25.6.2013

NYT SAA TAAS TOIVOA (jos on jäänyt postaamatta aiheesta josta SÄ just oisit halunnu kuulla)


17 kommenttia:

 1. Moi! Kivan piristävä blogi sulla! Olisin halunnut kysyä tai siis vaikka koko postaus jos innostut...Oletko koskaan käynyt hierojalla? Miten toimit siellä? Hävettikö sinua mennä vähäpukeisena sinne? EN millään pahalla, vaan kun itse olen lihava kanssa, ja mua jännittää varata aikaa hierojalle juuri näiden ihrojeni takia...Kiitos pipsa vastauksestasi!T. Ihrakasa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ammattimaisella hierojalla käynyt, mutta eipä tuo vähäpukeisuus siellä haittane millään tavoin eli tuskimpa hävettää. :) Mut ehkä tässä menen ennenkuin loma loppuu. :) Että menehän rohkeasti vaan jos vaan haluat! :)

   Poista
 2. Eikö sulla ole jo kolmas viikko kesälomaa menossa? Pitikö tämä postaus olla heti loman alussa? Kuvan teksti nimittäin vähän vaikuttaa siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää on kolmas viikko - palaan töihin 10.7.
   Kyllä, tämän piti tulla ekan viikon aikana mutta unohdin! Mut parempi myöhään kunnei milloinkaan. ;)

   Poista
 3. Laitoin just johonkin vanhaan (huomasin vasta ku olin lähettäny) tälläseen vastaavaan, mutta copypastaan tähän nyt uudestaan.

  "Tee välillä sellaisia "uutispostauksia". Eli jos olet lehdestä, telkkarista, kadulta, mistä vaan kuullut jonkin uutisen tai muun enemmän tai vähemmän (tai ei ollenkaan) vakavan asian, josta sulla on jonkinlainen mielipide (tai jos ei ole, niin tutki asiaa ja pohdi), niin olisi tosi mielenkiintoista lukea! Olisi kiva lisä muitten postauksien lisäksi ja toisi vähän monipuolisuutta."

  Tää siis tietysti on vähän tämmönen pidempiaikainen juttu, eli tämmösiä postauksia aina silloin tällöin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, näitä oon kyllä joskus tehnyt. :)

   Poista
 4. mua kiinnostaisi itse isonatyttönä painoon liittyvä postaus mieluiten videopostaus. miten se ylipaino vaikuttaa sun normi arkeen, häpeetkö koskaan missään tilanteissa ylipainostasi, saatko pitkiä katseita tai nimittelyjä painosi takia, onko sellaisia päiviä että haluat jäädä kotiin piiloon koska häpeät ulkomuotoasi, oletko huolissasi ylipainostasi jos tai kun halut saada lapsia. oletko mustasukkainen, ajatteletko koskaan että miehesi ei pitäisi sinua viehettävänä painosi takia ja haaveilisi normaalipainoisesta petikumppanista, harmittaako kun kaikki vaatteet ei mene päälle jms... nämä ovar sellaisia asioita joita itse mietin ylipainoisena, olisi kiva saada kuulla sinun mietteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama tääällä! Myös laihdutus jutut kiinnostaa, itsellä paino projekti käynnissä..

   Poista
  2. Nämä laihdutusjutut ei valitettavasti toimi tässä blogissa, niin harmillista kun se onkin. Ihan syystä siis jättänyt kirjottamatta. Mutta voin jotenkin vastailla. :)

   Olen kyllä hävennyt ylipainoani, mutta en enää. En ole saanut pitkään aikaan katseita tai nimittelyitä - ainakaan ihan suoraan mutta blogin kautta kuulen nimittelyitä aina välillä. Ei ole ollut sellaista päivää IKINÄ että olisin halunnut jäädä kotiin häpeämään. Totta kai ylipaino huolestuttaa ja kokoajan sitä vastaan tappelen - pahinta olisi antaa periksi. Lapsiahan mä en halua saada, joten ylipaino ei nyt vaikuta tässä suhteessa muhun. En ole mustasukkainen, olisi vähän hassua jos ei pitäisi jotenkin viehättävän koska olen ollut ylipainoinen ihan seurustelumme alusta alkaen. Ei ole tullut montaa vaatetta vastaan mistä olisin sen isommin voivotellut kun ei mahdu päälle - isokokoisillekin kun on aikas kivojakin vaatteita. :)

   Poista
 5. tee joku my day video

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joskus tulossa, nyt ei varmaan kannata tehdä kun ei nää päivät ihan sillee on täynnä touhua tai siis on, mutta kaikkea ei voi blogiin laittaa.

   Poista
  2. okei! mutta tosi kiva kun tulee sit joskus sellanen odotan sitä!

   Poista
 6. Kirjoita postaus uimisesta!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Minä laitoin tuon kommentin, halusin testata, tuleeko mikään perille, sori. Nimittäin pari kommenttia on hävinnyt tai et ole halunnut julkaista jostain syystä. Olivat mielestäni ihan tavallisia...

   Poista
  2. Kyllä tulee perille, oon nyt julkaissut tässä kaikki kommentit jotka ovat tuonne hyväksyttäviin ilmestyneet. Ei ole tarvinnu poistaa yhtäkään. Että varmaan ovat menneet sitten bittiavaruuteen, sitä kuulemma sattuu välillä. Tiedän asiasta kun ystäväni sanoi ettei hänen kommenttinsa kans koskaan tullu julkaistuksi. Että ei se suinkaan aina ole minunkaan syytä. :)

   Poista