30.5.2013

Siiri loves Zooplus

   


Uudessa petissä on kiva köllötellä
Just loistava tilannekuva
Tunnin se siellä torkkui ku juoks ittensä uuvuksiin

Mitäs kaikkea sieltä paketista löytyikään:

- Kiipeilyteline
(paljon oli kaikenlaisia kivoja telineitä mut tähän lopulta parin tunnin pähkäilyn jälkeen päädyttiin)
(vielä ei olla päätetty jääkö teline tuohon vai laitetaanko nurkkaan, kulmamallihan tuo on)

- Kaikenlaisia kivoja leluja kuten höyhenlelu ja laserhiiri

- Läjäpäin kissanpennulle tarkoitettua märkäruokaa (tätä ja tätä)
(seuraavaksi otetaan mukaan myös noita neliskanttisia sapuskoita, ku tilausvaiheessa ei viel tiedetty
että syökö Siiri noita ja mitä kaikkia makuja)

- Hyvvää kissan"hiekkaa"
(tottahan toki me otettiin toi 40l pussi ja se on ISO)

71 kommenttia:

 1. Samalla lailla sitä jaksoi koirasta olla kiinnostunut alussa, mutta sitten meille muutti oikea vauva. Silloin tajusi miten tylsiä eläimet ovat ihmisenpoikasiin verrattuna.:) kissa ei pentuiän jälkeen juurikaan kehity ja opi samalla tavalla uusia taitoja kuin ihminen. Oletteko ajatelleet lasta?

  Sillä kysyn, kun monta kertaa eläin otetaan korvikkeeksi perheeseen. Eihän asia mulle kuulu, mutta kun kysyvä ei eksy tieltä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ihmiset eivät halua lasta, tai pysty saamaan.

   Poista
  2. Minulla ollut lemmikkejä koko elämäni ajan. Lapsuudessa, nuoruudessa ja nyt myöhemmin aikuisuudessa.
   Enpä ole koskaan ajatellut, että olisivat olleet lapsen korvikkeena.
   Lapsuudenkodissani oli kotieläimiä ja lemmikkeinä muiden muassa koiria,jotka olivat lähinnä metsästyskoiria. Isälle koirat olivat myös ystäviä, joten olen oppinut kotoa asennoitumisen lemmikkieläimiin, kuin perheenjäseniin.
   Eläimet ja lemmikkieläimet ovat olleet meidän ihmisten kumppaneina vuosituhansia. Kuulumme yhteen ja kiitos siitä.

   Poista
  3. Lapsiasioihin en enää kommentoi kun ne on käyty täällä niin monesti läpi ja taitaapa kysymykseen löytyä vastaus UKK-osiostakin.

   Kyllä vanhakin kissa/koira oppii temppuja, ei kannata ajatella noin. Oon ite nähnyt kun vanha koira oppii temppuja. :)

   Poista
  4. Mun mielestä tollasten kyl pitäs hävetä, jotka ottaa lemmikin vaan korvaamaan lasta, ja sit kyllästyy siihen eläimeen kun saakin sen vauvan. Voi ihmisien itsekkyyttä.

   Poista
  5. No onpas omituinen kommentti... Ihanko tosissasi sinä tajusit tuon vasta lapsen saatuasi?!! Eiköhän normaalit ihmiset tiedä tuon ihan automaattisesti...

   Tottakai lapsi on lapsi ja eläin eläin, mutta kyllä eläimestä silti on paljon iloa, ainakin minulle.

   Poista
  6. Inhottava kommentti "saimme lapsen ja tajusin miten tylsiä eläimet on". Kyllä kuule monille ihmisille koira on perheenjäsen ja aivan yhtä tärkeä kun muutkin. Pahimpia tuollaiset ihmiset jotka ajattelee kun ensimmäinen anonyymi, että kun ottaa eläimen ja sit saa lapsen nii eläin jää kakkoseks! :( Oma lemmikki ei ole tylsä eikä ikinä jää kakkoseks yhellekkään lapselle! :)

   Poista
  7. Ensimmäiselle anonyymille, että oletteko sitten jo luopuneet siitä koirastanne? Sitä kun monet tuntuu tekevän kun lapsi saapuu talouteen niin eläimestä luovutaan. Ajattelin vain kun viestistä tuli ilmi, että koira ei olekkaan enää niin tärkeä kun lapsi saapui. En ymmärrä miksi koira ei edelleenkin voi olla yhtä rakas vaikka saakin perheenlisäystä.

