä töissä ja lenkillä + jotenki niin kauhian söpöjä.

  T. Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pluskokoahan se Yours myy. Pienin koko taitaa olla 16 (en tiedä vastaako se sitten 44 vaiko 46 suomikoossa.

   Taskut on kyllä kivat, vaikka en itse niitä juurikaan käytä.

   Poista
 8. Onko teillä ihan kunnollinen videokamera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Sonyn videokamera meillä on. Se oli saanu hyvät arvostelut. En tiedä sitten mitä itse teen väärin kun sisällä se on kauhean sumeinen mutta kyllä se ulkona ihan terävää kuvaa tuottaa.

   Poista
 9. Tykkään tosi paljon! :) Näytät tosi nuorekkaalta.

  VastaaPoista
 10. Kivan näköinen toppi ja näyttää tosi mukavan laskeutuvalta mallilta ja materiaalilta. Sellaiselta, joka tuntuu rennolta päällä.

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä sopi kans hyvin ja ainakaan tummien housujen kanssa masu ei liiaksi erottunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Oon huomannu et tarttee olla mustat housut ni peittää masua aika kivasti. Et jos on värilliset housut ni sit pitää päästä masun piiloon. :)

   Poista
 12. Onko tämä sama jota nyt facen puolella jo myyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oo vielä päättäny et myynkö vai enkö. Oon kyl tiedustellu et oisko kiinnostuneita ostajia. Facen puolella myyn violettia lepakkopaitaa. :)

   Poista
 13. Topin malli tosiaan korostaa masua - ei hyvä ollenkaan.

  Trikootakki kiva.

  VastaaPoista