5.7.2013

PipSan Porinat 15

   

31 kommenttia:

 1. Mitä kirkkaassa (?) lasiastiassa on gerberakimpun vieressä? Leipomalla saisit huomattavasti parempaa pullaa kuin joku Pullava-pitko, jossa on sitä paitsi lisäaineita. Sitten yksi tärkeä huomio: kai tuossa miehesi kamerassa on linssinsuojus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on nenäliinapaketteja. :) Ninhän sitä olisi saanut mutta enpä jaksanut tehdä. :) Ja kyllä, kyllä siinä on linssinsuojus. :)

   Poista
  2. Nenäliinapaketteja?

   Poista
 2. Tässä yksi kysymys siihen 50 kysymystä juttuun:Mikä on lempijäätelösi ja lempikarkkisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempijäätelö: Jos kaupasta niin Magnum Classic. Jos taas kiskalta niin vanhanajan vanilja.

   Lempikarkki: Ne kirpeät aakkoset, Missä X?

   Poista
 3. Hyvä, jos on linssinsuojus, kun ei sitä ainakaan tuossa videolla näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai sellainen on. Olin vaa just siinä ottelemassa kuvia, niin siksi puuttui.

   Poista
 4. Missä mun ja Siiriliinin kuvat :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee ens viikolla. :) Joudun työstää semmosta megasuperpitkää postausta koko viikosta. :)

   Poista
 5. Mulla niin otti tässä videossa toi sun kiroileminen. Huh!
  Sen voisi jättää pois, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuskin sitä kiroamista useinkaan tulette kuulemaan mutta joskus on päästettävä noita voimasanojakin - niin epäkohteliasta käytöstä kuin onkin.

   Poista
  2. Ai, miten niin on päästettävä? Miks on oltava epäkohtelias? Miten kuulija on sen ansainnut?

   Poista
  3. Jaa'a, miks ihmiset yleensäkin kiroilee? Ei, ei kuulija ole sitä ansainnut mutta joskus voimasanat vain tulee tilanteeseen. En mä siis lukijalle kironnut vaan tilanteen tuomassa tilassa. Kyllähän sitä moni kiroilee, moni varmaan jopa ihan epähuomiossa ettei edes huomaakaan.

   Poista
 6. Dramatic tone, tarkoittaako se jotain kuvanmuokkausfiltteriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olympuksen yks taidesuodatin. :) Oli niitä muitakin, mutten nyt muista minkä nimisiä ne oli. Tuo Dramatic Tone vain jäi päähän. :)

   Poista
 7. Periaatteessahan kaikkia efektejä pystyy lisäämään ja muuttelemaan kuvankäsittelyllä, joten kamerassa niitä ei välttis tarvitse olla. Muuten tuota Olympustahan on jaettu aika monelle bloggaajalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokihan, mutta kivahan se on jos tuollaisia on kamerassakin muutama. :) Ja kunnen varmaan itse osaisi kuvankäsittelyllä laittaa niitä. Toki opettelemalla. :) Joo, niinhän sitä on taidettu jakaa mut vissiin vain Indiedaysin bloggaajille jos oikein katselin. Tosin mä oon tuota Olympusta katsellut sillä silmällä jo ennen noita sen tekemiä blogyhteistöitä. Että voidaan sanoa että olen tässä 4v. aikana tehnyt kattavaa vertailua. :) Ja silti oon epävarma. ;)

   Poista
 8. Mitäs jos ottaisit hetkeksi tuon kommenttihyväksynnän pois käytöstä? Näkisi mitä mieltä ihmiset oikeasti sinusta ovat. Taisi kommenttini ystävien puutteesta ja loman viettämisestä vain koneella osua oikeaan kun et kommenttiani hyväksynyt. Joten tuskin tätäkään. Onhan se toki helpompaa hyväksyä vain ne itseään miellyttävät kommentit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, mutta en todellakaan ole ottamassa pois. Sen verran tulee kuitenkin asiattomuuksia että on viisaampi pitää. Olen kyllä julkaissut kaikki eriävätkin mielipiteet, kuten varmasti olet nähnyt. Blogissa ei tosiaankaan ole vain kauniita kukkaisviestejä. :) Liialliset kiukutteluviestit, asiattomuudet taikka mieheeni koskevat tietyntyyliset kommentit olen jättänyt julkaisematta. Mut hei, siellä on netti täynnä palstoja, menkää sinne valittamaan jos pitää saada mielipide esiin. Tai jos oikein haluat kertoa miten ihana ihminen minä olen, niin sähköpostitkin on keksitty. :)