   Sitäpaitsi mitä pahaa siinä on jos lemmikki on lapsen korvike? Jos ei halua lasta, mutta haluaa paijailla jotain niin onhan se kissa ihana kaveri siihen hommaan. Jos ymmärtää kissan tarpeet ja tarjoaa sille oikeita virikkeitä niin mitä se haittaa vaikka sitä onkin sille mamma ja puhuttelee sitä "hän" termillä eikä "se". Kyllä hyvin hoidettu lemmikkieläin voittaa monet ihmissuhteet. :)

   Kiitos illan avautuminen! Eiköhän täällä ole tilaa meille kaikille. Eläimille ja ihmisille.

   Poista
  8. Nyt siis lähdetään kritisoimaan tämän uskaliaan anonyymin kommentteja, pistetäänkö oikein porukalla lyttyyn? Minäpä olen ajatellut vähän samalla lailla, paitsi, ettei itselläni ole lemmikkiä.

   Olen vaan huomannut, että moni, joka on ensin vastustanut lemmikin ottamista, onkin sitten aivan ihastunut sellaiseen. En vertaa eläintä lapseen, mutta silti tulee mieleen, että voiko käydä niinkin, että ensin vastustetaan (syystä tai toisesta) lapsen hankkimista, mutta JOS SITÄ VOISI kokeilla (eivaankylläkäänvoi) ehkä tykästyisikin?

   Älä nyt heti tyrmää mielipidettäni, se on kuitenkin minun. En ole varma asiasta, mutta olen miettinyt, että eihän sitä tiedä, ennenkuin on sen kokenut.

   Poista
  9. Jos nyt ei kuitenkaan lytätä ketään millään joukolla. Sitä en hyväksy vaikka kuinka mielipide on radikaali.

   Poista
  10. Anonyymi, ei sitä lemmikkiäkään kuuluisi testata. Moni kuitenkin tekee näin ja se on ikävää.

   Ei se minun mielestäni ollut kovin uskalias kommentti. Tai no sitä se saattoi olla, mutta hieman kuivahkosti sanottu se kuitenkin oli. Samaa toisinpäin sanottuna ei varmasti hyvällä katsottaisi. :)

   Poista
 2. Pipsalle vinkkinä, että kyllä se kissa syö sitä mitä tarjoat. Jos ei syö niin sitten olkoon nälässä. Ei ole kuultu vielä yhdenkään kissan kuolleen nälkään mikäli on tuoretta ravitsevaa ruokaa tarjolla. Eli jos kissa ei syö tarjottua ruokaa niin tarjoa seuraavalla aterialla samaa. (Jos et halua heittää ruokaa hukkaan niin tarjottua ruokaa pitää esillä esim 20-30 minuuttia ja jääkaappiin.) Ei kannata missään tapauksessa antaa mitään muuta tilalle, muuten kissa oppii nirsoilemaan! Meillä toinen kisuista nirsoili kauan aikaa märkäruualle, mutta kun huomasi että muuta ei tipu niin alkoi syömään. Tottahan toki kissoissa on eroja ja mikäli ei tykkääkkään esim hyytelöruuasta hirveenä niin tokkopa sitä kannattaa ostaa enää uudelleen.

  Ps. Meidän kisut ei tykänneet tuosta Miamorista oikein vaan kuopsuttelivat sitä, toivottavasti siellä on parempi tsäkä :) (muutkaan hyytelöruuat ei maistu hyvin, patee uppoaa paremmin alas)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai, mutta tässä nyt oli et katsottiin mitkä on mieleen. Ja kyllä kaikki maut on kelvanneet. :) Mut ihan oikeassa oot, ei oo ykskään kissa kuollu nälkään. ;) Meillä kans pidetään ruokaa esillä 30min ja jos ei syönyt ni nostetaan pois, mut ei kyllä jääkaappiin sillä kylmää ruokaa ei saa tarjota. Tai niin ainakin ohjeissa sanottiin. Siiri syö nätisti kyllä kaiken mitä on tarjottu. Ekoina päivinä meni hotkien mut nykyään käyttää aikaa syömiseen.

