7.6.2013

PipSan Porinat 13

   

46 kommenttia:

 1. Mikä sun nenässä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, kovasti se kutisi tuossa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ööö... Ei oo Guccin laukku kyseessä vaan Coachin, enkä tiedä miten se oikeeoppisesti lausutaan. Pitäs vissii kattoo joku video youtubesta. :)

   Poista
  2. Aaa okei, mulle tuntematon merkki ja meni videolla niin nopeesti ohi. :) Hyvännäköisiä laukkuja näytti olevan nettisivuilla!

   Poista
  3. Joo, on hyvännäkösiä laukkuja ja onhan tuo vissii euroopassa aika tuntematon merkki(?) mutta en mie noista MK ja LV laukuista tykkää niin valitsin tämän kun se sai kerta toisensa jälkeen mut menemään nettisivuille ihastelemaan. :)

   Poista
  4. Kylkyl, niinhän se pitää. :) Tuo ensimmäinen lausunta oli muuten oikea versio. Eli "kouts". ;)

   Poista
  5. Selvä, kiitos ku kerroit. :)

   Poista
 3. Miksi sun silmät muljahtaa vähän väliä ylöspäin ja räpyttelee ihan hulluna? Ja tiesitkö, ettei elukoista sanota "hän"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on se mun kuuluissa epilepsiakohtaus. :) Ja kyllä, kyllä tiesin ettei niin sanota mutta sanopa nyt kuitenkin. Ja tämäkin asia käytiin monisanaisesti läpi jo jossain aiemmassa keskustelussa. :)

   Poista
  2. Mä tiedän vaikka kuinka monia kissanomistajia jotka puhuu hän :) Ne on sielukkaita perheenjäseniä ja arvokkaita.

   Poista
  3. Ihana toi sun paita! =)

   Poista
  4. Kauheita nämä ihmisten ilkeät kommentit! Ette kai tuolla tosi elämässäkään kommentoi jokaisen erikoisia tapoja kuten vaikkapa silmien räpytystä..? Käytöstavat ois aika pop! Lisäksi ottaa päähän että Pipsa joutuu selittelemään miksi hänen kissa esiintyy hänen videossa..! Ihan oikeesti ihmiset! Tykkään tästä blogista mutta välillä käy kirjoittajaa sääliksi kun tahallaan etsitään hänestä vikaa :( olet Pipsa rohkea nainen! :)

   Poista
  5. Noo, kyllähän niitäkin ihmisiä on olemassa. Eikä tuo silmien räpsytys ole erikoinen tapa vaan sairauden takia tulee enkä sille voi mitään - edes lääkitys ei vie sitä pois. :)

   Poista
 4. Ootko allerginen tolle elukalle, vai miks räpläät sun nenää koko ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo eläimille allerginen, mut siitepölylle kylläkin (tosin en muista mille kaikille) en tiedä miksi se niin ärsyi. Kun ei kuitenkaan aivastuttanut silleen.

   Poista
 5. Ootko varma että on epilepsiakohtaus? Minusta näytti vaan kun se olisi sinun persoonallinen tapasi. Samaan tyylin kun 'sanos ny'. Siis tarkoitan silmien pyörittelyä ja räpsyttelyä. Niin usein tapahtui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tuo mikään kunnon epilepsiakohtaus olekaan, kun ei mulla siis sitä kunnollista epilepsiaa ole vaan sellainen hyvin lievä ja se kohtaus jonka mä saan, niin on nimenomaan tuollainen räpytiräpyti. :) Nyt niitä kohtauksia tuli jostain syystä enemmän - normaalisti ei tule noin tiheässä tahdissa. Jännitys tulee laukaisee. Tarkempi termihän tälle mun epilepsiakohtaukselle on Petit Mal - tosin mulle se ei kestä sekunttia kauempaa ja pystyn höpisemään kohtauksen aikannakin. Ja harvoin kukaan huomaa tuota kohtausta, videoilla sen näkee helposti että on ollut mielenkiintoista seurata tilannetta. :)

   Poista
 6. Onko sulla se luomenkohta jotenkin ärtynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat kaulalla olevaa luomea, niin toki joskus mutta ei se nyt ole ollut ärtynyt.

   Poista
  2. Eikun eikös sun nenästä leikattu joskus joku luomi tai syylä?

   Poista
  3. Aaaaii sä tarkotit sitä luomea! Joo siis nenänpäästä on leikattu vissii jo 4v. sitten luomi pois joka alkoi kasvamaan. Mut eipä se juurikaan oo ärtynyt. Punottaa kyllä, mutta ei ole juurikaan kuin kosmeettinen haitta.

   Poista
 7. Jestas, rauhotu nyt hyvä nainen!

  VastaaPoista
 8. Jaana-Unelma8.6.2013 7.27

  Osta Pipsa sellaset silmälasien päälle laitettavat aurinkolasit. Tosi kätevät, mun mielestä ihan tyylikkäät, edulliset. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus ollu tommoset, kyl ne varmaa vieläkin on tuolla jossain tavaroiden joukossa. Pitää ehkä ottaa esille. :) Mut oisin halunnu semmoset päheet I-IIIISOT kärpäslasit. :)

   Poista
  2. Osta sellaiset aurinkolasit, jotka laitetaan silmälasien päälle eli kahdet lasit päällekkäin. (Oletan että puhutte tässä nyt klipseistä, jotka leikattu lasien muotoon).

