17.5.2013

PipSan Porinat 10

   

11 kommenttia:

 1. kivat porinat! nää on kivoja kun on pätkitty sieltä täältä. oot muuten oikeassa toi meri kutsuu syleilyynsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se tosiaan kutsuu sinne huomaansa. Ja enköhän mää sinne vielä kesän aikana pulahda. Tästä rullaillaan nopsaan Yyteriin isännän kans uiskentelemaan (tai no ehkei sinne, pitää löytää joku rauhallisempi ettei paparazzit väijy)

   Poista
 2. Suomalainen pensasmustikkasato kypsyy ihan tuossa heinä-elokuulla aikaisintaan, joten ulkomaisia olivat nuo mustikkasi.
  Puoliksi tuollainen 0,33 l lonkero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, varmaan sitten ulkomaalaisia. Niin mä vähän aavistelinkin kun ei näin aikasin viel ylees oo suomalaisia. Mut hyvii olivat kyllä. :) Ja kyllä, puoliksi tommonen pikkutölkki - riitti hyvin kertomaan onko maku hyvä vai huono. :)

   Poista
 3. Teettekö risoton niin, että lisäätte risottoriisiin 1-2 dl kerrallaan nestettä, annatte imeytyä ja lisäätte taasen, kunnes riisi on kypsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö... ei taidettu ihan noin tehdä mutta joka tapauksessa hyvvää tuli. :)

   Poista
 4. Miksi et istu kunnolla tuossa sohvalla vaan istut aina siinä reunalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pyhä pietari sentään kun täältä saa loistavat naurut kommentteja lukiessa. Eiköhän lapsrakas jokainen istu miten lystää. En mäkään istu kunnolla. Elokuviaa katsoessa tulee yleensä otettua mukava asento. Mieluummin sikstoisekseen katson tuollaista istumista kuin jotain sohvalla makaajaa.

   - Mamma -

   Poista
  2. Jaap, vai että tämmösiä ollaan mietiskelty. No voin mää teille ottaa oikee röhnötysasennonkin jos niikseen menee. *nauraa* Mut sanotaanko et toi reunalla istuminen on semmonen virallimpi istumismuoto. :)

   Poista
 5. Kana on lihaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän oo ku kana on kanaa, ei se oo lihaa. Joo, eipä tosiaankaan. Siis juu juu, on se lihaaa. En tiedä taas mitä oon sekoillu. Täsä näette mua kyllä, ajatukset ihan sekasin.:)

   Poista