   Joo, Miamor menee suusta alas oikein hyvin. Tossa oli yks maku jota Siiri ei suostunut syömään, oisko ollu lammasta tai jotain... kaikki muu on mennyt.

   Poista
  2. Kissaa ei vaan saa kyllä paastottaa, sen elimistö ei sitä kestä. Eli jos ruoka ei kelpaa, sitten etsitään sellanen mikä kelpaa :)
   http://www.koirakissaklinikka.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=72:kissan-ruokinnasta&catid=15&Itemid=126

   Tämä siis Nipsukalle, joka kehottaa pitämään vaan nälässä ellei syö. Toimii koiran kanssa, ei kissan.

   Poista
  3. Arvasin, että joku tulee tästä sanomaan! En siis puhunut paastottamisesta tai kissan nälkään näännyttämisestä vaan siitä että niille tarjotaan ruokaa jos eivät syö niin sitten tarjotaan samaa uudestaan. Tuo mun lause oli vaan heitto jota myös kissaihmiset itse heittelee, koska tietävät useiden kissojen olevan erittäin vaativaa ja nirsoilevaa porukkaa. :)

   Kissakin voi olla nälässä hieman aikaa ennen kuin kuihtuu. Monet kissat on nirsoja ja eivät suostu syömään. Mikäli otat lautasen pois ja annat toista tilalle kissa tottuu että saa muuta jos jättää syömättä. Eli ruokaa ei saa vaihtaa toiseen ja samaa täytyy tarjota useammin kun kerran.

   Tietenkin mikäli itteä ei haittaa se, että kissa syö vaan jotain tiettyä märkäruokaa niin mitäpä väliä. :P Kyllä varmaan jokainen sen ymmärtää että jos eläin ei syö ollenkaan parin tarjoamisen jälkeen (edes maistele ja mietikkään) että ruoka on oikeasti niin oksetusta ettei siihen voi koskea pitkällä tikullakaan. Tarjosin kerran kissanruokaa jolle toinen kisuista yökki ja se meni roskiin samantien! :D

   Meillon pari kertaa käynyt niin että illasta annettiin märkäruokaa jota kuopivat ja eivät syö. Noh kummasti aamuun mennessä kaikki märkäruoka on syöty. En tiedä, voihan se olla että ne piilottaa sen jonnekkin? ;)

   Mutta hyvä pointti ottaa tuo esille ettei tuu väärinkäsityksiä! Eli jos ei oikeasti syö ollenkaan (edes maistele) niin tottahan toki sen nyt jotain on syötävä!

   Ps. En osta samaa pahaa ruokaa enää uudelleen. Jos ei maistu niin ei maistu. Mut tarjoillaan sitä kuitenkin useasti. Toinen kisu meillä haistelee uutta ruokaa vaan ekalla kerralla ja lähtee pois. Sitten syö seuraavalla kerralla yleensä. Mut se on muutenkin hitaati lämpenevää sorttia.
   Tärkeintä oppia tuntemaan oma eläimensä, siitä näkee sitten kyllä missä mennään. :)

   Poista
 3. Hieno kiipeilyteline! Onko Siirillä jonkinlainen oma peti, jossa se voi nukkua, vai onko tuon kiipeilytelineen ylätason tarkoitus olla Siirin nukkumispaikka? Aiotko viedä Siiriä ulkoilemaan nyt kesällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirillä ei ole varsinaista petiä, sellainen oli kyllä mutta ei hän juurikaan ollut kiinnostunut. Mutta nukkamapaikkoja kyllä löytyy. :) Kiipeilytelineen ylätasollakin on nukuttu. :) Ei olla viel päätetty ulkoiluttamista. :)

   Poista
 4. Tälle blogille löytyy varmasti lukijoita, jotka tykkää kissoista... mutta moni vanha lähtee, kun täältä ei muuta enää löydy. Kiitos ja näkemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki täällä nyt Siiristäkin on, kun se nyt elämään kuuluu. Koetan sompailla monien aiheiden välissä. Ikävää että koet asian noin, mutta kiva kuitenkin kun kävit. Kiitos ja näkemiin minunkin puoleltani. :)

   Poista
  2. Älä lopeta Siiristä kertomista. Mä ainakin tykkään lukea pikkuisesta. Mikset siis vaikka yhdistäisi näitä molempia eli kerrot sekä Siiristä että normaaleista jutuista.

