6.5.2013

PipSa ottaa aurinkoa ja pohtii kolmenkympin villitystä... eiku siis kriisiä! (sekä sitä mahdollista ryppyarmeijan iskua)Tälle viikolle onkin luvattu ihania lämpöasteita tänne Poriin, joten meikäläinen aikoo ottaa tuosta kaiken irti. Harmillista ettei meillä ole takapihalla vielä terassia niin ei siellä tule oltua eikä varmaan kyllä muutenkaan kun se on aina varjossa mutta etupihalle meen ihan taatusti nautiskelemaan auringosta.

Tarvitsisi kyllä hommata kunnolliset tuolit ja joku pöytä tuonne pihalle - ehdottomasti! Mikään ei oo kivempaa ku kuunnella musiikkia ulkosalla - tosin minun tyylilläni voisi olla viisaampi jättää musiikit pois kun saatan siis ihan huomaamattakin alkaa hoilottelemaan. (jos siis jossain SK:n sivuilla lukee et poliisit saaneet hauskan työtehtävän kun käyneet pelastamassa erään rivitalon asukkaat kamalalta joikumiselta ni soolin sitten minä!)

Elämä on ollut kovin rauhaisaa ja levollista. Olenkin käyttänyt tätä rauhaisaa ajanjaksoa törkeästi hyväkseni ja touhuillut blogiin kaikkea kivaa. Viimeisin urakka on ollut tällaisessa 50 randomissa kysymyksessä - mulla on mennyt jo 16h tuon projektin parissa ja vielä toiset mokomat on tulossa. Että kyllä tähän blogiin saa uppoamaan paljon aikaa jos vain haluaa. Ja ei, en missään nimessä valita tästä vaan on ollut erittäin piristävää touhuilla tällaisten parissa. (että kiitoksia vaan sinne suunnille joka tämän kysymyspaketin mulle teki)

Odotellaan isännän kanssa innokkaina erästä pakettia - sisällön tulen kyllä esittelemään täällä koska se liittyy pienellä osin blogintekoon.

Voi apua! Se on sitten melkolailla tasan kuukauden kuluttua (+3 lisäpäivää) niin tämä emäntä täyttää pyöreitä vuosia - nimittäin KOLMEKYMMENTÄ! (oon ihan satavarma et kun synttäri-päivänä kello kilahtaa 17.00 niin naamaan iskee ryppyarmeija - sen jälkeen voikin tähyillä taivahalle et millon se kuuluisa kolmenkympin villitys kriisi iskee) Nyt käsi ylös - kuka muu täyttää tänä vuonna nuo ruhtinaaliset K O L M E T K Y M M E N E T ?! Onnittelut kanssavilliiny.. eiku siis kanssakriisisille.

21 kommenttia:

 1. En täytä 30...mut täytän myös kuukauden+3päivän päästä vuosia! Tosin vasta 22 :)

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä kande kolmee kympiä kriiseillä kun on elämä mallillaan, kuten täälläblogissakin ilmenee :)! Ihana mies ja koti, työ missä viihtyy ja rauhaisaa eloa.

  Ne rypyt ja muut kun on vaan jälkiä siitä että on elämänsä aikana nauranut ja hymyillyt paljon :)! Niistä ei tämä likka ainakaan ressaa. Mielummin naururypyt ku mutrukurtut, eiks je :)?

  VastaaPoista
 3. Älä Pipsa murehdi kolmenkympin kriisistä ja rypyistä. Täytän tänä vuonna 50 (APUA) Ryppyjä löytyy ja eletty elämä näkyy muutenkin koko kropassa (mm. kolme raskautta).
  Nauti elämästä ja elä täysillä.
  t: Liisukka

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä kysymyksistä! Innolla odotan vastauksia :)


  t. kysymysten tekijä -JiiVee-

  VastaaPoista
 5. Elä sie noin nuorena murehdi rypyistä! Kolmekymppisenä koin ainakin itse olevani kaikinpuolin nuori, yhden lapsen äiti. Nyt jo reilusti yli 40-vuotiaana olen alkanut ensimmäistä kertaa miettiä vanhenemista, joka alkaa näkyä kropassa. Ylipainoisena naama säilyy kyllä rypyttömänä kauemmin, mutta terveydessä ylipainon vaikutukset alkavat keski-iässä tuntua. Nauti tästä hetkestä, elämäsi taitaa olla mallillaan!

