12.7.2013

PipSan Porinat 16

   

16 kommenttia:

 1. minä ainakin tykkään näistä pitkistä jorinoista! olet niin positiivistaenergiaa täynnä,että jopa minä,kenen elämä on niin persiistä tällä hetkellä,kun olla voi!pystyn unohtamaan murheeni edes hetkeksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät pitkistä vaikka koetan mää niitä lyhentää ja oonhan mä jo päässyt 25min kohdille - ennenhän se oli melkein tunti. :) Voi että, vieläkö siulla on murheita :(

   Poista
 2. Mitä sää teet tossa kohdassa 19:12? :D Lenskö sulta sylki, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD mietin samaa

   Poista
  2. Piti itsekin katsoa ja nyt on sanottava, etten tiedä mitä siinä varsinaisesti tapahtui muttei kyllä sylki lentänyt - sen olisin varmasti muistanut. :) Kaippa mä vaan pyyhkäisin suupieliä.

   Poista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=PcLxmFgCxt8

  Tässä hauska kissavideo, jolle on meillä naurettu monta kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo on aika erikoista, sillä kyllä meillä ainakin mennään Imuria karkuun ja pahalle rikkaimurille pitää oikein sähistä (itse tulee kuitenkin aina lähelle kun rikan kans imuroidaan)

   Poista
 4. Pitkät videot on just kivoja! Menee mukavasti sun rupattelu tässä taustalla ku tekee muutaki :) Tee vaa just nii pitkii ku asiaa vaa riittää! :) Nii ja piti vinkata tosta ku sanoit et käärit housuja capri mallisiks: Vinkkaisin sulle Kappahl XLNT leggingsejä! Tosi hyviä! Aika reiluja kooltaan (Itel normihousut 52-54 mut nois leggareis käytän 48/50 kokoa) Ja niitä siis tosiaan löytyy CAPRI mallisina! Mulla ne on kestäny jopa jo vuoden ja niitä löytyy aina 56 kokoon asti. http://www.kappahl.fi/article/xlnt_tightsitit_129411

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on muuten ihan parhaita! ite käytän kokoo 54 ja löytyy pitkänä ja caprimittasena samat :)

   Poista
  2. Mä olen myös KappAhlin caprien käyttäjä. Talvella sitten saman puljun pitkät leggingsit, en ole löytänyt yhtä miellyttävää materiaalia mistään.Ja ovat aika reilun kokoisia.
   -hss

   Poista
  3. Joo, noita videoita kantsii lähinnä kuunnella samalla ku tekee jotain. Suosittelen näin tekemään! Varsinkin kun en mie videoilla kuitenkaan tee varsinaisesti mitään, mitä pitäisi nähdä. :)

   Te kun nyt ootte noin ihania kun laitatte oikein linkkejä, niin voitteko laittaa oikein kunnon linkin LEGGINSSEIHIN, mitä tuolta KappAhlista saa? Kun moni teistä nyt niitä kehuu mutta en tiedä mitkä ne noista isoista valikoimista oikein on. :)

   Tosin itse katson vähän niiden legginssien hintaakin, kun mun käytössä jotkut menee todella nopsaan rikki haaroista. :( Anttilan 13EUR legginssit on kestäneet paremmin kuin muut. Toki ne nyt mulla sen 2-4kk kestävät mutta lasken sen silti liian lyhyeksi ajaksi. :)

   Poista
  4. http://www.kappahl.fi/article/xlnt_leggingsitit_129312 - nämä ovat ne mistä me puhutaan, kaupassaki maksaa saman verran eli ton 19. Noita samoja leggareita on just kans caprina ja linkkasin ylempänä ton missä luki "tightsit" koska ne on just sen näköset mitä kuvassa. Mutta nämä on siis ne mistä puhutaan. Näin kaupassaki ihan 56 kokoon asti sekä noita pitkiä ja lyhyitä leggareita.

   Poista
 5. Uskaltaako kysyä, että miten te isännän kanssa hellitte / hemmottelette toisianne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaahan sitä kysyä. :) Niitä on monia mutta sanon tässä yhdet esimerkit. Mä tykkään helliä miestäni hivelemällä sen selkää (se tuntuu kivalta, oon itekki saanu kokeilla) ja mies hemmottelee mua hieromalla mikä sillä hetkellä tarvitsee hieromista (jalat, hartiat, pää)

   Poista
 6. Aiheesta kolmanteen, tätä blogia on ilo lukea, koska olet aina niin ihanan positiivinen:) Minkä kokoinen tuo teidän asunto oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on 63m2 pieni kolmio. :)

   Poista