   Poista
  3. Älä murehdi, en ole lopettamassa. :)

   Poista
 5. Sori, mutta joudun olemaan vähän samaa mieltä kissa-aiheesta, sillä kuten eka kirjoittaja sanoi, niin lemmikkijutut ovat tylsiä! Lemmikit ovat tylsiä! Lemmikkien temput ja edesottamukset ovat tylsiä!

  Nyt saa kivittää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jossei nyt kuitenkaan ihan kivitettäs mutta tosiasia on että Siiri kuuluu elämään joten blogissa tulee Siirikin olemaan. :) Jos tästä ei tykkää, niin blogin lukemisen voi lopettaa. :) Mie en voi valitettavasti kirjoittaa blogia sen mukaan mitä lukijat haluaa vaan jos blogi on lukijalle kiinnostava niin hän jää lukemaan, ei sanellakseen mistä bloginpitäjän täytyy kirjoittaa. :)

   Poista
 6. Hei jos Siiri suostuu tekemään tarpeensa tuohon ostamaanne puupohjaiseen veskiin, niin kannattaa miettiä tuon säkin jälkeen pelletteihin siirtymistä. 20 kg pellettisäkki maksaa rautakaupassa n. 7 e, eli kissan eliniän aikana ihan hurjan iso säästö kissanhiekkoihin verrattuna! Lisäksi pelletti on ekologista ja hajutonta. Puruksi muuttuneet pelletit voi kompostoida, jos teillä on taloyhtiössä komposti.

  Pelleteille on ihan omat vessansakin (esim. Peewee), minkä avulla voi tyhjentää pelkän purun ja jättää kokonaiset pelletit vielä seuraaville pissikerroille, mutta käy normilaatikkoonkin kun vaihtaa sit kerralla vaan kaikki purut. Mulla oli ennen ritilämalli käytössä, mutta totesin sen säästön olevan niin pientä verrattuna ritilän kanssa puljaamiseen (ainakin kolmen kissan taloudessa silloin...), että nykyään meillä on ihan normilootat ilman ritilöitä ja vaihdetaan kerralla kaikki pelletit kun vessat alkaa olla suurimmaksi osaksi purua. Pelletti on ihanaa kun se ei pölise tai haise ällölle niinku kissanhiekat. Eikä tarvii ostaa mistään nettikaupoista tms, kun joka rautakaupasta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tästä vinkistä, pitää asiaa katsella. :)

   Poista
 7. Mistä keksitte kissalle nimen Siiri? Kaunis nimi ja olisi kiva kuulla onko nimen takana jotain tarinaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siihen mitään ihmeempää tarinaa ole, mietittiin pari päivää sopivaa kutsumanimeä kun ei tuosta rekisterinimestäkään saanut oikein kivaa lyhennelmää. :) Ja S-kirjainta ajateltiin että se suhahtaa. :)

   Poista
  2. mullakin Siiri-kissa. : )

   Poista
  3. Ihana Siiri -kisuli onkin. Sinulla siis. :)

   Poista
 8. Voi Siiri tuota Siiri tätä. Ei kai eläin liene HÄN?? Voisin lukea juttuja sinusta, mutta en aina jaksas kissasta. Palaa entiseen please!Ja julkase tää kommentti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri kuuluu elämään joten blogissa tulee Siirikin olemaan. :) Jos tästä ei tykkää, niin blogin lukemisen voi lopettaa. :) Mie en voi valitettavasti kirjoittaa blogia sen mukaan mitä lukijat haluaa vaan jos blogi on lukijalle kiinnostava niin hän jää lukemaan, ei sanellakseen mistä bloginpitäjän täytyy kirjoittaa. :)

   Poista
  2. Joka asiassa sulla menee Pipsa yli hilseen nämä jutut. Olen eri ano ja olen samaa mieltä, että kissa ei ole HÄN vaan se. Kissaihmiset jää tänne, muut ei. Jos kissaa pidetään lapsena eli ihmisenä, menee yli.