   Poista
  3. Eiku Jaana tarkoitti niitä aurinkolaseja jotka laitetaan silmälasien päälle. Ja en halua sellaisia enkä myöskään sellaisia klipsisia. Vaa semmoset ISOT KÄRPÄSLÄTKÄLASIT mutta kun se ei onnistu mun kanssa ni annan olla. :)

   Poista
 9. Hienoja laukkuja! Missä aiot käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihan arkena. Siitä tulikin mieleen et voisin tänään kuvata kaikki laukkuni ja kengät, kun edellisestä on jo pari vuotta aikaa ja ne on jonkin verran muuttuneet. :)

   Poista
 10. Victoria Alexandra8.6.2013 10.43

  Aiotko tänään (8.6.) katsoa Ruotsin häitä?

  VastaaPoista
 11. Mietin noita lukijamääriä kun oot niistä puhunut viimeaikoina aikas paljon, nii mistät katsot niitä? Kun mä en kirveelläkään saa sulle niin paljoa lukijoita. Aattelin, että katsotko Blogilistalta vai mistä, kun siellä luvut on ihan äässistä ja mullakin näyttää jotain 15000 lukijaa viikossa, eikä todellakaan ole lähellekään niin paljoa. En tiedä mistä ne niitä lukuja repii :D

  Ihana tossa lopussa toi kun Siiri tepastelee menemään se keppi suussa :D Niin ja hyvää syntymäpäivää tälleen etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa seurata muutaman seurannan lukuja, ettei yhteen kannata luottaa enkä itsekään luota tuohon Blogilistan lukuihin vaikka kyllä niitäkin seuraan. Tosin mulle on sama onko lukijoita 500, 5000 vaiko 50.000 koska kivasti on ainakin kommentointia puoleen jos toiseenkin. :) Nykyisin jopa hieman toivoisinkin pienempää lukijakaarttia, niin ehkä sitä avautuisi rennommin tänne. Nykyisin pitää vähän miettiä. :)

   Siiri on tuon höyhenlelun kanssa ainoastaan tuollainen, et vie ylpeänä sen eteiseen ja alkaa siellä sitten "tappamaan" saalistaan. :) Ja kiitoksia onnitteluista. :)

   Poista
 12. Teil on siel Poris sit ihan oma citykarhukin! Vai joko on saatu häädettyä - tai tapettua...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se vissii on itellää lähteny menee...

   Poista
 13. Jaana-Unelma8.6.2013 20.25

  Ymmärsithän, etten tarkoitanut sellasia klipsi aurinkolaseja...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärsin. Mutta ku en halua semmosia enkä tommosia klipsijuttujakaan.

   Poista
 14. Oot aivan ihana ihminen <3 Luen kymmeniä blogeja ja pakko sanoa et sun blogi on kaikista mun lemppari. Oot niin aito ja ihana oma itses ja suhtaudut niin hyvin kaikkiin säälittäviin anokitisijöihin että monet muut sais ottaa susta mallia. Kaikkea hyvää sulle Pipsa ja onnea kolmekymmpisten johdosta! <3

  VastaaPoista
 15. Moikka pipsa! :)
  Mulla on sulle pari kyssäriä:D
  1. Onko sun oikee nimi pipsa?
  2. Jos joku tunnistaa sut kadulla tuleeko se juttelee sulle?'
  3. Miten blogisi on nuin suosittu?
  4. Pidätkö omasta elämästäsi?
  JA muuten olet aivan ihana ja seuraan sun blogii aivan 24/7!! Ja määm tiiän ton tunteen ku on yhtä ihana kissa kuin siiri :33 ja tiiän noi tunteet ku mullaki tekee nii mieli aina lässyttää mun kissoille :33 Niitten nimet on Tipsu, Tapsa, Kirppa ja Yrkkis :33 Mut oot ihana <3333 Jumala suojelkoon ja armahtakoon ja siunatkoon sinua loppuelämäsi kun olet tehnyt nin mahtavan blogin!! :33 <33

  VastaaPoista
 16. Onnea 30-vuotiaalle! (Piti vähän peilata omaan elämääni ja kun olin 30, olin 4- ja 2-vuotiaiden äiti ja asuimme ensimmäisessä omistusasunnossamme.)

  VastaaPoista
 17. Victoria Alexandra9.6.2013 8.00

  Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 18. hyväää synttärii!!

  VastaaPoista
 19. Synttärionnittelut!
  -hss

  VastaaPoista
 20. Kiva kun teet taas porinoita Pipsa! Eikä häiritse, että huomio menee välillä Siiriin... lähinnä hassua on se :)

  Aivan ihanaa syntymäpäivän viettoa teille!


  - Tiitu

  VastaaPoista