1.5.2013

Vappumarkkinat
25 kommenttia:

 1. Heippa!
  Ihan asian vierestä,mutta kuitenkin. Oot paljon puhunut et oot melkoinen vesipeto, niin osaisit ehkä neuvoa. :) Sullahan on kans paljon vahvuuksia laseissa, niin miten oot toiminut uidessa? Onko sulla millaiset uimalasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uidessa mä en käytä laseja, minkäänlaisia. Ja ennenkuin kukaan nyt tulee sanomaan ettei saisi uida silmät auki niin minäpä teen niin ja eipä ole mitään ongelmia ollut. Edes siinä uimahallin vedessä uidessa. Mulla ei ole uimalaseja, en tykkää käyttää.

   Poista
  2. Mutta miten sie näet uida? Mulla on puolet vähemmän miinuksia ja silti iso ongelma.

   Poista
  3. No enhän mä terävästi erotakkaan mutta kyllä mä silti näen. :) Ei oo ollu koskaan ongelmia. :)

   Poista
  4. Uitko silleen "puhtaasti" , et otat vain hapen veden päällä?
   Kauhea kun olen utelias. :D

   Poista
  5. No eipä oo kiduksia vielä kasvanu että joo, otan hapen veden päällä mutta siitä puhtaasti uimisesta en tiedä niinkään. ;)

   Poista
  6. Uitko niin, että pidät muuten pään veden alla, mutta hengität pinnassa? (Tätä vissiin edellinenki meinas.) Mikä on sun suosikki uintilajis?

   Poista
  7. No mun uimiset on lähinnä sukeltelua pinnan alla ja välillä käyn happea vetäsemässä keuhkoihin. Mut sillo ku rauhotun uimaan sillä OIKEALLA tavalla, niin pää on pinnalla kokoajan. :)

   Poista
 2. Missä kaikki ihmiset on tuolta torilta?

  Ja huhuu Pipsa, mikset sä ole osallistunut keskusteluihin ollenkaan viime päivinä? Vuorovaikutus on blogeissa tärkeää, menee mielenkiinto kommenteista kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin nukkumassa ja/tai töissä. Kuvat on otettu eilen, aamulla. :)
   Ja hieman sitä kärsivällisyyttä, en mä voi (aina) samantien osallistua keskusteluihin mutta kyllä mä aina silti vastailen - vaikkakin vähän jälkikäteen.

   Poista
  2. Sä olet totuttanut meidät lukijat liian hyvään, kun yleensä vastailet niin nopeasti:)

   Poista
  3. Niin varmaankin - joskus kyllä kerkee vastaamaan nopeasti mutta ei suinkaan aina. :)

   Poista
 3. video piristäisi päivää :) aiotko milloin tehdä videon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on aloitettu jo videointi, että ens viikonlopuksi tulee sitten varmaan taas pi-iiiitkä Porina. Mut huomenna ja lauantaina tulee viimeiset vaate-esittelyvideot että siinä kanssa höpinää luvassa. :)

   Poista
 4. Kylmän näköistä siellä, etelä-suomesssa +11 ja aarinko porottaa <3 ja vapputorikin meillä ihan täynnä porukkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiistaina oli pilvistä mutta kyllä täällä nyt on aurinko paistanu, mutta tuulee ilkeän kylmästi. Onneks viikonloppuna alkaa lämpenemään tuonne 15 asteen puolelle. :) Jeij!

   Poista
 5. Oltiin tänään jo kymmeneltä tuolla vapputorilla, eikä siihen aikaan ollut vielä paljoa porukkaa... mutta Raatihuoneen puistossa oli oikein jonoa opiskelijoiden silliaamiaiselle. Ehkä porukat tuli sieltä sitten torille. Ostettiin noita englantilaisia toffeita ja täytyy sanoa, että oli aika pahoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolla vapputorilla porukkaa vielä aamusti olekkaan, puolenpäivän aikoihin alkaa valumaan pikkuhiljaa. :) Mä en oo koskaan ostanu noita toffeita ku tiedän jo varmaksi että kamalia ovat ;) Mutta makuasioita, toiset tykkää, toiset ei. :) Eikös nuo oo aika hintaviakin?

   Poista
  2. Fudge ei ole sama asia kuin toffee.

   Poista
  3. Siin on kyllä kalliita, neljä palaa maksoi vähän yli 8 euroa.... En tajua, mikä meidät sai niitä nyt ostamaan, varmaan se mukava brittimyyjä :)

   Poista
 6. Ihana kun löysin sun ekan videopostauksen youtubesta! :) Ihana miten luonteva osaat varsinkin nykyään olla noiden kameroiden edessä ja osaat hullutella ja hassutella! :)

  VastaaPoista
 7. Kuvia katsoessa tuli muistoja mieleen. Paikat ovat tuttuja useamman vuoden takaa. Opiskelin Porin korkeakouluyksikössä ja torin ohi kävelin joka aamu. Muutama vuosi tuli siellä vietettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että kuvat tuo muistoja. :)

   Poista
 8. Voihan Suomen vappu! Mä missasin nyt täysin, vaan ei haittaa kun osas ne tuolla tanskan maalla juhlia jopa paremmin.
  Nyt mun teke emieli noita fudgeja ne on musta niin nannaa!

  VastaaPoista