   Poista
  3. Siiri on HÄN, eikä se. Ja viis jostain oikeasta sanontatavasta. Me emme pidä Siiriä lapsena, vaikka hänestä puhutaankin. :) Älkää nyt olko noin pilkunviilaajia asiassa jossa se on ihan turhaa. :) Ja sitten tänne jää ne kissaihmiset, ei haittane. :) Siiri kuuluu elämään joten Siiri kuuluu myös blogiin. :)

   Poista
  4. Voi Pipsa mussukka kun kieliopillisesti eläin on aina SE ja ihminen on HÄN.

   Poista
  5. No kuten jo asian ilmaisin, niin tiedän kyllä että eläin on se ja ihminen hän, mutta tässä tapauksessa se on nyt ihan tuo ja sama onko Siiri hän vai se. Että ei nyt aleta viilaamaan pilkkua kun eiköhän nuo asiat jo tullut selväksi useampaan otteeseen. Tai no mikäs siinä jos tykkää viilata oikeen maan perkeleesti - enempää en itse jaksa enää asiaan kommentoida kun kantani on selvä, olkootkin väärin sanottu. Buuuhuuuu!

   Poista
  6. Valitatteko kanssa anot myös ihmisille, jotka sanoo toisista ihmisistä se?

   Poista
  7. Kyllä mä puhun meidän kaikista kolmesta kissoista hän-muodossa. Eikä ne ole ihmisiin verrattavia vaan eläimiä, mutta HEIDÄN arvolleen sopiva ilmaisu ;D Muistakaa sitten kieliopillisesti oikein tästä eteenpäin kommentoidakin.

   Poista
 9. Ihana Siiri!!! Meidän koirat ovat myös Zooplussan faneja :)
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kauppa kyllä. Kaikki saa paketissa kotiovelle. :) Tykkään!

   Poista
 10. En tiedä kuinka paljon olet kissan ruokinnasta ottanut selvää vielä joten ajattelin nyt kommentoida :)
  Eli kissalle (kuten kaikille lemmikkieläimille) kannattaa suunnitella perusruokavalio, oli se sitten pelkkiä kuivanaposia tai esim kuivanaposten ja märkä- ja tuoreruuan sekoitus. Sitten voi katsoa mistä täydennys- eli herkkuruuista kissa pitää :)
  Ja tuo perusruokavalio kannattaa katsoa niin että siitä saa mahdollisimman hyvin tarvittavat ravintoaineet. Vaikka kissa ei aluksi pitäisikään jostakin laadukkaasta ruuasta, kannatta se totuttaa siihen mikäli ei ole toista ravintoarvoiltaan samanlaista mutta kissalle paremmin maistuvaa ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän kasvattaja on meille hyvät neuvot antanut ruokinnan suhteen ja on oppaita missä kaikkia vinkkejä on. En vain halua tänne alkaa kertomaan sen enempiä näistä ruokinnoista koska mielestäni sota on silloin valmis. Ku joka puolelta alkaa lentelemään arvosteluita ja hyviä neuvoja. Kuuntelemme kasvattajaa ruokinnan suhteen. :) Laadukkaita kissanpennun ruokia saa kyllä.

   Poista
 11. Ajattelin vaan että ihan aloittelijalle ne hyvät neuvot ovat tarpeen. Suosittelen myös laji- ja rotukohtaiselle foorumille rekisteröitymistä, kuulee useamman harrastajan ja kasvattajan mielipiteet, saa kerättyä tietoa ja saa neuvoja sekä kritiikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki toki mutta käännymme silti kasvattajan puoleen jos tulee jotain. En ole kyllä Maine coon rodulle tarkoitettua foorumia. Kerro toki jos tällainen löytyy. :)

   Poista
  2. Tottakai, kasvattajaan on hyvä ja pitääkin pitää yhteyttä ja kysyä jos on kysyttävää :)
   Mutta kannattaa ehdottomasti jutella asioista useamman kasvattajan/harrastajan kanssa.
   Googlella löytyy ainakin helposti Suomen Maine coon - yhdistyksen foorumi :D
   Suosittelen myös tuota Petsie.fi-sivua, sieltä löytyy Maine coon-yhteisö ja keskusteluosio kissoille.