  VastaaPoista
 6. Täällä toinenkin lukijasi, joka täyttää tänä vuonna 50. Voin lohduttaa sinua Pipsa, että ryppyarmeija iskee sulla vasta noin 15-20 vuoden kuluttua. Nauti elämästä, äläkä sure turhia, ja nauti nuoruudestasi, koska olet vielä kovin nuori. Oikeastaan ainoa asia jota vähän kadun elämässäni on se, etten tajunnut tarpeeksi nauttia nuoruuden ulkonäöstäni, vaan oli muka sitä ja tätä pielessä, kun vanhoista kuvista näkee, ettei ollut (nyt saattaa jo vähän ollakin ;-) Carpe diem!

  VastaaPoista
 7. Ostapa itsellesi synttärilahjaksi järjestelmäkamera (tai pyydä että isäntä ostaa, tai ostakaa puoliksi, miten vaan), kun selvästi nautit kuvaamisesta, ja sinulla on silmääkin siihen.

  Saisit uutta potkua tähänkin harrastukseen, olet ansainnut sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä eli osta kamera! Vai olikos teidän huushollissa järjestelmäkamera jo ennestään isännän käytössä? Kai sinäkin (o)saat sitä käyttää?

   Poista
  2. Järjestelmäkamera (sellainen pokkarikokoinen) on ostoslistalla, mutta eipä tuo järkkärin hommaaminen sitä tarkoita että miusta simsalabim tulisi ammattikuvaaja. Toki kuvista tulisi parempia noin laadullisesti. :)

   Ja kyllä siis isännällä on järkkäri, mutta se on työkäytössä + mä en voi sietää sitä isoa klohmoa vaan just haluan tommosen pokkarikokoisen jota on miellyttävä liikuttaa paikasta toiseen. :)

   Poista
  3. Eipähän nuo järkkärit niin kovin paljoa paina. Laukussa tai repussa kulkee hyvin.

   Poista
 8. Ei kai nyt 30-vuotiaalle vielä mitään ryppyjä tule? Elämä taitaa olla parhaimmillaan siinä iässä. Nuoruuden epävarmuudet ehkäpä jo takana päin ja elämää yleensä vielä reippaasti edessä. T. 35 kesäkuussa täyttävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle alkoi tulla 25-vuotiaana ja 30 täyttäessä ihan tosissaan alkoi näkyä rypyt! Yksilöllistä, kai...

   Poista
 9. Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 10. Minä täytän :)

  Terv. Anniina

  VastaaPoista
 11. Ylipainoisuudessa on se hyvä puoli, että rypyt ei näy. Ja harmaita hiuksia voi värjätä.

  VastaaPoista
 12. Mäkin täytän (ei voi sanoa ääneen)!

  Kotis

  VastaaPoista
 13. Mulla on 30 v. täynnä vasta parin vuoden päästä, mutta sulla ja mulla on melkeen peräkkäin synttärit näköjään. (Mulla 4.6.)

  VastaaPoista
 14. Mie täytin viime vuonna.
  Etukäteen panikoin sitä melkein kolme vuotta, mutta eipä se sitten tuntunutkaan miltään. Ei iskenyt kriisiä eikä ryppyjä. :)

  VastaaPoista
 15. Täällä on jo kolmetkympit lähes 10 vuotta sitten kriiseilty ja ainakin pieni joukko-osasto, jos ei kokonaista armeijaa, ryppyjäkin on jo iskenyt ja sanoisin ettei kannata keskittyä vanhenemiseen ja ryppyihin vaan kaikkeen siihen mikä vielä on hyvin ja mitä vielä voi tehdä. Mä ainakin olen iloinen siitä että olen vielä terve enkä tunne oloani väsyneemmäksi kuin kaksikymppisenä, vaikken sitten enää kaksikymppiseltä näytäkään. Niinhän ne sanoo että 40 on uusi 20! 30 on sitten vasta ihan teiniä ;-)

  VastaaPoista
 16. Löytyykö paketista kenties tabletti?

  VastaaPoista