   Enkä muuten ole saanut mitään kommenttia liittyen kyseisiin aiheisiin, piti tarkistaa oikein että onko joutunut roskapostin puolelle kun tämä bloggeri muutenkin sekoilee kun roskapostittaa omiakin viestejäni täältä. Mutta voin tähän vastata, että mulla on kyllä ystäviä - se ettei heitä ole blogissa niin ei tarkoita etteikö olisi. :) Ja loman olen viettänyt, kiitos mietinnästä, ihan silleen kuin olen itse tykännyt - koneellakin osittain mutta myös kaikenlaista muutakin tekemällä. :) Olo on just niin levännyt kuin halusinkin. :)

   Poista
  2. Olet joskus kyllä jättänyt julkaisematta ihan asiallisiakin komenntteja. Esim. minä joskus kysyin sinulta niistä polttopuiden säilytyksistä, niin jätit julkaisematta viimeisen kommenttini, missä perustelin, miksi kysyin asiaa, koska kaikki varastot (läheskään) eivät ole suuniteltu polttopuidensäilytykseen, vaikka muuten olisivatkin paloturvallisuusmääräysten mukaisesti rakennettu. Näin ollen tilanteesta jäi semmoinen kuva, että sinä "tylytit" lukijan, etkä antanut tilaa perustella kysymystä. No, eipä sillä väliä, mutta muutti kyllä minun käsitykseni sinusta.

   Poista
  3. Sinä! :) En ole saanut sulta mitään lisäkommenttia tuohon asiaan koskien, joten ajattelin että sait sanottua asiasi. :)

   Poista
  4. Ylempi ano ja eri kuin alempi. En tarkoitakkaan ettei ystäviäsi olisi olemassa vain ihmettelin että miksi vietätä kesälomasi "vain roikkumalla" koneella. Tietäähän sen että ei esim. vaatekaapiesittelyä tehty ihan hetkessä. Ja porinoihinkin menee oma aikansa yms. Mutta eihän se minulle kuulu miten lomasi vietät. Ihmettelen vain että onko sinulla niin paljon sitä "oikeaa elämää" kun väität. Blogin ulkopuolella siis.

   Poista
  5. No enhän mä nyt suinkaan koko neljää viikkoa koneella ole istunut vaikka kyllä, olen tässäkin ollut. :) Porinoihin ei itseasiassa mene kuin n. 3h (kuvaus, editointi, lataus youtubeen) ja sinä aikana kun se editoi ja lataa, niin voin tehdä kaikenlaista muuta vaikka ottaa aurinkoa tai käydä uimassa tai vaikka nähdä ystäviä. :) Ja mikä on sitä oikeaa elämää, ehkei jonkun mielestä ole kun tietäisi millaista se oikea elämä minun tapauksessani on. :) Toiset tykkää mennä jokaisena valveillaolon hetkenä ja toiset ottaa rauhallisemmin. Ei tässäkään asiassa ole oikeaa tai väärää. :) Ai niin ja tuota vaatekaappiesittelyä ruksasin 2-3pvä tai enemminkin iltaa. Kuvaukseen meni n. tunti aikaa ja loput sitten kaikessa rauhassa sillointällöin yön aikana (valvoin kovasti lomallani)

   Poista
  6. Ja et kyllä ihan kaikkia eriäviä mielipiteitä ole julkaissut. Omani eivät ole olleet millään tavalla loukkaavia tai ilkeitä. Mutta silti niitä ei ole täällä näkynyt. Osa kyllä, mutta yleensä vasta kun olen asiaa toisen kerran sinulta tiedustellut niin sitten julkaiset/vastaat. Vähän niinkuin nytkin. Ja taas yllättäen aiemmat kommentit kadonneet johonkin roskaposteihin tms. Mutta sinullahan onkin tyylinä väittää kaikkeen ensiksi vastaan ja sitten vasta vähän ajan päästä myöntyä ;)