   Poista
  3. Kiitoksia, pitää tutustua. :)

   Poista
  4. Anteeksi jos olen urpo mutta mitä tähtitiedettä voi olla kissan lemmikkinä pitäminen?

   Terv. Anniina

   Poista
  5. Kyllä se jonkinlaista tähtitiedettä tuntuu olevan mutta maalaisjärjellä pötkii melko pitkälle. :)

   Poista
  6. Anniina, no kylläpä se tuntuu olevan kun niitä huonosti voivia eläimiäkin löytyy. Eipä se lastenkaan kasvattaminen ole tähtitiedettä, mutta kyllä siinäkin moni epäonnistuu. Parempi olla kaidalla tiellä ja lukea ohjeita!

   Poista
 12. Suosittelen muuten sulle sellasta sivua kun Petsie.fi, ja sieltä keskustelualueelta kissaosio. Siellä on keskustelua vaikka mistä aiheista, ja usein erittäin asiantuntevia ihmisiä vastaamassa kysymyksiin.

  VastaaPoista
 13. Zooplus faneja täälläkin! Tuo Siirin puu tulee käymään ajan saatossa kyllä pieneksi, koska Maine Coonit tarvitsevat hieman isomman puun. Zooplussalta löytyy kyllä isommille kisuroduille puita, mm. meidän maine cooneilla on tämä puu käytössä: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/suurten_puut/274567
  Ja on meillä vielä toinenkin puu joka on peten koiratarvikkeesta hankittu, kannattaa heidänkin sivujaan tsekkailla!
  Terkkuja siirille toisilta maine cooneilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää katsoa tilannetta jahka Siiri tuosta kasvaa. Ainakin ollaan katsottu että aikuisenkin Coonin pitäisi mahtua noihin makuualustoihin.

   Poista
 14. Itselläni on kaksi kissaa, minua ei siis kissa-aiheiset postaukset haittaa. Mutta sen sijaan minua kyllä todella paljon kyllästyttää nämä neuvojen tuputtajat täällä kommenttiosastolla. Ei kestä lukea enää ainuttakaan! Joten taidan jättää kommentit rauhaan siltä osin kun ne kissoja koskevat. Kiitos Pipsa muuten kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No eipä ne vanhatkaan postaukset mihinkään lähde mutta kun Siiri nyt sattuu olemaan niin valloittava kisuli niin tottakai sen touhuja tässä kuvailisi ja kertoilisi. :)

   Poista
 15. Edelliselle sanon, että kannattaa hankkia ever cleanin multiple cat -hiekkaa. Se kestää paremmin kahden kissasi jätöksiä kuin nyt käyttämäsi markettihiekka.

  VastaaPoista
 16. Kissakuume nousi kun katsoin tuota videota! On ne kissat ihania!! <3 Siiri vaikuttaa tosi ihmisrakkaalta, tosi nätti kisu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri tosiaan on ihmisrakas, kun kulkee yksinaskelin perässä. :)

   Poista
 17. Victoria Alexandra31.5.2013 16.08

  Kissa on aina persoona. Jokainen niin kaltaisensa. Olkaamme onnellisia me, heidän orjansa.


  VastaaPoista
 18. Oletko miettinyt barffaamista siirin kanssa? Ymmärrän, että haluat kuunnella kasvattajan mielipiteitä ruokinnan suhteen, mutta kannattaa silti perehtyä raakaruokinnan ja teollisen ruuan eroihin. http://www.musch.fi/kissan-barffaus Tuossa on esimerkiksi yksi linkki, jonka lukaisee nopeasti, mutta se saattaa muuttaa kissasi elämän totaalisesti :) -Micaela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkistä, pitää tutustua. Siiri saa kyllä raakaa lihaa, mutta ei pääsääntöisesti.

   Poista
 19. Voi, miten ihanaa nähdä, kuinka täysillä olette omistautuneet tälle kissa-asialle. Siiri ei kyllä olisi parempaa kotia voinut saada <3

  Mahtijuttu ja UPEA kiipeilyteline kissalla :)


  - Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) Kiipeilyteline on kyllä hieno mutta Siiri vähän jänskättää sen kanssa oleilua mutta eiköhän se vielä rohkene kun tottuilee. :)

   Poista
  2. Mitäpä, jos teline olikin turha hankinta?

