10.5.2013

PipSan Porinat 9

   

21 kommenttia:

 1. <3 Ihana video taas kerran ;D. Perjantaita piristi kummasti!

  VastaaPoista
 2. Onko tuon tuhkaämpärin paikka tuossa? Ei kai nyt sentään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sen virallinen paikka tuossa olekaan, on vain jäänyt siihen kun kaupoilta tultiin.

   Poista
 3. Kannattaa kokeilla vispilää kastikkeen sekoittamiseen ;D. Itselläkin tulee kökkäreistä jos käytän kauhaa / lusikkaa /lastaa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, täytyy kokeilla! :)

   Poista
 4. Naurattaa, kun ihmiset joka kerta pyrkii löytämään jonkun "virheen" tai epäkohdan näistä sinun videoista ja kirjoituksistasi :D
  Milloin on tuhkaämpäri väärässä paikassa, milloin on munkit pyöritelty väärin ja milloin on väärät vaatteet päällä ulkoillessa.
  Koko blogin nimi pitäisi olla "Pipsa, mikä meni väärin - löydätkö virheen?"

  Heh...Hassuja hahmoja maailma täynnä. Hyväksykäämme erilaiset tapamme ja käytäntömme, niin säästymme tuskahieltä ja närästykseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen ajatellut, että ihan kuin joka videon ja kirjoituksen tarkoitus olisi, että lukijat kertoisivat, mitä on tehtävä toisin. Löydätkö 5 virhettä? Arvasin heti, että kastikkeen hämmennys aiheena ei jää tähän :D

   Poista
  2. Noista saa kyllä välillä päivän parhaimmat naurut. Niin paljon kun on ihmisiä, niin paljon on myös tekotapoja. Mutta ehkä nämä narisijat saavat sitten jonkinlaisen nautinnon kun saavat huomautella asioista. Huumorilla kannattaa suhtautua niin moneen :)

   Poista
  3. Samaa mieltä ensimmäisen kommentin kanssa.

   Poista
  4. Jos joku muuten haluaa pelata tuollaista Etsi virhe Pipsan tekstistä/videosta/miten vain, niin saavat sitten mennä tuonne palstoille. Voivat siellä keskenään miettiä. :)

   Poista
 5. Ellei osa ole vielä tajunnu, niin eräille tämä blogi on paikka jossa voi purkaa omaa pahaa oloa. Ne aiheet on heille toissijaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kiva tietää, että joillekin on apua blogistani vaikkakin mä suosittelisin kyllä purkamaan sitä pahaa oloa toisella tavalla. Et jos on nin kauhean paha olla, ni mää voin kuunnella kyllä - mulle voi lähettää sähköpostia ja purkeutua ihan kunnolla.

   Poista
 6. Kalansilmävaikutelma oli tuossa alkuosassa, mutta parani huomattavasti, kun kamera oli lähempänä. - Valmiskastikkeissa on aika paljon turhia lisäaineita, joten opettele vaan sitä kastikkeen tekemistä. Tosin, tehdäänkö nykyään vielä ruskeata kastiketta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ei tietääkseni ainakaan ollu kalansilmällä kuvattu vaan laajakuvana, sitten se loppupätkä oli normaalilla kuvattu - kamera itsessään oli ihan samaan kohtaan asetettu. :) Mut tää on tätä testailua nyt kun ihan uus kamera eikä vielä tiedä silleen miten käyttää. :) Mut enköhän mää tuolla normaalilla ihan kuvaile. Laajakuva ehkä sitten ulkosalla.

   Kyllä nykyisin tehdään ruskeata kastiketta, ainakin meillä kotona tehdään. Mut täytyy kokeilla tuota vispaamista ens kerralla, jos se sitten helpottas. :)

   Poista
 7. Tuolla GoProlla tulee laajakulma-asetuksella ihan kalansilmä. Suosittelen linssin vaihtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tossa nyt mikään paha kalansilmä tuu. Linssiä ei vaihdeta mut asetuksia tsekkaillaan kyllä. :)

   Poista
  2. hahaa, mun mielestä toi kalansilmä -efekti on ihana! (: Antaa vaan olla.

   Poista
  3. Joo, tuon GoPron linssissä on tommonen hauska että tekee tuossa laajakuvakulmassa tommosta kalansilmäeffektiä. Sen saa pois jos käyttää toista kuvakulmaa. Niitä oli muistaakseni Wide, Normal ja Narrow. Oisko toi viimeinen pätkä kuvattu tuolla normaalilla.

   Poista
 8. Sun kastike ei onnistyu kahdesta syystä. Liian paljon vettä eikä ehdi kiehua/sakeentua. Ja pannun pitää olla KUUMA koko ajan ei haalea. Eli ens kerralla kaadat vettä vähän, sekoitat, kaadat vähän ja sekoitat. Varmasti onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kokeilin noin - äidin neuvosta ja silmän alla mut ei, silti tuli kokkareista. Et äitikin ihmetteli et mikä meni pieleen. Joten I GIVE UP! En osaa vaa tehdä kastikkeita. ;)

   Poista