   Poista
  7. No mun on vaikea sanoa nyt juuta tai jaata koska en tiedä kuka olet. En voi yhdistää sinua tiettyyn kommenttiin. Eri asia jos allekirjoittasit kommenttisi jotenkin. Mutta olen kyllä huomannut että jotkut teistä eivät selvästikään ymmärrä mikä on ilkeää ja mikä ei. Tai nii joo, onhan niitäkin ihmisiä jotka sanovat tylyn suorasti asiat eivätkä näe siinä mitään vikaa, sitten ihmetellään et mikä on. Tiedän tapauksen joka on huutanut kaikenlaista ikävää (siis oikeasti todella ala-arvoista tekstiä, jota en ala lainailemaan) ja sitten ihmetellään miksi en julkaise. Kyllä mä katson vähän minkä tyylisävyisiä kommentteja päästän, koska en halua tästä blogista mitään "dumppaampa tänne paskafiilikseni". Tai sitten on heitä jotka ihan tahallaan haluavat yrittää lytätä alas kun itsellä on ollut jotain erityisen ihanaa. Mut kaipa se on sitä, että kun itsellä ei mene hyvin, niin ei muillakaan saisi mennä. Kaikenlaisia motiiveja löytyy, mutta mene ja tiedä sitten.

   Niin, joskus niitä kommentteja löytyy tuolta roskakorin puolelta ja huomaan katsoa kun joku niistä muistuttelee. Ja sitten julkaisen sekä vastaan. Ei tuossa mitään salaliittoteoriaa ole takana. :)

   Nii, mutta olenhan minä sanonut että olen ensiksi hyvinkin vastarannankiiski mutta kun saan asioita pohdittua kaikessa rauhassa, saatankin muuttaa mieleni. Olen sanonut että olen hitaasti lämpenevä ehdotuksille. Enkä näe tässäkään mitään väärää, varmasti tämä saa aikaseen sen ristiriitaeffektin. Mutta olen tuota oikaissut monet kerrat, kaipa se täytyisi pistää johonkin isolla tekstillä. :)

   Poista
  8. Olen siis tuo "polttopuu-ano" en alkuperäinen. Siinä tapauksessa tässä sun blogisi kommenttihommassa on pakko olla jotain vikaa, koska ihan varmasti lähetin kommenttiisi viellä vasteen ja tuntuu että aika monestikkin muidenkin ihmisten kommentteja on hukkunut kuin tuhka tuuleen..

   Poista
  9. Kyllä noita aina välillä sattuu, eikä vain anonyymien keskuudessa vaan jopa kavereiden kommentit on joskus kadonneet bittiavaruuteen. Siksipä tsekkailen välillä Bloggerin roskalaatikon kun välillä menee sinnekin. Jopa mun kommentteja menee välillä tuonne roskalaatikkoon jota kovin ihmettelen kun ei mun, pääkirjoittajan kommentit pitäisi mennä tuonne. Mutta onhan täällä näkynyt aina välillä ties minkälaisia bugailuja.

   Poista
 9. Tänne voisi nyt lukijat laittaa ehdotusta parhaasta blogista:

  http://www.hs.fi/kuukausiliite/Nyt+valitaan+Suomen+paras+blogi/a1365212418100

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe, tuskimpa oma blogini tuonne nyt pääsee sillä Suomessa on niin paljon parempiakin blogeja mutta kiitoksia etukäteen jos joku mut sinne ehdottaa. :)

   Poista
 10. Te ylempänä kirjoitelleet anonyymit, hankkikaa oma elämä ja lopettakaa tuo tyhjänpäiväinen lätinä. Jokainen tekee lomallaan, mitä haluaa, vaikka olisi viikko tolkulla neljän seinän sisällä verhot kiinni, mitä se teitä liikuttaa? Ja Pipsa kyllä julkaisee huomattavasti enemmän negatiivissävytteisiä kommentteja kuin moni muu bloggaaja. Jatka samaan malliin Pipsa, olet esimerkillisellä tavalla oma itsesi, muiden sanoista välittämättä :)

  VastaaPoista