   Poista
  3. Ei ole ollut turha. :)

   Poista
  4. Eli nytkö se kissa uskaltaa jo kiipeillä?

   Poista
  5. Siis kyllä uskaltaa. Ihan alusta lähtien on uskaltanut kiipeillä, mutta ei ihan korkeimmille tasoille mutta nyt siellä jo nukutaan päivätorkut. :)

   Poista
 20. Pakko kommentoida ekaa kertaa tätä blogia, kun ihmisiltä tulee niin tyhmiä kommentteja. Pipsahan kijoittaa tätä blogia elämästään, joten kai hän nyt sitten herrajestas saa kirjoittaa ihan mistä vaan haluaa ja hänen elämäänsä kuuluu! Kissa on perheenjäsen, totta kai siitä saa kirjoittaa. On tosi typerää kommentoida, mistä blogin pitäjän pitäisi kirjoittaa ja mistä ei! Itse luen montaa eri blogia, ja joskus jossain blogissa on sekä tylsiä että kiinnostvia postauksia. Tylsät silmäilen läpi, mielenkiintoisiin paneudun, mutta ei kyllä tulisi mieleenkään, että laittaisin palautetta, että älä kirjota enää näistä aiheista kun mua ei kiinnosta. Blogi ei ole mikään aikakauslehti tms., jota kirjoitetaan tietylle asiakasryhmälle!

  P.S. Siiri on ihku ja luen mielelläni postauksia hänestä ja hänen tekemisistään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän mä blogia kirjoitan lukijoille mutta en heidän ehdoillaan. Lukija kuitenkin itse tekee sen päätöksen lukeeko. :) Mut toki blogia kirjoitan itselle sellaiseksi muistoksi. Kunnei tuu enää kynällä kirjoitettua päiväkirjaan. :) Siiristä tulee taatusti postauksia. :) Ihana seurata kasvua. :)

   Poista
 21. Mustahan tulee pian vakiokommentoija. Pitkäkarvaiselle kissalle kannattaa ostaa tätä kissanhiekka http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kissanhiekat/catsbest/142325 koska se ei tassuissa kulkeudu niin helposti pois kopista. Toki nämä kaikkihan ovat mielipideasioita, käytätte sitä hiekkaa mitä itse haluatte :) Tuota hiekkaa voi myös vedellä vessanpöntöstä alas, näin ainakin valmistaja lupaa.

  Vaikka kissanhiekka on biohaojavaa sitä ei saisi laittaa biojätteeseen. Biojätteeseen ei kuulu ulosteperäinen jäte, näin minulle sanottiin kun asiaa kysyin. Se tulee siis laittaa normaalin jätteen mukaan. Mutta tämä näemmä riippuu paljon paikkakunnasta, kannattaa varmistaa asia siltä jäteyhtiöltä joka teidän jätteet keräilee.

  Facebookissa muuten löytyy oma ryhmä mainecooneille tai oikeastaan useampikin.

  -merja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervetuloa vakikommentoijiin! :)

   Kiitos vinkistä, pitää katsoa kokeillaanko tuota. Meillä on tuollaista puupohjaista tällä hetkellä 18kg säkki joten kyllä se hetken kestää. :) Mut ei tuo hiekka ainakaan Siirin turkkiin ole jäänyt kiinni ja meillä on kissanvessan ympärillä matto johon suurinosa hiekoista jää eli ei ole pahemmin kulkeutunut vessaa pidemmälle. :) Mut pitää kuitenkin katsoa. Ku mulle ehdoton on et paakkuuntuva ja ei pölise + haise. :)

   Mää en kyllä uskalla laittaa mitään ylimääräistä vessanpönttöön. Mut kyllä tuosta kissanhiekasta sanotaan et saisi laittaa biojätteeseen kun on 100% hajoava. Siis tää meidän uus hiekka. Ulosteet menee toki sekajätteeseen vaikka löysin kyllä netistä sellaisenkin kohdan että ne saisi laittaa biojätteeseen mutta oon kaukaa viisas ja laitan sekaan kun asiasta ei ole satavarmuutta.

   Poista